Powered By Blogger

Σελίδες

Τετάρτη 4 Αυγούστου 2010

ε "φούφουτοι"

Η DEUTSCHE WELE αποκαλύπτει…

DEUTSCHE WELE: Καμιά Ακύρωση για την Ελλάδα. Η DEUTSCHE WELE αποκαλύπτει αυτό που όλοι υποψιαζόμασταν. Ότι στην χώρα μας λειτουργεί παρακράτος στην ενημέρωση. Με αυτό το Δημοσίευμα αποκαλύπτεται ένας μηχανισμός παραπληροφόρησης και επικοινωνικής τρομοκρατίας που υποστήριζει ανοικτα τα συμφερόντα της τρόικας σε βάρος των αγωνιζωμένων Ελλήνων.

Συγκεκριμένα η ιστοσελίδα της DEUTSCHE WELE αναφερεται στο Γερμανικό τηλεοπτικό σταθμό n-tv όπου οι γερμανικοί τουριστικοί όμιλοι διαβεβαιώνουν ότι η απεργία των ιδιοκτητών και οδηγών βυτιοφόρων καυσίμων δεν έπληξε τα οργανωμένα ταξίδια, αλλά μόνον τους τουρίστες που ταξιδεύουν μόνοι τους. Συγκεκριμένα οι εκπρόσωποι της TUI, της Thomas Cook, της Alltours Rewe και της Touristik IST δεν έχουν μέχρι στιγμής ούτε μια ακύρωση από τους πελάτες τους που κάνουν τώρα διακοπές στην Ελλάδα.

Την ίδια στιγμή η ελληνική κοινή γνώμη έχει άλλη εικόνα από όσα έγιναν την τελευταίο δεκαήμερο και την απεργία των φορτηγατζήδων η οποία υποτίθεται ότι κόστισε στον τουρισμό. Το δεδομένο αυτό καθιστά αρκετούς Δημοσιογράφους υπόπτους ως συνεργάτες της τρόικα και των ξένων, και ζητα παρεμβαση κάθε αρμόδιου για σχετική έρευνα.

Η DEUTSCHE WELE αποκαλύπτει νέους γερμανοτσιολιάδες

4 Votes
Quantcast

Αφήστε σχόλιο ή trackback: Trackback URL.

Σχόλια

  • δυσπιστος On Αυγούστου 4, 2010 at 10:49 πμ

    Υπ’άρχουν προτάσεις για βελτίωση της κατάστασης στον δημοσιογραφικό χώρο? .χρόνια τώρα αναμασάμε τα ίδια για τους δημοσιογράφους και τίποτα δεν έχει γίνει για τη βελτίωση της κατάστασης. Βέβαια, είναι πολλοί οι έντιμοι δημοσιογράφοι, που δεν έχουν τις αστρονομικές αμοιβές εκείνων που έργο τους είναι η παραπληροφόρηση της κοινής γνώμης. Οι εκλογές στην ΕΣΗΕΑ αναδεικνύουν τους ίδιους καρεκλοκένταυρους κάθε φορά. Αρα, θα υπάρξει φως?

  • Nikos On Αυγούστου 4, 2010 at 11:12 πμ

    Ότι νά’ναι φιλαράκο.

    Τις παπαριές βορειοευρωπαϊκών καναλιών τις λεμε “αποκαλύψεις”, τις παπαριές βαλκανικών τις λέμε “γερμανοτσολιαδισμούς”…

    1. “την απεργία των φορτηγατζήδων η οποία υποτίθεται ότι κόστισε στον τουρισμό”. Δηλαδή εσύ λες οτι ΔΕΝ κόστισε;

    2. “οι γερμανικοί τουριστικοί όμιλοι διαβεβαιώνουν ότι η απεργία των ιδιοκτητών και οδηγών βυτιοφόρων καυσίμων δεν έπληξε τα οργανωμένα ταξίδια, αλλά μόνον τους τουρίστες που ταξιδεύουν μόνοι τους”.
    Αρα, έπληξε κάποιους τουρίστες.
    Και κυρίως επληξε αυτους που είχαν ήδη έρθει με τα ΙΧ, και τροχόσπιτα χωρις να ξερους τι τους περιμένει. Και αυτοι προφανώς δεν προλαβαν να ακυρώσουν φετος, για να δεις τη ζημιά. Αλλα για ρώτα τους, αν σκοπευουν να ξαναρθουν του χρόνου.

    3. και αφου ότιο λεει ενας παπαρογερμανός, ειναι και αποκάλυψη.. πάρε και μια παράγραφο πιο πάνω, απο το ίδιο κείμενο, που προφανώς ειναι “Αποκαλυπτική”, αληθής, και σωστότατη: “Αν και παραμένει ο κίνδυνος -παρά τις όποιες βαθιές μεταρρυθμίσεις- να μην κατορθώσει η Ελλάδα να εξυπηρετήσει τελικά το χρέος της, η Ελλάδα του 2010 δεν φαίνεται πια να έχει και μεγάλη σχέση με εκείνη τη χώρα, όπου κυριαρχούσε η στασιμότητα και το ρουσφέτι…. Είναι σίγουρο ότι μια μέρα οι Έλληνες θα τον ευγνωμονούν, πολλοί είναι ήδη ευγνώμονες.»”
    χα! χα! για γέλια! ναι, σιγουρα! Το ρουσφέτι τελειωσε, γίναμε Δανία των Βαλκανίων, και οι Ελληνες εχουν ηδη κατεβασει τις εικονες της Παναγιας απο τις εκκλησιες, και εβαλαν στη θεση τους τον Γιώργο :)

    4.. βρε μπαγλαμά! Ποιά “συμφέροντα της τρόικας” και πίτσες μπλέ; Οτι σου σερβιρουν το καταπίνεις αμάσητο;
    Ηρθε καμια “τροικα” να μας χώσει λεφτά στο λαιμό με το ζόρι; Αμα δε σ’αρέσουν οι τρόϊκες, δωσε πισω τα λεφτα, και πλήρωσε τους δημοσιους υπαλληλους και τους συνταξιούχους εσύ, απο την τσέπη σου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: