Powered By Blogger

Σελίδες

Δευτέρα 9 Μαΐου 2011

Δευτέρα, 9 Μαΐου 2011

Η ΑΠΟΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΥΠΗΚΟΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΩΝ ΤΟΥΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΑΡΧΙΖΕΙ!!!

Το συμβόλαιο θανάτου της ελληνικής κοινωνίας πρέπει να εκτελεστεί άμεσα και γρήγορα.Και τότε οι συντάκτες του και οι εκτελεστές του θα πανηγυρίζουν ως επιτυχημένοι, ενώ για πόσα αργύρια πωλήθηκε το ελληνικό σαρκίο δε θα το μάθουμε ίσως ποτέ.Και αφού γίναμε πειράματα της εφαρμογής των μεθόδων των εγκεφάλων της παγκοσμιοποίησης με τους διεφθαρμένους πρόθυμους ντόπιους υπηρέτες τους ,φαίνεται να μειώνονται οι αντιστάσεις μας, όπως συμβαίνει με κάθε έμβιο πειραματόζωο, όσο προχωρά το πείραμα μέχρι την κατάληξη και...
των δύο.

“ Όσο πιο γρήγορα εφαρμοστούν τα στάδια του πειράματος, τόσο περισσότερο θα καμφθούν οι αντιδράσεις “ .Η αρχή αυτή μέχρι τώρα απέδωσε στην ελληνική κοινωνία, η οποία,αν και έζησε την πιο βίαιη επίθεση στο βιοτικό επίπεδο των περισσότερων και πιο αδύναμων οικονομικά κατοίκων της,παρακολούθησε το γκρέμισμα του κοινωνικού κράτους,μέχρι και την προδοτική υποθήκευση της χώρας και όλων των περιουσιακών της στοιχείων, εν τούτοις δεν αντέδρασε καθόλου ανάλογα με τη σφοδρότητα της επίθεσης σε βάρος της.Και τα ανδρείκελα των οπαδών του οικονομικού ολοκληρωτισμού επαίρονται για την επιτυχία του σχεδίου .Το γκρέμισμα όμως δε χρειάζεται ιδιαίτερες ικανότητες και γι’ αυτό η έκπληξή μας δεν είναι πώς το κατάφεραν αλλά ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΠΕΛΕΞΑΝ.

Ο εφιάλτης όμως φαίνεται να συνεχίζεται και με τη διευθέτηση των λεπτομερειών, οι οποίες ως πρωτόγνωρες έχουν και όλα τα χαρακτηριστικά ενός διαστροφικού σεναρίου, παρόλο που φέρουν κάποιες το παραπλανητικό επικάλυμμα της δημόσιας διαβούλευσης:ΝΟΜΟΙ-ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ ΠΕΡΙ ΕΧΘΡΟΠΑΘΕΙΑΣ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ,ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΟ ΚΩΔΙΚΑ ,ΓΙΑ ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΔΩΡΕΑ ΟΡΓΑΝΩΝ και το τελευταίο φρούτο Η ΑΠΟΓΡΑΦΗ!!!Μαζί με τις συνεχείς απειλές ενάντια στο διαδίκτυο και σε συνάρτηση με την εδώ και δεκαετίες χειραγωγημένη ενημέρωση και δικαιοσύνη,διεκπεραιώνουν το συμβόλαιο θανάτου με την παραγωγή φόβου,με τον διαρκή έλεγχο της πληροφορίας,με την παραβίαση του ιδιωτικού ασύλου και την ωμή παρέμβαση στα ευαίσθητα προσωπικα δεδομένα.

Ας ανοίξουμε λοιπόν τα σπίτια μας άφοβα για την ΑΠΟΓΡΑΦΗ κι ας μην είμαστε καχύποπτοι στην κυβέρνηση που υπόγραψε ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ στα σκοτεινά κέντρα του παγκόσμιου κεφαλαίου!

Ας μην εξαναγκάσουμε να εφαρμόσουν την απειλή των προστίμων από 1000-50000 ευρώ στους ανυπάκουους ‘απλούς ‘πολίτες,οι ‘αδιάφθοροι’ πολιτικοί που χρόνια τώρα κόβουν και ράβουν τους νόμους στα μέτρα τους!

Ας εμπιστευτούμε τα προσωπικά μας δεδομένα,την καταγραφή των περιουσιακών μας στοιχείων στον επικεφαλής της ΕΛΣΤΑΤ που τυγχάνει και υπάλληλος του ΔΝΤ(!!!), της αγαπημένης τράπεζας του ξενόδουλου πρωθυπουργού, στην οποία υποθήκευσε τα πάντα από το τσιφλίκι του την Ελλάδα μαζί και το υπηρετικό προσωπικό, το οποίο οφείλει να υπακούει(ως υπήκοος) και η κυβέρνηση να διευκολύνει την υποταγή του!

Ας μην είμαστε καχύποπτοι πώς και από ποιούς θα χρησιμοποιηθούν όλα αυτά τα στοιχεία, όταν η κυβέρνησή μας χαρίζει την ΑΟΖ,πουλά δημόσια γη,τον ορυκτό πλούτο,τούς δημόσιους οργανισμούς δείχνοντας εμπιστοσύνη στα ξένα συμφέροντα και παραδίδοντας μαθήματα αλτρουισμού(με ξένα κόλυβα και φυσικά με το αζημείωτο για τους εκπροσώπους -δοσίλογουςτου ελληνικού λαού)

Και επειδή μια σώφρων κυβέρνηση τίποτε δεν αφήνει να πάει χαμένο, ας υπογράψουμε εθελουσίως και την εκμετάλλευση των οργάνων μας-που θα ζητηθεί μαζί με την απογραφή(;)- από αυτό το ίδιο κράτος που χρόνια τώρα σαν όρνεο έτσι κι αλλιώς κατασπαράζει ότι υπάρχει αλλά και ότι απέμεινε από μια Ελλάδα που ψυχορραγεί…

αἰέν ἀριστεύειν

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ,ΚΑΘΗΣΤΕ ΣΤΟΥΣ ΚΑΝΠΕΔΕΣ ΣΑΣ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΜΕΓΚΑ ΤΣΑΝΕΛΕ,ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟΥ ΑΠΟΓΡΑΦΗΣ ΣΑΣ ΚΤΥΠΗΣΟΥΝ ΤΟ ΚΟΥΔΟΥΝΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΤΕ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

ΑΚΗΣ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Eγώ πάντως ξήλωσα το ρεύμα απ΄το κουδούνι μου κι
αν με βρουν να μου σφυρίξουν. Κάποτε, ξόδεψα ένα ολόκληρο πρωινό για να δηλώσω το διαμέρισμα στο κτηματολόγιό τους. ΄Εχω ένα παλιομάγαζο που σε λίγο κι αυτό μου το κλείνουν, οπότε φαίνομαι και στην εφορία και στον οαεε και στο επιμελητήριο και στο δημοτολόγιο και σ΄όλες τις υπηρεσίες φακελώματος. Ας πάνε να με βρουν από ΄κει. Από τότε που μας ρεζίλεψαν και μας εξευτέλισαν ως έθνος και ως πολίτες, εμένα θα με έχουν απέναντί τους σε οτιδήποτε. Να πάνε να κόψουν το άθλιο κεφάλι τους να με βρουν. Από ΄μένα τέρμα η συνεργασια και η διευκόλυνση σε βρωμερά ανθρωποειδή.

Ανώνυμος είπε...

ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΣΑΣ ΒΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΣΙΠΑΚΙ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΣΑΣ !
ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΠΟΥ ΨΗΦΗΣΑΝ Η ΘΑ ΨΗΦΗΣΟΥΝ ΠΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΜΗ ΔΩΡΗΤΕΣ ΟΡΓΑΝΩΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΤΡΑΥΜΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΕΧΟΥΣΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥΣ ΘΑ ΛΕΝΕ ΣΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΠΩΣ ΛΥΠΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑ Ο ΑΣΘΕΝΗΣ ΑΠΕΒΙΩΣΕ !
ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΘΑ ΠΩΛΟΥΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΣΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΜΟΥ ΤΑ ΟΡΙΖΩ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΥΛΗΜΕΝΗ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ.ΕΓΩ ΜΙΛΑΩ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΒΡΕΘΩ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΒΡΟΜΕΡΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ.ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΚΟΥΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΛΙΓΟΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΟΛΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ.ΜΑΧΗΤΕΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ.ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ.

Ανώνυμος είπε...

ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΘΑ ΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ.ΠΟΣΟ ΑΘΩΑ ΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ;;;

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΑΙ,ΔΙΟΤΙ Ο ΦΟΒΟΣ ΑΥΞΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΡΤΗΡΙΑΚΗ ΠΙΕΣΗ

ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΙLLUMINATI

HOBOKEN CHIGAGO USA

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΚΑΘΗΚΙΑ ΟΙ ΛΟΥΔΟΒΙΚΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΓΡΑΦΗ?

ΣΤΑ ΠΛΟΙΑ ΤΟΥΣ,ΣΤΑ ΣΑΛΕ ΤΟΥΣ,Η ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ?

ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΠΟΡΕΙ.........

Δεν υπάρχουν σχόλια: