Powered By Blogger

Σελίδες

Δευτέρα 12 Ιουλίου 2010

Προαναγγελία νέου κεντροαριστερού σχήματος

Από Factorx |

Πολιτικές εξελίξεις από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο προανήγγειλε μέσω του ΣΚΑΪ 100,3 ο ανεξάρτητος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Βασίλης Οικονόμου, επιβεβαιώνοντας ότι βρίσκεται σε συζητήσεις για τη δημιουργία ενός νέου σχήματος στο χώρο της κεντροαριστεράς.

«Αυτή τη στιγμή υπάρχει λαϊκό αίτημα για μία νέα πολιτική έκφραση που δεν είναι απαραίτητο να έχει το ίδιο πολιτικό προσωπικό», δήλωσε ο κ. Οικονόμου.

Όπως εξήγησε, «η πολιτική δεν είναι προνόμιο τριών ή τεσσάρων οικογενειών… Τα τελευταία χρόνια ψάχνουμε συνέχεια στα ίδια, στις ίδιες πηγές… Πρέπει να είμαστε όλοι παρόντες».

Σε ερώτηση εάν θα έβλεπε στο νέο κόμμα και επιχειρηματίες, ο κ. Οικονόμου απάντησε: «Θα έβλεπα έναν άνθρωπο της διπλανής πόρτας, ο οποίος είναι πετυχημένος στη ζωή του».

Για το ενδεχόμενο εάν υπάρχει ενδεχόμενο επιστροφής του στο ΠΑΣΟΚ, ο κ. Οικονόμου απάντησε ότι το θέμα δεν είναι τεχνικό, αλλά πολιτική. «Η πολιτική, έτσι όπως εφαρμόζεται στη χώρα, διαμορφώνει ένα πλαίσιο που δεν είναι συμβατό με τις αρχές και την πολιτική ιστορία του ΠΑΣΟΚ»

| Σχόλιο (1)

Δεν υπάρχουν σχόλια: