Powered By Blogger

Σελίδες

Κυριακή 15 Μαΐου 2011

Σάββατο, 14 Μαΐου 2011

Ιατρόπουλος: Τώρα πρέπει ο λαός να ορίσει το μέλλον του. Κανένας άλλος..

Γράφει ο Δημήτρης Ιατρόπουλος


Ετούτη η χώρα, η πατρίδα μας περνάει δύσκολες ημέρες. Και ετούτες τις ημέρες τις βλέπουμε να γίνονται πιό δύσκολες, βαδίζοντας συνάμα σε ένα άθλιο αύριο. Μας θέλουν δουλικά αδέρφια. Ετούτες τις ημέρες πρέπει να γίνουν πράγματα, μικρά και μεγάλα, αλλά όλα τους να είναι σημαντικά. Έτσι, απαιτούνται: Παραίτηση του Κάρολου με....
ταυτόχρονο σχηματισμό αρίστων, τεχνοκρατών κυρίως, για να συντονίσουν το Νέο Σύνταγμα. Και τη μετατροπή του Πολιτεύματος από Προεδρευόμενη σε Προεδρική Δημοκρατία.

Αμέσως μετά εκλογές με Υποψήφιους, ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑΤΑ. Εκλογή νέου Προέδρου από το Λαό. Και εκλογή των καλύτερων 150 και όχι 300, για τη Βουλή. Σχηματισμός Κυβέρνησης ΟΧΙ από τους Βουλευτές. Εξωκοινοβουλευτικοί όλοι τους: Τεχνοκράτες, Διανοούμενοι, Επιστήμονες, Νομικοί, όλοι τους πανελλήνιας αποδοχής.

Και μετά: Κήρυξη του Χρέους ως Επαχθούς. Ούτε δεκάρα πια στους αλήτες.

Ό,τι φάγανε-φάγανε. Αποχώρηση από την Ευρωπαϊκή Ψευτοένωση του Αγγλογερμανογαλλικού Τραπεζικού Διευθυντηρίου, διότι περί αυτού πρόκειται. Επιστροφή της Δραχμής, ακύρωση όλων των Συμφωνιών και πρόσδεση στο άρμα της Ρωσίας και άνοιγμα προς την Κίνα.

Για να ξεκινήσει η πατρίδα ξανά. Όλοι οι παλιοί πολιτικοί να κριθούν από το λαό, δεν είναι και οι 300 πουλημένοι,μην τα ισοπεδώνουμε όλα,αυτά μας φάγανε. Όσους ο λαός αποφασίσει να ξαναγυρίσουν στη διαχείριση των Κοινών.

Και κάποιες άλλες λεπτομέρειες: Όχι δικαστήρια εκδίκησης. Αλλά δήμευση των περιουσιών που αποδεδειγμένα αποκτήθηκαν παράνομα.

Αλλαγή του Εκπαιδευτικού, μήπως και σώσουμε κάτι από τη νέα γενιά.

Αξιοποίηση των Εθνικών Πόρων. Είμαστε από τις πλουσιότερες χώρες του πλανήτη. Απλώς δεν το ξέρουμε. Μας άφησαν αγράμματους, πάνε να μας κάνουνε ανθέλληνες και μας μαστουριάσανε με την τηλετύφλωση όπως πολύ ωραία την αποκάλεσε κάποτε ο φίλος μου ο Βασίλης Βασιλικός.

Οι μετανάστες που προσφέρουν στον τόπο δεν μας φταίνε σε τίποτε. Να μείνουν και να γίνουν και πολίτες, όπως τόσες γενιές δικές μας έγιναν πολίτες στην ξενιτιά. Οι προκομένοι χρειάζονται παντού. Οι άλλοι όλοι, με ήρεμο τρόπο, σταδιακά, χωρίς να ανοίξει ρουθούνι, γιατί δε συμφέρει τον τόπο, να ξαναγυρίσουν εκεί απ όπου ήρθανε οι άνθρωποι, δε χωράμε άλλοι.

Και σιγά-σιγά, να ξαναδέσει το γλυκό της πατρίδας. Ασφάλεια, τάξη, προκοπή. Θα πάρει κάποιο χρόνο, αλλά θα σώσει τη χώρα μια τέτοια ειρηνική ΑΠΟΔΟΜΗΣΗ. Γιατί οι άλλες λέξεις, Αλλαγή, Επανάσταση, Εξέγερση, Μεταρρύθμιση, Ανατροπή και τα ρέστα, έγιναν πλέον λέξεις-μπατίρια, δε σημαίνουν τίποτε.

Όλο αυτό είναι μια πρώτη, πρόταση πιστεύω. Δεν είναι δική μου, δεν υπάρχει μάγκας στην παρέα, ας τελειώνει αυτή η νεοελληνική αφασία εδώ. Είναι από κουβέντες με το λαό μας στα καφενεία, στα γήπεδα, στις εκκλησίες, στις ταβέρνες, παντού όπου ανασαίνει και συναθροίζεται ο ΄Ελληνας.

Τι λες λοιπόν; Το πάμε;


http://kostasxan.blogspot.com

16 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΑΠΟ..ΚΑΡΕΚΛΕΣ ..ΝΤΙΒΑΝΙΑ...ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ..ΚΡΕΒΑΤΙΑ...ΚΟΥΝΙΕΣ...ΘΡΑΝΙΑ..ΧΑΛΙΑ..ΜΟΚΕΤΕΣ..ΣΥΝΘΕΤΑ..ΠΟΛΥΕΛΑΙΟΥΣ..ΚΑΡΕΚΛΑΚΙΑ..ΠΟΛΥΘΡΟΝΑΚΙΑ..ΚΟΥΡΕΛΟΥΔΕΣ..ΣΛΙΠΙΝΓΚ ΜΠΑΓΚ..ΦΟΥΣΚΩΤΑ ΘΑΛΑΣΣΗΣ..ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ..ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΜΕ ΔΟΝΗΤΕΣ..ΑΙΩΡΕΣ..ΚΟΥΝΙΣΤΕΣ ΠΟΛΥΘΡΟΝΕΣ..ΤΡΑΠΕΖΟΚΑΘΙΣΜΑΤΑ..ΛΕΚΑΝΕΣ ΤΟΥ ΚΑΜΠΙΝΕ..ΜΠΙΝΤΕΔΕΣ..ΠΑΓΚΑΚΙΑ..ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ..ΚΕΡΑΜΙΔΙΑ..ΚΡΕΒΑΤΙΑ ΝΕΡΟΥ..ΚΡΕΒΑΤΙΑ ΝΤΟΥΞΙΑΝΑ..ΝΤΙΒΑΝΙΑ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑΣ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ..ΠΑΓΚΟΥΣ ΝΕΚΡΟΤΟΜΕΙΩΝ..ΤΑΦΟΥΣ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΩΝ..


ΝΑ ΟΡΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Καλά τα λες Ιατρόπουλε, αλλά σιγά να μην παραιτηθεί ο βολεμένος Κάρολος, είναι και αυτός συμμέτοχος της καταστροφής.

Ανώνυμος είπε...

Πολλοί ωραία τα γράφεις αγαπητέ Δημήτρη αλλά πως υλοποιούνται και από ποιούς. Συμφωνούμε οι περισσότεροι, κατά τη γνώμη μου. Χρειάζεται συντονισμός και σχέδιο υλοποιήσιμο που να εμπνέει εμπιστούνη στον κόσμο.
Δημήτρης Μ

n.w.o.φροντιζει για σας και τα παιδια σας είπε...

Ο Τζέφρυ είναι ο.....εκλεκτός.
Ο Μεσσίας της Ελλάδος, Δοξάστε τον.

Ανώνυμος είπε...

Epitelous ektos apo poiimata ekanes kai ena sxedio.Symfono kai exo idi ypograpsei tin ELE, elpizo kai esy!
(Epitropi Logistikou Elegxou www.elegr.gr)

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΙΑΤΡΟΠΟΥΛΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΓΑΝΤΙ ΕΙΣΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΦΕΛΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ .ΠΩΣ;; ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΥΡΙΟΙ ΔΩΣΤΕ ΜΑΣ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΑΝΑΞΑΡΤΗΣΙΑ ΜΑΣ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΚΟΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΑΙΖΩ ΑΛΛΟ ;;;ΑΥΤΑ ΙΑΤΡΟΠΟΥΛΕ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠ ΤΑ ΓΡΑΝΑΖΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣΤΕ ΜΠΛΕΓΜΕΝΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΧΥΘΕΙ ΑΙΜΑ .ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΙΣΑΙ ΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗΣ ΚΑΙ Η ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΤΕ ΤΟ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΓΥΡΩ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΚΑΙ ΕΞΥΠΝΑΔΑ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΕΔΩ .ΚΑΘΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΕΙΘΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΟΒΕΡΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΣΑΣ

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΕΣΥ ΙΑΤΡΟΠΟΥΛΕ ΑΝ ΣΕ ΕΒΑΖΑΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΦΟΒΟ ΤΗΣ ΦΥΛΑΚΗΣ ΘΑ ΕΚΛΕΒΕΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΒΔΕΛΛΕΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ
ΞΕΚΟΛΑΝΕ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΒΙΑ

ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ είπε...

ΣΟΒΑΡΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΠΡΩΗΝ ΑΝΑΡΧΙΚΟ..ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΕΘΝΙΚΟΦΡΟΝΕΣ ΔΕΞΙΟΥΛΗΔΕΣ..ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ-Η ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ...Χ-Α

Ανώνυμος είπε...

ΣΩΣΤΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΙΑΤΡΟΠΟΥΛΕ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΟΥΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΒΙΑΙΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΕΚΔΙΩΞΗ ΤΩΝ ΚΑΘΑΡΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.ΔΕΝ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΟΝΟ ΒΙΑΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ.ΟΣΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΤΖΕΦΡΥ ΚΑΙ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ,ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΦΕΛΕΙΣ.ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΕΙ ΚΙ ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΠΙΟ ΠΑΝΩ "ΟΙ ΒΔΕΛΛΕΣ ΞΕΚΟΛΛΑΝΕ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗ ΒΙΑ".

Ανώνυμος είπε...

Θα ήθελα να κάνω την εξής πρόταση σαν τελευταία προσπάθεια πριν πάρουμε την απόφαση ότι πρέπει οπωσδήποτε να χυθεί αθώο αίμα για να αλλάξει η κατάσταση.
1 Ορίζουμε μια ημερομηνία και μαζευόμαστε για μια ειρηνική συγκέντρωση στη βουλή.
2 Κάνουμε έκκληση στους αστυνομικούς να μας αντιμετωπίσουν σαν ειρηνικούς διαδηλωτές.
3 Απαιτούμε να παραιτηθεί ο πρόεδρος και όποιοι βουλευτές θέλουν να αποδείξουν οτι δεν είναι προδότες.
4Αν όλα πάνε καλά, συνεχίζουμε κανονικά ΄όπως αναφέρει ο Ιατρόπουλος περί αλλαγής του συντάγματος κλπ

Ανώνυμος είπε...

βρε ΑΝΩΝΥΜΕ 10¨19.........Τι κοληματα εχετε με οποιον καταθεση μιαν αποψη..και ειναι κουλτουριαρης..αμεσως να πειτε την μακακια σας μη πω τιποτε χειροτερο με αυτο που λες ...δλδ αν ηταν ο χ αγνωστος Ελληνας πολιτης τι θα ελεγες τοτε φιλε μου ?
ΠΑΨΤΕ ΒΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΜΑ ΠΛΑΤΕΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΣΗΜΑΙΩΝ.....Γιαυτο βγαζουμε τα ματια μας σαν λαος και μας καταντισαν σε αυτο το χαλι ....σκεφτητε λιγο σοβαρα και μη γινεστε πιονα του οπιου καρεκλοκενταυρου .χαλαστε λιγη φαια ουσια παραπανω ....επιτελους ...

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΑ ΓΥΡΙΣΕ Ο ΙΑΤΡΟΠΟΥΛΟΣ?ΠΟΥ ΒΡΗΣΚΟΣΟΥΝΑ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΕΙΧΕΣ ΒΑΡΥΣΤΟΜΑΧΙΑΣΕΙ?

Ανώνυμος είπε...

Άψογος ο Ιατρόπουλος.
Εμείς είμαστε έτοιμοι για έναν τέτοιο αγώνα ???

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΑΓΗ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ;; ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΛΑΟΥ;; ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΚΑΠΟΙΩΝ ΑΡΘΡΩΝ, ΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ, ΑΛΛΑ ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑΤΙ;; ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΓΙΔΑ;; ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΦΥΛΑΚΤΙΚΟΙ!! ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΑΡΘΡΩΝ, ΟΧΙ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ!! ΠΡΟΣΟΧΗ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: