Powered By Blogger

Σελίδες

Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

Τετάρτη, 8 Ιουνίου 2011

Κασιμάτης: Μπορεί να δούμε πείνα και αίμα!

«Το πολιτικό σύστημα όπως το ξέρουμε έχει ξοφλήσει» δήλωσε στο larissanet.gr o καθηγητής του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Γιώργος Κασιμάτης και έριξε τη βόμβα για τους όρους του μνημονίου τονίζοντας: «Τέτοιοι όροι δεν υπογράφονται ούτε με το πιστόλι στον κρόταφο»!

- Κε καθηγητά είναι γνωστές οι θέσεις και η επιχειρηματολογία σας εναντίον της επιλογής του μνημονίου από την ελληνική κυβέρνηση. Θα ήθελα, αντί να μιλήσουμε για τα ζητήματα συνταγματικότητας που θέτετε όσον αφορά τη....
συγκεκριμένη δανειακή σύμβαση, να σταθούμε σε μια φράση την οποία χρησιμοποιήσατε κλείνοντας τη σημερινή σας ομιλία. Είπατε πως «τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμη, όσο ο λαός είναι ζωντανός». Αυτό από μόνο του περικλείει μια νότα αισιοδοξίας. Από πού πηγάζει αυτή σας η εκτίμηση;

Αυτό είναι κάτι που το έχει αποδείξει πολλές φορές η ιστορία και το έχει καταγράψει, όπως επίσης και η ιστορία του ελληνισμού που έχει περάσει στη διάρκεια πέντε χιλιάδων ετών πολύ δύσκολες στιγμές. Ότι θα είναι δύσκολη η μετάβαση δεν υπάρχει καμία αμφιβολία. Και για να είμαι ακριβής θα είναι πολύ δύσκολη, διότι πρώτον, φτάσαμε σε ένα πολύ χαμηλό επίπεδο δυνατοτήτων πλέον και δεύτερον, οι πραγματικοί αντίπαλοι είναι πάρα πολύ ισχυροί ακόμη. Όλοι όσοι υιοθετούν και επιβάλλουν και εξαναγκάζουν τους λαούς σε αυτή τη γραμμή είναι πολύ ισχυροί.

Πρέπει επίσης να συνυπολογίσει κανείς το ειδικό ελληνικό πρόβλημα, ότι δηλαδή το πολιτικό σύστημα έχει εκμετρήσει τη ζωή του, έχει ξοφλήσει ουσιαστικά και πως τούτη την ώρα δεν έχουμε δείγματα νέων πολιτικών. Σ’ αυτές τις περιπτώσεις πάντοτε χρειάζεται να μεσολαβήσει ένας χρόνος αρκετά μακρύς.

Το ίδιο πρόβλημα είχαμε, εγώ το έζησα, εσείς είσαστε αγέννητος τότε, παραμονές της δικτατορίας, όταν είχε ξοφλήσει το σύστημα, ο πολιτικός κόσμος και αναρωτιόμασταν ποιος θα ’ρθει. Έπρεπε να περάσουν εφτά χρόνια δικτατορίας για να ανανεωθεί το πολιτικό σκηνικό. Τώρα λοιπόν μπορεί να περάσουμε πολλά πράγματα, να ζήσουμε πολύ δύσκολες στιγμές, μπορεί να δούμε και πείνα, μπορεί να δούμε και αίμα, μπορεί να δούμε οτιδήποτε. Μια κοινωνία όταν φτάσει σε δύσκολες στιγμές δεν μπορείς να την ελέγξεις και ούτε πρέπει να την ελέγξεις. Θα πρέπει να την αφήσεις να γεννήσει.

- Φοβάστε για ενδεχόμενη εκτροπή;

Εκτροπή δε νομίζω. Εκτροπή με την έννοια της δικτατορίας όχι. Σήμερα έχουν αλλάξει οι συνθήκες αλλά και τα μέσα. Έχουμε όμως τεράστια οικονομικά προβλήματα.

- Οι προσφυγή σε πρόωρες κάλπες είναι αυτοκτονία;

Οι εκλογές δεν θ’ αποδώσουν τίποτα. Θα υπάρξει μια μεταβατική περίοδος που θα αλλάξει κυβέρνηση αλλά εάν τα κόμματα που κυβερνήσουν δεν ξεκινήσουν από μηδενική βάση δεν θα υπάρξει καμία ουσιαστική αλλαγή.

- Το σημερινό κυβερνητικό, και όχι μόνο, πολιτικό σύστημα το οποίο έκανε τις συγκεκριμένες πολιτικές επιλογές και υπέγραψε το μνημόνιο, θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως «μειοδοτικό»; Θα μπορούσε κάποιος να τους πει «προδότες»;

Αυτός είναι ένας χαρακτηρισμός που βγαίνει από την πραγματικότητα. Είναι όμως ένας χαρακτηρισμός που κάνουν εισαγγελείς και εγώ δεν είμαι εισαγγελέας. Αυτό που μπορώ όμως εγώ να τονίσω κατηγορηματικά είναι πως τέτοιοι όροι, όπως αυτοί του μνημονίου, δεν υπογράφονται ούτε με το πιστόλι στον κρόταφο.

larissanet.gr

12 σχόλια:

ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ είπε...

ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ
ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.
ΕΝΤΑΧΘΕΙΤΕ ΣΤΟ «ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ» www.pamet.gr ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΤΟ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ.
ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΓΚΑΓΚΣΤΕΡ ΚΑΤΑΚΛΕΒΟΥΝ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΧΡΕΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΠ ΟΝΟΜΑΤΙ ΜΑΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 37 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΥΠΑΡΞΗ.
ΣΗΜΕΡΑ ΖΟΥΜΕ ΜΙΑ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΟΠΟΥ ΟΙ ΦΟΡΟΚΛΕΦΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΑΣΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΩΝ ΦΟΡΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ ΠΛΟΥΤΙΖΟΥΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ...
ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΩΝ ΤΑΞΕΩΝ , ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΔΡΑΚΟΝΤΙΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΠΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ .
ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΠΑΡΑΛΟΓΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΚΑΙ ΦΟΡΟΥΣ, ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.
ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΛΥΣΕΙΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ , ΕΧΟΝΤΑΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ , ΥΦΑΡΠΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ, ΓΑΝΤΖΩΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΠΑΧΥΛΟ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥΣ , ΟΔΗΓΟΥΝ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΣΤΗΝ ΥΠΟΤΑΓΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟ.
Η «ΤΡΑΓΩΔΙΑ» ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΗΝ «ΚΑΘΑΡΣΗ».
ΜΗΝ ΖΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟ ΔΡΑΜΑ ΣΟΥ.
ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΣΕΛΙΔΑ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ , ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ , ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ , ΤΟΥΣ «ΝΕΟΚΟΤΖΑΜΠΑΣΗΔΕΣ».

ΟΜΑΔΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ "Δ" είπε...

1. ΑΜΕΣΗ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΤΩΡΑ
2. ΚΥΡΗΞΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΩΣ ΕΠΑΧΘΟΥΣ
3. ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΔΡΑΧΜΗ
4. ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ
5. ΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΡΑΤΙΚΗ ΜΕ ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΗΝ ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ
6.ΔΗΜΕΥΣΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΟΛΩΝ ΟΣΩΝ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΕΡΔΑΝΕΙΣΜΟ ΑΠΟ ΤΟ 1974 ΚΑΙ ΜΕΤΑ
ΔΗΜΕΥΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΓΓΕΝΩΝ Α ΒΑΘΜΟΥ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

7.ΔΙΕΘΝΗ ΕΝΤΑΛΜΑΤΑ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΔΟΚΙΜΑΣΟΥΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ
8.ΑΜΕΣΗ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ , ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΑΣΥΛΙΑΣ.
9. ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΠΟ ΙΚΑ-ΤΕΒΕ-ΕΦΟΡΙΑ
10.ΔΙΑΤΙΜΗΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΓΑΘΑ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΝΟΙΚΙΑ , ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΕΝΑ ΣΤΙΣ ΝΕΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ.
11. ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
12. ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ ΟΛΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΗΘΙΚΗ ΑΥΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΝΕΝΟΧΗ.
( ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ )
ΑΔΕΛΦΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ , ΠΩΣ ΤΟ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΤΕΣΗΜΕΝΟ ΜΑΣ ΠΡΟΔΟΣΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ.
ΟΙ ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΣΤΟ ΜΑΡΤΥΡΙΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ , ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΤΟΥΣ ΠΛΟΥΤΟΥ.
ΖΟΥΜΕ ΜΙΑ "ΤΡΑΓΩΔΙΑ"
ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΤΗΝ "ΚΑΘΑΡΣΗ" ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ.

ΝΤΑΒΑΤΖΗΣ είπε...

Εύχομαι το αίμα να προηγηθεί διότι ετσι θα έχουμε πολλές πιθανότητες να μην φθάσουμε στην πείνα και ποτέ στην σκλαβιά.

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΚ;
ΚΑΙ ΠΕΙΝΑΜΕ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΡΕΞΕΙ ΑΙΜΑ..

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΣΙΜΑΤΗ ΟΤΑΝ ΗΣΟΥΝ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΤΕ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΑ? ΤΩΡΑ ΞΥΠΝΗΣΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ? ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΜΙΑ ΖΩΗ.ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ.ΤΡΟΜΑΡΑ ΣΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

9.58 Εσένα τι σε πειράζει τι έκανε πριν είκοσι χρόνια εφ΄όσον σήμερα κάνει ότι μπορεί να δούμε την αλήθεια?

Μνημων είπε...

ΚΥΡΙΕ ΚΑΘΗΓΗΤΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΙΜΑ Η ΑΓΩΝΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ .ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΥΠΕΝΘΥΜΗΣΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΘΕΣΜΟΘΕΤΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΑΣΥΛΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΡΑΦΗ ΑΞΙΟΠΟΙΝΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΑΠΟ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΑΣ ΕΡΓΟΝ ΤΟΥ ΟΜΟΤΕΧΝΟΥ ΣΑΣ Κ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΚΑΘΟΤΙ ΕΙΣΑΣΤΕ Ο ΠΛΕΟΝ ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΩΣ ΓΝΩΣΤΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΕΙΡΑ??? ΣΗΜΕΙΩΣΑΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΜΕ ΑΜΜΕΣΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΠΕΡΙΓΕΛΟ ΔΙΕΘΝΩΣ.ΑΝ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΑΤΕ ΚΑΜΜΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΦΡΟΝΙΜΟΤΕΡΟ ΝΑ ΣΙΩΠΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΜΙΛΗΣΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΤΕ ΣΙΓΗ ΣΑΣ ΟΠΩΣ ΑΡΜΟΖΕΙ ΣΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟ .ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΙΔΑΣΚΑΝ ΟΙ ΠΑΛΑΙΟΙ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΙ"ΤΟ ΣΦΑΛΛΕΙΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΝ ΤΩ ΔΕ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΝ ΤΟ ΣΦΑΛΜΑ ΥΠΕΡΑΝΘΡΩΠΟΝ".ΑΥΤΑ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΑΣ.Υ.Γ.ΜΕ ΧΑΡΑ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΤΥΧΟΝ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΑΣ ΕΠΙ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩ ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΩΝ ΑΡΘΡΩΝ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ.ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ....

Ανώνυμος είπε...

Νομίζω οτι όλοι δουλεύουν όλους , με αποτέλεσμα
'' ουαί τω μη τοις ιδίοις ονύξι ξυομένω ''
Καλημέρα σας και καλή δύναμη σε όλους .

Ανώνυμος είπε...

11.04
Ρε φίλε θέλεις να απολογηθεί για τον Βενιζέλο επειδή τυχαίνει να είναι και εκείνος συνταγματολόγος...? Δες λίγο αλλιώς το θέμα...

Μνημων είπε...

11.29 ΣΥΝΗΘΗΖΕΤΑΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΘΕΣΗ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΟΥΣ .ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΓΙΝΟΝΤΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΤΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΗΚΩΝ ΚΛΑΔΩΝ.ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΓΙΝΩ ΠΙΟ ΔΕΙΚΤΗΚΟΣ ΑΛΛΑ ΑΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΜΑΝΙΖΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥ1967 ΩΣ ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΣΗΣ ΤΟΤΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ.ΦΙΛΙΚΟΤΑΤΑ.

Ο ΠΑΛΙΟΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ είπε...

ΣΕΒΑΣΤΗ Η ΚΑΘΕ ΣΑΣ ΓΝΩΜΗ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΛΛΑ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ
ΤΗΝ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΣΑΣ. ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΛΥΠΑΘΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙΤΕ ΑΛΛΟ. ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΟ WORD ΓΡΑΨΤΕ ΠΡΩΤΑ ΕΚΕΙ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΑΣ ΚΑΝΤΕ
ΚΛΙΚ ΣΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟΝ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΟ
ΕΛΕΓΧΟ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΕΤΕ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ. ΜΕΤΑ ΑΝΑΡΤΗΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ
ΜΕ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ – ΕΠΙΚΟΛΛΗΣΗ. ΑΜΑΝ ΠΙΑ.

Μνημων είπε...

ΠΑΛΑΙΕ Η ΠΑΛΙΕ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΕΥΡΙΑΖΩ ΜΕ ΤΑ ΛΑΘΗ ΜΟΥ?ΟΜΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟ ΓΡΑΠΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ Π.Χ.ΣΕ ΜΕΡΙΚΑ ΡΗΜΑΤΑ ΕΒΑΛΑ 'Η' ΑΝΤΙ ΓΙΑ'Ι'ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΟΣ ΓΝΩΣΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΩ ΜΕΣΩ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΤΑ ΛΑΘΗ ΜΟΥ ΝΑ ΤΑ ΓΡΑΨΩ ΕΞ ΑΡΧΗΣ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΛΟΓΩ ΧΡΟΝΟΥ.ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΣΥΓΝΩΜΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: