Powered By Blogger

Σελίδες

Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

Κυριακή, 30 Οκτωβρίου 2011

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ VS ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ

Η χθεσινή Εθνική μας εορτή είχε για πρώτη φορά στην Ελληνική Ιστορία διπλή σημασία. Εκτός από το "ΟΧΙ" του '40, το "ΟΧΙ" του Ελληνικού λαού εν έτει 2011 στους "Έλληνες" πολιτικούς-προδότες. Κάποτε λέγαμε συντεταγμένα "ΟΧΙ' σε ξένους κατακτητές. Σήμερα λέμε "ΟΧΙ" στο Δούρειο Ίππο των εθνικών μας προδοτών. Και δυστυχώς είναι πολλοί. Είναι άνθρωποι του κεφαλαίου που κρύβονται πίσω από τις πολιτικές εξελίξεις, είναι όλο το πολιτικό σκηνικό της χώρας μας (υπουργοί και βουλευτές), είναι οι δημοσιογράφοι και οι συνδικαλιστές. Χθες ο....
Ελληνικός λαός έκανε το σπουδαιότερο checkmate απέναντι σε όλον αυτό το συρφετό. Το μήνυμα είναι το εξής απλό. "Θέλουμε να τιμήσουμε τους ήρωες προγόνους μας αλλά εσείς δεν έχετε καμία θέση σε αυτές τις εκδηλώσεις". Αυτό λοιπόν μεταφράστηκε ως εξής: "Μια χούφτα ακροδεξιών ή αριστεριστών (πχ ο πάντα επίκαιρος και προσφιλής ΣΥΡΙΖΑ) παρέσυρε τον αθώο και ανήξερο κοσμάκη σε πράξεις που μας ξεφτιλίζουν διεθνώς". Μια τέτοια ατυχή μετάφραση των χθεσινών γεγονότων προλόγιζε πάντα η φιλολογική φράση "κατανοούμε ότι ο κόσμος είναι θυμωμένος και απελπισμένος αλλά....".
Αναρωτιέμαι λοιπόν. Κε Παπούλια και λοιποί πολιτικοί παράγοντες που αλήθεια ζείτε? Μήπως ζείτε σε ένα δικό σας Κωσταλέξι (πολιτικό και κοινωνικό) και δεν έχετε πάρει χαμπάρι τι γίνεται έξω από την αυλή της εξουσίας και του σπιτιού σας? Μιλάτε για συντεταγμένες προσπάθειες .... αλήθεια ποιών με ποιούς? Των ματαιόδοξων αφεντιών σας με μισθούς και περιουσίες αστρονομικών ποσών (και όχι νόμιμα αποκτηθέντων) με έναν ολόκληρο λαό που μέσα σε λίγα χρόνια του δημιουργήσατε υπέρογκες οικονομικές υποχρεώσεις, νοοτροπίες ανθρώπων χωρίς παιδεία ή ηθική και μέσα σε δυο χρόνια τον φτωχοποιήσατε πλήρως? Πολύ δημοκρατικό εκ μέρους σας. Αλήθεια Κε Παπούλια πολύ εύθικτος είσαστε. Σας προσέβαλε ο Ελληνικός λαός που σας αποκαλεί προδότη ενώ εσείς πολεμήσατε κάπου, κάποτε για την Ελλάδα? Γιατί δεν υπάρχουν Έλληνες που πολέμησαν (και είμαι σίγουρη σε πολύ χειρότερες και δυσμενείς θέσεις από την ανάλογη δική σας) και σήμερα ζουν με 600¤? Δεν είμαστε εύθικτοι εμείς που επιτρέψατε δια στόματος του ηλίθιου πρωθυπουργού να μας διασύρει στο εξωτερικό ως τεμπέληδες, καλοπερασάκΙδες και άχρηστους?
Ήρθε λοιπόν η ώρα να αφήσετε αυτή την ανόητη και εξοργιστική προπαγάνδα και να τιμήσετε κι εσείς μια φορά τον Ελληνικό λαό δακρύζοντας μια φορά για όλα τα δεινά που περνάει εξ αιτίας σας. Η χθεσινή μέρα ήταν μια άκρως δημοκρατική αντίδραση του λαού που σας έδωσε μαθήματα αξιοπρέπειας και έντιμης αντίδρασης χωρίς να κάνει χρήση κανενός παρακρατικού και μισθοφορικού στρατού, να σας φλομώσει με ληγμένα χημικά και να σας μαντρώσει σε μια φυλακή.
Οι φασιστικές πράξεις σας απέναντι σε ένα υπερήφανο και ελεύθερο λαό, έχει και συνέπειες. Ή φύγετε ή αφήστε την καρέκλα της εξουσίας γιατί ανάμεσα στο λαό υπάρχουν και πατριώτες που χρόνια τώρα τους απαξιώνετε, τους αφήνετε στο περιθώριο και τους διώχνετε από την ίδια τους τη χώρα. Απλά δεν σας θέλουμε, δεν σας πιστεύουμε και σας απεχθανόμαστε. Απλά Ελληνικά.


ΜΑΡΙΑ

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτή και ΜΟΝΟΝ η φωτογραφία είναι αρκετή για να αποδείξει για ποιο λόγο οι ΛΑΣΠΟΓΡΑΦΟΙ έχουν επιδοθεί στο «ΗΘΙΚΟ ΓΚΡΕΜΙΣΜΑ» του Προεδρικού Θεσμού.
Μετά την «ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ» !!!...της κατάργησης των παρελάσεων προς τιμήν ΙΕΡΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ, που συνδέουν αναπόσπαστα την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΨΥΧΗ με την αγάπη για την Ελλάδα που ενώνουν το παρελθόν με το παρόν και εγγράφουν υποθήκες για το μέλλον, έπεσαν οι ΜΑΣΚΕΣ!
Ο ΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ «ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΘΕΙ» Η ΚΑTAΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΘΕΣΜΩΝ!
ΕΛΛΗΝΕΣ! Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΜΑΣΣΩΝΙΑ , βρήκε στο πρόσωπο των « ΑΠΑΙΔΕΥΤΩΝ» ΑΝΑΓΩΓΩΝ ΚΑΙ ΑΝΕΙΔΙΚΕΥΤΩΝ(Νέο) ..Πολιτικάντηδων τους μοχλούς ανατροπής των συνδετικών Ελληνικών δεσμών, που μέχρι σήμερα αποτελούσαν ΑΝΑΣΧΕΤΙKH ΠΡΟΜΕΤΩΠΙΔΑ για την διάλυση της ΕΘΝΙΚΗΣ συνοχής και αντίστασης στο πέρασμα του χρόνου και στις ΒΑΡΒΑΡΕΣ και βρώμικες επιδιώξεις των Διεθνιστών παντός τύπου, που σκόπευαν στην ΑΛΩΣΗ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΑΝΤΙ-ΣΤΑΣΕΩΝ!!!
ΣΗΜΕΡΑ , οι διεθνείς εκπρόσωποι της παγκοσμιοποίησης ΤΑΥΤΙΣΤΗΚΑΝ !!! με τα απολιθώματα των διεθνιστικών υπονομευτών, με σκοπό την κατάλυση κάθε έννοιας και ιδέας του συνεκτικού δεσμού των ιστορικών μας παραδόσεων των συνυφασμένων άρρηκτα με την διαχρονική παρουσία της ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ και των ΕΛΛΗΝΩΝ σε αυτή την ευλογημένη γωνιά της γης.
Κοιτάξτε τη φωτογραφία και ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΤΕ τι επιδιώκουν.
ΟΙ ΘΕΣΜΟΙ ΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑΧΩΘΕΝ!
ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΤΕ . Ο ΕΧΘΡΟΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ !!!
Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ...ΕΘΝΙΚΟ ΦΑΣΙΣΤΟ-ΚΟΥΜ*******ΣΤΗ !!!


(…)ΟΝΤΩΣ ΕΝΤΑΧΘΗΚΕ ΣΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΕΑΜ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ ΤΩΝ 15 ΕΤΩΝ
Γράφει ο διαχειριστής του Fimotro
Aσχέτως αν συμφωνεί κάποιος με το περιεχόμενο ή όχι των πρόσφατων δηλώσεων του Προέδρου της Δημοκρατίας και επειδή κυκλοφορούν στο διαδίκτυο διάφορα σχόλια και ρεπορτάζ, ο Κάρολος Παπούλιας, γεννηθείς το 1929, όντως...
εντάχθηκε στις τάξεις του ΕΑΜ σε ηλικία 15 ετών. Πήρε μέρος στην αντίσταση κατά την περίοδο των μαχών που έγιναν το 1944 στα βουνά της Ηπείρου στη διάρκεια της αποχώρησης των Γερμανών κατακτητών από τη χώρα μας. Πράξη για την οποία τιμήθηκε και το 2005 από τον Πούτιν στη Ρωσία με αφορμή τη συμπλήρωση των 60 χρόνων από τέλος του Β' Παγκόσμιου Πολέμου. Αυτά δεν αμφισβητούνται. Δεν έχουμε κανένα λόγο λοιπόν (και εμείς) να κάνουμε το άσπρο, μαύρο...
Ανώνυμος είπε...

ΚΑΡΟΛΟΣ Ο ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΣ

Επτά χρόνια στην ανατολική Γερμανία, αλλά και αλλού «ο μέθυσος ημιεβραίος» οργάνωνε το σαρωτικό πέρασμα του Ποσοκνυκτίου από την ανυποψίαστη κοιμόμενη ως τότε Ελλάδα .

Το «ημιεβραίικο ρεμάλι» μαζί με την κουστωδία της ανατολικής Γερμανίας , εξαπάτησε τον Eλληνικό λαό αποκρύπτοντας τα «alien σωθικά του», με ένα πρόσωπο κοινωνικής δικαιοσύνης και πλουραλιστικής δημοκρατίας .

Ας μας πει αυτή η κουστωδία και ας μας δείξει τα ένσημα της από την φάμπρικα της ανατολικής Γερμανίας και μιλάμε για τον Άκη ,τον Κάρολο , τον κινέζο κλόουν και όλα τα άλλα εξαρτήματα του «express του πασοκνυκτίου» που έφτασαν με εξαπάτηση στα ύπατα αξιώματα της χώρας.

Άξιος συνεχιστής και νέος οδηγός του «express του ποσοκονυκτίου» , «ο αβάπτιστος», ο νεώτερος.

Τριάντα χρόνια μετά, η μάσκα τουalien έπεσε άλλα δυστυχώς το «express του πασοκονυκτίου» λεηλατεί τα σωθικά της χώρας και τον λαό της εξυπηρετώντας τα συμφέροντα των εντολέων του.

Εξαπατημένοι συμπολίτες μας, ξυπνήστε επιτέλους και δείτε το τραίνο με το οποίο ταξιδεύετε ,

δεν θέλουμε να γίνουμε μάντεις κακών,

αλλά το «express του ΠΑΣΟΚονυκτίου»
θα αφήσει πίσω του όλεθρο, καταστροφή,
«στρατιές Ελληνικών πτωμάτων».
Ανώνυμος είπε...

30 Οκτωβρίου 2011 9:54 μ.μ.

ΨΟΦΑ ΜΑΣΟΝΕ
Ανώνυμος είπε...

H MONI LISIEINAI O VASILIS LEVENTIS ENOSI KETROON OLLI H ALLI POLITIKI EINAI GIA TA SKOUPIDIA: AN8ELETE NA ALAKSI TIPOTA SE AUTO TON TOPO 8APREPI NA KSERETE NA PSIFIZETE KAI PATRIOTIKA KAI DIMOKRATIKA GAI NA PAME PRROSTA GIA AUTO PREPI NA KSIPNISTE KAI NA SOBAREFTITE KAI MIN AKOUTE TON KA8EMALAKA POLITIKO POU SAS KOROHDEBI
Ανώνυμος είπε...

" Έλληνες ο Ράιχενμπαχ είναι ο νέος σας πρωθυπουργός"!
-----------------------------------------
“Τα χρήματα των γερμανών φορολογουμένων δεν σώζουν τους Έλληνες αλλά τους κατόχους ελληνικών ομολόγων” αναφέρει ο βουλευτής της γερμανικής “Αριστεράς”, Ντίτερ Ντεμ ο οποιός εξαπολύει επίθεση στην καγκελάριο Μέρκελ.Για τα περί “τεμπέληδων του Νότου” αναφέρει, μιλώντας στη Real News: “Η κυρία Μέρκελ επενδύει στις προκαταλήψεις και αναμοχλεύει εθνικιστικές εντάσεις. Κάνει τα πάντα για να δημιουργήσει την εντύπωση ότι οι Έλληνες – όπως και οι Ισπανοί, οι Πορτογάλοι και οι Ιταλοί – ήταν τεμπέληδες και έζησαν πάνω από τις δυνατότητές τους. Μία πολύ επικίνδυνη δημαγωγία. Δεν αντιλήφθηκε τη μεγάλη ιδέα και το πνεύμα της Ενωμένης Ευρώπης”.

Ως προς το ρόλο του επικεφαλής της Task Force της Κομισιόν για την Ελλάδα, Χορστ Ράιχενμπαχ, ο κ. Ντεμ είναι κοφτός: “Η απάντηση είναι κυνικά ότι 'ναι' είναι ο νέος σας πρωθυπουργός.
______________________________________________
Όλοι αυτοί που δουλεύουν για την Task Force δεν είναι φίλοι της Ευρώπης, αλλά υπάλληλοι των αγορών. Δεν μπορώ να ξέρω τις προθέσεις του κ. Ράιχενμπαχ αλλά πιστεύω ότι υπάρχει κάποιο σχέδιο στους σκοπούς του και για μένα είναι κάτι παραπάνω από φανερό ότι ο ελληνικός λαός δεν αποτελεί προτεραιότητα για τον ίδιο και την ομάδα του”.
O Diether Dehm - βουλευτής της "Linke"

Παράλληλα η εφημερίδα φιλοξενεί αφιέρωμα για το “πως τα περνά” ο κ. Ράιχενμπαχ στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο ξενοδοχείο που διαμένει στους πρόποδες του Λυκαβηττού.
Όπως λέει ο δημοσιογράφος ο κ. Ράιχενμπαχ
δίνει την εικόνα κλασσικού γερμανού τεχνοκράτη με ατσαλάκωτο προφίλ και συγκρατημένο χαμόγελο – ευγενούς και λιτού κατά τα άλλα.

Το πρωινό του απαρτίζεται κυρίως από φρούτα ενώ τελευταία κάνει παρασπονδίες με τα παραδοσιακά ελληνικά τυροπιτάκια, στα οποία φαίνεται να έχει αδυναμία.

Σύμφωνα με την Real οι κρατήσεις τριών μονόκλινων – για τον ίδιο και τους δύο βοηθούς του - στον πέμπτο όροφο του πολυτελούς ξενοδοχείου έγιναν απευθείας από την Κομισιόν.

ΑΚΟΥΣΑ ΤΙΠΟΤΑ ....ΟΥΡΛΙΑΧΤΑ
ΑΠΟ ΖΩΑ ΠΑΣΟΚ - ΛΑγΟΥΣ ΚΑΙ ΔΡΑ*******ΚΟΡΕΣ
ή μου φάνηκε ζώωωωωωωωωωαααααααααααα!
Ανώνυμος είπε...

«Νενικήκαμεν»...

Γράφει ο Κλεισθένης
Μεταφέρω αυτούσια όσα έγιναν στην σύνοδο της ΕΕ όντας αυτήκοος και αυτόπτης μάρτυρας σε όλα τα τεκταινόμενα.

Ο αυτοκράτορας της ΕΕ Γιωργάκης περίμενε ήρεμος στην αίθουσα του θρόνου τα αποτελέσματα όσων είχε διατάξει τους υποτακτικούς του Μέρκελ και Σαρκοζύ.

Χωρίς να κουνήσει ούτε το μικρό του δαχτυλάκι κατάφερε να πειθαναγκάσει τους ευρωπαίους και τους τραπεζίτες να αποδεχτούν όσα είχε κατά νου (για το καλό των Ελλήνων φυσικά).
Τα κέρδη για την Ελλάδα μεγάλα και για τον Ελληνικό λαό μεγαλύτερα.

Κατ’ αρχήν μετά από 71 χρόνια διόρθωσε το...
μεγάλο ιστορικό μας λάθος δλδ το ΟΧΙ του 1940 με το ιστορικό ΝΑΙ του 2011.
Έπεισε τους ευρωπαίους να μας κουρέψουν χωρίς να τους πληρώσουμε ούτε τα κουρευτικά απεναντίας θα μας καταβάλουν και 100 δις ευρώ περίπου.

Πέτυχε να βρεθούμε στην αφετηρία του 11ετούς μαραθώνιου φτώχειας και εξαθλίωσης και στο τέλος του μαραθωνίου θα χρωστάμε όσα και το 2009. (όσοι επιζήσουμε μέχρι τότε).
Προτάσσοντας το Ελληνικό δαιμόνιο έπεισε τους ευρωπαίους ότι εμείς ζούμε καλύτερα και πλουσιότερα με μικρότερους μισθούς και συντάξεις και όσον αφορά τις τιμές εμείς δεν είμαστε τσιγκούνηδες, θα πληρώνουμε τα προϊόντα πολύ ακριβότερα.

Κέρδισε δωρεάν πρωθυπουργό (Ράιχενμπαχ) και υπουργούς (τροϊκανούς) έτσι ώστε η κυβέρνησή του να μην κουράζεται μιας και άλλοι θα αποφασίζουν κατόπιν ώριμης σκέψης για το καλό του Ελληνικού λαού.

Ξεγέλασε τους κουτόφραγκους δίνοντάς τους κάτι άυλο και άνευ αξίας, εθνική κυριαρχία.
Κορόιδεψε τους ευρωπαίους δίνοντάς τους κάποια άχρηστα και ανεκμετάλλευτα κρατικά περιουσιακά στοιχεία.

Τους υποχρέωσε να αγοράσουν και να διαχειρίζονται, πάντα για λογαριασμό μας, κάποιες επιχειρήσεις του δημοσίου. Θα κερδίζουμε χωρίς να κουραζόμαστε αφού οι κουτόφραγκοι θα δουλεύουν τις επιχειρήσεις για ‘μας.

Όλα αυτά και άλλα πολλά τα κατάφερε απ’ την αίθουσα του θρόνου με μια μπαγκέτα σαν διευθυντής ορχήστρας. Οι σολίστ Μέρκελ και Σαρκοζύ εκτελούσαν το μουσικό δρώμενο με απόλυτη υπακοή, θα μπορούσα να πω υποταγή.

Οφείλουμε να τον υποδεχτούμε σαν νικητή και τροπαιούχο χτίζοντας προς τιμήν του την πύλη του Παπανδριανού.

Άβε καίσαρ (Γιωργάκη), οι μελλοθάνατοι (Έλληνες) σε χαιρετούν.

Τώρα απερίσπαστοι και ήσυχοι μπορούμε να κοιμόμαστε τον ύπνο του δικαίου αφού όλα μας τα προβλήματα τα φορτώσαμε στους κουτόφραγκους.
Ελλάς το μεγαλείο σου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: