Powered By Blogger

Σελίδες

Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

Τετάρτη, 19 Οκτωβρίου 2011

Αντί για δημοσιοποίηση, η λίστα των μεγαλοοφειλετών φυλάσσεται σε χρηματοκιβώτιο της Βουλής!

Αντί να δοθούν στη δημοσιότητα οι λίστες με τους μεγαλοοφειλέτες προς το Δημόσιο και τους μεγαλοκαταθέτες σε τράπεζες του εξωτερικού, ως όφειλε να κάνει η κυβέρνηση απέναντι στον ελληνικό λαό, που τον έχει εξοντώσει με τις ανελέητες φοροεπιδρομές, αλλά και εφόσον το επέτρεψε η Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, οι -διαβόητες πλέον- λίστες φυλάσσονται σε χρηματοκιβώτιο της Βουλής και μάλιστα με.....
αυξημένη ασφάλεια...

Γιατί άραγε; Τι φοβούνται;

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, 1.739 είναι τα ονόματα των μεγαλοοφειλετών και 751 τα ονόματα των μεγαλοκαταθετών σε τράπεζες του εξωτερικού, με ποσά άνω των 100.000 ευρώ. Το υψηλότερο ποσό οφειλής για ληξιπρόθεσμα χρέη προς το Δημόσιο φτάνει τα 636 εκατ. ευρώ (!), ενώ η υψηλότερη εξαγωγή χρημάτων σε τράπεζα του εξωτερικού αγγίζει τα 140 εκατ. ευρώ (!).

Μεταξύ των μεγαλοκαταθετών υπάρχουν και 4 υπάλληλοι του υπουργείου Οικονομικών με καταθέσεις άνω των 100.000, αλλά και 18 άτομα που παίρνουν επίδομα ανεργίας και εμφανίζονται να έχουν βγάλει από τη χώρα σε τράπεζες του εξωτερικού ποσά που κυμαίνονται από 1 έως 15 εκατ. ευρώ. Μάλιστα πολλοί εξ αυτών δηλώνουν ετήσιο εισόδημα 10.000 ή 20.000 ευρώ.

Τα μέτρα ασφαλείας στην Επιτροπή Οικονομικών είναι πολύ αυστηρά και οι βουλευτές που προσέρχονται για να δουν τα στοιχεία επιτρέπεται μόνο να διαβάζουν τις λίστες, δίχως να έχουν την δυνατότητα να κρατούν σημειώσεις, ενώ καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδικασίας είναι παρών υπάλληλος της Βουλής!!!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

TI ΦΟΒΑΤΑΙ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ?
------------------------------------------
Συναντήθηκε ο Παπανδρέου με τους αρχηγούς των κομμάτων και τους ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ.
Πολλές ερμηνείες επίσημες και ανεπίσημες δόθηκαν.

Η προσωπική μου άποψη είναι ότι ο ΓΑΠ ενδιαφέρεται μόνο για το τι θα μεταδώσουν τα Μ.Μ.Ε. σχετικά με την επερχόμενη σύνοδο της 23ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ.
Εξηγούμαι.
- Κατά 99% η σύνοδος θα αποφασίσει πιο θα είναι το κούρεμα που θα γίνει.Αν είναι μικρό,θα εξακολουθεί η Ε.Ε να χρηματοδοτεί μια χώρα,
που σε λίγο καιρό δεν θα μπορεί να αποπληρώσει ούτε τους τόκους,όσοι φόροι και αν μπουν.
Αν είναι μεγάλο το κούρεμα,από 40% και πάνω, τότε έχουμε χρεωκοπία.

Ο ΓΑΠ λοιπόν εκλιπαρεί τους ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ να βάλουν πολύ ΤΖΑΤΖΙΚΙ στο πως θα παρουσιάσουν την ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ.
Το μεγάλο πρόβλημα δηλαδή του ΑΞΙΟΠΟΥΣΤΑ είναι το πως θα παρουσιαστεί η ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ και όχι αυτό καθ' αυτό το πρόβλημα.
ΠΑΣΟΚΙΕΣ ΔΗΛΑΔΗ.

Υ.Γ.1 Μη περιμένετε εκπλήξεις από την αυριανή ψηφοφορία. Μπορεί να φύγουν 1-2 βουλευτές αλλά τίποτα άλλο.Εξάλλου σας το έχω ξαναγράψει,
σε κάθε κρίσιμη ψηφοφορία θα φεύγει και από ένας, για εκτόνωση, μέχρι να πετύχουν αυτό που θέλουν.

Υ.Γ 2. Εξακολουθώ να πιστεύω ότι το ΠΑΣΟΚ θα πέσει είτε από εξωτερικό γεγονός, ή , από την κατάσταση της πραγματικής οικονομίας.

Υ.Γ 3 Σέβομαι απεριόριστα τους απανταχού οικονομολόγους, αλλά εδώ υπάρχει ένα πρόβλημα. Κανένας δεν έχει ξαναδιαχειριστεί ένα τέτοιο πρόβλημα.Η Ελλάδα δεν είναι ούτε Τουρκία ούτε Αργεντινή.
Μην ξεχνάμε τι είπε ο Μπαρόζο αμέσως μετά την σύνοδο της 21ης ΙΟΥΛΙΟΥ.
ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΔΥΣΚΟΛΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ.

ΥΓ 4. Αν δεν το έχετε καταλάβει ήδη έχουμε χρεωκοπήσει.
Από αυτά που θα πληρώσουμε για ΦΟΡΟΥΣ κ.λ.π αφαιρούμε αυτά που θα έχουμε σαν εισοδήματα
και η σούμα είναι ΑΡΝΗΤΙΚΗ.

ΥΓ. 5 Τον ΓΑΠ άρχισαν να τον απασχολούν οι λέξεις ΓΟΥΔΙ και ΚΡΕΜΑΛΕΣ.

Χμμμμ κάτι είναι και αυτό........ +
Ανώνυμος είπε...

Υπάρχει νόμος που επιβάλλει τη φυλάκιση στους οφειλέτες πάνω από 5.000 ευρώ και οι ανεκδιήγητοι κρύβουν και τα ανόματα των μεγαλοαπατεώνων μεγαλοοφειλετών.
Οι βουλευτές που ανέχονται αυτόν τον εξευτελισμό είναι ή ανεγκέφαλοι ή συγκαλύπτουν φίλους και ημετέρους ανεξερτητα από το κόμμα που στεγάζονται.
Φυσικά οι ξεζουμισμένοι πολίτες που φορτώνονται τις οφειλές των μεγαλοοφειλετών θα ζητήσουν τον λογαριασμό στο ακέραιο από ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥΣ.
Ανώνυμος είπε...

Δεν υπάρχουν σχόλια: