Powered By Blogger

Σελίδες

Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011

Κυριακή, 2 Οκτωβρίου 2011

TA ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ 21 ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΠΑΙΔΟΦΙΛΙΑ..

Είναι συγκλονιστικό....... Δώστε μεγάλη προσοχή ! ! !

«Είχαμε χθες μια συνάντηση με την παιδοψυχολόγο στον παιδικό σταθμό με θέμα την κακοποίηση των παιδιών και μας είπε φοβερά πράγματα, που μας άφησαν όλους άφωνους. Ένα από αυτά είναι ότι οι παιδόφιλοι έχουν σύμβολα για να αναγνωρίζονται μεταξύ τους, τα οποία έχουν κυκλοφορήσει και σε κοσμήματα και tatoo.

ΜΕΙΝΑΜΕ ΚΑΓΚΕΛΟ!!! Ήμασταν 15 γονείς και κανένας μας δεν ήξερε ούτε είχε ακούσει κάτι για το θέμα.
Σήμερα λοιπόν μπήκα σε ένα site για κακοποιημένα παιδιά και τα βρήκα για να σας τα στείλω. Δώστε προσοχή και στείλτε το σε όλους τους γνωστούς σας, έχουν δεν έχουν παιδιά οι ίδιοι. Εκείνοι μπορεί να τα προωθήσουν σε άλλους και η αλυσίδα να σώσει ένα παιδί, και.....
μόνο για αυτό αξίζει λίγα λεπτά από το χρόνο σας. Πρέπει να παρατηρούμε τα πάντα, σκεφτείτε ότι κάποιο από τα σύμβολα μπορεί να το έχουμε σαν κόσμημα και εμείς (εν αγνοία μας) γιατί μας έκανε "κλικ" και μας άρεσε. Δίνουμε άθελά μας στόχο. Προσοχή και πάλι προσοχή»

Τα σύμβολα πιο συγκεκριμένα είναι:


Το BLogo, «boylover» που συμβολίζεται από δύο μπλε τρίγωνα, το ένα μέσα στο άλλο, σε σπειροειδή μορφή, και υποδηλώνει την προτίμηση στα αγόρια.

Το LBLogo, «littleboylover», που συμβολίζεται από ένα παρόμοιο σχέδιο του Blogo, χωρίς γωνίες, και υποδηλώνει την προτίμηση στα μικρά αγόρια.

Το Glogo, «Girllover», που συμβολίζεται από δύο καρδιές η μία μέσα στην άλλη και υποδηλώνει την προτίμηση στα κορίτσια.

Το Clogo, «Childlover», που συμβολίζεται από μια πεταλούδα που τα φτερά της έχουν σχήμα καρδιάς και υποδηλώνει την προτίμηση και στα δύο φύλα.


AYTA EINAI TA ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ 21 ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΠΑΙΔΟΦΙΛΙΑ....

Η Εισαγγελέας Πρωτοδικών Ελένη Ράικου έδωσε εντολή να ενεργοποιηθεί η διάταξη νόμου που προβλέπει τη δημοσιοποίηση ονομάτων κατηγορουμένων για εγκλήματα σε βάρος ανηλίκων. Ετσι δόθηκαν στη δημοσιότητα μερικά από τα ονόματα των συλληφθέντων.

1) Βασταρδής Αναστάσιος (38) άνεργος
2) Μπελιζενίτης Βαγγέλης (38) φωτογράφος,
3) Ζώης Λεωνίδας (42) ιδ.υπάλληλος
4) Καραχάλιος Γιάννης (38) Επιχειρηματίας,
5) Χιωτάκης Αντώνης (49) ιδ. υπάλληλος
6) Ζήσιμος Αντώνης- ιδ.υπάλληλος
7) Κυριακίδης Δημήτρης Γιατρός (Βέροια),
8) Κατσαβός Δημήτρης, στρατιωτικός (Λάρισα),
9) Ρώρρας Θανάσης (45) Μουσικός
10) Κουγιουμτζής Κώστας (31) τεχνικός Η/Υ,
11) Νικολουδάκης Σπύρος (29) τεχνικός Mega,
12) Γεωργιάδης Βασίλης (44) ηλεκτρολόγος,
13) Oldfield Derek, Ιδ.υπάλληλος,
14).Θυμωδέας Φώτης, Εκπαιδευτικός,
15).Σουκαλόπουλος Δημήτρης (40)
16) Γεωργιάδης Δημήτρης (37) ιδ.υπάλληλος,
17) Καραμουσαδάκης Παναγιώτης,
18) Παπαευαγγέλου Αλέξανδρος (31) οικονομολόγος
19) Πατίκας Δημήτρης (27) διατροφολόγος,
20) Καρανικόλας Λεωνίδας (41) εισοδηματίας.
21) Πανταζής Νίκος (51) ηλεκτρολόγος- μηχανικός
Από τους συλληφθένες, ο αρχιμανδρίτης ονομάζεται Φώτης Μακρυστάθης.
Λειτουργεί στην εκκλησία Αγίου Δημητρίου Σπάρτης και διαμένει στον Πειραιά.
Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, στην κατοχή του βρέθηκε το σκληρότερο υλικό...

Συνελήφθησαν ακόμη οι μηχανικοί Γιώργος Ηλιόπουλος και ο Σπύρος Συμεωνίδης, ο γιατρός-νευροχειρουργός Χαράλαμπος Χαραλαμπίδης του Κωσταντίνου, ο επιχειρηματίας Φαίδων Χασιώτης, ο Άρης Μπαχαριάν (dj στην Μύκονο), ο επιχειρηματίας Αλέξανδρος Καρέζης και ο αξιωματικός του Στρατού Γιώργος Παπαδημητρίου.
Η επιχείρηση εντοπισμού των υπόπτων είχε την κωδική ονομασία Μyοsis και κράτησε 3 μήνες.

Ξεκίνησε από σήμα της Ιντερπόλ, αφού είχαν εντοπιστεί από την Αστυνομία του Λονδίνου περισσότερες από 200 ιστοσελίδες που διακινούσαν υλικό σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών. Ορισμένοι από τους παρόχους και χρήστες του υλικού ήταν οι Ελληνες που συνελήφθησαν μετά από ενέργειες της Υπηρεσίας για την καταπολέμηση του ηλεκτρονικού εγκλήματος. Σύμφωνα με πληροφορίες, το υλικό ήταν ιδιαίτερα σκληρό, όπως πχ. βίντεο με βρέφη ηλικίας από 6 μηνών, που είναι δεμένα στους αγκώνες και κακοποιούνται σεξουαλικά από ενήλικες. Κόστιζε περίπου 80$ και οι κατηγορούμενοι το αγόραζαν με πιστωτικές κάρτες. Εχουν μέχρι στιγμής εκδοθεί 25 εντάλματα σύλληψης, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται σε όλη την Ελλάδα.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ,
ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ Ο ΔΙΑΣΥΡΜΟΣ!!!

http://hamomilaki.blogspot.com/

15 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΟΣ ΔΙΑΣΥΡΜΟΣ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ??? ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ,ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ, ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΡΗΤΕ!!! ΤΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΤΑ ΛΙΩΝΕΙΣ! ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ: ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΣ ΕΥΝΟΥΧΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΦΥΛΑΚΙΣΗ.
Ανώνυμος είπε...

στα 3 μετρα
Ανώνυμος είπε...

KOΨΙΜΟ ΤΗΣ ΜΥΤΗΣ ΤΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΤΟΠΙΖΟΝΤΑΙ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΑΔΕΙΑ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΥ ΤΟΥΣ ΑΦΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΕΥΝΟΥΧΙΣΤΕΙ
Ανώνυμος είπε...

ΑΝΡΤΗΣΤΕ ΠΑΝΤΟΎ ΤΑ ΟΝΌΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΟΎ, ΒΡΩΜΙΑΡΙΔΕΣ ΕΚΤΈΛΕΣΗ ΘΈΛΕΤΕ..
ohara.gr είπε...

βίντεο με βρέφη ηλικίας από 6 μηνών, που είναι δεμένα στους αγκώνες και κακοποιούνται σεξουαλικά από ενήλικες.

ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΑΤΥΩΝ ΤΩΝ ΒΡΕΦΩΝ ΑΡΑΓΕ;
Ανώνυμος είπε...

Δεν μπορώ να σκεφτώ πιο αποτρόπαιο έγκλημα από την παιδοφιλίου. Αν πράγματι αποδειχθούν ότι είναι παιδόφιλοι, ελπίζω η δικαιοσύνη να τους φερθεί ανάλογα.

Ωστόσο, είναι εντελώς λάθος ο διασυρμός ανθρώπων που *φέρονται* ως παιδόφιλοι χωρίς να έχει αποδειχθεί αυτό με καταδικαστική απόφαση δικαστηρίου. Ας περιμένουμε ως τότε και μετά μπορούμε να τους διασύρουμε ελεύθερα.

Σκέφτεστε το ενδεχόμενο κάποιος από όλους να είναι αθώος; Πώς θα αντιμετωπίσει την κοινωνία όταν του έχει μπει η στάμπα του παιδόφιλου.

Μέτρον άριστον.
Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ με τον 9:36 γιατί δεν έχει γίνει η δίκη ακόμα. Έτσι πρέπει να είμαστε επιφυλακτικοί. Ας περιμένουμε την απόδειξη της ενοχής τους και μετά ας τους λιθοβολήσουμε. Πρώτος εγώ θα του καταδίκαζα σε λιθοβολισμό.
Ανώνυμος είπε...

τι λετε εσεις οι απο πανω???μαλλον δεν εχετε παιδια....δεν υπαρχει καπνος χωρις φωτια.και για να φτασουν στο σημειο να δημοσ ιευουν παει να πει οτι ειναι σιγουροι.απλα δεν εχει γινει η δικη ακομα και για τους τυπους τους λενε φερομενους.μην κοροιδευομαστε....
Ανώνυμος είπε...

EΙΛΙΚΡΙΝΑ ΕΓΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΘΑΝΑΤΙΚΗΣ ΠΟΙΝΗΣ ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΑΝΑΘΕΩΡΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ.
ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΝΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΙΣΧΥΕ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΑΙΔΟΦΙΛΙΑΣ ΜΕ ΒΡΕΦΗ.
ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΖΩΗ-ΖΟΜΠΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΥΣΤΥΧΟ ΤΟ ΠΛΑΣΜΑΤΑΚΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ.
ΙΣΩΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΧΕ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟΝ ΜΑΤΑΙΟ ΑΥΤΟ ΚΟΣΜΟ
Ανώνυμος είπε...

η λίστα με 58 ονόματα εδώ:
http://coproskylo.blogspot.com/2010/12/blog-post_07.html
Ανώνυμος είπε...

Εκτός από το σχόλιο του 9:36, που είναι πολύ σωστό, αφού ο κατηγορούμενος θεωρείται αθώος μέχρις αποδείξεως του εναντίου, ακόμα και αυτός που πιάστηκε επ' αυτοφώρω να διαπράττει ανθρωποκτονία, που θεωρείται το βαρύτερο έγκλημα, θέλω να θέσω υπ' όψη σας ότι το έγκλημα που διέπραξαν οι συγκεκριμένοι δεν είναι αυτό της παιδοφιλίας. Δηλαδή δεν βίασαν παιδιά, που πράγματι ίσως να είναι και βαρύτερο έγκλημα από αυτό της ανθρωποκτονίας. Οι άνθρωποι αυτοί ερεθίζονται βλέποντας άλλους να βιάζουν παιδιά. Δηλαδή ουσιαστικά κατηγορούνται για εσωτερική ανωμαλία, συμπεριφορά που δεν έχει ακόμα εξωτερικευτεί στην κοινωνία. Υπ' αυτή την έννοια πρόκειται σίγουρα για μια μεγάλη αμαρτία, αλλά δεν βλάπτουν την κοινωνία παρά μόνο την ψυχή τους, με το να είναι κλεισμένοι σε ένα δωμάτιο και να αυνανίζονται με μία παιδοτσόντα, ιδίως στην περίπτωση που δεν πλήρωσαν για την τσόντα αυτή και δεν στήριξαν έτσι οικονομικά την αποτρόπαια αυτή βιομηχανία. Ερεθίζονται με την επισκόπηση της αποτύπωσης ενός ποινικού εγκλήματος. Κάτι σαν να ερεθίζεσαι βλέποντας βίντεο δολοφονιών. Έως ότου φτάσουν στο σημείο να βιάσουν παιδιά, θα είναι σιχαμεροί ανώμαλοι, αλλά όχι παιδόφιλοι και ως εκ τούτου οι τιμωρίες που προαναφέρθηκαν πιστεύω πως είναι υπερβολικές.
Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΧΑΜΟΜΗΛΑΚΙ ΠΑΙΖΕΙ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΟΦΥΛΩΝ ΔΙΟΤΙ ΕΝΩ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΟΦΥΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΗΚΟΤΗΤΑ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΡΗΧΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΣΤΡΕΦΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΑΛΛΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΧΕΙΡΙΖΟΜΕΝΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΩΣ ΕΤΣΙ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΔΗΘΕΝ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΟΦΙΛΩΝ ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΤΟΥ

"Ο ΚΑΝΕΝΑΣ"

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΟΙ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟΙ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΙ (;)

ΜΕ ΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ (;)

ΚΑΜΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΓΟΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΔΕΙΚΝΥΕΙ ΟΤΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΜΟΜΗΛΑΚΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΥΠΟΠΤΟ

ΔΙΟΤΙ ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΟΦΥΛΟΥΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΨΕΥΔΟΣΥΜΒΟΛΑ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΚΦΥΛΙΣΜΕΝΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ
Ανώνυμος είπε...

ΚΡΕΜΑΛΑ
Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΑ ΑΜΑΡΤΙΑ ΑΝΤΕ ΒΡΕ ΕΥΝΟΥΧΙΣΜΟ.
ΕΓΙΝΕ ΠΟΛΥ ΜΟΔΑΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ.
ΞΕΝΕΡΩΝΩ.
...ΑΟΡΑΤΟΣ...
Ανώνυμος είπε...

Όλοι εσείς που χαίρεστε με τη δημοσίευση, σκεφτείτε να κατηγορούσασταν άδικα εσείς χωρίς κανένα βάσιμο λόγο και βλέπατε το όνομά σας δημοσιευμένο.
Όσοι κριθούν ένοχοι για κακοποίηση μετα απο δίκη, να τους εκτελέσουν επι τόπου. Πριν όμως, τέτοιες συμπεριφορές όπως η δημοσίευση είναι χυδαίες και φασιστικές απο τη στιγμή που κρατούνται οι κατηγορούμενοι (φαντάζομαι έχουν προφυλακιστεί) και δεν αποτελούν κίνδυνο για κανέναν

Δεν υπάρχουν σχόλια: