Powered By Blogger

Σελίδες

Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

Τρίτη, 15 Φεβρουαρίου 2011

Η Ελλαδα θα ανηκει στους ανθελληνες

Η Ελλαδα θα ανηκει στους ανθελληνες

Η Εθνικη προδοσια δεν εχει αρχισει τον τελευταιο χρονο,απλα τωρα ολοκληρωνετε,η εθνικη προδοσια ειναι διαχρονικη,με αποφασεις και πραξεις καθε κυβερνηση εχει βαλει ενα η αρκετα λιθαρακια για να φτασουμε εως εδω,απλα η τωρινη διαχειριση ειναι αποφασισμενη να τελειωσει μια και καλη την χωρα.

Δεν ηταν απο αγνοια η ανικανοτητα οσα εχουν γινει,δεν σπαταληθηκαν τοσα δισεκατομυρια ευρω μονο για να κερδιζουν τις εκλογες,δεν καταστραφηκαν τα αποθεματικα των ταμειων απο ατυχια η λαθος επενδυσεις,δεν...
πουληθηκαν οι πιο κερδοφοροι δημοσιοι οργανισμοι ετσι για να περναει η ωρα.
Και κυριως δεν αφεθηκε η Θρακη και το Αιγαιο απροστατευτο,δεν κατεβασαμε την σημαια στα Ιμια,δεν χανουμε ποντους στο παιχνιδι της κυριαρχιας μας απλα επειδη εχουμε μονο ανικανους στις εκαστοτε κυβερνησεις μας.

Το νεο πωλητηριο μπηκε,θα προσπαθησουν να μας το παρουσιασουν και αυτο σαν επιτυχια,εδω παρουσιασαν σαν επιτυχια το μνημονιο το οποιο παραδιδει την χωρα στα χερια των τοκογλυφων.
Ευτυχως....θα γλυτωσουν τα αρχαια μας...τιποτα αλλο ομως δεν θα γλυτωσει το ξεπουλημα το οποιο τωρα ονομαζουν με χιλιαδες αλλα ονοματα.

Και οταν τα ξεπουλησουν ολα και ακομη θα χρωσταμε το ιδιο ποσο που χρωσταμε και σημερα τοτε θελω να ξερω τι θα κανουν,τι αλλο θα πουλησουν για να μας"σωσουν"

Δυστυχως η προδοσια ειναι διαχρονικη,οι προδοτες και οι κλεφτες κυκλοφορουν ελευθεροι,και στις επομενες γενιες...η Ελλαδα θα ανηκει στους ανθελληνες

http://harrytsopanos.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: