Powered By Blogger

Σελίδες

Σάββατο 23 Ιουλίου 2011

Σάββατο, 23 Ιουλίου 2011

ΓΙΑΤΙ ΧΤΥΠΗΘΗΚΕ Η ΝΟΡΒΗΓΙΑ…!!!

Σχόλια απο Περικλή Αθανασόπουλο

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΝΟΡΒΗΓΙΑ…!!!
Δεν τους σταματάει τίποτα πλέον, μέσα στο 2012 θα δούμε πράγματα που δεν τα φανταζόμαστε…!!!
Για όλα θα φταίνε «οι προσκηνιακοί τρομοκράτες»…
Αλ Κάιντα κ.λ.π…

Τι χώρα είναι η Νορβηγία και τι ρόλο μπορεί να παίξει σήμερα στην διαμόρφωση του παγκόσμιου Ενεργειακού Χάρτη;
Η Νορβηγία είναι μια φιλήσυχη χώρα που σε όλη την ιστορία της έχει καταναλώσει τις κρατικές και ιδιωτικές υπηρεσίες στην ανάπτυξη της χώρας και στο ανέβασμα του ποιοτικού επιπέδου του Λαού της.
Η Νορβηγία είναι μια χώρα που σε περίπτωση ιδιωτικοποίησης μιας κρατικής επιχείρησης, τα εισπραχθέντα κέρδη μοιράζονται, με την λεγομένη «ανακατανομή του εισοδήματος» στο λαό.
Σχεδόν όλα τα κρατικά ομόλογα η πάσης φύσεως κρατικά κεφάλαια ανήκουν στα ασφαλιστικά της ταμεία, δηλαδή στον Νορβηγικό λαό.
Τα αποθεματικά των Ασφαλιστικών ταμείων της Νορβηγίας αγγίζουν τα 2 τρις ευρώ, δηλαδή περίπου 7 φορές , ναι καλά διαβάζετε, 7 φορές του χρέους της Ελλάδας…!!!
Από τον περασμένο χρόνο η Νορβηγία έχει αγοράσει σχεδόν όλο το χρέος της Ελλάδας περίπου 300 δις Ευρώ, και περιμένει να το συμψηφίσει με την δυνατότητα που θα της δώσει η χώρα μας της εκμετάλλευσης και κυρίως της άντλησης του υποθαλάσσιου πλούτου μας.
Πέρα απ όλα αυτά όμως η Νορβηγία είναι η μόνη χώρα που διαθέτει την τεχνογνωσία εξόρυξης υποθαλάσσιων αντλήσεων σε βάθη άνω των 10.000 μέτρων.
Ακόμα και της Ρωσίας τις αντλήσεις τις πραγματοποιεί η Νορβηγία.
Η δεύτερη χώρα που έχει αντίστοιχες δυνατότητες είναι Οι Ηνωμένες Πολιτείες σε συνεργασία με τον Καναδά.

ΓΙΑΤΙ ΧΤΥΠΗΘΗΚΕ Η ΝΟΡΒΗΓΙΑ ;
Αν ληφθούν υπ όψη όλα τα παραπάνω, αντιλαμβανόμαστε ότι το μεγαλύτερο εμπόδιο στην διαμόρφωση του παγκόσμιου Ενεργειακού Χάρτη, και κυρίως στην διαμόρφωση του στην ανατολική Μεσόγειο είναι η Νορβηγία…!!!
Η Νορβηγία είναι μια χώρα που δεν έχει οικονομία «φούσκα» αλλά πραγματική, και μπορεί όχι μόνο να σταθεί στις παγκόσμιες «ψευτο - αγορές», αλλά μπορεί να τις διαλύσει…!!!
Η Νορβηγία δεν έχει ανάγκη την «ψευτο-αξιολόγηση» από τους «ψευτο-οίκους» αξιολόγησης, γιατί απαντάει με την τεχνογνωσία της και με την εργατικότητά της…!!!
Με το χτύπημα της Νορβηγίας η επερχόμενη παγκόσμια τάξη δίνει μια προειδοποίηση στην παγκόσμια διεθνή έννομη τάξη να ετοιμάζεται για πλήρη υποταγή…!!!
Ο στόχος είναι: ελέγχουμε τα πάντα, και παράγουμε μόνο αυτό που θέλουμε, όπως το θέλουμε (μεταλλαγμένa), για να θρέψουμε αυτό που θέλουμε…!!!

ΤΑ ΝΟΡΒΗΓΙΚΑ Μ.Μ.Ε…!!!
Τα Νορβηγικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης είναι τρομοκρατημένα, γιατί ενώ γνωρίζουν από ποιόν και γιατί χτυπήθηκε η χώρα δεν μπορούν να το αναμεταδώσουν…!!!

Ας τους δείξουμε το δρόμο τουλάχιστον σε επίπεδο ιδεολογικής στήριξης, γιατί εμείς οι Έλληνες σε αυτή τη φάση τους χρειαζόμαστε να είναι δίπλα μας…!!!

Αναμένονται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και οι ανακοινώσεις των Μ.Μ.Ε της Ρωσίας γιατί με την Νορβηγία έχουν πολύ στενές σχέσεις σε επίπεδο συνεργασίας για την ενέργεια…!!!


http://thoureios.blogspot.com/

23 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

επίσης ακόμα μια όψη του ίδιου θέματος υπάρχει εδώ:
http://coproskylo.blogspot.com/2011/07/blog-post_23.html
Ανώνυμος είπε...

Ταυτόχρονο χτύπημα σε Ελλάδα και Νορβηγία ! Τυχαίο; Δεν νομίζω. Η αρχή του τέλους …. Εάν το επιτρέπουμε
Ανώνυμος είπε...

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΠΟΖΑΡΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΣΩΝΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΗ ΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΔΙΤΣΑ, Ο ΕΝ ΛΟΓΩ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ.

ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ ΟΤΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΞΕΦΕΥΓΕΙ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΚΡΑΖΟΥΝ "ΜΕΡΙΚΟΙ" ΓΙΑ "ΑΚΡΑΙΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ"
Ανώνυμος είπε...

Αμαρτιες γονεων πληρωνουν τα τεκνα
Τσατσοι του χιτλερ
Τσατσοι των αμερικανων
Εβραιοι τις ευρωπης
Ανώνυμος είπε...

22 ΙΟΥΛΙΟΥ ΤΟ 1946... Η ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΙΡΓΚΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙ ΒΟΜΒΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ ΚΙΝΓΚ ΝΤΕΙΒΙΝΤ ΣΤΗΝ ...ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ,ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΣΕ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΣΚΟΡΠΩΝΤΑΣ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΣΕ 90 ΑΤΟΜΑ.ΤΥΧΑΙΟ????????????
Ανώνυμος είπε...

3 πουλακια καθονται...
Ανώνυμος είπε...

ΕΔΩ ΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΤΡΑΒΟΚΟΙΤΑΓΜΑ ΠΡΟΣ ΑΝΑΤΟΛΑΣ ,ΚΟΝΤΕΨΑΝΕ ΝΑ ΚΑΨΟΥΝΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ. ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΒΡΗΚΑΝΕ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΜΑΣ ΠΤΩΧΕΥΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ ΜΟΙΡΑ.Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΟ . ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΘΑ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΓΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΗΤΤΗΘΕΙ ΕΥΚΟΛΑ.ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΥΤΟΥ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΑΠΛΗΣΤΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΠΛΟΥΤΟ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ.
ΑρΜΑρΤΩΛΟΣ είπε...

Όλους όσους πήγαιναν σ΄αυτόν για ευλογία, τους παρακαλούσε κλαίγοντας: < Νά κάνετε το καλό για να σας σώσει η καλοσύνη σας. Η γη κατά το ήμισυ έγινε Άδης. Ο Αντίχριστος στέκεται στην πόρτα και δεν τη χτυπά απλώς, αλλά ορμά μέσα. Εσείς θα τον δείτε τον Αντίχριστο. Θα προσπαθήσει να βασιλεύσει σε όλον τον πλανήτη. Παντού θα γίνονται διωγμοί... Μη μένετε χώρια. Κρατηθείτε μαζί, δέκα- δεκαπέντε μαζί. Βοηθείτε ο ένας τον άλλο.
Στους έσχατους χρόνους να μην κοιτάτε τον ουρανό : Μπορεί να πλανηθείτε από τα ψευδοσημεία πού θα παρουσιάζονται εκεί. Θα εξαπατηθείτε και θα απωλεσθείτε... Θα βάλουν τό χάραγμά του Αντιχρίστου στο χέρι και το μέτωπο. Τα διάφορα προϊόντα δεν μπορούν να σας προκαλέσουν βλάβη. Έστω κι αν βάζουν σ' αυτά τον αριθμό του Αντιχρίστου, αυτό δεν είναι ακόμη το χάραγμα. Πρέπει να λέτε το "Πάτερ ημών¨, να κάνετε το Σταυρό σας και η τροφή σας θα αγιάζεται.
Στα χρόνια του Αντιχρίστου οι άνθρωποι θα περιμένουν τη σωτηρία από το Διάστημα. Αυτό θα είναι το μεγαλύτερο τέχνασμα του Διαβόλου. Η ανθρωπότητα θα ζητεί βοήθεια απότους εξωγήινους, χωρίς να γνωρίζει ότι αυτοί στην πραγματικότητα είναι δαίμονες>.

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΡΩΣΟΥ ΑΓΙΟΥ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ+
περισσοτερα για οποιον ενδιαφερεται αληθινα στο.proskynitis.blogspot.com
" ο σταρετς Γαβριηλ,μιλα για τους εσχατους καιρους".
Ανώνυμος είπε...

Τους πειρανε χαμπαρι οτι εχουν μερικα καλα οβολα οι διεθνεις πειρατες και θελουν να τους καψουν το μαγαζι.
Ανώνυμος είπε...

ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΜΑΣΟΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ
ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ
Ανώνυμος είπε...

αρχισαν τα οργανα
ανοιγουν οι γραφες
ΜΕΤΑΝΟΕΙΤΕ
Ανώνυμος είπε...

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ

ΓΙΑ ΝΑ Α Ν Α Τ Ρ Α Π Ο Υ Ν
ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ Ο Μ Ο Ν Ο Σ ΤΡΟΠΟΣ
ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ . ΡΙΞΤΕ ΦΩΣ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ
Ξ Ε Σ Κ Ε Π Α Σ Τ Ε ΤΟΥΣ.
ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ.
Ανώνυμος είπε...

Για όσους θέλουν να στείλουν συλληπτήρια : Πρεσβεία της Νορβηγίας emb.athens@mfa.no
Ανώνυμος είπε...

Καλο ειναι να αναφερουμε και οτι οι βιασμοι τον τελευταιο καιρο απο μεταναστες μουσουλμανους εχει παρει μεγαλες διαστασεις στην Νορβηγια. Πριν λιγο καιρο αυτοκτονησε ενα δεκαπενταχρονο κοριτσι μετα απο το βιασμο της απο 8 πακιστανους. Απο κατι τετοια οδηγειται ο κοσμος σε εκρηξεις που οσο οι κυβερνησεις των κρατων κανουν οτι δεν καταλαβαινουν και αφηνουν τους βρωμιαρηδες να βασανιζουν και να βιαζουν τον ντοπιο λαο θα εχουμε να δουμε πολλα τετοια περιστατικα. Και φυσικα μετα κολλαμε το " ενας ακροδεξιος" και τελειωνουμε. Η νεα ταξη θελει να εξαφανισει τις δεξιες κυβερνησεις"οσες βεβαια απο αυτες ειναι εντιμες" για να κανει την δουλεια της πιο ευκολα μαζι με τους φιλους της τους σοσιαλιστες. Με τα κακοποια ανωμαλα στοιχεια που διοχετευει στα ευρωπαικα κρατη οδηγει στην αντιδραση καποιων δεξιων με αποτελεσμα να κερδιζει αυτο που θελει δηλαδη την εξαλειψη της δεξιας απο τον δρομο της για να εξαφανισει τα εθνη και να δημιουργησει τις νεες μαζες ανθρωπων οι οποιες μαζες αφου δεν τις ενωνει τιποτα θα αλληλοσκοτωνονται και οι νεοταξιτες θα κανουν μια χαρα την δουλειτσα τους.Οι Νορβηγοι δεν ειναιΕλληνες να τα δεχονται ολα.Ειναι μεν ο πιο φιλησυχος λαος της ευρωπης και δεν ενοχλει κανεναν αλλα οταν του κανεις την ζωη μαρτυριο ειναι φυσικο να αντιδρασει. Κανεις δεν συμφωνει με τον θανατο τοσων ανθρωπων αλλα οι κυβερνησεις πρεπει να ξυπνησουν και να σταματησουν να κανουν τα στραβα ματια και οτι δεν καταλαβαινουν. Να σταματησουν να εξαφανιζουν και να βασανιζουν τους ντοπιους λαους γιατι διαφορετικα εχουμε να δουμε πολλα και ασχημα.
Ανώνυμος είπε...

ΟΠΟΥ ΝΑΝΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΦΑΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΗ ΜΠΟΜΠΑ,ΜΗΝ ΠΟΛΥΚΛΥΦΟΡΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΒΡΩΜΑΕΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ
THOUREIOS είπε...

συμφωνω με τον 1:11, ο μονος τρόπος που μπορούμε να τους πολεμήσουμε ειναι με τα ίδια τους τα όπλα..το διαδίκτυο.... η google, yahoo, κλπ συλέγουν πληροφορίες σε καθημερινη βάσει και με ένα "enter" ΚΆΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΉ ΘΑ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΉΣΟΥΝ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΊΑ ΤΟΥ ΚΡΆΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΆ ΤΩΝ ΚΡΑΤΏΝ...σήμερα ακόμα μας αφήνουν να χρησιμοποιούμε το διαδίκτυο..αυριο θα μας φιλτραρουν και θα μας κόβουν...η μονος τροπος επιβολής τους είναι η παγκοσμια διαδικτυακή διακυβέρνηση...Αν δεχτούμε οτι το διαδίκτυο είναι απλά υπόθεση "λογισμικών", η μεγάλη σύγκρουση θα γίνει μεταξεί "λογισμικού" και "πνευματος"..το πνεύμα δεν θα μας το πάρουν ποτε....!!!!
Ανώνυμος είπε...

Ο κόσμος θα μπει στην Εποχή του Υδροχόου, είτε το θέλουν τα κτήνη είτε όχι.

Όμως, αυτή η Εποχή είναι καθαρά ελληνική.

Την Ελλάδα, όσο κι αν θεωρούν ότι τη νίκησαν, στο τέλος θα υποστούν οι ίδιοι την ήττα.

Όσο κι αν θεωρούν ότι την ταπείνωσαν, θα τη δουν στον θρίαμβό της.
Γιατί;
Γιατί πρόλαβε και δημιούργησε τη γνώση της νίκης.
Γιατί δεν πρόλαβαν να τη σταματήσουν όταν μπορούσαν και όταν είχε νόημα να τη σταματήσουν …Τώρα πλέον είναι αργά.

Η ιδεολογία του Υδροχόου είναι ελληνική ιδεολογία.
Η ιδεολογία, η οποία θα επικρατήσει στους επόμενους αιώνες, θα είναι ελληνική ιδεολογία. Τα παιδιά αυτής της ιδεολογίας θα ανακαλύψουν όλους τους "συμμορίτες" και θα τους τιμωρήσουν όπως τους αξίζει.
Δεν θα μπορούν να επιβιώσουν, γιατί απλούστατα δεν θα υπάρχει ρόλος για τις δικές τους ιδιότητες.
Είναι τοκογλύφοι σε μια κοινωνία όπου η τοκογλυφία δεν θα είναι ανεκτή.
Είναι ιδιοκτήτες υποδομών σε μια κοινωνία όπου οι υποδομές θα αποτελούν κοινωνικά αγαθά υπό την ιδιωτικοοικονομική διαχείριση των ασφαλιστικών ταμείων.

…Είναι κτήνη σε μια κοινωνία ανθρώπων

…Θέμα χρόνου είναι να το πληρώσουν.



ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ

Εθνικό Απελευθερωτικό Μέτωπο - ΕΑΜ Β’

http://eamb-ydrohoos.blogspot.com
Ανώνυμος είπε...

Εμείς ένα έχουμε να πούμε σε όλα αυτά τα ντόπια και ξένα κτήνη.

Όλα τέλεια τα κάνουν, αλλά τελικά θα γκρεμιστούν τα σχέδια τους σαν πύργος από τραπουλόχαρτα.

Θα κερδίσουν όλες τις μάχες, αλλά θα χάσουν τελικά τον πόλεμο.

Γιατί;
Γιατί έτσι είναι "γραμμένο".

Γιατί το μέλλον της ανθρωπότητας είναι προδιαγεγραμμένο.
Γιατί η ελεύθερη πορεία της φτάνει στο τέλος της. Γιατί άλλοι καθορίζουν αυτό το μέλλον και όχι τα σκουπίδια εκείνα, που κατά καιρούς φέρονται σαν ηγέτες της.
Είναι αναπόφευκτο το γεγονός ότι είναι θέμα χρόνου να γίνουμε μάρτυρες αυτού, του οποίου γνωρίζουμε ως "τέλος του κόσμου" και το οποίο στην πραγματικότητα είναι η έναρξη μιας νέας περιόδου στην ανθρώπινη ιστορία.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ

Εθνικό Απελευθερωτικό Μέτωπο - ΕΑΜ Β’

http://eamb-ydrohoos.blogspot.com
Selective Default
Ανώνυμος είπε...

ενορχηστρωμένη «μετανάστευση» τεράστιων μουσουλμανικών και αφροασιατικών πληθυσμών, η οποία λειτουργεί ως μοχλός διάβρωσης του εθνικού και κοινωνικού ιστού.
THOUREIOS είπε...

Τελικά τα παντα θα ξεκινησουν απο την Ελλάδα, γιατι είναι η ποιό πλουτοπαραγωγική χώρα στον κόσμο και την αφήνουν να κοιμάται, ο πλόύτος της είναι, Η ΘΑΛΑΣΣΑ, Ο ΑΕΡΑΣ, ΚΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ.., Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΤΗΣ και Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΗΣ...
Ανώνυμος είπε...

MΠΡΑΒΟ, ΤΟ ΒΡΗΚΑΤΕ, ΟΙ ΜΑΣΩΝΟΙ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΤΗ ΝΟΡΒΗΓΙΑ, ΟΧΙ ΕΝΑΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΣ ΓΛΟΙΩΔΗΣ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΒΙΑΣΤΕΣ ΚΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ, ΠΗΓΕ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΣΕ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΟΥ
ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Ανώνυμος είπε...

Μητσο 9.30 το σοσιαλιστικο κομμα χτυπησε ο τυπος(ξερεις νομιζω τον ρολο των σοσιαλιστων στην καταστροφη των εθνων) τα παιδια αυτα (ακουσον ακουσον απο 14 χρονων) αποτελουσαν το φυτωριο του σοσιαλισμου,τα μυουσαν απο αυτην τη μικρη ηλικια για τις μελλοντικες σοσιαλιστικες θεσεις. Αυτα τα αθωα πλασματα που πιανονται στα διχτυα των πουλημενων κομματων για να αποτελεσουν τον αυριανο στρατο τους. Χτυπησε λοιπον τους σοσιαλιστες που ευθυνονται για το ματαναστευτικο.
Ανώνυμος είπε...

ΒΑΣΙΚΑ Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΧΑΙΟΣ ΝΟΡΒΗΓΟΣ ΘΕΟΣ ΒΑΤΑΝ ΜΕΤΑΜΦΙΕΣΜΕΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: