Powered By Blogger

Σελίδες

Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011

Δευτέρα, 3 Οκτωβρίου 2011

Ευχαριστημένη από τον Πρωθυπουργό εμφανίζεται η Ελληνοσουηδέζα ετεροθαλής αδερφή του!

Την πεποίθηση πως η Ελλάδα θα καταφέρει να ξεπεράσει την οικονομική κρίση, στην οποία έχει περιέλθει, εξέφρασε η ετεροθαλής αδελφή του Γιώργου Παπανδρέου, Εμιλία Αντρέα Νίμπλουμ.

Η κα. Νίμπλουμ, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «Έθνος της Κυριακής», αναφέρεται με θετικά λόγια για τον πρωθυπουργό και, όπως τονίζει, θέλει να βλέπει την θετική πλευρά των.....
πραγμάτων.

«Είμαι πεπεισμένη πως η Ελλάδα μπορεί να γίνει ένα πολύ καλό παράδειγμα για την Ευρώπη. Έχει τις δυνατότητες να βγει από την κρίση και να γίνει ένα πολύ δυνατό κράτος, με την υποστήριξη βέβαια και των γειτόνων της». (Γειτόνων; Σαν να λέμε Τούρκων;) Η ετεροθαλής αδερφή του Πρωθυπουργού δεν έδειξε δυσαρεστημένη για τις περικοπές στις συντάξεις, κάτι, που όπως λέει, το έχει υποστεί και ή ίδια ως δικαιούχος μέρους της σύνταξης του Ανδρέα Παπανδρέου και τονίζει : «Από την στιγμή που είμαι μισή Ελληνίδα και Σουηδή, φυσικά και θα ακολουθήσω τους ελληνικούς νόμους και τις νέες κατευθύνσεις της κυβέρνησης».

Μα, κα. Αντρέα Νίμπλουμ μου, γιατί δεν αφήνετε τότε την Σουηδία να έρθετε να μείνετε εδώ έτσι πειραματικά, για κανέναν χρόνο λέμε τώρα, και να δούμε πόσο ευχαριστημένη και αισιόδοξη θα είστε μετά! Τσιμπήσατε και εσείς με την «πράσινη ανάπτυξη», ε; …

http://www.prionokordela.gr/

22 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΠΟΣΟ ΦΟΥΣΚΩΣΑΝ ΟΙ ΛΟΓΙΑΡΙΑΣΜΟΙ ΤΗΣ....
Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΣΑ ΑΚΟΜΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΞΕΜΠΑΡΚΑ ΕΧΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΥΤΟΣ;;;;
MacGyver είπε...

ΣΟΙ ΠΑΕΙ ΤΟ IQ!!!

ΠΑΛΛΑΪΚΟ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ--ΟΛΟΙ ΣHMEΡA ΔΕΥΤΕΡΑ 3 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 7:00 μμ
Στο ΚΥΒΕ Περιστερίου (Εθνάρχου Μακαρίου 1 & Κηφισού - γέφυρα Koloκυνθούς)

http://www.epam-hellas.gr/, http://www.youtube.com/watch?v=YSjx-0De1-
o&feature=player_embedded

Για τη συγκρότηση ευρύτατου μετώπου πολιτών και κινήσεων
ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΕΛΟΣ ΣΤΑ ΑΝΕΛΕΗΤΑ ΒΑΡΗ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΜΠΝΕΥΣΤΕΣ ΤΟΥΣ
Ανατροπή της ληστρικής φοροεπιδρομής του εχθρικού κράτους
Καλούμε όλους τους Έλληνες πολίτες που βρίσκονται σήμερα αντιμέτωποι με τη μεγαλύτερη λαίλαπα μέτρων φορολογικής λεηλασίας που έχει λάβει ποτέ κυβέρνηση κράτους στη μεταπολεμική ιστορία και όλες τις κοινωνικές και πολιτικές οργανώσεις που στέκονται στο πλάι του, να ορθώσουμε το ανάστημα μας και να διατρανώσουμε τη θέληση μας να μην επιτρέψουμε στο εχθρικό προς το λαό κράτος να υλοποιήσει τις ολέθριες αυτές αποφάσεις που υπονομεύουν την υπόστασή μας και τη ζωή μας. Δεν θα υποταχθούμε όπως η δωσίλογη κυβέρνηση στα κελεύσματα των τοκογλύφων δανειστών που επιμένουν να αξιώνουν τις εξωφρενικές τους απαιτήσεις από ένα κρατικό χρέος που έχει ουσιαστικά εξοφληθεί και παρ όλα αυτά το διογκώνουν συνεχώς, μόνο και μόνο για να δημεύσουν όλο τον πλούτο της χώρας δημόσιο και ιδιωτικό και να μας μετατρέψουν σε ανέστιους πρόσφυγες.Με αίσθημα αλληλεγγύης και ομοψυχίας πρέπει να προστατέψουμε τη συνέχιση της ζωής μας και να μην σκύψουμε αυτή τη φορά το κεφάλι. Αυτό που έχουμε να επιλέξουμε με τη στάση μας είναι Η ΕΜΕΙΣ Η ΑΥΤΟΙ. Επειδή το γνωρίζουν μας εκφοβίζουν. Αν πληρώσουμε από το υστέρημα που μας έχουν ακόμη αφήσει, προετοιμάζουμε το επόμενο σφαγείο μας. Αν αρνηθούμε,κάνουμε το πρώτο αποφασιστικό βήμα για να πάρουμε τις τύχες μας στα χέρια μας.Το προσκλητήριο αυτό ας γίνει ο προμαχώνας των αντιστάσεών μας.
ΓIATI MONO ΕΝΑ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟ ΚΟΙΝΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ...
Ανώνυμος είπε...

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΑΔΤΡΕΑ ΠΟΥ.ΤΣΑΡΑ.......
ΠΕΘΑΝΕΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΚΗΜΕΝΟΙ ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΟ ΤΟΝ *******............
Ανώνυμος είπε...

Ρε σαλτα και γαμ@@υ μωρή βρωμιαρα
/Έλληνας στη σουηδια
Ανώνυμος είπε...

+ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΟ ΒΑΣΙΛΕΑ-ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΤΟΥ 7ΚΕΦΑΛΟΥ ΘΗΡΙΟΥ-ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΚΕΦΑΛΩΝ Η ΜΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΟΥΗΔΙΑ 666 ΝΑ ΒΓΕΙ ΣΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ 2012 ΓΙΑ ΝΑ ΚΗΡΥΞΕΙ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΤΗΝ ΑΧΡΗΜΑΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ+
+++ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ +++
Ανώνυμος είπε...

ΜΕ ΤΡΕΛΛΑ Κ ΚΟΡΔΕΛΑ
ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΧΩΡΙΣ ΣΕΛΑ
Ανώνυμος είπε...

Ο ΧΑΧΑΣ Η ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΟΦΥΙΑ
ΔΕΝ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ.......................
Ανώνυμος είπε...

ΣΑΛΩΜ ΙΣΡΑΕΛ

http://www.youtube.com/watch?v=yUyt3oTNI90
Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΧΑΜΗΣΟΥ ΡΕ ΒΛΑΚΑ ΧΑΧΑ...........
Ανώνυμος είπε...

allo kathisterimeno tis oikogeneias yparxei???
Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΑΠΑΥΤΩΣΟΥ ΜΩΡΗ ΒΡΩΜΑ ΚΑΙ ΕΣΥ. Η ΚΑΘΕ ΚΟΥΤΣΗ ΜΑΡΙΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΤΗΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΗΣ.
Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ Η ΠΑΣΟΚΟΒΡΩΜΙΑ ακάθεκτη συνεχίζεται...

Αντικαθιστούν τον ανταποκριτή της ΝΕΤ και του ΑΠΕ στο Βερολίνο με τη σύζυγο του πρώην ΥΠΕΞ, Δρούτσα!

Η Φαίη Καραβίτη σύζυγος του πρώην ΥΠΕΞ, Δημήτρη Δρούτσα, θα πάρει τη θέση του ανταποκριτή της ΝΕΤ και του ΑΠΕ στο Βερολίνο, Γιώργου Παππά.

Ενδεικτικό της αντίληψης των συνεργατών του πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου η μετακίνηση του δημοσιογράφου, αλλά και ενδεικτικό του πώς εννοεί η κυβέρνηση την ανεξαρτησία της ΕΡΤ.

Είναι γεγονός ότι η σύμβαση του δημοσιογράφου έληξε τέλος του μήνα, αλλά δεν ανανεώθηκε ως είθισται, αντίθετα την καπάρωσε η σύζυγος του Δημ. Δρούτσα που εντελώς τυχαία εσχάτως μετακόμισε στο Βερολίνο !

Βεβαίως το γεγονός δεν φαίνεται να είναι τυχαίο και από την αποκλειστική συνέντευξη της Μέρκελ που εξασφάλισε ο Γιώργος Παππάς για τη ΝΕΤ και την είδαμε να προβάλλεται πρώτα από το Mega !
Ανώνυμος είπε...

Της έκοψε την σύνταξη και εμείς οι Έλληνες θα βάλουμε την γάτα να σκούξει .


Δεν πας και εσύ και το σόι σου να σκυλοπνιγείται που μας τα κάνατε αχταρμά .

Και το θέμα είναι ότι μια Σουηδή χαρακτηρίζει τα μέτρα δίκαια λες και κατοικεί στην Ελλάδα και έχει δικαίωμα και λόγο να εκφέρει άποψη .


Μωρή σκρόφα το πάς το γράμμα και το χόρτο αλλιώς δεν εξηγείται η τόση προσήλωση στον βασανισμό των Ελλήνων .



ΣΩΤΟΣ
Ανώνυμος είπε...

τι μαλακιες λες μορη μη σου χισω τιν μουρη
Ανώνυμος είπε...

χαχα να λες αααααααααααχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχαααααααααααχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ γιατι εισαι τρυπιος
Ανώνυμος είπε...

σαλτα ******* και εσυ μωρη
Ανώνυμος είπε...

Τη σύνταξη ΔΕΝ της την έκοψε αγαπητοί μου! Είναι κι αυτή μια άγαμη θυγατέρα που παντελονιάζει από τους μαλάκες τους Έλληνες 1800 ευρώ το μήνα! ΑΝΩΝΥΜΕ για διαβάστε πιο προσεκτικά το νόμο για τη διακοπή των συντάξεων στις άγαμες θυγατέρες! Αυτές που ΗΔΗ λαμβάνουν τις συντάξεις (εννοώ αυτές που είναι κάτω των 55 ετών) ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ εφόσον τα εισοδήματά τους δεν ξεπερνούν τα 900 ευρώ το μήνα! Έγώ έζω φίλη που δουλεύει μαύρα 700 ευρώ, παίρνει και 2 νοίκια 800 ευρώ και παίρνει και τη σύνταξη άγαμης θυγατέρας 900 ευρώ. Πληρωνε μαλάκα έλληνα τις συντάξεις όλων των ά*******ν θυγατέρω βουλευτών, ευρωβουλευτών, πρώην υπουργών, πρωθυπουργώ, στρατιωτικών, ΔΕΗτζήδων, κτλ. Σιγά μην ψήφιζαν την κατάργηση των συντάξεων αυτών γι αυτές που ΗΔΗ την παίρνουν.
Ανώνυμος είπε...

Μιλάνε όλοι μιλάει και το εξώγαμο του Γερομπισμπίκη...
Ανώνυμος είπε...

Μιλάνε όλοι μιλάει και το εξώγαμο του Γερομπισμπίκη...
Ανώνυμος είπε...

το ειπε πιο πανω φιλος κ ο νοων νοειτω
SALOM ISRAEL.

Δεν υπάρχουν σχόλια: