Powered By Blogger

Σελίδες

Παρασκευή 5 Αυγούστου 2011

Παρασκευή, 5 Αυγούστου 2011

Παραπληροφόρηση και απογοήτεύση για την διεκδίκησης των οφειλών της Γερμανίας προς την Ελλάδα

Για τo θεμα Νέα βόμβα Παναγιώτη Καμμένου ! ! !

Μή λέμε και διαδίδουμε πράγματα που δεν ευσταθούν. Είμαι μέλος του Εθνικού Συμβουλίου διεκδίκησης των οφειλών της Γερμανίας προς την Ελλάδα και είμαι σε θέση να γνωρίζω ακριβώς το θέμα. Στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης όπου κρίνεται το θέμα της ετεροδικίας, δεν έχει αποφασιστεί τίποτε ακόμη. Η δική μου η εκτίμηση είναι και δεν θέλω να λαϊκίζω και να απογοητεύω τα θύματα και τους συγγενείς των θυμάτων, όχι μόνο του Διστόμου, αλλά και των υπολοίπων, ότι τελικά θα υπερισχύσει η Γερμανία, δηλαδή θα της....
αναγνωριστεί η ετεροδικία. Αν τελικά συμβεί αυτό τελειώνει οριστικά το θέμα της αποζημίωσης των θυμάτων, όσον αφορά το δικαστικό θέμα. Τα άλλα θέματα παραμένουν ανοιχτά, δηλαδή αποζημίωση για τις υποδομές, το κατοχικό δάνειο κ.λπ. Αλλά ακόμη και στο θέμα της αποζημίωσης των θυμάτων το θέμα κλείνει μεν νομικά, παραμένει όμως το ηθικό και πολιτικό θέμα ανοιχτό. Δεν πρόκειται να υπάρξει συμφιλίωση των δύο λαών, αν η Γερμανία συμπεριφέρεται, όπως συμπεριφέρεται.
Τελεία και παύλα

Δαμιανός Βασιλειάδης

ΥΓ Δυστυχώς ορισμένοι δημιουργούν άθελά τους στην περίπτωση αυτή, λόγω άγνοιας του θέματος, παραπληροφόρηση και τελικά απογοήτεύση.

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν πρόκειται να υπάρξει συμφιλίωση των δύο λαών, αν η Γερμανία συμπεριφέρεται, όπως συμπεριφέρεται.
Τελεία και παύλα!!!
Ανώνυμος είπε...

Πεντακόσια εβδομήντα πέντε δισεκατομμύρια ευρώ (575 δις) οφείλει η Γερμανία στην Ελλάδα με βάση τον Ζακ Ντελπλά (σύμβουλο του Προέδρου της Γαλλίας) από τις Γερμανικές αποζημιώσεις. Γιατί δεν διεκδικήθηκαν; Αντιθέτως ρητώς απαγορεύεται συμψηφισμός σε σχετικό άρθρο του μνημονίου.

Το ίδιο ισχύει και για τις αποζημιώσεις του Διστόμου. Ποιος θα τις διεκδικήσει, ποιος θα τις εισπράξει; Πάντως όχι αυτή η Κυβέρνηση.




ΣΤΑ ΟΠΛΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!


ΣΤΙΣ ΗΓΕΣΙΕΣ ΤΗΣ ΕΕ ΕΝΟΧΛΕΙ Ο ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΑΛΛΑ Ο ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΕΙ.

ΑΝΤΕ ΚΑΙ ****!!!



ΑΝ Η ΕΛΛΑΔΑ, Η ΙΤΑΛΙΑ ΚΑΙ Η ΙΣΠΑΝΙΑ ΒΓΟΥΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΝΗ ΤΟΥ ΕΥΡΟ ΤΟΤΕ ΤΟ ΕΥΡΟ ΘΑ ΥΠΟΤΙΜΗΘΕΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ ΚΑΙ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΝΟΜΙΣΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΟΥΣ!!!
Ανώνυμος είπε...

εσυ που γραφεις αυτο το κειμενο δε πιστευω να εισαι και μελος του πασοκ ε?πες μας το ονοματακι σου
Ανώνυμος είπε...

NA EIXE H N.Δ. ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΒΟΥΛΗ 10 ΚΑΜΜΕΝΟΥΣ--10 ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥΣ- ΑΛΕΚΟΥΣ- ΚΑΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ?--
Ανώνυμος είπε...

ΚΥΡΙΕ ΚΑΜΜΕΝΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΥΝΤΑΣΕΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ;;;

ΚΑΘΑΡΕΣ ΛΥΣΕΙΣ, ΚΑΘΑΡΕΣ ΘΕΣΕΙΣ!!!
Ανώνυμος είπε...

Τις αποζημιοσεις τις αφηνουμε να τις παρουμε μαζι με τις αποζημιοσεις του τριτου παγκοσμιου πολεμου
Ανώνυμος είπε...

ΚΥΡΙΕ ΚΑΜΜΕΝΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΥΝΤΑΣΕΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΕΛΛΗΝΩΝ Η ΜΕ ΤΟ ΕΠΑΜ Η ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ;;; ΕΞΙΣΟΥ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΣΕΙΣ!!!
Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΠΡΟΣ Ο ΠΑΡΩΝ , ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ Η ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΑΠ ΕΞΩ ,ΚΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΚΟΠΑΝΑΕΙ..ΜΑΓΔΑ
Ανώνυμος είπε...

Ο ΜΑΛΑΚΟΠΗΤΟΥΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: