Powered By Blogger

Σελίδες

Πέμπτη 12 Αυγούστου 2010

Ο κόσμος είναι έτοιμος να λιντσάρει τους υπουργούς και τα στελέχη του Πασοκ!

gianniotis

Ασυγκράτητος ο κόσμος, δεν παύει να αποδοκιμάζει τα κυβερνητικά στελέχη, όπου τα βρίσκει.
Την οργή των πολιτών και μάλιστα στην “πασοκοκρατούμενη” Κρήτη, δοκίμασε εις διπλούν ο υπουργός Απασχόλησης Ανδρέας Λοβέρδος.
Τα κανάλια για άλλη μια φορά δεν έπαιξαν τίποτα, αναδεικνύοντας την απόλυτη ταύτισή τους με την κυβέρνηση του μνημονίου! Αρχικά, την οργή του κόσμου εισέπραξε ο υπουργός στο χωριό Κουνάβος του Ηρακλείου, όπου παραδόθηκαν είκοσι εργατικές κατοικίες.
Εκεί, εκατοντάδες παριστάμενοι γιούχαραν τον Ανδρέα Λοβέρδο, ενώ και ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου Γιώργος Σκουλατάκης του τα “έψαλλε” δημοσίως, εκφράζοντάς του την αγανάκτησή του για τα μέτρα της κυβέρνησης.
Αργότερα, νέο κτήριο του ΙΚΑ στο Ηράκλειο (περιοχή Εσταυρωμένου), ο Ανδρέας Λοβέρδος, στη διάρκεια (κομματικού χαρακτήρα) φιέστας για την υποδοχή του, τα άκουσε από κόσμο που έτυχε να βρίσκεται εκεί και αντιλήφθηκε την παρουσία του.
Αποτέλεσμα της κατάστασης που δημιουργήθηκε, ήταν ο κ. Λοβέρδος να εγκαταλείψει το κτίριο από την πίσω πόρτα. Μάλιστα, κάποιος εκτόξευσε κατά του υπουργού ένα αναψυκτικό.
Κι όλα αυτά στο “πράσινο” Ηράκλειο! Φανταστείτε αλλού…

Παντού τους κράζουν!


Όμως, την οργή του κόσμου γνώρισε από πρώτο χέρι και ο υφυπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Νίκος Σηφουνάκης (γνωστός για τη ρητορική του κατά του μακαριστού Αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου αλλά και τον έντονο αντικληρικαλισμό του γενικότερα), στην Ερεσό της Λέσβου, όταν αποφάσισε να εμφανιστεί στη ΝΔ Λέσβο.
Αποτέλεσμα, να εγκαταλείψει άρον-άρον την κωμόπολη, πριν πάρουν μεγάλη έκταση οι καθ’ όλα αυθόρμητες αποδοκιμασίες. Την προηγούμενη Πέμπτη, έγινε δέκτης αποδοκιμασιών από πολίτες ο υφυπουργός Τουρισμού Γιώργος Νικητιάδης, ο οποίος είχε την ατυχή έμπνευση να εμφανιστεί στο θέατρο του Λυκαβηττού σε εκδήλωση για τον εορτασμό των γενεθλίων του Μίκη Θεοδωράκη. Όταν ο Αλέξης Κωστάλας ανακοίνωσε στους θεατές την παρουσία του υφυπουργού, ακολούθησε πανδαιμόνιο, καθώς οι αποδοκιμασίες ήταν καθολικές.

“Τελειώνει” το ΠΑΣΟΚ
Στο ΠΑΣΟΚ, όσοι δεν πετούν στα σύννεφα, γνωρίζουν ότι το πολιτικό τέλος του μεταλλαγμένου κόμματός τους είναι πολύ κοντά.
Εξάλλου, κορυφαίοι υπουργοί έχουν με δηλώσεις τους προειδοποιήσει ότι η πτώση του ΠΑΣΟΚ, θα σηματοδοτήσει και την οριστική περιθωριοποίησή του.
Οι εκλογές της 7ης Νοεμβρίου θα σημάνουν την απαρχή της απαλλαγής μας από την κυβέρνηση της Νέας Τάξης, που από την πρώτη μέρα της εκλογής της και στο όνομα της παγκόσμιας διακυβέρνησης, δεν έχει παύσει να συσσωρεύει φρικτά δεινά στον τόπο, υπονομεύοντας την εθνική μας κυριαρχία (αλήθεια, πόσο γρήγορα ξεχάστηκε το σύνθημα “Η Ελλάδα στους Έλληνες“…) και βυθίζοντας τον μέσο πολίτη στην απόγνωση και στη δυστυχία.
Την οργή του κόσμου, που βλέπει σε καθημερινή βάση να του στερούν όλα όσα αγωνίστηκε επί δεκαετίες για να κατακτήσει, δεν είναι εύκολο να την σταματήσει κανείς.

Rate This
Quantcast

Αφήστε σχόλιο ή trackback: Trackback URL.

Σχόλια

  • iconology2009 On Αυγούστου 12, 2010 at 11:26 πμ

    Δεν χρειάζεται βία και λυντσαρίσματα. Αυτά είναι μεσαίωνας, άκαιρες και εκ των πραγμάτων ατελέσφορες εκτονώσεις. Το Νοέμβριο έρχονται εκλογές. Ψηφίζουμε τους δημάρχους που γουστάρουμε-γιατί επί της ουσίας έτσι γίνεται πάντα στις δημοτικές εκλογές-αλλά από ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΕΣ ΜΑΥΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΑΝΕΛΕΗΤΑ!Αλίμονο μας αν κρατήσει δυνάμεις ο ανοιακό γόνος. Την βάψαμε μετά τις εκλογές. Θα μας πάρει και τα παπούτσια που φοράμε! Οι αυτοδιοικητικές εκλογές ανάχωμα στο ΔΝΤ.Αστε τις πέτρες και κοιτάχτε τις κάλπες. Να βάλουμε με την κάλπη του Παπανδρέου τα πόδια σε μιά κάλτσα!

  • vasiliadis On Αυγούστου 12, 2010 at 11:31 πμ

    Aγαπητέ φίλε συμφωνώ απόλυτα.

    Θα κάνω και σχετικό post

    Θα πρέπει να το μαυρίσουμε ΑΝΕΛΕΗΤΑ το ΠΑΣΟΚ

    Α-ΝΕ-ΛΕ-Η-ΤΑ

    όπως μας μαμήσαν ανελέητα, έτσι και ΕΜΕΙΣ

    ακόμη και αν είμαστε εκλογικοί αντιπρόσωποι (που θα είμαστε)

  • iconology2009 On Αυγούστου 12, 2010 at 11:35 πμ

    Αυτή θα πρέπει νάναι η μόνιμη επωδός μας μέχρι τις εκλογές:μαύρο στους υποψήφιους περιφερειάρχες του ΠΑΣΟΚ(και του ΛΑΟΣ ή της ΝΤΟΡΑΣ αν βάλει) σαν ανάχωμα στο ΔΝΤ. Ο συμβολισμός αυτής της ήττας θάναι τόσο δυνατός που μπορεί να περισώσουμε κάποια δικαιώματα μας που κινδυνεύουν.

  • Ti me Les On Αυγούστου 12, 2010 at 11:35 πμ

    Δεν χρειάζεται καγκουριές και πορτοκαλάδες,ένα απλό γιούχα όπου βρεθούν δείχνει την πραγματική μας διάθεση.

  • Δωδωναίος On Αυγούστου 12, 2010 at 11:55 πμ

    Σαν να πηγαίνανε τα πράγματα «μια χαρά» και «πλακώσανε» οι της τρόικας οι ειδικοί ύστερα από γραπτή μας «πρόσκληση – παράκληση» και τα κάνανε «μπάχαλο».
    Ερωτώ την/τον κάθε νοήμονα υπεύθυνο πολίτη:
    • Αν δεν μας δίνανε την πρώτη δόση των 20 δις και δεν πληρωνότανε τα 9,54 δις € που αφορούσανε ομολογιακό δάνειο που αναλήφτηκε σαν υποχρέωση τον Μάιο του 2000 (εν όψει Ολυμπιακών αγώνων πιθανόν)και έληγε την 20/05/2010
    • Αν δεν πληρωνότανε οι μισθοί των Δ.Υ και οι όλες οι συντάξεις του ΙΚΑ – ΟΓΑ κλπ την 25η Μαΐου.
    Τι θα μπορούσε να επακολουθήσει μετέπειτα;

  • iconology2009 On Αυγούστου 12, 2010 at 12:04 μμ

    Επαναλαμβάνεσαι πληκτικά!Εχουν δοθεί επανειλημμένως οι απαντήσεις σ’αυτό το ιδιο φιλόξενο μπλογκ ακριβώς στα ίδια τα δικά σου κινδυνολογικά ερωτήματα. Επειδή δεν ξέρω οικονομικά δεν θάθελα να εμπλακώ σε θέματα όπου δεν ξέρω να διατυπώσω με επάρκεια τη σχετική ορολογία.Μπορώ όμως να καταφύγω ανά πάσα στιγμή και στο εδώ μπλογκ αλλά και σε άλλα και να σού ξαναπαράσχω την απάντηση που ποτέ σου όμως δεν εννοείς να παραλάβεις, αφήνοντας το φάκελλο κλειστό και αναπάντητο…Να το ξανακάνω λοιπόν;

  • vasiliadis On Αυγούστου 12, 2010 at 12:35 μμ

    πρωτοπαλίκαρα του ΓΑΠ λέτε ότι θέλετε

    θα πέσει ΜΑΥΡΟ!

    Το καταλαβαίνετε???

    θα γίνει της π…

  • Δωδωναίος On Αυγούστου 12, 2010 at 12:35 μμ

    Αν είναι να πάρω λογική απάντηση για το τι θα επακολουθούσε (εκτός των δικών μου ενδεχομένων που κατά καιρούς έγραψα), τότε είναι ΚΑΛΟΔΕΧΟΥΜΕΝΗ και συγνώμη για την φορτικότητα…
    Ένα μόνο σας λέω αδιόρθωτε υβριστή και βάλτε το καλά στο μυαλό σας.
    ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ & ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΑΠΟΡΥΘΜΙΣΗ της Χώρας, ξέρετε τι σημαίνει;
    Και σας το κάνω απλό ως προς τις συνέπειες με μερικά απλοϊκά ενδεχόμενα :
    Αυτή τη στιγμή δεν θα μπορούσαμε για παράδειγμα να επικοινωνούμε λόγω παρατεταμένων διακοπών ρεύματος και αμφιβάλω αν θα βρίσκατε στα ράφια των supermarkets τα απολύτως ως προς “το ζην” αναγκαία αγαθά. Αλλά και να τα βρίσκατε, θα κινδυνεύατε να τα μεταφέρετε με τα πόδια” (για μεταφορά με ΙΧ δεν το συζητάμε) μέχρι το σπίτι σας από τους γρηγοροπόδαρους μαχαιροβγάλτες μικροληστές – διαβολάκους (αδιάφορο αν πρόκειται για Έλληνες ή αλλοδαπούς)
    Δεν είναι αστεία πράγματα αυτά..
    Συνέλθεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεετε

    • vasiliadis On Αυγούστου 12, 2010 at 12:38 μμ

      αυτά τα εκβιαστικά διλήμματα αλλού…

      σιγά μην το προσκυνήσουμε και για σωτήρα…

      αλλού…αλλού…σε τίποτε μικρά παιδάκια ή σε ανεγκέφαλους

    • iconology2009 On Αυγούστου 12, 2010 at 12:50 μμ

      Να μιά αυθεντικά σκληροπηρυνική δεξιά συλλογιστική:ΚΙΝΔΥΝΟΛΟΓΙΑ! Την δοκίμασε ο Χίτλερ(με το επικοινωνιακό του πρωτοπαλλήκαρο τον Γκαίμπελς),την δοκίμασε και η Χούντα.Ηρθε η σειρά του ιδεολογικού τους κληρονόμου Γιώργου Παπανδρέου να τη δοκιμάσει κι αυτός. Παιδιά πρέπει νάστε σε απελπιστικό σημείο γιά να έχετε στερέψει από οποιαδήποτε επιχειρήματα και να μας σημαδεύετε πιά με την σκανδάλη!

  • Δωδωναίος On Αυγούστου 12, 2010 at 1:05 μμ

    “Πολύ – πολύ το λάδι και από τηγανίτες τίποτε” λέει η σοφή λαϊκή παροιμία.
    Τι θα γινότανε την 20η Μαΐου και μετέπειτα είναι το ερώτημα.
    Καταλάβατε κύριοι «προφεσόροι των ύβρεων», της εμπάθειας, της «χολής» και του φτηνού λαϊκισμού;
    Ξυπνάτε και συνέλθετε επιτέλους..

    • iconology2009 On Αυγούστου 12, 2010 at 1:35 μμ

      Αν το θέτεις το θέμα ημερομηνιακά τότε ας μπώ στη συλλογιστική σου χάριν οικονομίας-χωρίς όμως να σού χαρίζω το προνόμιο να ορίζεις και την ατζέντα:τί θα γινόταν αν στις 3 Οκτωβρίου του 2009 ο ΓΑΠ έλεγε στο λαό την αλήθεια πού ήξερε άλλά έκρυβε; Ή τί ια γινόταν αν αντί στο Φλεβάρη του 2010 ξεκινούσε την ατελέσφορη μάχη που έδωσε την ξεκινούσε στις 5 Οκτωβρίου του 2009(παίρνοντας εν τω μεταξύ κάποια δάνεια με χαμηλά επιτόκια;). Αν ολα αυτά συνέβαιναν στις αντίστοιχες ημερομηνίες που προανέφερα, δεν θα χρειαζόταν εσύ και ο ανοιακός ηγέτης σου να επικαλείστε τί θα γινόταν στις 20 Μαϊου, γιατί στις 20 Μαΐου θα μπορούσαμε πολύ ε΄ύκολα και πανηγυρικά να συστήναμε ανακριτική επιτροπή γιά το θηριώδες σκάνδαλο των ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΝ ΟΛΙΓΩΡΙΩΝ του Παπανδρέου.Τόσο απλά γιά τις 20 Μαΐου του 2010. Γιά να δείς ποίό σχήμα θάχε η τηγανίτα που εναγώνια αναζητάς-σαν το αγγούρι που μας πρόσφερε ο άστοργος ανοιακός δυναστικός γόνος.

  • populardemocracy On Αυγούστου 12, 2010 at 1:11 μμ

    για πρωτη φορα θα συμφωνησω ανεστη με του υβριστες , σχετικα με την κινδυνολογια …
    αν ειχε παει στον Κορυδαλλο προκαταβολικα ο Σιμητης καιο Καραμανλης [εστω στα ειδικα κελια-βιλες που εγιναν για τους Χουντικους με τα τεραιν του τενις κλπ ] , Η Χωρα εβαζε αμεσως ειδικο φορο αποζημιωσης λογω ΟΝΕ και Μαστριχ σε ολα τα εισαγομενα ειδη , εκτος απο τα πρωτης αναγκης με ειδικη λιστα που θα ψηφιζοτανε στην βουλη για εξαιρεση και πηγαινε το ΦΠΑ στα ειδη πολυτελειας στο 36% και στο 6% στα ειδη πρωτης αναγκης και τα καυσιμα , ενω εμπαινε ειδικος φορος 100 ευρο για καθε αποβιβαση τουριστων σε λιμανια της ελλαδας απο κρουαζιεροπλοια , προφυλακιση και κατηγορια εσχατης προδοσιας στους καπετανιους για φυλαδια με σκοπιμη παραπληροφορηση και προστιμο 1.000.000 ευρω για ψευδη διαδοση ιστορικων και πολιτιστικων πληροφοριων , θα ειμαστε πολυ καλυτερα απο οτι ειμαστε σημερα

    • vasiliadis On Αυγούστου 12, 2010 at 1:19 μμ

      το τελευταίο σου post δεν έχει τόνους και έχει κολλημένες λέξεις…

      δεν μπορείς να το φτιάξεις?

      • populardemocracy On Αυγούστου 12, 2010 at 2:15 μμ

        για να βαλω τονους και να ξεκολησω τις λεξεις θα μου παρει χρονο και ο χρονος ειναι χρημα .σε ποιον να στειλω τον λογαριασμο στον ΓΑπ τον Στραους καν η τον κλωζε?
        τσαμπα δεν δουλευω για κανενα !

        • vasiliadis On Αυγούστου 12, 2010 at 2:22 μμ

          μα δεν είναι υποχρεωτικό να γράφεις.

          όποτε έχεις χρόνο και διάθεση γράφε

          αλλά ο διαχειριστής έχει συγκεκριμένες προδιαγραφές.

          Μην κάνουμε του κεφαλιού μας

          αυτά στα δικά μας blogs…εκεί μπορούμε να καταργήσουμε και τις τελείες, τις παραγράφους και όλες οι λέξεις να είναι ΜΙΑ!!!

          :)

    • iconology2009 On Αυγούστου 12, 2010 at 1:25 μμ

      Το “παιδί” πού βρισκόταν τον καιρό των υποδίκων σου(ειδικά του πρώτου;). Σαν ΥΠΕΞ δεν διαχειρίστηκε το θέμα της ένταξης στην ΟΝΕ; δεν υπόγραψε χαρτιά; δεν κορδώθηκε γι’αυτά; Το παιδί γιατί το εξαιρείς;(ρητορικές ερωτήσεις που αυταπατώνται όσο εσύ αυταπατάσαι με το μεγαλείο του κουτσάλογου που παινεύεις).

      • populardemocracy On Αυγούστου 12, 2010 at 2:18 μμ

        το παιδι , σαν παιδι κανει οτι του εμαθε ο μπαμπας του εκτος απο ενα και σε αυτο συμφωνω μαζι σου !
        το 1974 η Ενωση κεντρου , το κομμα του Γιωργου παπανδρεου , κατεβηκε μονο του με τον Ζιγδη στιςεκλογες και πηραν περισσοτερους ψηφους απο τον Αντρεα και το πασοκ με τους 12 ηρωες του λαου μας εκ των οποιων σημερα μονο ο κακλαμανης ειναι ακομα στο κοινοβουλιο…

  • iconology2009 On Αυγούστου 12, 2010 at 1:37 μμ

    ερωτήσεις που αυταπαντώνται το σωστό

  • vasiliadis On Αυγούστου 12, 2010 at 1:40 μμ

    έχω πάθει πλάκα με τον φανατισμό στο πρόσωπο του ΓΑΠ

    τελικά είμαστε κόμμα Σοσιαλισμού ή βασιλικό κόμμα???

    • iconology2009 On Αυγούστου 12, 2010 at 1:45 μμ

      Τόχω πεί εδώ και καιρό και τόχει μαχητικά δηλώσει και ο Παπαιωαννου:όχι απλά βασιλικό αλλά φιλομοναρχικό, σκληροπυρηνικά φιλομοναρχικό. Και νάλεγες πώς διάλε ήταν ο Μεγαλέξαντρος ο μονάρχης, ο Λουδοβίκος ο ΙΔ ή ο τσάρος ο Πέτρος ο Μέγας, πάει στο διάβολο. Μα με Γιωργάκι βασιλιά πάει νάσαι φιλομοναρχικός; δεν τόθελε ΟΥΤΕ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ!

    • populardemocracy On Αυγούστου 12, 2010 at 2:22 μμ

      σοσιαλιστες με σταυραδουρα και προσυλιτισμο απο φονταμενταλιστες Ρωμαιους ιμπεριαλιστες δεν γινεται ….
      Αρα σοσιαλιστες δεν ειμαστε …
      ουτε φιλελευθεροι ομως , αν το ιδιωνυμο του Βενιζελου εγινε για να εμποδισει την εργατικη πλειοψηφια του μαζικου κινηματος , απο το να καταλαβει την εξουσια, εστω και με δημοκρατικο τροπο , αφου φυλακιζε οποιον πιστευε στους μπολσεβικους και την ρωσικη επανασταση του 1917…
      γιατι σημερα στην ελλαδα το ΚΚΕ ειναι νομιμο αλλα οι πολιτες ακομα φοβουνται να το αλλαξουν …

Δεν υπάρχουν σχόλια: