Powered By Blogger

Σελίδες

Παρασκευή 5 Αυγούστου 2011

Μοσιαλιάδα…

Κανείς ποτέ δεν μίλησε για λευκή απεργία. Στα «Νέα» η Δέσποινα Σπανού, μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΑΔΕΔΥ δηλώνει.«ΟυδέποτεΜόσιαλος: «Η απεργία στο Δημόσιο αναφαίρετο δικαίωμα, αλλά υπάρχουν κανόνες» μιλήσαμε για λευκή απεργία. Πρόκειται απλά για επιχείρηση εκφοβισμού των εργαζομένων από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, που θέλει να δημιουργήσει κλίμα, γνωρίζοντας ότι θα υπάρξουν αντιδράσεις από τον Σεπτέμβριο με τις νέες περικοπές μισθών .Ο κ. Μόσιαλος προσπαθεί να επιρρίψει προκαταβολικά στους δημοσίους υπαλλήλους ενδεχόμενη αποτυχία των νέων οικονομικών μέτρων της κυβέρνησης» τόνισε η κ. Σπανού.

Όμως ο Ηλίας Μόσιαλος στην πρωινή εκπομπρή του Μega δήλωσε: «Η λευκή απεργία και η μη είσπραξη του Δημοσίου δεν κατοχυρώνονται αφού υπονομεύουν την ελληνική κοινωνία»

Ο κ. Μόσιαλος πυροδοτεί κλίμα αντιπάθειας σε βάρος των Δημοσίων Υπαλλήλων για να είναι εύκολοι στόχοι. Κεντρίζοντας τα κατώτερα ένστικτα της Ελληνικής κοινωνίας δημιουργεί κοινωνικό αποβλητισμό και απομονώνει την ομάδα στόχο.

Αυστηρά επαγγελματική και ευφυέστατη πρακτική χαρακτηριστική “σφραγίδα” της ομάδας του Παπανδρέου και ακριβώς αντίθετα από το γνωστό ΠΑΣΟΚ. Μια πρακτική στην οποία μόνο με γκρίνια μπορεί κάποιος να απαντήσει, πλην ίσως του δεδομένου ότι περικοπές κάθε είδους σημαίνει λίγοτερα μαγαζιά ανοιχτά, λιγότερη απασχόληση, κατανάλωση, περισσότερο έλλειμα και τελικά νέα μέτρα σε βάρος όλων.

Το πιο σημαντικό Ιστορικά είναι ότι παρατηρούμε με δέος ένα άλλο είδος πολιτικής στα όρια της Δημοκρατίας και κυρίως υπό την υψηλή εποπτία και ανοχή των ΜΜΕ που ανά πάσα στιγμή μπορούν να κάνουν σκόνη τα πάντα. Η εξουσία των ΜΜΕ -που έχουν εξευτελίσει ήδη τον πολιτικό κόσμο- σε αυτό το πλάσιο γίνεται απόλυτη και αυτό είναι φοβερό και δυσοίωνο για όλους.

Rate This
Αφήστε σχόλιο ή trackback: Trackback URL

Δεν υπάρχουν σχόλια: