Powered By Blogger

Σελίδες

Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2011

Τρίτη, 20 Σεπτεμβρίου 2011

Το παγκόσμιο οικονομικό ρεζίλεμα της Ελλάδας, τα αίτια και η λύση του

Ιστορική μελέτη του 86χρονου Βασίλη Λαδά

Ζώντας στον 20ο αιώνα και μελετώντας την ιστορία, βλέπουμε κατ’ αρχήν τον ρόλο του ανώτερου κλήρου κατά την επανάσταση του 1821, με την άρνηση του Γρηγορίου Ε΄ και τον αφορισμό (μαζί με κατάρες) του Υψηλάντη και των άλλων «Φιλικών», προς μεγάλη χαρά των Τούρκων. Ο κατώτερος κλήρος συμμετείχε στην επανάσταση (Αγία Λαύρα κλπ) με άξιους αγωνιστές όπως ο Παπαφλέσσας και ο Αθανάσιος Διάκος και έτσι ο Γρηγόριος Ε΄ αναγκάστηκε να την αναγνωρίσει «μερικώς», και όταν το έμαθαν οι Τούρκοι τον κρέμασαν στην Πύλη της Πόλης και τον «ηρωοποίησαν». Τι να πρωτοθυμηθεί κανείς από τις εθνικές προδοσίες! Τον Εφιάλτη, τον....
Πήλιο Γούση, το μικρασιατικό μέτωπο, το Σαγγάριο, τις ψεύτικες υποσχέσεις στις εκλογές του 1920 (για ανάκληση στρατιωτών από την Μ. Ασία), την καταστροφή της Σμύρνης, το σφάγιασμα και τον ξεριζωμό (1.740.000 ξεριζωμένοι και 700.000 νεκροί) Ελλήνων της Ιωνίας από τους Τούρκους Τσέτες; Τον Μέγα ανθέλληνα Τσώρτσιλ που όταν καιγόταν η Σμύρνη θα μπορούσε με δυο κανονιές των πλοίων του να γλυτώσει τον Μικρασιατικό Ελληνισμό από την καταστροφή;

Όλα αυτά έγινα στα «άγια» και αιματοβαμμένα Ελληνικά χώματα. Να θυμηθούμε αυτούς που συνεργάστηκαν με τον Αλή-Πασά όταν συγκρούστηκε με την Πύλη; Την καταδίκη του Κολοκοτρώνη, του Μακρυγιάννη κλπ παρουσία του Όθωνα και των Βαυαρών που πάντα «από ψηλά» προστάτευαν την οργανωμένη κλίκα των προδοτών υποτακτικών τους; Δεν ξεχνιέται η φρικτή περιπέτεια του λαού του Μεσολογγίου που έτρωγε γάτες και ποντίκια, την ώρα που στο Ναύπλιο ο Κωλέτης με τον Μαυροκορδάτο «τρώγονταν» για το βουλευτικό, το εκτελεστικό κλπ. Ήταν ενσυνείδητοι προδότες! Μια ηλιαχτίδα πατριωτισμού ήταν οι δικαστές στην δίκη του Κολοκοτρώνη ο Τερτσέτης και ο Πολυζωίδης. Οι προδότες όμως συνέχιζαν τη δουλειά τους και το μεγαλύτερο «κατόρθωμα» τους ήταν η δολοφονία του Καποδίστρια επειδή προσπάθησε να κάνει «κράτος» την Ελλάδα. Οι Ρώσοι, Άγγλοι, Γάλλοι και Γερμανοί προσπαθούσαν με τους ντόπιους πρόθυμους προδότες να «πατήσουν πόδι» στην χώρα. Το πέτυχαν αρχικά οι Ρώσοι με τον Καποδίστρια (υπουργό του Τσάρου, γιατρό με Κερκυραϊκές ρίζες). Ο Καποδίστριας σίγουρα θα οδηγούσε τη χώρα μακριά από τα σκυλιά τους Αγγλοσάξωνες. Τελικά αυτοί τα κατάφεραν με τους προδότες Μαυρομιχαλαίους (πρώην φοροεισπράκτορες των Τούρκων) που τον σκότωσαν στο Ναύπλιο έξω από την εκκλησία.

Να ξεχάσουμε τους προδότες εμποροκαραβοκυραίους της Ύδρας κι ας είχαν 800.000 λίρες που είχε φέρει απ’ έξω όταν ήταν κυβερνήτης στην Αίγινα; Δεν πρόλαβε ο Μακρυγιάννης να χαρεί την έξοδο από τη χώρα του Όθωνα (1863) όταν οι φοιτητές τον πήραν από το κρεβάτι του για τους πανηγυρισμούς. Το «σκυλολόι» των ντόπιων προδοτών έφεραν τον Γεώργιο Γλύζμπουργκ απ’ την Δανία. Οι «προστάτες» μας οι ξένοι ήθελαν να στείλουν δικό τους πρίγκιπα για σίγουρη επιρροή γι’ αυτό και έδωσαν εντολή στους προδότες Κωλέτη και Μαυροκορδάτο να δεχτούν τον Γεώργιο ΄Β Γλυζμπουργκ από την φτωχή Δανία. Τότε σταμάτησαν οι δολοφονίες Ελλήνων πατριωτών που τους αποκαλούσαν «ξυπόλυτους» και «ψωριάρηδες» οι Βαυαροί με τους ντόπιους προδότες.

Ντρέπομαι που γράφω για τους χιλιάδες προδότες που μέσα από τις σελίδες της ιστορίας «φθάνουν θριαμβευτές» μέχρι τις μέρες μας. Η εθνική μας οικονομία βρίσκεται σ’ αυτά τα χάλια διότι η Ελλάδα μετά το 1821 δεν κυβερνήθηκε από «Έλληνες». Κυβερνήθηκε από προδότες που μιλούσαν Ελληνικά και δυστυχώς γεννήθηκαν σε τούτα τα «ιερά» χώματα. Εδώ γεννήθηκε ο Εφιάλτης, ο Πήλιος Γούσης, ο Κωλέτης, ο Μαυροκορδάτος, οι Μαυρομιχαλαίοι κοτζαμπάσηδες φοροεισπράκτορες του 10% για λογαριασμό των Τούρκων.

Το 1823 έγινε η προδοτική διάσπαση στο Άργος και το «Βουλευτικό» εγκαταστάθηκε στο Κρανίδι (από τις διαφορές Κωλέτη – Μαυροκορδάτου). Στις 22 Δεκέμβρη 1823 μέχρι 5 Μάρτη 1824, υποστηριζόμενο κυρίως από τους καραβοκυραίους της Ύδρας. Εμείς σαν επαρχία πήραμε μέρος έστω και με την ανοχή του Βουλευτικού.

Μοναδικό φως πατριωτισμού και δικαιοσύνης ήταν η καταδίκη και η «εκτέλεση των 6» στο Γουδί.
Η θλιβερή «σειρά» των προδοτών συνεχίστηκε με τον Τσολάκογλου που παρέδωσε μαζί με τον Δεσπότη Θεσσαλονίκης, την χώρα στους Γερμανούς άνευ όρων, τους «Γερμανοστήρικτους πρωθυπουργούς» Λογοθετόπουλο και Ιωάννη Ράλλη που με 8.000 «τσολιάδες» μαζί με τους Γερμανούς έκαναν επιδρομές στα προάστια της Αθήνας με χιλιάδες αιχμαλώτους και ομήρους που εκτελέστηκαν οι περισσότεροι. Κι όμως! Όλοι οι «Γερμανοντυμένοι» οι κουκουλοφόροι οι συνεργάτες της Γκεστάπο, μετά την Βάρκιζα κατέλαβαν θέσεις «κλειδιά» του κρατικού μηχανισμού. Γέμισε η χώρα με αργόμισθους που αμείβονταν με «παχυλούς» μισθούς και συντάξεις τοποθετώντας τα εκατομμύρια τους στο εξωτερικό.

Ενώ η δικαιοσύνη καταδίκασε σωστά τους «6» για εκτέλεση στο Γουδί, αρκετά χρόνια αργότερα είχαμε τις «δίκες σκοπιμότητας» χιλιάδων Ελλήνων πατριωτών, και εκτελέσεις με απόφαση των κακουργοδικείων κατά τον εμφύλιο. Οι ίδιοι οι δικαστές τις χαρακτήρισαν «δίκες σκοπιμότητας».

Τιμωρήθηκαν μήπως οι προδότες Τσολάκογλου, Λογοθετόπουλος και Ράλλης; Αντί γι’ αυτό, μετά την Βάρκιζα (επί πρωθυπουργίας του «μαύρου καβαλάρη» Νικ. Πλαστήρα), δολοφονήθηκαν, εκτελέστηκαν χιλιάδες αγωνιστές, βιάστηκαν γυναίκες, γέμισαν οι φυλακές και τα ξερονήσια με πατριώτες. Τον κρατικό μηχανισμό στελέχωναν αυτοί που είχαν «πιστοποιητικό κοινωνικών φρονημάτων» από την τότε προδοτική χωροφυλακή και διατηρούν «κομματικά» και «κληρονομικά» τις βασικές θέσεις μέχρι σήμερα στην εξουσία.

Αντί για εθνικούς λόγους να σκοτώσουμε τους προδότες, σκοτώσαμε τους πατριώτες!

Γι αυτό κύριοι «εν δικαίω αγανακτισμένοι» που φωνάζετε στους δρόμους ψάξτε πόσοι «χαραμοφάηδες» αργόμισθοι και φοροφυγάδες βρίσκονται στο 90% των Ελλήνων που μέσα από ρουσφέτια βγάζουν τα κόμματα που μας κυβερνούν όλα τα χρόνια. Απαιτήστε με τη φωνή σας την σύλληψη και παραδειγματική τιμωρία των ενόχων.

Οι ένοχοι είναι:
Όλοι οι πρωθυπουργοί, αρχής γενομένης από τον Τρικούπη και ιδιαίτερα αυτούς των δύο «καταραμένων οικογενειών» Καραμανλή – Παπανδρέου. Όλοι οι υπουργοί οικονομικών των κυβερνήσεων μετά τον εμφύλιο.
Τι έκανε ο κάθε εκλεγμένος πρωθυπουργός και ο κάθε υπουργός οικονομικών όταν έπαιρναν στα χέρια τους έγγραφα και τα οικονομικά στοιχεία, ιδίως αυτά με το εθνικό χρέος από τον προκάτοχό τους;
Χωρίς καμία πατριωτική ευθύνη, βλέποντας τα οικονομικά χάλια και το αυξανόμενο χρέος από τα συνεχή δάνεια, έβγαιναν και μας γέμιζαν με ψεύτικα λόγια και υποσχέσεις. Για όλους αυτούς ο Ελληνικός λαός πρέπει να στήσει ένα «νέο Γουδί» και να πληρώσουν με την ζωή τους.
Η αρχή με τα «δάνεια» έγινε επί Τρικούπη. Η Αγγλική εταιρεία «Πάουερ» ηλεκτροδότησε περιοχές Αθηνών – Πειραιώς και εγκαινιάστηκε η πρώτη γραμμή ηλεκτρικού τρένου από τον Πειραιά στην Αθήνα. Εμφανίστηκε ο Μποδοσάκης δίπλα τους με το πυριτιδοποιείο και τα λιπάσματα στη Δραπετσώνα με υποβάθμιση της περιοχής. Δίπλα τους εμφανίστηκε ο «μέγας» Συγγρός, μέγας ληστής του Ελληνικού Δημοσίου μαζί με μια Γαλλική εταιρεία με μεγάλες απάτες από τις σκουριές των μεταλλείων Λαυρίου. Από τα «κλοπιμαία» έκανε μεγάλες αγορές, και μεγάλα έργα (σχολεία, νοσοκομεία, φυλακές κλπ). Το 1897 – 1899 ο ανόητος πόλεμος με τους Τούρκους με παρέμβαση των Αγγλογάλλων, όπου οι Τούρκοι έφθασαν μέχρι την Λαμία από την Μελούνα. Αναγκαστική καταβολή πολεμικών αποζημιώσεων στην Τουρκία για την επιστροφή τους μέχρι τη Μελούνα και το περίφημο δάνειο από την ΔΟΕ (Διεθνής Οικονομικός Έλεγχος). Νέα αιματηρή φορολογία σε βασικά είδη διατροφής, πετρέλαιο, βενζίνη, αλάτι, εισιτήρια κλπ. Ο ΔΟΕ έκανε άμεση είσπραξη των φόρων (σαν δανειστής). Αυτή η φορολογία σταμάτησε την δεκαετία του 1940 και έπαψε να ισχύει το 1974 και τελείωσε η «αιμορραγία».

Εκλογές 1945. Σε σύνολο 250 βουλευτών ο Τσαλδάρης πήρε 200 έδρες και ο βρωμερός προδότης Σοφούλης (πρόεδρος του κόμματος των φιλελευθέρων) κυβέρνησε με 40 βουλευτές μέχρι το 1949. Ευθύνεται για χιλιάδες δολοφονίες, εκτελέσεις, βιασμούς πατριωτών κατά τον εμφύλιο, με τα στρατοδικεία και τις «δίκες σκοπιμότητας», την ντροπή της Ελληνικής δικαιοσύνης.
Κανένας δεν τόλμησε να ελέγξει πόσα λεφτά «χρέωσε» την χώρα αυτό το τέρας, ούτε ακόμα και ο Πλαστήρας που τον διαδέχθηκε δεν είχε την τόλμη, αφού προσπαθούσε να «κρατηθεί» από την παρουσία του Παπάγου. Αυτή την εποχή την Ελλάδα την έλεγχαν μια χούφτα προδοτών και το παλάτι. Ακολούθησαν Καραμανλής, Παπανδρέου, Χούντα, με ανεξέλεγκτα οικονομικά, μεγάλα σκάνδαλα (ναυπηγεία Νιάρχου, αεροδρόμιο Ωνάση) με την ανοχή του Καραμανλή. Ακολούθησαν πολλά ανεξέλεγκτα χρέη από τον Ανδρέα, τον Μητσοτάκη, τον Σημίτη κλπ. Πεταμένα δις για Ολυμπιάδα, σκάνδαλα Βατοπεδίου, Ζήμενς κλπ. Ο Καραμανλής (ο ανιψιός) «παρέδωσε» στον Γ. Παπανδρέου που για να πάρει ψήφους, υποσχόταν να «ξεδιαλύνει» τα χρέη που του «κληροδότησε» η δεξιά, λες και αυτός δεν συμμετείχε για 20 χρόνια στις κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ. Δεν ήξερε, ούτε ρώτησε τον προκάτοχό του πόσα χρέη φορτώνεται; Απελπιστικές Εθνικές ΝΤΡΟΠΕΣ!
Και όμως όλοι αυτοί κυβέρνησαν με «λαϊκή εντολή» από τον ίδιο το λαό! Πάμε πάλι πίσω στα «δύσκολα» χρόνια της δεκαετίας του 40. τον Τσαλδάρη διαδέχθηκε ο μεγάλος προδότης και εγκληματίας Σοφούλης. Τον ρώτησε τι «παραλαμβάνει» (χρέη κλπ) όπως θα έκανε ένας απλός ιδιώτης που έπαιρνε ένα παντοπωλείο;
Το 1950 ρώτησε ο Πλαστήρας πόσα χρωστάμε; Τι έκανε όταν ανέλαβε ο Καραμανλής το 1954; Ξεκαθάρισε πόσα χρωστάμε και σε ποιους;
Το 1958 κυβέρνηση Βενιζέλου – Γ. Παπανδρέου. Ενημερώθηκαν από τον Καραμανλή για την κατάσταση της οικονομίας; Τα ίδια και το 1961 ο Παπανδρέου από τον Καραμανλή. Το Εθνικό χρέος όλο και διογκώνεται. Η «ανεξέλεγκτη» χούντα τουλάχιστον σταμάτησε την «αιμορραγία» προς το παλάτι και τα κομματικά ρουσφέτια.
Το 1974 ο «σωτήρας» Καραμανλής με την ΝΔ και 53% ανακοίνωσε πόσο χρέος βρήκε; Το 1981 ο «σοσιαλιστής» Ανδρέας Παπανδρέου και οι υπουργοί του αντιμετώπισαν τα χρέη της ΝΔ με νέα χρέη και δάνεια. Ο Μητσοτάκης τι έκανε; Μαζί με «δικούς» του επιχειρηματίες βοήθησαν τα Σκόπια ενισχύοντας την οικονομία τους, το εμπόριο, τις τράπεζες κλπ με Ελληνικά χρήματα. Και ο Σαμαράς άνοιξε την πόρτα στους Αλβανούς (πάνω από 1.000.000), ενώ σήμερα αδιάντροπα κάνει «αντιπολίτευση» στους υποτακτικούς του ΠΑΣΟΚ τάχα ότι μόνο αυτός έχει δύναμη και επιρροή στην τρόικα και με τα «υποτακτικά» και «δουλικά» του σχέδια θα σώσει την χώρα. Κάνει λες και ποτέ η δεξιά δεν κυβέρνησε την Ελλάδα και την ευθύνη για την κατάντια της την έχει μόνο το ΠΑΣΟΚ!
Πρέπει να ντρέπεται το 90% του Ελληνικού λαού, αφού πρώτα τους εκλέγει και τους εναλλάσσει στην εξουσία, ύστερα «κουβαλιόνται» έξω από την βουλή μαζί με γυναίκες με τις κατσαρόλες στο χέρι και πετάνε αυγά και γιαούρτια στους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ.
Δεν είναι όμως αυτοί οι μοναδικοί υπεύθυνοι για το ρεζίλεμα της χώρας. Είναι κύρια όλοι οι πρωθυπουργοί, υπουργοί και βουλευτές που εναλλασσόμενοι στην εξουσία κυβέρνησαν μετά τον εμφύλιο. Είναι οι απατεωνίσκοι που μας τρέλαιναν και μας τρελαίνουν στην «θεωρία», φτάνει να μην χάσουν την θέση τους.

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΛΥΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ.
Α) οι χιλιάδες «σοφοί» οικονομολόγοι με τον σύλλογό τους μέσω μιας επιτροπής να απαιτήσουν από τον πρωθυπουργό Γ. Παπανδρέου να αναλάβουν να ερευνήσουν τα οικονομικά στοιχεία μετά τον εμφύλιο. Ποιος πρωτοδανείστηκε, τι τα έκανε τα χρήματα και ποιες ντόπιες και ξένες εταιρείες εργολάβων «έφαγαν» τα 100πλάσια απ’ όσα άξιζαν να αμειφθούν. Εκεί θα βγουν στο φως οι μεγάλες απάτες όλων αυτών που αναμείχθηκαν στα σκάνδαλα.
Β) σε βάθος έλεγχος των σκανδάλων «Βατοπέδι» και «Ζήμενς». Ποιοι διαχειρίστηκαν χρήματα, ποιοι κομματικοί φορείς και ποια πρόσωπα σε θέσεις κλειδιά με τεράστιους μισθούς εμπλέκονται σ’ αυτές τις ντροπές.
Γ) απόδοση της ευθύνης στον Ελληνικό λαό που μέσα από εκλογές τους ανέβαζε στην εξουσία. Μήπως είμαστε «άμοιροι ευθυνών» σαν λαός γι αυτό το χάλι; Εμείς δεν τους ψηφίσαμε;
Όταν ο Τσαλδάρης το 1945 διόρισε 5.000 αργόμισθους στον ΟΛΠ, αυτοί την μόνη δουλειά που έκαναν ήταν να παίρνουν τον μισθό κάθε πρώτη του μήνα. Στα ναυπηγεία του Νιάρχου (επί Καραμανλή) για πλήρη απόδοση υπήρχαν 2.800 εργάτες και μόνο το 50% δούλευε. Τους διόρισε ο Καραμανλής με κομματικά κριτήρια (τους περισσότερους) στη συνέχεια έφθασαν τους 3.600 και το ΠΑΣΟΚ τους έφθασε 4.900.
Δ) οι κύριοι οικονομολόγοι να ξεσκεπάσουν όλους τους «κηφήνες» και να πληρώσουν έστω και τώρα, γιατί επί χρόνια έπαιρναν «τζάμπα λεφτά» και σαν «χαραμοφάηδες» γυρόφερναν ώσπου να έρθει η ώρα να σχολάσουν, ενώ άλλοι δούλευαν τίμια. Δισεκατομμύρια σπαταλήθηκαν για ημερομίσθια άλλων «χαραμοφάηδων» στο αεροδρόμιο του Ωνάση που έφθαναν περίπου στα 20.000 άτομα.
Σαν να μην έφθανε αυτό το «σκάνδαλο», ο κάθε πρωθυπουργός είχε το δικό του αεροπλάνο, το ίδιο και οι υπουργοί. Το μεγάλο «πανηγύρι» γινόταν στις εκλογές όπου το κάθε κόμμα (της εξουσίας) ναύλωνε αεροπλάνα (με επιστροφή) από ΗΠΑ, Γερμανία, Καναδά, Αυστραλία κλπ. για να ψηφίσουν οι Έλληνες του εξωτερικού.
Τα γραφεία ΠΑΣΟΚ και ΝΔ διαχειρίζονταν αυτή την σπατάλη στα εισιτήρια. Εκατομμύρια στην τσέπη του Ωνάση και των «εγκάθετων» της Ολυμπιακής αργότερα. Αν γίνει τέτοιος έλεγχος θα φανούν καθαρά κάποιες από τις αιτίες για το οικονομικό ρεζίλεμα.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ
Στην Ελλάδα μετά την Βάρκιζα η κυβέρνηση «Εθνικής ενότητας» ήταν η βασική υπεύθυνη, αφού διόρισε χιλιάδες «τσολιάδες» και κουκουλοφόρους του Ράλλη, συνεργάτες των Γερμανών με τα πιστοποιητικά κοινωνικών φρονημάτων, σε καίριες θέσεις του κρατικού μηχανισμού, την ώρα που καταδίκαζε τους αγωνιστές πατριώτες με τις «δίκες σκοπιμότητας».
Έχω στην διάθεση του αναγνώστη ονόματα διορισμένων προδοτών, καθώς και ονόματα κυνηγημένων και εκτελεσμένων αγωνιστών. Πήραν τις τύχες της Ελλάδας στα βρώμικα χέρια τους, άνθρωποι αμόρφωτοι και με εγκληματικά ένστικτα.
Σ’ αυτούς πρέπει να αναζητήσουμε τα αίτια της σημερινής ντροπής μας! Νομίζω ότι οι «εν δικαίω αγανακτισμένοι» συνάνθρωποι μας μαζί με τις δικαιολογημένες φωνές και διαμαρτυρίες τους πρέπει να απαιτήσουν οικονομικό έλεγχο όλων των κυβερνήσεων μετά τον εμφύλιο, και αν χρειαστεί να επαναφερθεί η θανατική ποινή και να «στηθεί» ένα «νέο Γουδί». Είμαι σίγουρος ότι από τον πραγματικό έλεγχο κανένας υπουργός δεν θα βγει «καθαρός». Να ελεγχτεί η κάθε υπουργική διαχείριση, το «πόθεν έσχες» οι τραπεζικές καταθέσεις στο εξωτερικό και να μην παραγραφεί τίποτα, για κανέναν όποτε κι αν έγινε. Έλεγχος των οικονομικών ενισχύσεων των κομμάτων. Πρέπει να ντρέπεστε εσείς οι εκάστοτε κυβερνήτες γιατί εσείς διορίσατε τους αργόμισθους και τους φοροφυγάδες και τους κάνατε «κράτος εν κράτει».

ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ
ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΥΑΓΓΕΛΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟ
Σαν πανεπιστημιακός καθηγητής του Δικαίου, τι θα λέγατε στους φοιτητές σας και στον λαό; Πόσα χρέη σας «άφησε» ο προκάτοχός σας; Ποιοι διαχειρίστηκαν χρήματα και χρέωσαν τη χώρα; Σίγουρα ξέρετε τους κλέφτες και τους υπεύθυνους.
Γιατί δεν τους πάτε στον εισαγγελέα; Δεν είναι δύσκολο. Δίπλα σας είναι! Εγώ σαν απλός αγρότης στην οικονομική μου διαχείριση ξέρω πάντα τι ρευστό έχω, τι χρωστάω και σε ποιον.
Σαν υπουργός στρατιωτικών πόσα δις χρεώσατε τη χώρα για τα υπερσύγχρονα όπλα του ΝΑΤΟ; Ποιος ο λόγος ύπαρξης του ΝΑΤΟ; Τι έκανε στο Κόσσοβο στη Μ. Ανατολή; Πόσα χρήματα στοιχίζει η Ελληνική στρατιωτική παρουσία στο Αφγανιστάν;
Πιάστε έστω έναν κλέφτη για να δείξετε σε μας τους απλούς αγρότες κάποιο ίχνος από πατριωτισμό και αισθήματα δικαίου. Κύριοι, κύριοι οικονομολόγοι «σοφοί πατριώτες» γιατί δεν βγαίνετε στα κανάλια να καταγγείλετε ονομαστικά όλους τους υπεύθυνους της κλεψιάς; Αντί να ζητάτε λεφτά από το λαό και να μεθοδεύετε «ρυθμίσεις» από τους φονιάδες της Ευρώπης (κυρίως τους Γερμανούς), οργανώστε μια επιτροπή τίμιων Ελλήνων πατριωτών να απαιτήσει από τον πρωθυπουργό το δικαίωμα αυστηρού οικονομικού ελέγχου και έρευνας, τουλάχιστον για πρόσωπα που εμπλέκονται στην διαχείριση μετά τον εμφύλιο.
Ποιοι υπουργοί «χρέωσαν» τη χώρα, τι έκαναν τόσα λεφτά, πόσα σπαταλήθηκαν για Ολυμπιακούς Αγώνες και γιατί τους αναλάβαμε; Με «πρωτοπόρους» τους ξενόδουλους εθνοπροδότες πιστεύω ότι υπεύθυνοι είναι όλοι όσοι κυβέρνησαν από πρωθυπουργό μέχρι τον τελευταίο βουλευτή. Ο λαός τους ήξερε, τους ξέρει, αλλά δυστυχώς γι αυτόν, τους ψήφιζε και τους ψηφίζει σε ποσοστό 90%.
Ας καταλάβει επιτέλους ο πρωθυπουργός, ότι οι Γερμανοί μας χρωστάνε περισσότερα από 340 δις ευρώ από πολεμικές αποζημιώσεις (ληστεία ορυκτού πλούτου, γεωργικών προϊόντων, αρχαίων ευρημάτων κλπ χωρίς να υπολογίζονται οι ανθρώπινες ζωές που δεν αποτιμώνται σε λεφτά). Παίρνοντας αυτά τα 340 δις ευρώ και τα κλεμμένα χρήματα των ντόπιων προδοτών, όχι μόνο εξοφλούμε το χρέος, αλλά μπορούν να αυξηθούν οι μισθοί και οι συντάξεις.

ΕΡΩΤΗΣΗ
Ποιοι κυβέρνησαν τόσα χρόνια την Ελλάδα;
Δικάστηκαν και πόσο οι τρεις προδότες πρωθυπουργοί Τσολάκογλου, Λογοθετόπουλος και Ράλλης;
Τι έλεγαν τα «πιστοποιητικά κοινωνικών φρονημάτων» των προδοτών που στελέχωσαν τον κρατικό μηχανισμό μετά τον εμφύλιο και έφθασαν την χώρα στο σημερινό κατάντημα;
Γιατί οι κύριοι οικονομολόγοι δεν φθάνουν στις «ρίζες του κακού» και πότε επιτέλους θα πληρώσουν οι ένοχοι;

ΕΠΙΛΟΓΟΣ
Να βρεθούν, να δικαστούν και να εκτελεστούν όλοι οι υπεύθυνοι της κατάντιας με ένα «νέο Γουδί».
Τότε θα μπορέσουμε να βαδίσουμε οι σωστοί πατριώτες στο δρόμο της προόδου, σε μια καινούργια Ελλάδα αντάξια των μεγάλων ιστορικών μορφών Πλάτωνα, Σωκράτη, Αριστοτέλη κλπ.

Να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι…
GIORGOS P.

Δεν υπάρχουν σχόλια: