Powered By Blogger

Σελίδες

Τρίτη 10 Αυγούστου 2010

Στην Έλλαδα γίνεται επανάσταση;;;…δεν ξέρω αν γίνεται αλλά έτσι όπως το πάτε σίγουρα θα γίνει!!!

Rate This
Quantcast

Αφήστε σχόλιο ή trackback: Trackback URL.

Σχόλια

  • Orestios On Αυγούστου 10, 2010 at 11:20 πμ

    O Χίτλερ και οι υπόλοιποι Ναζιστές έκαναν λόγο για την επανάσταση του σοσιαλισμού, η οποία ήταν αναίμακτη και σωτήρια για τους Γερμανούς.
    Βρε, κάτι συμπτώσεις.
    Επιμένετε όσοι εξαπατηθήκατε από το GAP να θεωρείτε τους εαυτούς σας σοσιαλιστές?

  • Εμείς εξαπατηθήκαμε και το παραδεχόμαστε! Εσύ ο κριτής δεν μας είπες τη ψήφισες και δεν το κάναμε και εμείς οι προδότες για να σωθούμε;;;;; Και μην μου πεις ότι δεν ψήφισες κανένα γιατί θα είναι ψέμα ευχαριστώ. για Orestios

  • iconology2009 On Αυγούστου 10, 2010 at 7:42 μμ

    Ορέστιε κανελίς ένα τρομερό λάθος:αυτό το δεύτερο πληθυντικό που απευθύνεις σ’εμας έχει μέσα του μιάν ανιστόρητη αλαζονεί και στόχω ξαναπεί.Υποδηλώνει ότι όσοι δεν ψήφισαν Παπανδρέου επειδή βρέθηκαν σε άλλο κόμμα έχουν αυτόματα κάποιου είδους ασυλία και δικαιούνται να περιφέρονται αναπολόγητοι γιά κρίματα της δικής τους παράταξης. Ειδικά σ’αυτό το μπλογκ όπου βλέπεις ότι υπάρχει κριτική αντιμετώπιση του κατάπτυστου γιωργοπαπανδρεϊκού φαινόμενου θάπρεπε νάσουν πιό εγκρατής.Εχεις κάθε δικαίωμα να ψηφίζεις ό,τι θέλεις αλλά να μην το ξεχνάς ότι πέρα από ψηφοφόρος του κόμματος σου είσαι καιέλληνας πολίτης, που σημαίνει ότι έχεις και ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ κριτικής όχι μόνο στον εύκολο αντίπαλο που παντα είναι το αντίπαλο κόμμα αλλά και τον δύσκολο αντίπαλο που είναι ο κακός εαυτός του δικού σου κόμματος.Και σε διαβεβαιώ ότι τον έχει…
    Φυσικά προτεραιότητα πάντα δίνω στην αποδόμηση του επικίνδυνου και επιζήμιου γιά την κοινή μας πατρίδα Γιώργου Παπανδρέου. Γιά να μην ξεχνιόμαστε κιόλας!

  • iconology2009 On Αυγούστου 10, 2010 at 7:44 μμ

    κανελίς ε; τί να σημαίνει τούτο;LOL! Κάνεις λοιπόν και συγγνώμη γιά το τέρας!

  • Orestios περιμένω με πολύ περιέργεια την απάντησή σου, θέλω να πιστεύω ότι θα έχει το ανάλογο βάρος με τον τρόπο που έκρινες τους άλλους εκτός από τον εαυτό σου. από ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: