Powered By Blogger

Σελίδες

Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

ΘΙΑΣΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΩΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.

Posted: 24 May 2011 01:21 PM PDT

Καμία σκοπιμότητα, καμία αγάπηγια την πατρίδα, κανένα άγχος για το μέλλον του τόπου κι αυτού του λαού δενμπορεί να υποχρεώσει κανέναν να γίνεται ομοτράπεζος με τους Νενέκους, μ αυτούς πουξεπούλησαν και το τελευταίο ίχνος εθνικής αξιοπρέπειας, μ αυτούς που δε δίστασαννα βάλουν πωλητήριο σ ολόκληρη τη χώρα, μ αυτούς που δε δίστασαν να πουλήσουνακόμα και την ψυχή τους στο διάβολο και που κοντολογίς θα πρέπει να κριθούν μετο ερώτημα της εσχάτης προδοσίας.

γράφει ο Reporto

Άλλη μια μέρα ντροπήςγράφτηκε σήμερα στις σελίδες της νεότερης πολιτικής ιστορίας του τόπου.

Αυτοί τη βάφτισαν «κατ ιδίανσυνάντηση του πρωθυπουργού με τους πολιτικούς αρχηγούς».
Στην ουσία αυτό που έγινε,απέδειξε πως οι μαριονέτες του πολιτικού συστήματος, έσπευσαν να δηλώσουν«παρόντες» στα σενάρια που εξυφαίνονται με πρωτοβουλία και ενορχήστρωση τωνμεγάλων αφεντικών τους. Δείτε σχετική μας ανάρτηση εδώ...

Επικοινωνιακά ισχυρίστηκανπως επεχείρησαν να αναζητήσουν δυνατότητες συναίνεσης, και οι πιο «τολμηροί»ότι θα είχαν άλλη μια ευκαιρία να κατακεραυνώσουν την εθνικά εγκληματικήπολιτική του προσκυνημένου θίασου πουκαταδυναστεύει τον τόπο.

Κάποιοι δε δίστασαν ναπαραμυθιάσουν ακόμα και τον ίδιο τους τον εαυτό, αυταπατώμενοι πως θα μπορούσαννα διατυπώσουν προτάσεις που θα μπορούσαν με τη σειρά τους να βγάλουν τηνκοινωνία από το καναβάτσο στο οποίο την καταδικάζουν καθημερινά

Πρακτικά όλοι τουςεπιβεβαίωσαν πως διεκδίκησαν με το δικό του τρόπο ο καθένας τη θλιβερή τουπαρουσία στο σενάριο της πολιτικής υποταγής που σχεδίασαν και απαίτησαν οιδιεθνείς νταβατζήδες.

Διότι τα γεγονότα είναισαφή…
Η θέση τους μέσα στο χρόνοείναι και αυτή συγκεκριμένη…
Και οι πρωταγωνιστές –αφελείς ή κατευθυνόμενοι – παραμένουν το ίδιο θλιβεροί αυτή την ντροπιαστικήκαι αποφράδα ημέρα της νεότερης πολιτικής ιστορίας μας.

Ας τα θυμίσουμε...

ΕΡΩΤΗΣΗ: Ποιος πρότεινε ημάλλον απαίτησε καθολική πολιτική υποταγή στο μεγαλύτερο αντικοινωνικό πρότζεκτπου γνώρισε η Ευρώπη στη μεταπολεμική περίοδο???
ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Η συμμορία τωνδιεθνών νταβατζήδων μέσω του πολιτικού της μηχανισμού.

ΕΡΩΤΗΣΗ: Ποιος ανάλαβε ναπρομοτάρει την πεμπτουσία της υποταγής βαφτίζοντας την "συνάντηση τουπρωθυπουργού με τους πολιτικούς αρχηγούς"???
ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Το τσιράκι τωννταβατζήδων και ο υποταγμένος θίασος που κυβερνά αυτό τον τόπο.

ΕΡΩΤΗΣΗ: Περίμενε οΠαπανδρέου να του εξασφαλίσουν απρόσκοπτη και χωρίς φραστικά τσαλίμια συναίνεσηοι λοιποί πολιτικοί καραγκιόζηδες???
ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Μα φυσικά και όχι.Ούτε καν τα μεγάλα αφεντικά δεν περίμεναν ούτε και ήθελαν κάτι ανάλογο.
Εκείνοπου ήθελαν οι δήμιοι αυτού του λαού, ήταν να αφήσουν ένα μήνυμα να πλανιέταιστην κοινωνία.
Ένα μήνυμα που θα λέει τοεξής: Το πολιτικό σύστημα ακόμα συνευρίσκεται, το πολιτικό σύστημα ακόμασυζητά, μέσα από αυτή τη συζήτηση εμμέσως αλλά με σαφήνεια αναγνωρίζει αλλά καιαποδέχεται τη «φυσιογνωμία» των προβλημάτων, άρα και τη «φυσιογνωμία» τηςκατεύθυνσης μέσα από την οποία θα πρέπει να αναζητηθούν και τα μέτρα – λύσειςπου επιβάλλονται.

Και ως προς αυτό οινταβατζήδες και τα τσιράκια τους, πέτυχαν το σκοπό τους.

ΕΡΩΤΗΣΗ: Όταν στο τιμόνι τουτόπου βρίσκεται ένας θίασος πολιτικών ανδρεικέλων που εκχωρεί αδίστακτα καιομολογημένα την εθνική κυριαρχία στους μηχανισμούς των νταβατζήδων…
Όταν αυτός ο θίασοςαποδεικνύει καθημερινά με τη στάση του και την πρακτική του πως στοχοποιείαδίστακτα την ίδια την κοινωνία, και πως σ αυτόν τον κατήφορο δεν έχει κανέναναπολύτως ηθικό φραγμό…
Όταν αυτός ο θίασος δεδιστάζει να παζαρέψει με τρόπο πρωτοφανή και ανεπίτρεπτο κάθε έννοια εθνικήςαξιοπρέπειας, ταπεινώνοντας και ατιμάζοντας αυτό το λαό…
Όταν ο ίδιος ο θλιβερός τουθιασάρχης αποδεικνύεται εκ των πραγμάτων ψεύτης, οργανωτής της πιοντροπιαστικής πολιτικής εξαπάτησης που γνώρισε ποτέ η υφήλιος σε βάρος τουίδιου του του λαού, και όταν κατά γενική ομολογία αυτός ο θιασάρχης είναι έναπρόσωπο μηδενικής πολιτικής φερεγγυότητας…

Τότε τι νόημα έχει όλοι οιάλλοι να συνευρίσκονται και να συνομιλούν με ένα τέτοιο πολιτικό ανδρείκελο, ανφιλοδοξούν να είναι κατά τι καλύτεροι από κείνον???

Τι νόημα έχει να επιχειρούννα αντιτάξουν τη δική τους πολιτική «προτασούλα» απέναντι σε μια γενικευμένηπολιτική προδοσία σε βάρος του τόπου μας???
Τι νόημα έχει ο αρχηγός τηςαξιωματικής αντιπολίτευσης να δηλώνει ότι δε συναινεί στην συνολική πολιτικήθεραπεία που επέλεξαν οι Τσολάκογλου που ξεπουλούν αδίστακτα την εθνική μαςαξιοπρέπεια, και να αντιπροτείνει «κομπρέσες» για τη «θεραπεία» τηςετοιμοθάνατης εθνικής μας αξιοπρέπειας???

Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα…
Πίσω από τα φώτα της κάμεραςκαι πίσω από το θέατρο του παραλόγου που ντρόπιασε ακόμα μια σελίδα από τησύγχρονη πολιτική ιστορία μας, αυτό που πραγματικά κρύβεται είναι η διάθεση τωναρουραίων της πολιτικής να δηλώσουν με τσαλίμι την απόλυτη υποταγή τους στακελεύσματα των μεγάλων αφεντικών, διεκδικώντας ένα ρόλο πρωταγωνιστή ηκομπάρσου στο σύστημα που σχεδιάζουν να οικοδομήσουν αυτά τα αφεντικά.

Αφήστε λοιπόν κατά μέρος την προσφιλή σας πολιτική ψευδολογία και την αχαλίνωτη υποκρισία σας.
Εκείνο που σας έφερε στο ίδιο τραπέζι με τον αδίστακτο εκχωρητή της εθνικής κυριαρχίας, δεν είναι η έγνοια σας για τα προβλήματα του λαού και για το μέλλον του τόπου.
Δεν είναι η υποτιθέμενη υπευθυνότητα με την οποία δήθεν αντιμετωπίζετε το πολιτικό γίγνεσθαι.
δεν είναι η δήθεν στάση ευθύνης σας απέναντι σε "καλές" προτάσεις που θα ψηφίσετε, και σε "κακές" προτάσεις που θα καταψηφίσετε στο πλήρωμα του χρόνου.
Δεν έχουν άλλωστε καμιά αξία τα ψίχουλα των όποιων 'καλών προτάσεων" μέσα ε μια συνολική πολιτική γενικευμένης εθνικής καταστροφής.

Εκείνο που σας έφερε στο τραπέζι της ντροπής, είναι η πρόθεσή σας να δηλώσετε "παρών" στην επόμενη μέρα των χορογράφων.

Σε μια εποχή που έπρεπε να καταδικάσετε στην απόλυτη απομόνωνση το θίασο της καταστροφής, να τον οδηγήσετε στην απόλυτη καταβαράθρωση και να δρομολογήσετε την πολιτική του εκτέλεση κατηγορώντας τον ευθέως για εσχάτη προδοσία, και έτσι να οδηγήσετε σε δραματική ανατροπή ολόκληρο το πλέγμα των πολιτικών συμφωνιών υποτέλειας που έχει υπογράψει, όλοι εσείς του πετάξατε πολιτικό σωσίβιο.
Πάνω απ όλα όμως δικαιώσατε και νομιμοποιήσατε με τη συμμετοχή σας και τον υστερόβουλο πολιτικό λόγο σας, τους πολιτικούς σχεδιασμούς των υπερεθνικών πολιτικών και οικονομικών νταβατζήδων.

Και όλα αυτά διότι υποτίθεται πως δεν κατανοήσατε το απλό... το αυτονόητο. Και τι λέει αυτό???
Με τον πρωθυπουργό της πολιτικής εξαπάτησης... με τον ενσυνείδητο εκχωρητή της εθνικής κυριαρχίας δεν συζητάς.

Τον τσακίζεις... τον γκρεμίζεις... ενεργοποιείς το λαό και τον ανατρέπεις... τον τιμωρείς παραδειγματικά για τα εθνικά του εγκλήματα... Αλλά ΔΕΝ ΣΥΖΗΤΑΣ.

Κι εσείς άθλιοι επιλέξατε να καθήσετε στο ίδιο τραπέζι για να κάνετε... προτάσεις. Θεϊκό???

Και φυσικά παρά τοεπικοινωνιακά πετυχημένο της πρωτοβουλίας του κόμματος του Δημαρά να αναρτήσειτο πανώ στο κοινοβούλιο της ντροπής, αυτό που δεν έκρυψε είναι ο καημός που πουτον απαξίωσαν, τον υποτίμησαν, και τον άφησαν έξω από το πολιτικό πανηγυράκι.

Θα πρέπει ίσως νααναγνωρίσουμε πως μοναδικά συνεπής στάση απέναντι στη σημερινή χορογραφία, ήτανη στάση του ΚΚΕ που αρνήθηκε κάθε συμμετοχή αποκαλύπτοντας τον πραγματικό τηςχαρακτήρα.
Ωστόσο, γι ακόμα μια φοράδεν κατάφερε ούτε αυτό να ξεφύγει από την πεπατημένη αφού ούτε και σήμερα δεναποφάσισε να οργανώσει μεγάλη πολιτική κινητοποίηση και να αποκλείσει τοκοινοβούλιο της ντροπής, δίνοντας έτσι το έναυσμα για να δρομολογηθούν δραστικέςπολιτικές εξελίξεις.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:
Καμία σκοπιμότητα, καμία αγάπηγια την πατρίδα, κανένα άγχος για το μέλλον του τόπου κι αυτού του λαού δενμπορεί να υποχρεώσει κανέναν να γίνεται ομοτράπεζος με τους Νενέκους, μ αυτούς πουξεπούλησαν και το τελευταίο ίχνος εθνικής αξιοπρέπειας, μ αυτούς που δε δίστασαννα βάλουν πωλητήριο σ ολόκληρη τη χώρα, μ αυτούς που δε δίστασαν να πουλήσουνακόμα και την ψυχή τους στο διάβολο και που κοντολογίς θα πρέπει να κριθούν μετο ερώτημα της εσχάτης προδοσίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: