Powered By Blogger

Σελίδες

Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

Τετάρτη, 25 Μαΐου 2011

Αφήστε μας να ζήσουμε αλλιώς θα σας...

Αυτό είναι το σύνθημα γραμμένο σε πανό μπροστά στον Λευκό Πύργο Θεσσαλονίκης που αναρτήθηκε από την αρχή της εκδήλωσης η οποία συγκέντρωσε πολύ μεγάλο αριθμό ανθρώπων…

Πολλοί νέοι, αλλά και μεγαλύτερης ηλικίας άνθρωποι βρίσκονται ακόμη εκεί, μητέρες με παιδιά και παλμός, χωρίς κομματικές ταμπέλες, συνδικάτα και.....
φυσικά χωρίς έκτροπα. Μόνο μερικές ελληνικές σημαίες, αγανάκτηση αλλά και πίστη ότι αν ο κόσμος θελήσει μπορεί να ανατρέψει πολιτικές που καταδικάζουν τους Έλληνες στην μιζέρια και την δυστυχία.

Μόλις επέστρεψα σπίτι από τον Λευκό Πύργο και νοιώθω ότι σήμερα μπορεί να γίνει η αρχή για κάτι καλύτερο. Να απαιτήσουμε αλλαγές, ως σύσσωμος ελληνικός λαός, να απαιτήσουμε αξιοπρέπεια και να ορίζουμε εμείς το μέλλον μας..

Απ’ ότι με πληροφόρησαν τα δελτία έκαναν λόγο για 10.000 κόσμου στην Θεσσαλονίκη και άλλους τόσους στην Πάτρα. Στο δε Σύνταγμα μόλις είδα κάποια πλάνα και με χαροποίησε πάρα πολύ ο δυναμισμός του κόσμου και στην καρδιά της Αθήνας, όπου καλώς ή κακώς οι φωνές ακούγονται πιο δυνατά!

Ήταν καιρός να ξυπνήσουμε και να βγάλουμε τις τσίμπλες από τα μάτια μας για να δούμε καθαρά. Να δούμε ότι τα κόμματα αυτά δεν μας εκφράζουν, έχουμε όνειρα και ζητάμε να τα πιάσουμε..

Οι κινητοποιήσεις πρέπει να συνεχιστούν με μεγαλύτερο παλμό και να αφυπνίσουν περισσότερους νέους.

Σήμερα είναι η πρώτη μέρα μετά από πολύ καιρό που είμαστε περήφανοι που είμαστε Έλληνες!

http://filologos10.wordpress.com/

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ειμαστε δυο ειμαστε τρεις ειμαστε χιλιοι δεκα τρεις...εσυ που εισαι καριολιτσα δαμανακη?δε θα φωναξεις να φυγει η χουντα του πασοκ?

Ανώνυμος είπε...

ΞΕΥΤΗΛΑ ΟΥΤΕ ΑΛΟΔΑΠΑ ΔΕΙΡΑΤΕ ΟΥΤΕ Ο ΓΑΠ ΕΠΕΣΕ ,ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΦΟΒΙΘΗΚΕ,ΑΛΛΑ ΚΑΛΑ ΦΑΓΑΤΕ ,ΗΠΙΑΤΕ,ΠΕΡΙΠΑΤΟ ΚΑΝΑΤΕ,ΓΚΟΜΕΝΑ ΒΓΑΛΑΤΕ,ΑΡΕ ΓΙΔΙΑΑΑΑ.ΑΥΤΑ ΘΕΛΗ Ο ΕΛΛΗΝ. ΟΥΣΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΛΛΟΙΩΣ ΘΑ ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ-

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αναρχοκομουνιστες δολοφονοι του παρακρατους της αριστερας χτυπανε μεμονομενους ελληνες που κρατανε ελληνικες σημαιες!!!!!!

σφαξτε τους μαχαιρωστε τους οπου τους βρειτε μπροστα σας!!!!!

ξεκολιαστε τους με λυσασμενο μισος!!!!!!

θανατος σε ολους τους αριστερους τις οικογενειες τους και τα παιδακια τους τα σοβιετακια τους!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΘΕΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΑΡΧΙΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥ ΤΖΩΡΤΖ ΣΟΡΟΣ, ΠΟΥ ΒΕΒΑΙΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΣΥΡΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΦΕΛΕΙΣ – ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΚΑΤ΄ΟΥΣΙΑΝ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ 2 ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΗ ΓΝΩΜΗ(ΦΑΝΕΡΗ ΚΑΙ ΚΡΥΦΗ!) ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ. ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕ ΚΑΙ Η… ΚΡΑΤΙΚΗ ΕΡΤ! Στήνουν «μαϊμού επανάσταση» για να γλυτώσουν από την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ.

Ανώνυμος είπε...

......μπαινεις και γραφεις τις ιδιες ανορθογραφες βλακειες 11.23 σε ολες τις αναρτησεις για τις σημερινες συγκεντρωσεις.....ενταξει μη ζοριζεσαι .....το καταλαβαμε......

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ.... ΜΠΕΕΕΕ ΜΠΕΕΕ ΜΠΕΕΕΕ ....ΦΥΓΑΜΕ, ΜΠΕΕ ΜΠΕΕΕ!

Ανώνυμος είπε...

11.46 εχεις το ζωο μεσα σου....................

Ανώνυμος είπε...

Ρε πρασινορουφιάνοι προβοκάτορες σας έτσουξε ; Πονάει το αγγούρι και φωναζετε ; Γιοατί κόψατε ρε τα δίκτυα απο τις πλατείες ; παλορουφιάνοι ; Και απο δω και μετά οποιος κανει μπεε θα σφάζεται και στη σούβλα κολόπαιδα ...

Ανώνυμος είπε...

Μια χούντα που σέβεται τον εαυτό της αυτό θα έκανε ..θα έκοβε την επικοινωνία !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: