Powered By Blogger

Σελίδες

Κυριακή 15 Μαΐου 2011

Κυριακή, 15 Μαΐου 2011

Μήνυμα του Fulford προς ανθρωπότητα και Νέα Τάξη Πραγμάτων. (video)

Αυτό το 5-λεπτο, έχει το ενδιαφέρον του, ειδικά σ'αυτό που αναφέρει για το σεισμό και ειδικά το τσουνάμι στην Ιαπωνία.

Στην περιγραφή λέει: Ο Φούλφορντ ξαναβγαίνει με μήνυμα (αφύπνισης) προς ανθρωπότητα και (προειδοποιησης) προς Νέα Τάξη Πραγμάτων.

Αυτό που σίγουρα δε με κάλυψε από το "διάγγελμά" του ήταν το ότι αυτά τα λαμόγια "θα συγχωρεθούν" όπως είπε. Τι θα πει "θα συγχωρεθούν" ; Δεν πρέπει να τιμωρηθούν και δη παραδειγματικά με τις αυστηρότερες των ποινών; Μιλαμε για γενοκτόνους-μαζικούς δολοφόνους. Οσοι είναι στη φυλακή ανά τον κόσμο, έχουν δικαστεί και.....
συχνά με τις αυστηρότερες των ποινών για πολύ...πολύ λιγότερα...

Τα υπόλοιπα που έθεσε, τα αφήνω στην κρίση σας.


Κυπριανός Χριστοδουλίδης είπε...

http://kyprianoscy.blogspot.com/2011/05/blog-post_15.html

Αφού παρακολουθήσετε το βίντεο τώρα διαβάστε τα παρακάτω και ... ετοιμάσατε τις αποσκευές σας.

"Μπορούμενα κάνουμε τροπικό παράδεισο τον Καναδά, να δεκαπλασιάσουμε τα ψάρια στους ωκεανούς και να κάνουμε κατοικήσιμους τους άλλους πλανήτες ... " κλπ.

Τον Καναδά μπορεί να τον κάνουμε τροπικό παράδεισο, να πολλαπλασιάσουμε τα ψάρια της θάλασσας, αλλά να κάνουμε κατοικήσιμους τους άλλους πλανήτες είναι ανέφικτο.

Διότι αυτό προϋποθέτει μεταβολή των φυσικών σταθερών του Σύμπαντος οι οποίες δεν είναι δυνατόν να τροποποιηθούν προκειμένου οι άλλοι πλανήτες να γίνουν κατοικήσιμοι. Πρέπει να αλλάξουμε το βαρυτικό πεδίο των πλανητών, αν θέλουμε να δημιουργήσουμε περιβάλλον και συνθήκες κατάλληλες για ζωή συμβατή με αυτή της γης, και τούτο δεν γίνεται. Αν υπάρχουν κάποιοι ευφάνταστοι και φιλόδοξοι επιστήμονες που νομίζουν ότι μπορεί να το κάνουν, αυτό θα σήμαινε "συντέλεια πάντων".

Καλά είναι αυτά που λέει, όχι όμως να μας περνά για "αμερικανάκια" με το όνειρο του εποικισμού των άλλων πλανητών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: