Powered By Blogger

Σελίδες

Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

Τετάρτη, 19 Οκτωβρίου 2011

Ο Στρατός υπερασπίζεται την Πατρίδα, όχι τα σκουπίδια της!

Γράφει η Σοφία Βούλτεψη

Τώρα που «λύθηκε» (λέμε τώρα) το διαδικαστικό ζήτημα της αποκομιδής των σκουπιδιών - επιστρατεύτηκαν τα απορριμματοφόρα και οι οδηγοί, αλλά... όχι και οι εργάτες που μαζεύουν τα σκουπίδια - καλό είναι να ξεκαθαρίσουμε μια για πάντα ότι τα στρατευμένα νιάτα της χώρας δεν υπηρετούν τη θητεία τους για να λαμβάνουν μέρος σε διαγωνισμούς του τύπου «ποιος είναι ο καλύτερος σκουπιδιάρης» ή «ποιος είναι ο καλύτερος απεργοσπάστης».

Αυτή η επαναλαμβανόμενη με κάθε ευκαιρία και από διαφορετικής πολιτικής τοποθέτησης προερχόμενη ρήση «Να το κάνει ο Στρατός!», δεν....
έχει απλώς καταντήσει αηδία, δεν είναι απλώς η επιτομή της εύκολης λύσης, δεν είναι μόνο η απόδειξη της ανικανότητας και της ανευθυνότητας.

Είναι και η μόνιμη αποκάλυψη μιας αρρωστημένης νοοτροπίας, ενός απαράδεκτου τρόπου αντιμετώπισης της νεολαίας του τόπου και της αποστολής των στρατευμένων στην υπηρεσία της πατρίδας.

Φυσικό είναι, βέβαια, μια χώρα που δεν σέβεται τους σκουπιδιάρηδες να μην σέβεται και τους στρατιώτες της - και το αντίστροφο.

Αλλά όχι, κύριοι. Οι Έλληνες και οι Ελληνίδες που στέλνουν τα παιδιά τους στον Στρατό, δεν τα στέλνουν για να μαζεύουν τα σκουπίδια σας, κινδυνεύοντας να προσβληθούν από κάποια μολυσματική ασθένεια.

Όχι, κύριοι. Τα Ελληνόπουλα που υπηρετούν τη θητεία τους δεν το κάνουν για να μαζεύουν τις βρομιές σας. Δεν είναι το άμισθο υπηρετικό προσωπικό σας.

Γι' αυτή τη δουλειά υπάρχουν άλλοι, οι οποίοι και εκπαιδευμένοι είναι και εμβολιασμένοι και πληρώνονται.

Είναι να απορεί κανείς με την αναλγησία και την εγκληματική αδιαφορία όσων πίστεψαν έστω και για μια στιγμή πως ήταν δυνατόν οι νέοι μας να μαζέψουν σκουπίδια χωρίς καμιά υγειονομική προετοιμασία και ενώ είναι γνωστό πως η ηπατίτιδα κάνει πάρτι στην Αθήνα των μεταναστών.

Όσοι εκ του στρατεύματος πηγαίνουν σε αποστολές εκτός Ελλάδας, έχουν εγκαίρως εμβολιαστεί για διάφορα νοσήματα.

Επίσης, για όποιον το έχει λησμονήσει, στον στρατό οι νέοι μας πηγαίνουν για να εκπαιδευτούν, να σφυρηλατήσουν χαρακτήρα, να μάθουν βασικές αρχές συμπεριφοράς, να ξεφύγουν από την υπερπροστασία, να προετοιμαστούν για να υπερασπιστούν, αν χρειαστεί, την καθαρή Ελλάδα, την Ελευθερία και τη Δημοκρατία.

Σε καιρό ειρήνης, αν χρειαστεί να προσφέρουν τη βοήθειά τους, θα το κάνουν για να βοηθήσουν τους συνανθρώπους τους σε μια φυσική καταστροφή, να φθάσουν σε απομακρυσμένες περιοχές, να προσφέρουν τροφή και νερό σε αποκλεισμένους – αλλά όχι για να καθαρίζουν, για παράδειγμα, το χιόνι έξω από τις πόρτες και τα γκαράζ, για να καθίσταται προσβάσιμος ο δρόμος στα πολυτελή αυτοκίνητα.

Επιπλέον, ουδείς έχει το δικαίωμα να εκπαιδεύει τους νέους να σπάνε απεργίες, φέρνοντάς τους σε αντιπαράθεση με πολίτες.

Τουλάχιστον επισήμως, δεν έχουμε χούντα!

Φτάνει που έχει δημιουργηθεί εμφυλιοπολεμικό κλίμα σε όλη τη χώρα.

Είναι να απορεί κανείς πώς διανοήθηκαν κάποιοι να φέρουν σε αντιπαράθεση λαό και στρατό.

Κι’ αν σπεύσουν να προβάλουν το επιχείρημα πως αναζητήθηκαν «εθελοντές», αυτοί είναι τόσο «εθελοντές», όσο και η… εθελοντική συμμετοχή των ιδιωτών στο ελληνικό χρέος.

Διότι και επ’ αυτού, ουδείς έχει το δικαίωμα να εκμαυλίζει τους νέους, εξαγοράζοντας τον «εθελοντισμό» τους με τιμητικές άδειες.

Είναι ευχής έργον που η πολιτική και η στρατιωτική ηγεσία δεν έριξε τους στρατιώτες σ' αυτήν την επικίνδυνη και εμφυλιοπολεμική επιχείρηση.

Δεν είναι δυνατόν να απαιτούμε από τους νέους σεβασμό προς τα ιερά και τα όσια, όταν δεν τους σεβόμαστε εμείς και δεν προστατεύουμε την υγεία τους.

Και όποιοι σκέφθηκαν πως είναι δυνατόν - είτε για να απαλλαγούν από τα σκουπίδια, είτε για να φανούν αρεστοί στους προϊσταμένους τους - να ρίξουν τη νεολαία μέσα στη χολέρα και στην ηπατίτιδα, είναι γελοίοι εαυτούληδες και άθλιοι καιροσκόποι.

Πατριωτισμός δεν είναι να μαζεύουν οι νέοι μας τα σκουπίδια μας.

Αν επ’ αυτού υπάρχει κάποια διαφορετική γνώμη, τότε δεν είναι τυχαίο που φθάσαμε ως εδώ!

Αφήστε, λοιπόν, ήσυχη τη νεολαία. Σεβαστείτε την για να σας σεβαστεί. Επιτρέψτε της να υπηρετήσει άδολα την Πατρίδα, της οποίας αποδειχθήκατε ανάξιοι.

Της έχετε ετοιμάσει ήδη ένα ζοφερό μέλλον. Δεν θα φάει και τα σκουπίδια σας. Αυτά, να τα φάτε εσείς! Είναι, άλλωστε, το μόνο πεδίο μάχης στο οποίο έχετε δοξαστεί!

Διότι ο Στρατός υπερασπίζεται την Πατρίδα, όχι τα σκουπίδια της - σ' αυτά περιλαμβάνω και όσους παράγουν σκουπίδια και μετά ψάχνουν να βρουν πώς θα απαλλαγούν από αυτά!

Επίσης, ο Στρατός έχει ορκιστεί να υπερασπίζεται την ελευθερία και την εθνική κυριαρχία. Και όχι την τρόικα που (ελέω ανοήτων εκτελεστών των επιταγών της) θεωρεί μεγάλη μεταρρύθμιση την επέμβαση στο μισθολόγιο και στο εργασιακό στάτους των σκουπιδιάρηδων.


Υ.Γ. Άσχετο, αλλά άκουσα καλά; Ο κ. Κουκουλόπουλος είπε προχθές στο δελτίο του Mega, πως όπου και να βρεθούν (οι κυβερνητικοί), ο κόσμος βγαίνει στους δρόμους για να τους επευφημήσει και να τους χειροκροτήσει; Προφανώς η γελοιότητα δεν έχει όρια…


http://www.elzoni.gr/

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Έχει πολύ δίκιο,και η αστυνομία επίσης,προστατεύει το λαό κι όχι τα σκουπίδια του.
Ανώνυμος είπε...

Στην Ιταλία ξέρεις πολύ καλά στην Νάπολη, φαντάροι τα μάζεψαν. Δηλαδή τι θες δεξιούλα να αρρωστήσουμε;
Ανώνυμος είπε...

ΟΛΟΙ ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟ ΤΖΕΦΡΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΟ FACEBOOK ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΤΟΥ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ.
ΟΙ ΔΙΑΛΟΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΠΑΡΤΑΡΙΣΤΙΚΟΙ ΚΑΘΩΣ ΛΟΒΟΤΟΜΗΜΕΝΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΜΥΝΗΜΑΤΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΟΝ ΤΙΜΙΟ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ.
ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΚΦΡΑΣΤΕΙΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ.

http://www.facebook.com/george.a.papandreou
ΦΥΛΕΤΙΣΤΗΣ είπε...

ΑΠΟ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΜΕ ΒΡΙΣΚΕΙ ΑΠΟΛΥΤΟ ΣΥΜΦΩΝΟ....Γ/ΑΜ/Ω ΤΗΝ ΣΙΩΝ ΤΗΝ Π0Υ*******, ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΡΕ...

19/10/11
Ο ΕΘΝΙΚΟΚΟΙΝΩΝΙΣΜΟΣ ΩΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΨΥΧΗΣ
''Ο εθνικοκοινωνισμός δεν είναι μια οικονομιστική θεωρία, ένας τρόπος διευθέτησης του οικονομικού προβλήματος της κοινωνίας στα πλαίσια μιας ανακατανομής του πλούτου όπως λένε και οι διάφοροι σοσιαλιστές. Ο εθνικοκοινωνισμός είναι στη προμετωπίδα του όραμα πολιτικό που μέσα από την διευθέτηση του οικονομικού ζητήματος προσβλέπει στην πραγματική απελευθέρωση του λαού και του έθνους και στην άσκηση της λαϊκής και εθνικής κυριαρχίας. Αυτή η πραγμάτωση είναι συνδεδεμένη με επαναστατικές θεσμικές αλλαγές τόσο στο οικονομικό όσο και στο πολιτικό πεδίο. Όμως η βαθύτερη ουσία του εθνικοκοινωνισμού δεν εξαντλείται σε αυτά τα πεδία που έχουν καθολική ισχύ.

Εκείνο που αποκαλύπτει την ουσία του εθνικοκοινωνισμού πέρα από τα πεδία της οικονομίας και της πολιτικής, είναι η ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΒΟΥΛΗΣΗ. Το πεδίο τούτο έχει να κάνει με την εθνικότητα και τη φυλή που εντός της εκριζώνεται αλλά ταυτόχρονα διατηρεί την διαφορετικότητα της και την ιδιαιτερότητα της. Θέλω να πω πως μπορούμε να συμφωνούμε με τους Ρώσους και τους γερμανούς εθνικοκοινωνιστές στα ζητήματα της οικονομίας και της πολιτικής , όμως κατ’ ανάγκη θα διαφέρουμε στην πολιτισμική βούληση η οποία πάντα θα διατηρεί τον εθνικό της χαρακτήρα. Σε αυτό το σημείο ο εθνικοκοινωνισμός μεταβαίνει από την καθολική του μορφή στην ειδική εθνική του μορφή για να εκφράσει την βαθύτερη ουσία του έθνους. Ο εθνικοκοινωνισμός εδράζεται στον εθνικισμό που μέσα από την λαϊκή και εθνική κυριαρχία στο χώρο της πατρίδος απαιτεί την ανάδυση της εθνικής ψυχής και την πολιτισμική της πραγμάτωση.

Το έθνος είναι οντότητα αλώβητη και ανυπέρβλητη. Σε αυτό το πεδίο, της πολιτισμικής βούλησης θα διεξαχθεί ο μεγάλος αγώνας του εθνικοκοινωνισμού. Ένας αγώνας που αφορά στην απελευθέρωση της εθνικής ψυχής. Σε αυτό το βάθος θα έρθουμε σε σύγκρουση με την εσωτερική τυραννία, με την παραμόρφωση της συνείδησης, με την πνευματική εκτροπή, με το ιστορικό ψέμα, με την αντιφύση που μας έχει επιβληθεί κατά την ιστορική μας περιπέτεια. Ο Ελληνικός εθνικοκοινωνισμός έχει ως γνώμονα και πρότυπο στον αγώνα του, τη ΦΥΣΗ και την ορθή σχέση της συνείδησης με αυτή. Αρχή τούτη που μας συνδέει με το λαμπρό παρελθόν μας, με την αξία της Ελληνικής γλώσσας και της Ελληνικής φιλοσοφίας και τέχνης. Μόνο μέσα από την εσωτερική αφύπνιση και πολιτισμική επανάσταση θα εμποτιστεί με υψηλό νόημα ο φοβερός αγώνας κατά της οικονομικοκοινωνικής και πολιτικής τυραννίας.

Χωρίς πολιτισμική επανάσταση δεν νοείται εθνικισμός και χωρίς εθνικισμό δεν νοείται κοινωνισμός. Ο σοσιαλισμός χωρίς τον εθνικισμό είναι επιστροφή στη βαρβαρότητα.''

Λουκάς Σταύρου http://isxys.blogspot.com/2011/10/blog-post_247.html#more
Ανώνυμος είπε...

ΜΗ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΜΑ ΤΟ ΕΙΧΑΤΕ ΦΤΑΣΕΙ ΔΕΚΑΠΕΝΤΕΜΙΣΙ % ΕΕΕΕΕ‼… ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΟ ΕΙΧΑΤΕ ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΕΙ‼!...
Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΑΦΗΣΑΤΕ ΝΑ ΣΜΠΑΡΑΛΙΑΣΤΕΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΑ ΠΕΝΤΕΜΙΣΙ ΧΡΟΝΙΑ; ΈΛΑ ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ!... ΌΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑ.ΚΙΣΜΕΝΕΣ ΣΟΦΙΣΤΕΙΕΣ ΕΤΣΙ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΤΗΝ ΩΡΑ‼!...
Ανώνυμος είπε...

Εγώ νέος με όνειρα που είχα στην υπερήφανη Ελλάδα που μεγάλωσα, που την σέβονταν και την θαύμαζαν όλοι στον κόσμο, πριν την πάρετε στα ανίκανα χέρια σας και την ταπεινώσετε εσείς οι ανίκανοι δεξιοί! Αυτήν την Ελλάδα θέλω να ξαναδώ! Και ρωτώ: γιατί αφού ήσασταν ανίκανοι να κυβερνήσετε, γιατί δεν καθόσαστε στα αυγά σας; Τι καταφέρατε; Να χρεοκοπήσετε με την ανικανότητα σας ένα ολόκληρο έθνος! Εσείς όμως φύγατε μετά την πανωλεθρία. Εμένα όμως αλλά και τόσων νέων τα όνειρα γιατί τα εξοντώσατε; Αυτό το κακό που μας κάνατε πως θα μας το ξεπληρώσετε; Αλλά λέτε πως θα επανορθώσετε ανίκανοι την δυστυχία που περνά σήμερα ο έλληνας, υποδεικνύοντας κι από πάνω χωρίς ντροπή, σε μια κυβέρνηση που ήρθε μετά την καταστροφή που κάνατε να μαζέψει τα ασυμμάζευτα, ότι εσείς μπορείτε καλύτερα κι ότι ο δρόμος που ακολουθεί να μας βγάλει απ την χρεοκοπία δεν είναι σωστός; Τώρα κάνετε υποδείξεις; Ποιος σας πιστεύει πια! Τώρα είναι αργά νε σας πιστέψουμε γιατί με την ανικανότητα σας μας καταστρέψατε τη ζωή‼
Ένας νέος που θέλει τα όνειρα που του πήρατε πίσω‼
Ανώνυμος είπε...

ΓΚΑΦΑ ΠΑΣΟΚ: ΄Επιστράτευση ΜΟΝΟ των οδηγών απορριμματοφόρων!!!

Και τα σκουπίδια θα μαζευτούν μόνα τους ρε φωστήρες ;

Η μία γκάφα διαδέχεται την άλλη...Μέσα στον πανικό τους (η κυβέρνηση έχει σχέδιο έλεγε ο Κουκουλόπουλος και χαζογέλαγε...)
έκανε επίταξη των απορριμματοφόρων.
Δημοσίευσε και το ΦΕΚ. Μόνο που στο ΦΕΚ αναφέρονται ΜΟΝΟ οι οδηγοί.

Τα σκουπίδια ΔΕΝ μαζεύονται από τους οδηγούς.

Η συνέχεια στο *******toubes.blogspot.com
Ανώνυμος είπε...

ρε αυτος ο Παναγοπουλος που ηταν σημερα ο πουλημενος που θελει αστυνομικους για να κυκλοφορησει?

Μονο ο Φωτοπουλος ηταν μπροστα και τον χειροκροταγε ο κοσμος με αλλους προεδρους ομοσπονδιων
και κατι ακομη

οι πακιστανοι που μαζευαν σκουπιδια το ΣΕΠΕ ελεγξε αν ηταν νομιμοι και τι μεροκαματο τους εδιναν ?
Ο παναγοπουλος εβγαλε καμια ανακοινωση για αυτο
ΟΟΕΕΕΕΕΟΟΟΟΟΟ.....
ΝΟΥΜΕΡΑ
Ανώνυμος είπε...

Γιατί η κ. Βούλτεψη δεν παίρνει τηλ τον Α/ΓΕΣ που ειναι και φιλαράκια να του τα πει;

Την προηγούμενη φορά τον υπερασπίστηκε, τώρα γιατί τα χώνει στο πολιτικό κατεστημένο και δεν τα χώνει στον αρχηγό του Στρατού που έδωσε την εντολή να γίνουν σκουπιδιάριδες και μηχανισμός απεργοσπαστών o Στρατός;
Ανώνυμος είπε...

ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΝΩ ΣΤΟΥΣ ''ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ'' ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ Ν.Δ. , ΛΑ.ΟΣ , Κ.Κ.Ε. Κ.Λ.Π. ΑΦΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΤΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΩΡΑ;
Ανώνυμος είπε...

Κ.ΒΟΥΛΤΕΨΗ
ΜΑΖΕΨΑΝ ΚΑΙ ΤΥΠΩΣΑΝ 10 ΑΝΕΡΓΕΣ ΜΗΤΕΡΕΣ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
ΣΑΣ ,,ΒΑΛΑΝΕ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΥΡΙ ,,ΦΙΑΞΑΝΕ ΤΥΡΟΠΙΤΑ
ΔΗΛΑΔΗ,,ΚΑΙ ΤΑΙΣΑΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ,,
ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΤΑΚΤΙΚΗΣ
ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑΣ ΣΑΣ
Ανώνυμος είπε...

θα χαρουμε πολυ να δουμε καποια απαντηση σας

Δεν υπάρχουν σχόλια: