Powered By Blogger

Σελίδες

Παρασκευή 5 Αυγούστου 2011

Παρασκευή, 5 Αυγούστου 2011

Μάκης Βορίδης: ...ο Παπαδόπουλος μέσα από τη φυλακή μου είχε δώσει συμβουλές

Είμαι ακόμα εθνικιστής ..

Βορίδης: "Ημουν αρχηγός της νεολαίας του κόμματος του Γιώργου Παπαδόπουλου...θέλαμε την απελευθέρωση των συνταγματαρχών...τον συναντησα στην φυλακή ... και μου δωσε συμβουλές", "Είμαι ακόμα εθνικιστής", "Τώρα που καταψηφίσαμε το Μεσοπρόθεσμο, γίνεται πιό πιθανή μια συνεργασία ΝΔ και ΛΑΟΣ"

Με τον Μάκη Βορίδη έχουμε ασχοληθεί και άλλες φορές. Γόνος πλούσιας οικογένειας, με άριστες σπουδές, που όμως από τα γενοφάσκια του έμπλεξε με την υποστήριξη των στρατιωτικών της δικτατορίας και της ακροδεξιάς πολιτικής δράσης. Προσπαθούμε όμως να βλέπουμε τους ανθρωπους και....
τους πολιτικούς με διαφορετικό μάτι, σε διαφορετικές περιόδους, και να ελαχιστοποιούμε τις προκαταλήψεις. Οι άνθρωποι αλλάζουν άλλωστε...έτσι δεν είναι? Εντάξει για να είμαστε πιό σωστοί...κάποιοι άνθρωποι αλλάζουν και κάποιοι άλλοι όχι...

Ο Βορίδης μας απασχόλησε λοιπόν πολλές φορές γιατί παρουσιάζει ένα πολύ συγκροτημένο πολιτικό πρόσωπο και η παρουσία του είναι η πιό αξιοπρεπής μέχρι σήμερα αναμεσα στα μέλη και τους βουλευτές του ΛΑΟΣ. Εκφράσαμε όμως πολλές φορές και την καχυποψία μας για το "μαύρο" παρελθόν του, τον ρατσισμό και την φασιστοφιλία. Θα περίμενε κανείς ότι είναι πιθανό μετά από χρόνια ο συγκεκριμένος άνθρωπος θα είχε αξιολογήσει αλλιώς τη ζωή και τα πράματα. Δεν θα ήταν καθόλου άσχημη ιδέα μάλιστα, ούτε θα εκλαμβανονταν σαν αδυναμία αν εβγαινε και έκανε μια ξεκάθαρη και αυστηρή κρίση στο τι ήταν και τι έκανε στα νεανικά του χρόνια. Ισως να είχε μια ελπίδα να λυτρωθεί με αυτόν τον τρόπο. Με αυτή του όμως την τελευταία συνεντευξη στην εφημερίδα Athens News, ο Βορίδης όχι μόνο δεν αποτάσεται το παρελθόν του, αλλά προσπαθεί με έναν ταχα μου ορθολογικό τρόπο να καθυσηχάσει τα αντιφασιστικά ένστικτα των ελληνων δημοκρατών ψηφοφόρων που θα τύχει να διαβάσουν την συνέντευξη του και να εξορθολογίσει την φιλοδικτατορική, ρατσιστική και φασιστική του πολιτική και παραπολιτική νεανική δράση. Έτσι λοιπόν ο Βοριδης δειχνει ξεκάθαρα ότι πίσω από αυτή τη μετριοπαθή και διαλακτική πολιτικη στάση των τελευταίων χρόνων, έχει κρυφές ατζέντες και κρύβει το αληθινό του πρόσωπο. Απλά διαβάστε την συνέντευξη και εστιάστε στην αυθόρμητη εξομολόγηση του για τη δράση του στην περίοδο της ΕΠΕΝ και του Εθνικού Μετώπου. Θα μπορέσετε να διακρίνετε μια υποβάθμιση εκείνης της περιόδου -ίσα ίσα για να ταιριάζει με το σημερινό του προφίλ-, αλλά κανένα είδος πραγματικής μετανόησης ή αλλαγής θεωρίας...

AthensNews.gr (μέσω voridis.gr):

Εν μέσω ανεξέλεγκτων διαδόσεων για πρόωρες εκλογές στις αρχές του φθινοπώρου, ο αρχηγός του ΛΑ.Ο.Σ. Γιώργος Καρατζαφέρης είχε επίμονα ζητήσει μια κυβέρνηση εθνικής ενότητας για να χειριστεί την οικονομική κρίση, μια προοπτική που γρήγορα εξασθένισε μετά την αποτυχία των συνομιλιών του περασμένου μήνα μεταξύ του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου και του αρχηγού της αντιπολιτευόμενης Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά. Τώρα, όπως ο βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ. Μάκης Βορίδης λέει σε μία συνέντευξη στην «Athens News», αν η επιθυμητή εθνική συναίνεση με το ΠΑΣΟΚ δεν μπορεί να επιτευχθεί, μια κυβέρνηση συνασπισμού μεταξύ ΝΔ και ΛΑ.Ο.Σ. είναι πιθανή.
«Θα μπορούσε να υπάρξει μία προγραμματική σύγκλιση με την Νέα Δημοκρατία», λέει ο κ. Βορίδης, σημειώνοντας ότι οι τελευταίες δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι τα δύο κόμματα θα έχουν τους απαιτούμενους βουλευτές για να σχηματίσουν κυβέρνηση. Αλλά «η μπάλα είναι στο γήπεδο της ΝΔ», λέει. «Προϋπόθεση από την πλευρά του ΛΑ.Ο.Σ. για οποιαδήποτε κυβέρνηση συνασπισμού είναι η προγραμματική σύγκλιση. Τα θέματα που θέτουμε είναι σαφή και η μετανάστευση είναι ψηλά στην ατζέντα», λέει. Πιστεύει ότι η ιδεολογική συγγένεια κάνει τα πράγματα ευκολότερα.
Πράγματι, τα δύο μέρη συμφωνούν σε βασικά ζητήματα, όπως η δημοσιονομική προσαρμογή, η μείωση των φόρων, οι περικοπές του προϋπολογισμού και οι σαρωτικές ιδιωτικοποιήσεις. Σαμαράς και Καρατζαφέρης αλιεύουν στην ίδια δεξαμενή ψηφοφόρων και έχουν ανταλλάξει πολύ σκληρά λόγια στην Βουλή. Αλλά η κίνηση Καρατζαφέρη να καταψηφίσει το Μεσοπρόθεσμο σχέδιο, αν και υπερψήφισε το Μνημόνιο διάσωσης το 2010, κάνει μια μελλοντική συμμαχία με την ΝΔ ευκολότερη.
Ο κ. Βορίδης ισχυρίζεται ότι «το Μεσοπρόθεσμο σχέδιο, με τις τεράστιες αυξήσεις φόρων, κυρίως αντανακλά τις πολιτικές επιλογές του ΠΑΣΟΚ, το οποίο προσπαθεί να σώσει το μεγάλο κράτος που δημιούργησε όλα αυτά τα χρόνια, το οποίο είναι η κύρια δεξαμενή των πελατών του. Το ΠΑΣΟΚ μειώνει έτσι την ανάγκη για δημοσιονομική προσαρμογή του δημόσιου τομέα και μεταθέτει το βάρος στον ιδιωτικό τομέα, την μόνη μηχανή που έχουμε για να μας βγάλει από την κρίση».
Όσον αφορά την παρατήρηση του επικεφαλής της Ευρωζώνης Ζαν-Κλωντ Γιούνκερ ότι «η κυριαρχία της Ελλάδας θα είναι πολύ περιορισμένη», ο κ. Βορίδης πιστεύει ότι «ο Γιούνκερ παίζει με τις φωνές στις χώρες της Ε.Ε. που αντιτίθενται στα δάνεια στην Ελλάδα». «Με ενοχλεί πολύ, όπως και η οικονομική κατάσταση της Ελλάδας. Είναι απολύτως σαφές ότι αυτή η θέση είναι εξευτελιστική και ταπεινωτική», τονίζει.
Ο βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ. επιτίθεται επίσης στην Αριστερά, την οποία κατηγορεί ότι θέλει να διαγράψει δάνεια και να απορρίψει την δημοσιονομική προσαρμογή. Και απορρίπτει τη θεωρία του «απεχθούς χρέους» που υποστηρίζει ότι το χρέος που δημιουργείται, αλλά δεν χρησιμοποιείται με τρόπο που να εξυπηρετεί τα συμφέροντα της χώρας, δεν πρέπει να επιστραφεί.
Ο κ. Βορίδης πιστεύει, ωστόσο, ότι η κυβέρνηση πρέπει να ασκήσει αστικές διώξεις εις βάρος εταιρειών όπως η Siemens και η HDW, οι οποίες πιστεύεται ότι έχουν χρεώσει κατάφωρα υπερβολικά ποσά για τις υπηρεσίες τους ή έχουν ενσωματώσει το κόστος των δωροδοκιών στις τιμές τους. «Πώς μπορεί το ΠΑΣΟΚ από την μία πλευρά να λέει ότι υπάρχουν σκανδαλώδεις συμβάσεις και να θέλει να διώξει τους υπουργούς, και από την άλλη να μην ζητάει αστικές αποζημιώσεις από τους προμηθευτές;»
Ωστόσο, σύμφωνα με τον βουλευτή, τα δύο βασικά ζητήματα που μπορούν να γίνουν αντικείμενο επαναδιαπραγμάτευσης με τους δανειστές της Ελλάδας, είναι ο τρόπος της δημοσιονομικής προσαρμογής και η διάρκεια αποπληρωμής του χρέους. Ο ΛΑ.Ο.Σ. θέλει πολύ μεγαλύτερη μείωση των δαπανών του κρατικού προϋπολογισμού και πολύ μικρότερη αύξηση φόρων και ο κ. Βορίδης πιστεύει ότι η Τρόικα συμφωνεί. Δεύτερον, ο κ. Βορίδης λέει ότι πρέπει να υπάρχει μικρότερη δημοσιονομική προσαρμογή κατά το πρώτο έτος, έτσι ώστε να αναδιαρθρωθεί η οικονομία, να εξασφαλιστεί η ανταγωνιστικότητα και να παραχθούν έσοδα από τις εξαγωγές και τις επενδύσεις, και να αναπροσαρμοστεί ο προϋπολογισμός αργότερα, όταν το ΑΕΠ θα αυξηθεί. Όσον αφορά τις απολύσεις στο Δημόσιο, αυτές πρέπει να είναι η τελευταία λύση, αφού πραγματικά νοικοκυρευτεί ο δημόσιος τομέας και εξαντληθούν οι ηπιότερες εκδοχές προσαρμογής του προϋπολογισμού.
Μία πειθαρχημένη δημοκρατία
Ο κ. Βορίδης προειδοποιεί για μία επίθεση ευρείας κλίμακας ενάντια στην αντιπροσωπευτική δημοκρατία, με την χρήση «ήπιας βίας». Λεκτικές προσβολές και απειλές κατά βουλευτών, εκτοξεύσεις γιαουρτιών εναντίον τους, οργάνωση αντισυγκεντρώσεων στις εμφανίσεις τους, ακόμα και χτυπήματα εναντίον τους, λέει, είναι όλα μέρος της γενικότερης τάσης να αφαιρεθεί η νομιμοποίηση των πολιτικών και να αποδοθεί σε ένα βουλευτή συλλογική ευθύνη. «Η συλλογική ευθύνη είναι απαράδεκτη σε οποιαδήποτε κοινωνία που διέπεται από το κράτος δικαίου», λέει.
Αυτό το κλίμα, υποστηρίζει ο κ. Βορίδης, δεν επιτρέπει σε βουλευτές, όπως ο ίδιος, που πιστεύουν ότι οι κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ φέρουν μεγάλη ευθύνη για την σημερινή κρίση, να ακουστούν. «Αν δεν υπάρχει απάντηση μέσα από το πολιτικό σύστημα και αν οι πολίτες δεν κάνουν πολιτικές επιλογές, αλλά αντιθέτως λένε «όλοι ευθύνονται, όλοι έκλεψαν και όλοι πρέπει να κρεμαστούν», τότε στην πραγματικότητα δεν έχετε καμία πολιτική απάντηση». Υποστηρίζει, επίσης, την ψήφιση ενός νόμο που θα καταστήσει την λειτουργία των κομμάτων πιο δημοκρατική, δίνοντας στην βάση το δικαίωμα επιλογής των υποψηφίων.
Αλλά ο βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ. δεν είναι λάτρης του κινήματος διαμαρτυρίας των «αγανακτισμένων» ή των διαδηλωτών στο κέντρο της πόλης. Απεχθάνεται ιδιαίτερα την «λαϊκή» συνέλευση στην πλατεία Συντάγματος που απαιτεί «άμεση δημοκρατία». «Αν 500 άτομα συγκεντρωθούν σε μία πλατεία και πουν κάτι, τι πολιτική σημασία έχει αυτό μπροστά σε 9,5 εκατομμύρια ψηφοφόρους; Γιατί είναι ισχυρότερο από την αντιπροσωπευτική δημοκρατία;» αναρωτιέται. «Δεν πιστεύω στις «λαϊκές δημοκρατίες». Δεν μου αρέσουν οι λαϊκές συνελεύσεις. Μου αρέσει η οργανωμένη πολιτεία, η οργανωμένη κοινωνία, η ορθολογική ομιλία. Δεν μου αρέσουν τα πράγματα που είναι μπερδεμένα και ανακατεμένα», δηλώνει.
Προειδοποίησε εγκαίρως
Ένας από τους πιο σεβαστούς βουλευτές του ΛΑ.Ο.Σ., με την δομημένη ομιλία ενός δικηγόρου και μία ήρεμη συμπεριφορά, σπάνια στο κόμμα του, ο Μάκης Βορίδης υποβαθμίζει, αλλά δεν αποκηρύσσει την δραστηριότητά του στην ακροδεξιά παράταξη.
Είναι εθνικιστής; «Ναι», απαντάει ευθέως. Και τι σημαίνουν σήμερα οι λέξεις «πατριώτης» και «εθνικιστής»; «Σημαίνουν ότι πρέπει να ανακτήσουμε την οικονομική κυριαρχία μας. Δεν συμφωνώ με όσους λένε ότι αυτό μπορούμε να το κάνουμε με την κήρυξη πτώχευσης. Αυτό θα είχε καταστροφικές συνέπειες για την εθνική κυριαρχία».
Την δεκαετία του 1990, ο Βορίδης ίδρυσε το εθνικιστικό κόμμα «Ελληνικό Μέτωπο», το οποίο προσεγγίστηκε από τον ΛΑ.Ο.Σ. του Γιώργου Καρατζαφέρη. Τα προγράμματά τους ήταν παρόμοια και ο Βορίδης κατέληξε στον ΛΑ.Ο.Σ.
Στις αρχές της δεκαετίας του 1980, ο Βορίδης ήταν επικεφαλής της νεολαίας της ΕΠΕΝ, που ιδρύθηκε από τον δικτάτορα Γεώργιο Παπαδόπουλο, ενώ κρατείτο στις φυλακές Κορυδαλλού. Επισκέφτηκε τον Παπαδόπουλο στην φυλακή, αλλά θυμάται ελάχιστα από όσα ειπώθηκαν στην δεκάλεπτη συνάντησή τους, εκτός από το ότι ο Παπαδόπουλος «έδωσε συμβουλές για την οργάνωση της νεολαίας». Όπως ο Βορίδης θυμάται «δεν ήταν κάτι που έμεινε αξέχαστο. Ήμουν πολύ νέος - 20 ετών. Δεν ήταν κάτι συνταρακτικό».
Ο Βορίδης λέει ότι ο κύριος στόχος της ΕΠΕΝ ήταν η απελευθέρωση των αξιωματικών της χούντας για ανθρωπιστικούς λόγους και τονίζει ότι το κόμμα δεν υποστήριξε το καθεστώς της χούντας. «Δεν ήμουν ποτέ υπέρ της δικτατορίας. Δεν πιστεύω σε αυτή. Δεν ήμουν υποστηρικτής του καθεστώτος της 21ης Απριλίου, και δεν μου άρεσε».
Επομένως, τι τον έκανε να ενταχθεί στην νεολαία της ΕΠΕΝ; «Η ΕΠΕΝ ήταν το κύριο όχημα για να εκφράσει τις απόψεις της η εθνική, λαϊκή και κοινωνική Δεξιά, και είχε εκλέξει ευρωβουλευτή. Ως ακτιβιστής στον εθνικό, πατριωτικό κύκλο που ήθελα να δραστηριοποιηθώ πολιτικά, ήταν η μόνη διέξοδος», λέει ο Βορίδης. «Η ΕΠΕΝ ήταν μια λύση για κάποιον που ήθελε να δώσει ιδεολογικές μάχες για την υπεράσπιση του Έθνους και της Ελευθερίας. Τις μάχες που δεν διεξήγαγε το κύριο σώμα της Νέας Δημοκρατίας και της Δεξιάς, που είχε επιλέξει ένα είδος παράδοσης προς την Αριστερά. Αυτή η παραδοχή έγινε χρόνια αργότερα από τον ίδιο τον Αντώνη Σαμαρά».
«Δεν μπορείς να αφήνεις την Αριστερά να κυριαρχεί ιδεολογικά ή να συμβιβαστείς μόνιμα μαζί της. Τώρα αυτό ακούγεται μια χαρά. Αλλά όταν έλεγες κάτι τέτοιο το 1983, σε θεωρούσαν «φασίστα». Όταν μίλησα για την παράνομη μετανάστευση το 1994, θεωρήθηκα η μετενσάρκωση του Χίτλερ. Αλλά έλεγα ακριβώς αυτό που λέει το ΠΑΣΟΚ σήμερα», καταλήγει ο κ. Βορίδης.

http://antiitroktiko.blogspot.com

28 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

και τί σας πειραξε ρε ;
ειναι καλυτεροι αυτοι που με μασκα την δημοκρατια σε δενουν και σε γ@μ@νε;
ποσο κοιμησμενος και μ@λ@κ@ς εισαι ρε νεοελληνα..

καλα να παθεις
Ανώνυμος είπε...

ΟΜΙΧΛΩΔΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ,ΤΙ ΒΙΟΛΙ ΒΑΡΑΤΕ ΜΟΝΟ ΕΣΕΙΣ ΞΕΡΕΤΕ...
Ανώνυμος είπε...

Κολοπασόκοι είσασται και του λόγου σας.ΠΡΟΔΟΤΕΣ.
Ανώνυμος είπε...

Ζήτω η 21 Απριλίου 1967 !
Ανώνυμος είπε...

Ζήτω η 21η Απριλίου 1967 !
Ζήτω η Χούντα !
Ζήτω ο Γ. Παπαδόπουλος !
Νίκος Χαρονυκτάκης είπε...

παρεδωσες λαικη κυριαρχια Νεοταξητη,και τωρα θα μου συνεργαστεις με τον αλλο Νεοταξητη ΓΑΠΑ Νο2
Ευτυχως που ξυπνησαμε και ξερουμε σε τι Σιων Σταβλους συζητατε να μας αφανισετε
Σε ενδεχομενες εκλογες ψηφιζουν τα κομματοσκυλα και ασχετου αποχης εκλεγουν και χανουμε την χωρα.
Αρα ψηφιζετε Ελληνες Πατριωτες πχ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ,συμμετεχετε στο κομμα γιατι το καναμε για εσας ειναι αμεσης δημοκρατιας και λυνουμε τα προβληματα ολοι μαζι.www pamet.gr
Μνημων είπε...

ΓΙΑ ΠΙΑ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΜΙΛΑΤΕ ΡΕ ΦΙΛΟΙ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΠΟΥ ΤΗΣ ΑΠΟΔΙΔΕΤΕ?ΕΤΣΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ Ι.ΜΕΤΑΞΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΡΟΣΕΦΕΡΕ ΤΟ ΕΠΟΣ ΤΟΥ 40 ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΜΑΡΩΝΕΤΕ ΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΧΑΝΕΤΕ.Ο ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΟΡΟΛΟΓΙΑ ΣΑΣ ΣΑΣ ΜΕΤΕΤΡΕΨΕ ΑΠΟ ΔΟΥΛΟΥΣ ΤΗΣ ΕΡΓΟΔΟΣΙΑΣ ,ΔΟΥΛΕΞΤΕ ΑΠΟ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΜΕΧΡΙ ΔΥΣΕΩΣ,ΣΕ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΕΡΓΑΣΙΑΚΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ.ΜΗΠΩΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡΙΣΜΟΥ?ΗΤΑΝ ΔΙΚΑΤΟΡΑΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΤΟΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ ΕΔΙΩΚΕΤΩ.ΠΟΣΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΚΟΙ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΤΗΝ 13/12//67 ΠΟΣΟΙ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ? ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΚΑΤΑ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΠΑΙΖΑΝΕ ΤΟΝ ΒΑΡΤΑΝΗ ΣΤΗΝ Υ.Ε.Ν.Ε.Δ.ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΟΥ"εθναρχη"ΠΕΡΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΚΡΕΟΥΡΓΗΣΕ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΣΚΟΠΟΥΣ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΕΛΟΣ.Η ΕΠΑΝΕΝΤΑΞΗ ΤΩΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΜΕΝΩΝ ΩΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΩΝ ,ΤΟΥ ΠΛΕΟΝ ΜΑΧΗΤΙΚΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΟΥ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ, ΘΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΟΦΕΛΟΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΙΘΑΝΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΚΕΝΤΡΟΓΕΝΩΝ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ.ΑΥΤΟ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΠΟΣΟΣΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ.
Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΒΟΡΙΔΗ

Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΒΡΗΚΕ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ και ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΩΣ ΝΕΑ… ΑΦΕΝΤΙΚΑ και ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ…!!!
ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟΥ «ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΤΣΑΤΣΟΥ» ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ των ΑΙΩΝΩΝ…ΑΝΟΙΧΤΟ…!!!

Πρώτα χυδαιολογούσε από το Τ/Α για τον Βενιζέλο και καταφερόταν με μένος εναντίον των Τραπεζών, λέγοντας ότι κέρδιζαν είς βάρος του Ελληνικού λαού.!
Τώρα --και αφού τη μία μέρα είναι με τον Σαμαρά την άλλη με το Πασοκ, ψηφίζει το Μνημόνιο, γίνεται ένθερμος υποστηρικτής (με δηλώσεις του στην Δημόσια τηλεόραση 10-3-2010) του Δ.Ν.Τ. και πάντα «πρόθυμος» σε όλες τις δύσκολες στιγμές της Κυβέρνησης να την στηρίξει— επειδή έχει ανάγκη την Κυβερνητική κοινοβουλευτική πλειοψηφία* , βρήκε προστασία στον Βενιζέλο…!!!
Καταφέρεται δήθεν κατά της Κυβερνητικής πολιτικής, όμως από την άλλη «γλύφει» εμετικά τον Βενιζέλο και τον προτείνει, --όπως χθές —ακόμη και για Πρωθυπουργό…
Μάλιστα για να στηρίξει το αφεντικό του, πού απενοχοποίσε τον εαυτόντου πού κατά παράβαση του χρηματοδότησε την Proton Bank και τον Λαυρεντιάδη πού κατηγορούνται για απάτη --ως γνήσιος «πολιτικός τσάτσος—πήρε και το… μέρος των Τραπεζών λέγοντας ουσιαστικά ότι:
«Αν καταρρεύσει η Τράπεζα (Ακόμη και αν διαπράττει απάτη), πρέπει να την προστατεύσουμε διότι θα καταρρεύσει το Τραπεζικό σύστημα…!!!
Τις κωλοτούμπες και αρλούμπες Καρατζαφέρη μπορείτε να διαβάσετε κάνοντας κλικ στις φωτο και τα κείμενα από την Ελευθεροτυπία.
Υ.Γ.*
Γιατί έχει ο Καρατζαφέρης ανάγκη την Κυβερνητική πλειοψηφία και την «νομική κάλυψη» και συνηγορία του Βενιζέλου θα το μάθετε σε ένα μήνα…
Αναρτήθηκε από POLITIKOSAFARI
Ανώνυμος είπε...

ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣΤΑΤΟΣ --ΜΕ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΛΟΓΟ--ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΑΠΑΤΖΗΣ ΠΙΑΤΣΙΚΟΛΟΓΟΣ--Η ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΧΑ ΧΑ ΧΑ---ΕΧΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ -ΨΕΥΤΟΧΟΥΝΤΙΚΟΥΣ-ΨΕΥΤΟΔΙΑΝΝΟΟΥΜΕΝΟΥΣ --ΨΕΥΤΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΙΔΕΣ- ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΑΡΑΣΙΤΑ ΚΗΦΗΝΑΡΙΑ--ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΦΘΑΣΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ--ΓΕΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ?? ΤΟ ΓΕΡΟΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΛΛΑ ΤΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ??????--ΑΝΔΡΕΑΣ Ο ΖΗΒΑΝΚΟΦΟΡΟΣ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΕΠΙ ΜΕΤΑΞΑ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΜΑΝΙΑΔΑΚΗ (ΡΕΤΣΙΝΟΛΑΔΟ) ΑΠΕΣΤΑΛΕΙ ΣΤΑΣ USA ΓΙΑ ΜΕΤΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ---ΕΠΑΝΑΠΑΤΡΙΣΘΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΙ ΕΠΙ ΓΕΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ?? --ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΗΝ ΑΣΠΙΔΑ --ΕΤΕΡΟΣ ΕΚ ΚΑΛΕΤΣΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ ΚΥΠΑΤΖΗΣ ΣΥΝΤΑΑΓΜΑΤΡΧΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΠΤΙΣΙΜΙΟΣ -ΤΟΥΣ ΠΡΟΛΑΒΕ ΟΛΟΥΣ---ΤΥΧΑΙΑ ΡΤΧΑΙΑ ΤΥΧΑΙΑ ΤΥΧΑΙΑ--ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ-- ΑΦΙΧΘΕΙΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΑ --ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΤΟ--ΕΟΚ ΚΑΙ ΝΑΤΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ--Η ΕΛΛΑΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ--ΚΑΙ ΤΟ ΩΡΑΙΟΤΕΡΟ --ΠΕΡΗΦΑΝΑ ΓΗΡΑΤΕΙΑ--κλπ κλπ---ΟΛΑ ΤΑ ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΙΚΑ ΨΕΥΤΟΧΟΥΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΑ ΨΕΥΤΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΙΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΡΕΣΦΟΥΤΟΕΙΔΗ ΚΗΦΗΝΑΡΙΑ--ΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑΡΙΔΕΣ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ ΕΔΩ ΠΟΛΥΤΕΡΧΝΕΙΟ ??---ΑΠΕΤΕΛΕΣΑΝ ΤΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΟΡ....Ο ΑΝΤΡΕ ΒΡΗΚΕ ΚΑΛΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΠΟ ΤΟΝ --ΕΝΤΙΜΩΤΑΤΟΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΙΚΟΤΑΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΕΛΛΗΝΑ ΓΕΩΡΓΙΟ ΡΑΛΛΗ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΑ ΚΗΦΗΝΑΡΙΑ ΘΕΣΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΘΕΣΕΟΣ ΜΕΤΑ ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΡΕΜΟΥΛΕΣ ΤΟ ΣΤΗΣΙΜΟ ΤΩΝ ΔΕΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΡΑΤΟΓΕΝΝΗΜΑΤΟΥΣ Ο ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΣ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΣ ΠΑΣΟΚΙΚΟΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΣ --ΜΗΝ ΔΙΕΡΩΤΑΣΘΕ ΓΙΑΤΙ ΦΘΑΣΑΜΕ ΕΔΩ ΣΗΜΕΡΑ ΕΛΛΗΝΑ--ΤΥΧΑΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΔΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΕΚΤΕΝΕΣ ΑΡΘΡΟ ΓΕΜΑΤΟ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΥΠΟ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ=======-Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α -Π Α Σ Ο Κ-----Ν. Δ-=====-- ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΩ ΚΑΙ ΘΕΩΡΗΘΩ ΚΑΙ ΧΟΥΝΤΙΚΟΣ ΕΠΕΙΔΗ ΑΡΧΙΣΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΜΠΑΘΕΣΤΑΤΟ ΒΟΡΙΔΗ ----ΤΟΝ ΤΡΑΓΙΚΟ ΕΠΙΛΟΓΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΟΛΟΙ ΠΟΙΟΕ ΤΟΝ ΓΡΑΦΕΙ---ΞΥΠΝΑ ΠΑΣΟΚΕ ΚΑΙ ΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΣΟΥ ΘΑ ΠΕΙΝΑΣΟΥΜΕ....-ΑΥΤΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΑ ΠΟΔΗΓΕΤΗΣΕΤΕ ΔΙΑ ΝΟΜΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΛΕΜΕ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΤΗΣ ΔΑΝΕΙΑΚΗΣ ΜΝΜΗΝΙΟΥ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟΥ-- ΗΤΟΙ ΠΕΙΝΑΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΔΥΣΤΥΧΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΟΥΣ .........
Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΡΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΦΕΡΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΑΥτΟ ΤΟ ΧΑΛΙ!!!!!!!!!!!!!
Ανώνυμος είπε...

Λ Α Ο Σ

ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙΔΙΟ ΤΟΥ ΑΝΕΜΟΜΑΖΩΜΑΤΟΣ
ΚΑΙ ΔΙΑΟΛΟΣΚΟΡΠΙΣΜΑΤΟΣ ΟΥΤΕ ΞΕΡΟΥΝΕ ΤΙ ΛΕΝΕ
ΟΥΤΕ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝΕ ΣΕ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝΕ
ΥΠΑΡΧΟΥΝΕ ΑΠΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΤΣΙ ΘΕΛΕΙ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ
Ανώνυμος είπε...

Η ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΕΠΕΙΔΗ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ Ο ΞΑΝΑΠΑΙΞΟΥΝ ΤΟ ΘΕΑΤΡΑΚΙ ΤΟΥΣ ΩΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ
ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΣΑΝΟΠΩΛΗ ΒΛΕΠΕΤΕ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΨΕΤΕ
Ανώνυμος είπε...

ΑΡΙΒΙΣΤΕΣ ΔΟΛΙΟΠΛΟΚΟΙ ΨΕΥΤΟΠΑΤΡΙΩΤΕΣ >>>> ΛΑ.ΣΟΚ
Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΣΤΑΓΟΝΙΔΙΑ ΟΜΙΛΗΣΑΝ...
ΕΛΛΗ είπε...

Ο ΜΟΝΟΣ ΑΞΙΟΛΟΓΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ Λ Α ΟΣ.ΑΥΤΟΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΤΟΠΟΣ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟ.ΟΠΑΔΕ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑΣ, ΔΕΣ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΚΟΥΛΤΟΥΡΑΣ ΣΑΣ.ΔΕΣ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΣΕΠΗ ΣΟΥ.ΔΕΣ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ,ΑΝ ΦΥΣΙΚΑ,ΕΧΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ.ΤΑ 'ΑΝΟΙΧΤΑ ΜΥΑΛΑ' ΤΗΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ ΣΟΥ, ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ.ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ.ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ,ΔΕ ΘΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΒΑΠΤΙΣΕΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟ.ΖΗΣΑΜΕ ΤΟΝ ΚΟΚΚΙΝΟ ΦΑΣΙΣΜΟ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΟΛΙΓΩΝ,ΤΗΣ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗΣ ΛΕΗΛΑΣΕΙΑΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.
Ανώνυμος είπε...

Ελλη συμφωνώ,αλλά μη ξεχνάς οτι είναι κι αυτός ένας από αυτούς που συνέβαλαν στην προδοσία της χώρας.Στα λόγια μπορεί ο καθένας να λέει οτι θέλει...οι πράξεις μετράνε...
Ανώνυμος είπε...

ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ

ΑΔΕΙΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ

ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΩΣ ΟΔΟΝΤΟΚΡΕΜΕΣ!!!
Ανώνυμος είπε...

"Δεν θα ήταν καθόλου άσχημη ιδέα μάλιστα, ούτε θα εκλαμβανονταν σαν αδυναμία αν εβγαινε και έκανε μια ξεκάθαρη και αυστηρή κρίση στο τι ήταν και τι έκανε στα νεανικά του χρόνια." .

Χαρείτε δημοκράτες! Του ζητάει να κάνει δήλωση μετανοίας! Κανένας δεν θα πρέπει να αρνείται το παρελθόν του , αφού αυτό συνετέλεσε στο τι είναι ο καθένας μας σήμερα. Και εξάλλου ποιος είναι αυτός που θα κρίνει το παρελθόν των άλλων και με ποια ιδιότητα.
Ανώνυμος είπε...

Για ποιον Νεοταξήτη μιλάτε μωρέ? Νεοταξήτες είναι όλοι οι Αριστεροί , οι οποίοι θέλουν την Ελλάδα χωρίς καμιά εθνική ταυτότητα, ένα κράτος άχρωμο, άβουλο το οποίο δεν θα διαφέρει σε τίποτα από όλα τα άλλα.
Ανώνυμος είπε...

Είναι πολύ εκνευριστική η φασιστική άποψη, ότι όσοι ψήφισαν αρχικά το μνημόνιο είναι προδότες. (Ποιοι χρεοκόπησαν την Ελλάδα και οδηγηθήκαμε στο μνημόνιο είναι γνωστό.)Από την άλλη πλευρά έχουν συνταχθεί οι «Πατριώτες αντιμνημονιακοί» που μάλλον θα προτιμούσαν την Πτώχευση ως «λύση». Εκ του ασφαλούς βέβαια γιατί η Ελλάδα συνεχίσει να λειτουργεί μέσα στα πλαίσια της Ευρώπης και του μηχανισμού στήριξης, τα αποτελέσματα της πτώχευσης και της αδυναμίας πληρωμών . Σίγουρα οι διαπραγματεύσεις της Κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ δεν ήταν οι καλύτερες. Αυτό που χρειάζεται τώρα είναι η συμβολή όλων των Πολιτικών Δυνάμεων για την μείωση του ελλείμματος και την διαχείριση του Χρέους.
Ανώνυμος είπε...

12.38 από το πτώχευση ή εξαθλίωση με ξεπούλημα της Ελλάδας θα προτιμούσα την πτώχευση...και εκτός αυτού δεν μπορεί το ΔΝΤ να ήταν μονόδρομος.
Σίγουρα υπήρχαν άλλες λύσεις,ΉΤΑΝ ΥΠΟΧΡΕΩΜΈΝΟΙ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΆΛΛΕΣ ΛΥΣΕΙΣ αλλά ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΈΦΕΡΕ ΑΠΛΆ ΚΑΙ ΜΌΝΟ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΤΟΥΣ, υπάκουσαν τυφλά στις εντολές της ΝΤΠ, ΜΕ ΤΟ ΑΖΗΜΊΩΤΟ ΒΕΒΑΙΑ.
Ανώνυμος είπε...

ΩΡΑΙΟΣ Ο ΒΟΡΙΔΗΣ...ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ..ΕΝΑΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΟΤΕ ΑΝΑΡΧΟΑΡΙΣΤΕΡΟΣ..ΕΝΩ ΠΟΛΛΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΕΣ ΜΕΤΑΛΛΑΣΟΝΤΑΙ Κ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΕ ΟΨΙΜΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ...ΕΧΕΙ ΜΕΛΛΟΝ...Ο ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΕΠΑΝΑΚΑΜΠΤΕΙ Κ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΤΕΛΕΧΗ.....
Ανώνυμος είπε...

Είναι πολύ μεγάλο το κείμενο για να χάσω τον χρόνο μου με την γνωστή καραμέλα.

Η παρακάτω σημείωση είναι ξεκάθαρη

"για οποιαδήποτε κυβέρνηση συνασπισμού είναι η προγραμματική σύγκλιση."

Με πιο απλά λόγια.

Εχουν πάρει χαμπάρι οτι ο κόσμος ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΚΟΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΙ ΟΙ 300 ΕΙΝΑΙ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ.

Αυτο τους πονάει διοτι θα αναγκαστούν να βάλουν και άλλους στην βουλή που πιθανότατα δεν θα τους ελέγχουν.

Ετσι προσπαθούν σιγά σιγά να προτρέψουν τον κόσμο να ψηφίσει μια κυβέρνηση "ενώτητας".
Δηλαδή τα ίδια λαμόγια ξανά στι τιμόνι.
Ανώνυμος είπε...

Ο ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΑΣ ΤΟ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΝΔ, ΠΟΥ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΨΗΦΙΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟΥ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΟ ΑΠΑΝ ΣΥΜΠΑΝ!

ΑΝ ΠΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΤΕΚΕΙ ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΚΟΣ;;;
Ανώνυμος είπε...

προσπαθεί να μας πείσει οτι η νεοταξίτικη κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας που θα συμμετέχει κι αυτός, θα είναι η σωτήρια κυβέρνηση...
και εθνικιστική ίσως....
Τι λέτε ρε προδότες που τα πουλάτε αυτά ...

ΠΡΩΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΤΟΥ
Ανώνυμος είπε...

Ο ΒΟΡΙΔΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΑΡΣΕΝΙΚΟ....ΠΟΛΥ ΣΕΞΥ ΑΝΤΡΑΣ.
ΤΟΥ ΠΑΙΡΝΩ ΑΝΕΤΑ Π*ΠΑ.
Ανώνυμος είπε...

ΟΠΟΙΟΣ ΨΗΦΙΣΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ, ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΕΚΕΙΝΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΤΗ ΚΙΝΕΖΟΠΟΙΗΣΗ, ΗΤΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΚΑΙ ΩΡΑΡΙΑ ΚΙΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ 80% ΠΟΥ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΣΕ ΣΚΛΑΒΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΛΩΤΕΣ.
ΟΠΟΙΟΣ ΨΗΦΙΣΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ, ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΣΑ ΣΦΑΛΜΑ, ΜΟΝΟ ΑΝ ΤΟ ΑΠΟΚΗΡΥΞΕΙΣ, ΑΝ ΔΕ ΤΟ ΑΠΟΚΗΡΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ 100 ΜΕΤΑΝΟΙΕΣ,
ΕΙΣΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.
Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ 0% ΒΓΗΚΕ ΠΑΛΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ΕΞΩ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΟΥΡΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια: