Powered By Blogger

Σελίδες

Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011

Δευτέρα, 6 Ιουνίου 2011

«ΑΛΗΤΗΡΙΟ» ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΚΑΤΑ ΣΑΜΑΡΑ...!

«ΜΕ ΡΑΔΙΟΥΡΓΙΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΑΝΑΚΟΨΕΙ ΤΗΝ ΑΝΟΔΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ της Ν.Δ. και ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΝΤΟΡΑ , ΑΒΑΝΤΑΡΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ , ΓΙΑ ΝΑ…ΣΩΣΟΥΝ ΔΗΘΕΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ»…!!!

Γράφει ο ΝΙΚΟΣ ΣΧΟΙΝΑΣ
π. Γενικός Δ/ντής του ΛΑ.Ο.Σ

Ο Καρατζαφέρης τελευταία (πρώτη μούρη στα κανάλια, γιατί άραγε;), ή θα προφητεύει, ή θα κινδυνολογεί, ή θα βγάζει κορώνες για εντυπώσεις, ή θα βγάζει χολή, κακία, και ζήλεια συνάμα, για τούς αντιπάλους του, με επίκεντρο τον Σαμαρά.!
Γιατί άραγε;
*-- Επειδή τον εμποδίζει να γίνει Υπουργός σε Οικουμενική Κυβέρνηση, που διακαώς επιθυμεί και....
κολοτρίβεται;
*--Γιατί θέλει να ανακόψει την επιστροφή ψηφοφόρων από ΛΑΟΣ προς ΝΔ;
*-- Γιατί θέλει να κατευθύνει κάποιους άλλους ψηφοφόρους από ΝΔ προς ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ;
• Επειδή γνωρίζει πολύ καλά, ότι, αν γίνει Πρωθυπουργός ο Σαμαράς, αυτός θα πάει … σπίτι του.
Για να δούμε μερικές απ΄ τις περίεργες επιδόσεις Καρατζαφέρη εναντίον Σαμαρά (αχ, Αντώνη εκτός απ΄ το Μητσοτακέικο, σου έλαχε στο δρόμο σου κι ο Καρατζαφέρης, που είναι πολιτικό του παιδί και τον ακούει).
• «Είπα στον Πρωθυπουργό, να καλέσεις τον κ. Σαμαρά να γίνει Αναπληρωτής Πρωθυπουργός και να αναλάβει όλα τα οικονομικά υπουργεία για να εφαρμόσει όλα αυτά τα πράγματα και τις θέσεις που υποστηρίζει», (ΕΤ3 την 25/05/2011).
• «Η καρέκλα δυστυχώς κάποιων πάνω από την Ελλάδα», (27/05/2011).
• «οι προτάσεις που έχω καταθέσει εδώ και δύο χρόνια και τις πήρε και τις "λουστράρισε"», (MEGA την 30/05/2011) και «Αντώνη, καταρχήν με το Ζάππειο συμφωνώ.
• Γιατί το 50% των ιδεών μου τις πήρες και τις έκανες πρότασή σου»...!!! (BHMA FM την 30/05/2011).
• «Ο κ. Ομπάμα λέει: “θα προχωρήσετε με τον Γιώργο Παπανδρέου”». (BHMA FM την 30/05/2011)
• «Αντώνη, όταν είμαστε στο 80΄ και χάνουμε 2-0 και σε φωνάζει ο προπονητής να μπεις στον αγώνα δεν φεύγεις στην εξέδρα».
(ALTER την 31.5.2011).
• «Μπήκε νεαρός 27 ετών στην πολιτική»
• «Είναι επικίνδυνος γιατί το 1993, έριξε μια Κυβέρνηση».
(ALTER την 31.5.2011).
Όλα αυτά είναι ραδιουργίες, που σκοπό έχουν να ανακόψουν την ανοδική πορεία της ΝΔ και του Σαμαρά στο εκλογικό σώμα και ταυτόχρονα μαζί με την Ντόρα να αβαντάρουν τον Παπανδρέου για να... σώσουν τάχα την Ελλάδα. !!!
Δυστυχώς οι εμπάθειες και τα.. «περίεργα πολιτικά παιγνίδια» του Καρατζαφέρη δεν τον αφήνουν κρατήσει πολιτικές ισορροπίες, να δει και να αναγνωρίσει, την ανοχή, τις εναλλακτικές προτάσεις, κλπ του Σαμαρά, κάτι όμως, που βλέπει και υπολογίζει ο Πρωθυπουργός.
Φαίνεται δεν κατάλαβε ο άνθρωπος ποιος Κυβερνά την χώρα.!
-- Πότε επί τέλους θα σοβαρευτεί και θα σταματήσει να αμολάει … «πορδές» στα κανάλια, που περιφέρεται, του τύπου «να φύγουμε απ΄ την Τελωνειακή ένωση», ή «να επιστρέψουμε στην δραχμή», ή «ψήφισα το πρώτο μόνο άρθρο του μνημονίου, ώστε να έχουμε λεφτά την επόμενη μέρα», ή «αναδιάρθρωση του χρέους», ή «σκέφτομαι να αποσύρω τον ΛΑΟΣ από τη Βουλή», κλπ.
Το μόνο που δεν ακούσαμε ακόμη απ΄ το στόμα του, είναι:
«Να φύγουμε απ΄ την ΕΕ»…!!!

http://politikosafari.blogspot.com/

14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δώστε στο Άδωνη το υπουργείο παιδίας και στον Ανατολάκη το Υπουργείο αθλητισμού...Πρωθυπουργος φυσικά ο Καρατζαφέρης.

Θεέ μου τι σου κάναμε και μας τιμωρείς τόσο σκληρά..,

Ανώνυμος είπε...

ΒΡΕ ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΑ.. ΟΛΑ ΟΣΑ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΗ ΤΟ ΣΑΜΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ!!!
ΕΣΕΝΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ, ΤΙ ΣΕ ΕΝΟΧΛΗΣΕ?
ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛ.Α ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΡΑΝΕ ΧΑΜΠΑΡΙ???
ΓΙΝΕ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΡΕ ΜΠΑΖΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

Δεν είναι βόας, δεν είναι κροταλίας ...είναι ο Καρατζαφέρης ο κωλοτούμπας.!


Χθες στη έγκριτη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ο Φοίβος Κλαυδιανός, με ένα καταπληκτικό άρθρο του καυτηριάζει και αποδεικνύει με αδιάσειστα στοιχεία, την πολιτική...

στάση του Καρατζαφέρη, ο οποίος με την εν γένει συμπεριφορά του, από τις εθνικές εκλογές και μετά, επιδίδεται σε πλήθος κυβιστήσεων, κατά το κοινώς κολοτούμπες, που η μια αναιρεί την άλλη πολιτική του και φυσικά τα λεγόμενά του , παίζοντας όχι μόνο με την μνήμη των ψηφοφόρων του, αλλά και με την κοινώς νοούμενη λογική.

Πετώντας ατάκες από εδώ και από εκεί στα τηλεπαράθυρα και τα μικρόφωνα των ραδιοφωνικών σταθμών, που ακαταπαύστως τον φιλοξενούν και προφανώς ενθυμούμενος μια από τις πολλές ιδιότητες που ο ίδιος καυχιέται ότι έχει, δηλαδή του κονφερανσιέ, αυτοαναιρείται διαρκώς και ακαταπαύστως, νομίζοντας παράλληλα ότι έχομε ασθενή μνήμη και αυτοκαυχόμενος ότι ως γιος σανοπώλη, κατάφερε ότι κατάφερε, αγνοώντας όμως ότι και άλλοι ήσαν γιοί σανοπωλών, αλλά δεν μπόρεσαν να κάνουν αυτά που έκανε αυτός.

Γιατί άραγε; Μήπως η κουτσουλιά του περιστεριού του έφερε τύχη ή μήπως κάποιοι τον προώθησαν ή μήπως …(ο καθένας ας βάλλει όποια υπόθεση θέλει)!

Ανώνυμος είπε...

ο προδοτης Σαμαρας που μας εφερε 2000000 αλβανους εκτος απο παπανδρεου και σαμαρα δεν ηπαρχει τιποτα αλλο;

Ανώνυμος είπε...

Tι εγινε σας χαλασε το μονοπωλειο το ΛΑΟΣ και φωναζετε.Πρασινομπλε κοματοσκυλα εσας πληρωνουμε για αυτο ΣΚΑΣΜΟΣ...........

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο στους πατριώτες που παρέδωσαν την χώρα μαζί με το ΓΑΠ στους δανειστές μας.
Η χώρα είναι υπό κατοχή και ο Άδωνης δίνει ελληνικές σημαίες από το κανάλι του προέδρου του.
Η σημαία (για όσους δεν το γνωρίζουν)συμβολίζει το "ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Η ΘΑΝΑΤΟΣ" και όχι το χρεοκρατία και θάνατος ...

Ανώνυμος είπε...

Τελικά ο κολωτούμπας θα αποσύρει τους βουλευτές του ΛΑΟΣ από την βουλή ?
Τι έγινε το ξέχασε...?

Ανώνυμος είπε...

Ντόρα: Κωλοτούμπας ο Καρατζαφέρης
"Τη μια μέρα... φλερτάρει με τον κ. Σαμαρά και την επόμενη τον αποκαλεί προδότη"


«Δεν θα είχε νόημα η δημιουργία της Δημοκρατικής Συμμαχίας, αν ήταν ζηλέψουμε τη δόξα της μηδενιστικής Αριστεράς και τον τυχοδιωκτισμό, τις ατάκες και τις κωλοτούμπες του κ. Καρατζαφέρη, που τη μια μέρα...
φλερτάρει με τον κ. Σαμαρά και την επόμενη τον αποκαλεί προδότη, τόνισε από τη Λάρισα, όπου πραγματοποιήθηκε το προσυνέδριο της Δημοκρατικής Συμμαχίας, η Ντόρα Μπακογιάννη.

Δεν αποτελεί καινούργιο για τον τόπο μια ακόμη δύναμη που θα αγωνίζεται να μην αλλάξει τίποτα, πουθενά και ποτέ. Εμείς, έχουμε επιλέξει άλλο δρόμο. Το δρόμο της ανατροπής. Των σαρωτικών αλλαγών. Των μεγάλων ρήξεων», πρόσθεσε.
Στην ομιλία της, η Ντόρα Μπακογιάννη πρόσθεσε ότι υπάρχει διέξοδος από την κρίση και υπογράμμισε ότι η ΔΗΣΥ «δεν έγινε από γινάτι»:

Εμείς πιστεύουμε ότι η Ελλάδα έχει λύση. Η Ελλάδα έχει διέξοδο. Και όσες δυνάμεις με ρεαλισμό και πίστη αγωνίζονται για σωθεί ο τόπος, πρέπει να σταθούν όρθιες. Να αντιδράσουν στο λαϊκισμό και την ανευθυνότητα. Να συγκρουσθούν με το μηδενισμό, την άρνηση, την απαξίωση. Να μην συμβιβαστούν με την παραίτηση και το φόβο. Εμείς, η Δημοκρατική Συμμαχία δεν πρόκειται αποδεχθούμε τη μοίρα μιας χρεοκοπημένης και κακόμοιρης χώρας.

Δεν πρόκειται να συνθηκολογήσουμε με τα προβλήματα της παρακμής και της απαξίωσης. Θα ψάξουμε στις ιδέες, θα αναζητήσουμε τη διεθνή υποστήριξη, θα επιδιώξουμε τη συνεννόηση, θα απευθυνθούμε στο φιλότιμο για να βρούμε τη δύναμη που απαιτείται προκειμένου να ξανασταθεί η πατρίδα στα πόδια της. Για αυτό άλλωστε φτιάξαμε τη Δημοκρατική Συμμαχία. Όχι από γινάτι, για να μη γίνει ο κ. Σαμαράς πρωθυπουργός όπως μονότονα επαναλαμβάνουν κάποιοι κακόβουλοι.

Δεν προχωρήσαμε τη Δημοκρατική Συμμαχία , από ιδιοτέλεια για να με αποκαλούν εμένα πρόεδρο, όπως απαξιωτικά μας κατηγορούν. Δεν είναι εύκολη δουλειά να φτιάχνουμε ένα νέο κόμμα στην πιο δύσκολη συγκυρία, την ώρα που ο κόσμος γυρίζει την πλάτη στην πολιτική. Είναι δουλειά κοπιαστική και απαιτεί –ιδίως όταν γίνεται στην μικρές κλειστές κοινωνίες- κουράγιο και πίστη και τόλμη. Αξίζει όμως τον κόπο.

Γιατί μόνο όταν περπατήσεις ανάποδα στο ρεύμα, όταν είσαι έτοιμος να ανέβεις και τις ανηφόρες της πολιτικής, μπορεί να φέρεις την πραγματική αλλαγή. Και εμείς δημιουργήσαμε όλοι μαζί τη Δημοκρατική Συμμαχία γιατί πιστεύουμε ότι μπορούμε να αλλάξουμε τα πράγματα" κατέληξε.

Ανώνυμος είπε...

Για κωλοτούμπα του Γιώργου Καρατζαφέρη μίλησε ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης μπαίνοντας με αυτό τον τρόπο στην βεντέτα ΝΔ-ΛΑΟΣ

Μεταξύ άλλων, ο βουλευτής της Β’ Αθήνας ανέφερε: Ο κ. Καρατζαφέρης ο οποίος πέρσι έλεγε ότι έπρεπε να ψηφίσει το μνημόνιο και συμφώνησε με το μνημόνιο, φέτος νομίζω ότι έχει κάνει μια μεγαλειώδη κωλοτούμπα την οποία προσπαθεί να δικαιολογήσει με τον δικό του χαρακτηριστικό τρόπο.

Ανώνυμος είπε...

Zougla gr

Καρατζαφερης = ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ

Αν και δεν είμαι δημοσιογράφος έκανα μία απλή έρευνα και βρήκα ενα πολύ σημαντικό στοιχείο το οποίο δεν εμφανίσθηκε ποτέ στα ΜΜΕ. Το στοιχείο αυτό επιβεβαιώνει 2 πράγματα, 1ον οτι ο Καρατζαφέρης είναι τεράστιος κωλοτούμπας και ψεύτης και 2ον ότι ο πρωθυπουργός μας είναι επίσης πουλημένος και πιόνι συμφερώντων.
Με μια απλή ανάζητηση στο YouTube με τις λέξεις “Laos Bildenberg” μπορεί οποιοσδήποτε να δεί την διαμαρτυρία που έκανε το ΛΑ.Ο.Σ εναντίον της «λεσχης»Bildenberg και με ότι αυτή πρεσβεύει. Κύρια «γραμμή» της διαμαρτυρίας ήταν ότι η λέσχη αυτή, αποτελείται απο παγκοσμιοποιητές και γενικά απο μέλη τα οποία είναι υπέρ της Παγκόσμιας κυβέρνησης, της κατάλησης κάθε μορφής δημοκρατίας σε παγκόσμιο επίπεδο, την χρήση του bio chip και γενικα σαν στόχο έχουν την κατάληση όλων αυτών των θεσμών που το κόμμα ΛΑ.Ο.Σ πρεσβεύει (Κατηγορούνται επίσης από τους χρστιανούς οτι προάγουν τον Αντίχριστο κτλ. Ακόμα αρκετοί συμπολίτες μας πιστεύουν οτι εκείνη την μερα «σχεδιάστηκε» και συμφωνήθηκε η ΔΝΤ «εποχή» γιατι ΞΑΦΝΙΚΑ από το πουθένα δεν είναι δυνατόν να έρχετε η παγκόσμια elite της οικονομίας στην χώρα μας. Δεν πιστεύω οτί είχαν μαράζι να δουν τον Αστέρα....
Με μια απλή αναζήτηση στο “Google” με τις λεξεις “George Papandreou Bildenberg” μπορεί εύκολα να καταλάβει κανείς οτί ο σημερινός πρωθυπουργός της Ελλάδος είναι μέλος αυτής της «λέσχης» εδώ και πολλά χρόνια και ότι έλαβε μέρος στο συνέδριο αυτής στις 16 Μαίου του 2009.
Με βάση τα παραπάνω μου γεννιούνται οι παρακάτω ερωτήσεις (ρητορικές μην φανταστείς).... Πως ειναι δυνατόν να εμφανίζετε στα κανάλια ο Καρατζαφέρης (προ 6αμήνου αν δεν κανω λαθος) και να λέει οτι ο ΓΑΠ έχει το τηλεφωνό του και επικοινωνεί καθημερινά μαζι του για τα εθνικά θέματα? Πως ειναι δυνατόν να συνεργάζετε (ή να συνεργαστήκε για κάποιο διάστημα) με ανθρώπους οι οποίοι ειναι εξ ορισμού εναντία στα πιστεύω του (ορθοδοξία κτλ) ? Πως είναι δυνατόν να συνεργάζετε (ή να συνεργαστήκε για κάποιο διάστημα) με εναν πρωθυπουργό-bildenberg που με βάση τα λεγόμενα τους (των μελών της διαμαρτυρίας) είναι παγκοσμιοποιητής, οπαδός της παγκόσμιας κυβέρνησης (των οικονομικών δολοφόνων δηλαδή), του bio-chip και του αντίχριστου? (αυτά λέγανε στην διαμαρτυρία)..... Ασχέτος με το γίνεται με τους bildenberg πως ειναι δυνατόν πρόεδρος κόματος (που μάλιστα κοκορεύετε οτι είναι χριστιανός, εθνικόφρων κτλτ) να ξεχνάει τα πιστεύω του και να συμμετέχει σε μια διαδικασία που πριν από λιγα χρόνια ήταν αντιθετος.... Τι αλλαξε? (ρητορική). Ξαφνικά ξέχασε τα πιστεύω του και έκανε τα στραβά μάτια ΔΗΘΕΝ για το καλό του τόπου? Ειναι δυνατόν όταν είσαι πολιτικός να ΠΟΥΛΑΣ τα πιστεύω σου? Αφου για αυτά δεν μπαίνεις στον πολιτικο στίβο και αγωνίζεσθαι?
Πάντα πίστευα τα χειροτερα για τον Καρατζαφέρη αλλά να πουλήσει τα πιστεύω του για 2-3 ψίχουλα εξουσίας καταντάει αηδία.Βρώμα, δυσοδία και ΑΙΣΧΟΣ... Πρέπει να φύγουν από την χώρα δεν τους σηκωνει άλλο το κλίμα. Για να μπορεί ο Καρατζαφέρης να πουλάει την ψύχη του τόσο ευκολα για ΕΝΑ ( ίσως και λιγότερο) κομματακι εξουσίας φαντάστειτε τι είναι διατεθημένοι οι άλλοι να κάνουν.
Το χειρότερο είναι οτι ο κόσμος δεν έχει ιδέα για όλα τα παραπάνω... φροντίσαν τα τσακάλια οι δημοσιογράφοι.

Nτροπή τους....

Ανώνυμος είπε...

Η Ντόρα, ο Καρατζαφέρης, η… τούμπα και η… κωλοτούμπ

Εντύπωση προκάλεσε σε πολλούς η αρνητική αναφορά που έκανε η Ντόρα Μπακογιάννη στον Γιώργο Καρατζαφέρη, στο προσυνέδριο της Δημοκρατικής Συμμαχίας: “Δεν θα είχε νόημα η δημιουργία της Δημοκρατικής Συμμαχίας αν ήταν να κλέψουμε τη δόξα της μηδενιστικής αριστεράς και τον τυχοδιωκτισμό, τις ατάκες και τις κωλοτούμπες του κ. Καρατζαφέρη που τη μία μέρα φλερτάρει με τον κύριο Σαμαρά και την επόμενη τον αποκαλεί προδότη”.

Τάδε έφη Ντόρα Μπακογιάννη κηρύσσοντας ουσιαστικά τον πόλεμο στον Καρατζαφέρη.

Αναμένεται με ενδιαφέρον η απάντηση του αρχηγού του ΛΑΟΣ.

Το σίγουρο είναι ότι η σχέση Ντόρας-Καρατζαφέρη έχει περάσει από τα χίλια κύματα. Στο απώτατο παρελθόν ήταν κολλητοί όταν ο Καρατζαφέρης βρισκόταν πολύ κοντά στον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη. Όταν κυβερνούσε η Νέα Δημοκρατία ο Καρατζαφέρης ήταν κόκκινο πανί για την Ντόρα που ξιφουλκούσε κατά της ενδεχόμενης επιστροφής του στη Νέα Δημοκρατία χαρακτηρίζοντάς τον “άκρο”. Όταν εξελέγη αρχηγός της ΝΔ ο Αντώνης Σαμαράς Ντόρα και Καρατζαφέρης ήρθαν πιο κοντά, λείαναν τις διαφορές τους και βρέθηκαν χέρι-χέρι στην ψήφιση του Μνημονίου. Μετά η Ντόρα έκανε κόμμα και ο Καρατζαφέρης άρχισε να κρατάει ξανά αποστάσεις. Εκείνη ήλπιζε ότι θα του πάρει όλους τους δυσαρεστημένους Νεοδημοκράτες -ανάμεσά τους και πολλούς Μητσοτακικούς- οι δημοσκοπήσεις όμως δείχνουν ότι δεν τα κατάφερε. Ο Καρατζαφέρης εμφανίζει ανοδική τάση και η Ντόρα καθοδική.

Οπότε είναι λογικό η… τούμπα να φέρνει δηλώσεις για… κωλοτούμπα.

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΜΕΤΑ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ
ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ
ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΛΟΙ
ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΛΑΓΟς

Ανώνυμος είπε...

Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙ. ΜΗ ΤΟΥ ΕΧΕΤΕ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ. ΛΕΕΙ ΠΟΛΛΛΑ ΨΕΜΑΤΑ ΣΑ ΤΟ ΓΙΩΡΓΟ, ΘΕΑΤΡΙΝΟΣ ΠΡΟΣΤΥΧΟΣ. ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΤΙ ΛΕΕΙ

Ανώνυμος είπε...

ΤΟΥΜΠΑ ΤΟΥΜΠΑ ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: