Powered By Blogger

Σελίδες

Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

Πέμπτη, 9 Ιουνίου 2011

ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΟΥΝ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ

Δεν ξεχνώ ότι το πρώτο πράγμα που έκανε το ΠΑΣΟΚ ήταν να καταργήσει τα συνδικαλιστικά όργανα και να διορίσει προσωρινές διοικήσεις για δύο χρόνια. Στο μεταξύ οι προσλήψεις αμιγώς προσκείμενων στο ΠΑΣΟΚ με το χαρτάκι της κλαδικής αν θυμάστε υπήρξαν αθρόες. Γίνανε λοιπόν εκλογές στα σωματεία και τι ποιο φυσικό να σαρώσουν οι συνδικαλιστές του ΠΑΣΟΚ. Αφού μέχρι το 1986 τριπλασίασαν τον στενό δημόσιο τομέα και λόγω επικείμενων εκλογών αποφάσισαν να εντάξουν στο δημόσιο τα.....
νοσοκομεία που μέχρι τότε τα περισσότερα ήταν ΝΠΙΔ, τις σημερινές ΔΕΚΟ ΔΕΗ ΟΤΕ ΕΥΔΑΠ και όλες τις άλλες. Αποτέλεσμα, μα φυσικά και άλλες πολλές χιλιάδες προσλήψεις. Διορίστηκαν τότε κομμώτριες σε θέσεις νοσοκόμων, χορεύτριες σε θέσεις βοηθών θαλάμων, άσχετοι σε διάφορες θέσεις. Βλέπεται ο οικονομικός εγκέφαλος που λεγόταν Ανδρέας Παπανδρέου αποφάσισε ότι πρέπει να διογκωθεί ο δημόσιος τομέας, αφού αυτό εξυπηρετούσε τις προσωπικές του βλέψεις. Θυμάμαι τα γραφεία που τα βάφανε πράσινα, τα παντζούρια που τα βάφανε επίσης πράσινα και τους διωγμούς σε όποιον ήταν αντίθετος ( όχι μόνο ΝΔ αλλά και όλα τα άλλα). Για να συντηρηθεί όλο αυτό το μόρφωμα, άρχισαν τα δάνεια από την Ευρώπη, που μέχρι τότε δεν την ήθελε,(θυμηθείτε ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο, έξω από την ΕΟΚ κ.λ.π) τα οποία ξεπληρώνουμε μέχρι σήμερα. Μα μου λένε κάποιοι τότε η Ελλάδα έφαγε ψωμί. Το οποίο όμως αποδεικνύεται ιδιαίτερα πικρό σήμερα. Αργότερα μας προέκυψε η κ. Λιάνη και το περιβόητο διαζύγιο που όλοι γνωρίζουμε πόσο μας κόστισε αφού η κ. Μαργαρίτα πήρε μπόλικο χρήμα για να φύγει. Διοικούσε η κ. Λιάνη και χόρευαν όλοι στον ρυθμό της. Εκεί να δείτε πόσα ξοδεύτηκαν όχι μόνο σε βίλες ….
Στην συνέχεια ήρθε ο κ. Σημίτης και όλοι θυμόμαστε τι χρήμα εισέρευσε από τα διάφορα πακέτα, που όμως το διαχειρίστηκαν επιτήδειοι και δεν νομίζω να έμεινε τίποτε στην Ελλάδα. Ακόμη και τα έργα που έγιναν τα πληρώσαμε 4 φορές επάνω από την τιμή τους. Θυμηθείτε το χρηματιστήριο, θυμηθείτε τον Οτσαλάν, μα τι να πρωτοθυμηθούμε. Και ο ΓΑΠ παρών σε όλες τις κυβερνήσεις, υπέγραφε, συμφωνούσε, συναινούσε. Αντε να μας πείσει ότι δεν ήξερε. …………………………….

roula takis

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τζέφρι προδότη Ιούδα Ισκαριώτη
ΑρΜΑρΤΩΛΟΣ είπε...

...σοσιαΛΗΣΤΕΣ,ΠΡΟΔΟΤΕΣ,ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΨΕΥΤΕΣ,ΑΜΟΡΑΛΙΣΤΕΣ Ως ΤΟ ΜΕΔΟΥΛΙ ΣΑς...
Π.ατερα Α.ναπαυσου Σ.υνεχιζω Ο.λοκληρωτικη Κ.αταστροφη...Π.Α.Σ.Ο.Κ...
Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΣΟΥ....
Ποιο είναι το μεγαλύτερο άγχος του Παπακωνσταντίνου για το άχρηστο δημόσιο, όπως λέει ό ίδιος...

ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΙ.

Απόσπασμα από τη χθεσινή απολογία του:
Το μεγαλύτερο άγχος μου είναι
πώς με αυτόν τον διοικητικό μηχανισμό θα προχωρήσει το Μεσοπρόθεσμο !!!

Δηλ. αγχώνεται μήπως οι άχρηστοι δημόσιοι υπάλληλοι δεν αποδειχθούν τόσο σβέλτοι στο ξεπούλημα, όπως ο ίδιος... ΑΛΛΑΧ !!!!
Ανώνυμος είπε...

ΜΕΓΑΛΕ ΜΟΝΟ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΚΑΤΙ... Η ΑΟΠΛΗ ΜΑΖΑ ΗΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΑΧΡΗΣΤΗ.

ΟΠΟΙΟΣ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΑ ΟΠΛΑ, ΕΛΕΓΧΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ.

ΟΜΩΣ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΟΥΝΗΘΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΗΓΕΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΛΩΘΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΑΠΟ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΨΥΧΟΣΩΜΑΤΙΚΑ ΣΟΔΟΜΙΣΜΕΝΟΥΣ.

ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ "ΠΥΡ" ΠΟΥ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.

ΟΠΟΤΕ ΑΠΛΑ ΑΣ ΚΑΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΑΣ ΒΙΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.

ΕΛΛΑΣ ΔΙΕΛΥΘΗ ΤΟ 2012 μΧ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΧΙΛΙΕΤΗΡΙΔΩΝ...

ΤΕΤΕΛΕΣΘΑΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ...
Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ 30 ΧΡΟΝΙΑ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ .ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΑΣΟΚ ΤΟΝ ΠΗΔΟΥΣΑΝ ΧΩΡΙΣ ΣΑΛΙΟ ΚΙ ΑΝ ΕΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΜΑΥΡΑ ΧΑΛΙΑ Η ΖΩΗ ΣΟΥ .ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΟΡΤΕΣ ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΣΕ ΟΤΙ ΚΙ ΑΝ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΣΕΣ.ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΣΙΧΑΘΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΞΑ****ΥΘΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ Η ΑΛΛΑΖΟΝΕΙΑ ΤΟΥΣ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙ .ΤΡΙΑΝΤΑ ΧΡΟΝΩΝ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΠΩΣ Ν ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΒΛΕΠΕΙΣ!!!
Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΗΣΕΣ ΤΩΡΑ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ ΚΑΤΣΕ ΚΙ ΑΚΟΥΣΕ ΜΕ ΤΩΡΑ .ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΑΓΓΙΖΕ ΤΟ 70% ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΙ ΝΔ/ΤΕΣ ΗΤΑΝ 3 ΣΤΟΥΣ ΔΕΚΑ ΠΟΛΙΤΕΣ 1 ΔΗΛΑΔΗ ΚΙ ΑΝ ΤΥΓΧΑΝΕ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΠΑΙΖΕ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΕΞΙΛΑΣΤΗΡΙΟΥ ΘΥΜΑΤΟΣ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ****ΠΑΣΟΚΟΙ ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΑΦΟΣΙΩΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΚΟΜΑ ΒΡΗΣΚΑΝ ΕΣΕΝΑ ΤΟΝ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ ΤΟΝ ΕΝΑ ΝΔ/ΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΣΟΥ ΑΛΛΑΖΑΝ ΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΚΑΙ Σ ΕΠΙΑΝΕ Ο ΕΝΑΣ ΚΑΙ Σ ΑΦΗΝΕ Ο ΑΛΛΟΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΠΡΩΤΟΝ ΤΗΝ ΑΦΟΣΙΩΣΗ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΔΙΑ ΤΗΣ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΤΟΥ ΝΔ/ΚΡΑΤΗ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΙ ΑΛΛΟΣ .ΚΑΙ ΜΗ ΜΟΥ ΓΡΑΨΕΙ ΠΑΣΟΚΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΤΣΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟΥ ΦΑΩ Τ ΛΑΡΥΓΓΙ ΚΑΡΙΟΛΗΔΕΣ!!!
Ανώνυμος είπε...

ΕΓΩ ΗΜΟΥΝ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΕΙΝΑ, ΚΟΨΟΧΕΡΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
ΚΑΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΔΑΚΕ.
ΣΕ ΜΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΖΗΤΗΣΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟΝ
ΚΛΑΔΟ ΜΟΥ ΕΝΑ ΕΠΙΔΟΜΑ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ Ο ΤΣΟΒΟΛΑΣ Σ ΑΛΛΟΥΣ
Δ.Υ.
ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΟΥ ΥΠΗΡΧΑΝ 800 ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ 200 Ν.Δ.

ΜΕ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΑΝ ΜΟΝΟ 5-6 ΑΤΟΜΑ, ΕΝΩ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΟΥ ΑΠΕΡΡΙΦΘΗ ΑΠΟ 950 ΣΥΝΕΔΡΟΥΣ.

ΗΡΑΚΛΕΙΩΤΗΣ
Ανώνυμος είπε...

ΕΓΩ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΟΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΙΝΑ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ,ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΗΛΑΔΗ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΥΠΗΡΧΕ ΤΕΤΟΙΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΚΥΡΩΝΑΝΕ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΠΕΙΘΟΝΤΑΣ ΟΣΟΥΣ ΗΤΑΝ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΟΥΝ Η ΑΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΩ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΨΗΦΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια: