Powered By Blogger

Σελίδες

Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2011

Τετάρτη, 5 Οκτωβρίου 2011

Προς τον Σωτήρα μας Τζέφρυ Μινέικο- Παπανδρέου!!!!

Άκουσε Γιωργάκη, μέχρι τώρα τα πας ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ! Κι όσο περνάει ο καιρός τα πας όλο και καλύτερα άλλωστε αυτό περίμεναν από σένα όλοι οι ψηφοφόροι σου, και εσύ τους δικαίωσες!
Επιτέλους είπαν, ένας αρχηγός κράτους με @ι@ια που δε φοβάται κανένα! και τίποτα! Όλοι όσοι σε πίστεψαν και σε ψήφισαν,
τώρα τρίβουν τα χέρια τους γιατί ΤΩΡΑ δικαιώθηκαν ! Τι ικανοποίηση είναι αυτή που τους έδωσες Γιωργάκη , τι χαρά μεγάλη !!
Εγώ πιστεύω αυτό που....
μας λες , πως ότι κάνεις το κάνεις ΜΟΝΟ για το καλό μας!
Για το καλό της πατρίδας μας και όχι για ΔΙΚΟ ΣΟΥ συμφέρον , όπως λένε μερικοί μερικοί κακόβουλοι ,τι μερικοί δηλαδή όλη η Ελλάδα το λέει, για να μη σου πω όλη η υφήλιος πως τάχα μας πρόδωσες μας ξεπούλησες για να πλουτίσεις εσύ, και όλη η οικογένεια Παπανδρέου ...αν είναι ποτέ δυνατόν να λέγονται τέτοιες αλχημείες εις βάρος σου!

Αφού εσύ το είπες ξεκάθαρα από τη πρώτη στιγμή όταν κάλεσες όλους τους καλούς σου φίλους, αυτή τη "παρέα" που τρέχουν και σώζουν λαούς σε όλο τον κόσμο. Βέβαια οι κακόβουλοι μιλάνε για μια παγκόσμια ληστρική Συμμορία ότι είναι αυτοί οι φίλοι σου Γιωργάκη, αλλά εσύ μας τους έφερες ΜΟΝΟ για να σώσετε μαζί τον ελληνικό λαό! Δε μπορώ να πω, ότι μπορείς κάνεις γι αυτό ! Έτσι άρχισες να κόβεις από παντού για να μας σώσεις! Μείωσες τις συντάξεις για καλό του ελληνικού λαού...φυσικά. Αρχικά κάπως μούδιασαν , αλλά αντιρρήσεις δεν έβγαλαν .
Στην αρχή βέβαια τους πείραξε λιγουλάκι αλλά μετά έκατσαν και σκέφτηκαν, Πασόκ είναι αυτό, και για το Πασόκ χαλάλι, για το Πασόκ τα πάντα ! Μπορεί να ακούγονται φωνές πολλές φωνές, που σε κατηγορούν ότι είσαι σε διατεταγμένη υπηρεσία εξόντωσης του ελληνικού έθνους από ξένες εχθρικές προς την χώρα μας δυνάμεις. Αν είναι ποτέ δυνατόν ! Εσύ που... αγαπάς τόσο πολύ την Ελλάδα να θέλεις ΕΣΥ να εξοντώσεις τους έλληνες! Εγώ αυτό δε το πιστεύω με ..τίποτα!
Σε κατηγορούν 11 εκατομμύρια έλληνες για εσχάτη προδοσία , αλλά εσύ έχεις βουλώσει τα αυτιά σου και κάνεις πως δεν ακούς για να μπορέσεις να φέρεις εις πέρας το θεάρεστο έργο διάσωσης μιας ολόκληρης Χώρας! Μεγάλο έργο έχεις αναλάβει Γιώργο, ένα έργο που κανείς από δω ντόπιος έλληνας πολιτικός δε θα τολμούσε ούτε να το σκεφτεί. Εσύ όμως δε νομίζω να επηρεάζεσαι από τις κραυγές που ακούς από παντού. Άλλωστε όλοι αυτοί που φωνάζουν και σε κατηγορούν ως Εφιάλτη, είναι Νεοδημοκράτες. Αλήθεια Γιώργο γιατί πληθαίνουν οι Νεοδημοκράτες μέρα με τη μέρα, το έχεις προσέξει κι εσύ αυτό ή μόνο εγώ;
Μας είπες ότι μείωσες τις συντάξεις για το καλό της Ελλάδας. Εγώ φαντάζομαι ότι αυτό το έκανες και για το καλό των συνταξιούχων , για την υγεία τους ! Αλλά αυτοί που να το καταλάβουν ... οι αχάριστοι ! Τέρμα η χοληστερίνη, τέρμα τα τριγλυκερίδια τέρμα τα εγκεφαλικά τέρμα και τα φάρμακα ,αυτό που το βάζεις; Μεγάλη οικονομία στο ΕΣΥ.
Κι όλα αυτά χάρη στη δική σου φροντίδα και εξυπνάδα Γιωργάκη, άσε το άλλο τους έκανες όλους στυλάκια, σκέτα μοντέλα!!! Φωνάζουν για τους μισθούς και τα επιδόματα αλλά εσύ προεκλογικά τους το ξεκαθάρισες, λεφτά υπάρχουν! Όλοι , λίγο ή πολλή είχαν το κομπόδεμα τους!
Μπράβο Γιώργο, ήσουν καλά πληροφορημένος πάνω σ' αυτό. Μόνο που μπερδεύτηκαν οι έλληνες και νόμιζαν πως εσύ είχες τα λεφτά και έτρεξαν να σε ψηφίσουν ακόμα κι αυτοί που ποτέ άλλοτε δεν είχαν ψηφίσει Πασόκ, για να τους μοιράσεις λεφτά. Δε κατάλαβαν πως εσύ μιλούσες για τα δικά τους λεφτά! Ε, εκεί κάπως μπερδεύτηκαν Γιωργάκη...Αλλά κι αυτοί οι έλληνες το είχαν παρακάνει με μισθούς και επιδόματα , γιατί δεν τους φτάνει ο βασικός μισθός, έλεος δηλαδή ! . Και τι να τα κάνουν τόσα λεφτά ας κάνουν και κάποια δίαιτα βρε αδερφέ!! ας τρώνε μέρα παρά μέρα, καλό θα τους κάνει ! Αμ το άλλο να έχουν δικά τους σπίτια , αυτό τι σου λέει; Ε, όχι! αυτό πάει πολύ! αφού θέλουν να έχουν το δικό τους σπίτι,, πρέπει κάτι να δώσουν και σε σένα, στον Σωτήρα τους.
Στο θεό σου το σπίτι τι το ήθελαν; άσχημα είναι να μένεις στο νοίκι; Τι σπάταλοι τέλος πάντων που είναι αυτοί οι έλληνες τι τα θέλουν τα σπίτια ;
Όχι , δε το συζητώ καλά κάνεις Γιωργάκη .Και ευτυχώς που ήρθες εσύ να τους συνετίσεις ,και να τους σώσεις ! Όμως ευχαριστώ μη περιμένεις, είναι αχάριστοι ποτέ το ευχαριστώ δε θα το ακούσεις με τόσα καλά που τους έκανες από τη στιγμή που έγινες κουμανταδόρος τους.
Έκοψες μισθούς, συντάξεις, επιδόματα, δώρα ,κεκτημένα εργασιακά δικαιώματα ετών, και κάθε μέρα κόβεις αλλά καθώς βλέπεις κι εσύ δεν τους νοιάζει και πολύ, κάθονται στους καναπέδες τους και το απολαμβάνουν , μόνο κάποιοι τρελοί που τους λένε αγανακτισμένους τρέχουν κάθε μέρα μπροστά στη βουλή και φωνάζουν ότι θέλουν ...Δημοκρατία, γιατί λένε ότι τώρα έχουμε χούντα! Αλλά τρελοί είναι οι αγανακτισμένοι άστους να λένε.... Ο μεγάλος πληθυσμός δεν δείχνει ενοχλημένος με όλες αυτές τις μειώσεις που τους έκανες και ξέρεις γιατί Γιωργάκη;
Γιατί όλα αυτά τους τα κάνεις εσύ βρε κουτό! Αφού το ξέρεις έχουν έρωτα με το Πασόκ πως να το κάνουμε αδυναμίες είναι αυτές! Λένε... καλά μπορεί να τους τα παίρνουν, αλλά τουλάχιστον τους τα παίρνει το Πασόκ, και όχι αυτή η σιχαμένη επάρατη Δεξιά! Α πα, πα πα! φτου φτου μακριά από εμάς η Δεξιά. Θυμάσαι τι είχε πει εκείνος ο... κουρασμένος; Ήθελε να παγώσει μισθούς και συντάξεις ο σιχαμένος! Σιγά και να μην έβγαινε ξανά ...Ενώ εσύ Γιωργάκη φώναζες σα ντελάλης όπου πήγαινες, και όπου βρισκόσουν
λεφτά υπάρχουν , λεφτά υπάρχουν...ε, κάτι ήξερες εσύ πονηρούλη! Βλέπεις πόσα τους πήρες, κι ακόμα έχουν
και γι αυτό δε διαμαρτύρονται.
Γι' αυτό και δε βγάζουν άχνα! Ότι και να τους πάρεις αυτοί θα είναι ευχαριστημένοι γιατί το Πασόκ είναι η θρησκεία τους, είναι το δικό τους κόμμα , είναι το κόμμα του λαού , είναι το κόμμα του φτωχού, του μεροκαματιάρη ... του μικρομεσαίου, του αδικημένου, του κατατρεγμένου, του άστεγου....αυτό θα πει σοσιαλισμός! Και μην έχεις καμιά αμφιβολία γι αυτά που σου λέω Γεώργιε. Τι δε με πιστεύεις? Αφού βρε Γιωργάκη έχεις και την απόδειξη. Και η απόδειξη είναι ότι στις Δημοτικές εκλογές έτρεξαν με χέρια και με πόδια μες τη καλή χαρά και σε ξαναψήφισαν ! Πάλι πρώτος βγήκες . Γι αυτό σου λέω εσύ καλά κάνεις και δεν ακούς τις γκρίνιες των δεξιών και αυτών των Συριζαίων . Μόνο αυτοί έχουν λυσσάξει να φωνάζουν! Ενώ οι πασόκοι σε προσκυνούν, πίνουν νερό στο όνομα σου, αυτό είναι σίγουρο.
Όχι, μην ακούς εσύ κανέναν!!! ... τα πας πολύ καλά, συνέχισε έτσι Γιωργάρα, πάρτους τα ΟΛΑ και τα βρακιά τους αν μπορείς. Και να δεις που στο τέλος θα σε σταματούν στο δρόμο για να σου δίνουν και συγχαρητήρια....γυμνοί!
Ένα άλλο μέτρο που επίσης θα μπορούσες να τους πάρεις πολλά λεφτά, και πάντα βέβαια και ΜΟΝΟ για το καλό του λαού καθώς λες, και της "πατρίδας σου"; βεβαίως..."ξέρεις εσύ για να μας σώσεις" και που σου έχει διαφύγει (ε, τι να πρωτοπρολάβεις κι εσύ ο έρμος τόσα που πέσαν στο κεφάλι σου) είναι η έφοδος στα κέντρα διασκέδασης, και από εκεί θα κάνεις γερή μπάζα εκεί να δεις πόσα θα τους αρπάξεις, (αλήθεια αυτό πως σου διέφυγε) με μια σωστή οργάνωση από ματατζήδες κομάντος , να μπουκάρουν τα βράδια και να αδειάζουν από τους θαμώνες των κέντρων τσέπες και τσάντες!
Τι είπες θα σε κατηγορήσουν για ληστεία ; Έλα μωρέ μη κολλάς στις λεπτομέρειες άλλωστε τα λεφτά πάνε για ιερό σκοπό για να σώσεις τη Ελλάδα, τους έλληνες έτσι δε λες; Γι αυτό και κανένας δε θα τολμήσει να σε αποκαλέσει κλέφτη. Επίσης ένα άλλο μέτρο Γιώργο που θα σου αποδώσει χρήμα, είναι ο έλεγχος φαγητού σε κάθε σπίτι. Θα κάνουν ντου ομάδες κομάντος ξέρεις εσύ μεγάλε, εν ανάγκη ζήτα και τη βοήθεια του συντρόφου σου Χρυσοχοϊδη, που είναι γάτα σ'αυτά, (ολόκληρη 17νοεμβρη τσάκωσε), να μπουκάρουν στα σπίτια μέσα, και σε όποιο σπίτι βλέπουν να τρώνε πολυτελή φαγητά π.χ. κρέας, θα τους κόβεις ένα άλφα ποσόν πρόστιμο γιατί αυτοί οι ξεδιάντροποι διάγουν βίο χλιδής, σε καιρό ανέχειας σε καιρό κατοχής ,που άλλοι δεν έχουν ούτε ψωμί για να φάνε. Ξέρεις Γιωργάρα τι λεφτά θα μαζέψεις? Όλοι οι Έλληνες έχουν τρελαθεί να τρώνε κάθε μέρα κρέας! Αν είναι ποτέ δυνατόν, και μετά κλαίγονται ότι δεν έχουν άλλα λεφτά για να σου δώσουν εσένα,στον Σωτήρα τους, εσένα που νοιάζεσαι ΜΟΝΟ γι αυτούς, για να τους σώσεις! Μα τι αχάριστοι που είναι τέλος πάντων αυτοί οι έλληνες! Χτύπα τους αλύπητα Τζέφρυ στους φόρους και μη φοβάσαι μεγάλε τίποτα. Και να είσαι σίγουρος πως στις εκλογές που ετοιμάζεις , πάλι εσένα θα τρέξουν να ψηφίσουν σύσσωμα οι έλληνες. Βάζω και στοίχημα αν θέλεις. Για να μη σου πω, πως ο Έλληνας γουστάρει πολύ Γιωργάρα και το μαστίγιο, μόνο έτσι θα καταφέρεις να του πάρεις και το τελευταίο του ευρώ... θα σου έλεγα να το δοκίμαζες κι αυτό, αλλά καταλαβαίνω ότι το βρίσκεις κάπως.... ακραίο αυτό το μέτρο. Καλά ας είναι, κάνε όμως όλα τα άλλα και θα με θυμηθείς στις εκλογές .


Ένας από τους 200 συμβούλους του Τζέφρυ.
Και καλά ξεμπερδέματα....μαζί με τη παρέα σου

Μαρίζα.

24 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΑΛΛΩΝΩΝ ΤΑ ΓΑΜΙ.ΣΑΔΙΚΑ‼!... ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΥΠΕΡΗΦΑΝΗ ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΠΟΥ ΠΑΡΕΔΩΣΕ! ΤΗΝ ΘΥΜΩΣΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΥΠΕΡΗΦΑΝΗ ΕΛΛΑΔΑ… ΕΕ;;;‼! ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΤΗΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΘΩΣ ΕΝΟΙΩΘΑ ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ ΠΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΦΩΤΑ ΉΤΑΝ ΣΤΡΑΜΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΜΑΣ‼!... ΤΩΡΑ ΟΠΩΣ ΝΟΙΩΘΩ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΑΠΕΙΝΩΜΕΝΟΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΒΡΟΝΤΟΦΩΝΑΖΩ : ΓΙΑΤΙ ΜΩΡΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΤΟ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΕΚΕΙΝΗΣ ΤΗΣ ΥΠΕΡΗΦΑΝΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ;;… ΓΙΑΤΙ… ΤΙ ΕΦΤΑΙΞΕ;;…
Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=-dyO9SWiY7k&feature=related
Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ
ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ EXOYN TΡΟΜΟΚΡΑΤΗΘΕΙ
ΜΗ ΣΤΑΜΑΤΑΤΕ, ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ
ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ
ΜΗ ΠΤΟΗΣΤΕ ,Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΟΛΙΣ ΑΡΧΙΖΕΙ
ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ
ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΑ ΜΕΣΑ
ΈΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ
Ο ΔΙΕΘΝΗΣ ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΣΤΡΕΨΕΙ ΤΑ ΒΕΛΗ ΤΟΥ
ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΝ ΥΠΗΡΕΤΕΙ
ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ
ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΘΕΝΑΡΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ
ΕΧΟΥΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΘΕΙ
ΔΕ ΤΟΛ******* ΝΑ ΞΕΜΥΤΙΣΟΥΝ
ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ
ΜΕ ΤΙ ΜΟΥΤΡΑ ΘΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΨΗΦΟ;
ΓΙΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ
Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΖΩΑ 10,26

Το ζώο - ζώα
είναι κατοχυρωμένα στους Πασόκους
απο Κουτσόγιωργα..ακόμα

Φάγανε και τι δεν φάγανε
στους σταύλους ΤΑ ΖΩΑ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ
ολα τα λεφτα της Ευρώπης
Πακέτα Ντελόρ. 4 κοινοτικά πλάισια στήριξης
Εκατοντάδες χιλιάδες Επιδοτουμενα προγράμματα
Όλα τα λεφτά των Ελλήνων Χρηματηστήριο κλπ.
Όλα τα Δάνεια Ολυμπιακοί Αγώνες κλπ.
Όλα τα ΔΙΣ του ΔΝΤ.
και ακόμα ονειρεύονται να φάνε και σκατά
για να είναι στην Εξουσία..

ΑΛΛΑ ΑΤΥΧΗΣΕΣ ΡΕΜΑΛΙ.

ΤΩΡΑ ΘΑ ΦΑΜΕ ΕΣΑΣ.. ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ ΠΑΣΟΚΟΛΑΜΟΓΙΟΥΣ
ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ +
Ανώνυμος είπε...

#Προς 10:26#

Αδερφέ δεν ξέρω για ποια περήφανη Ελλάδα μιλάς...
__________________________________________________
Το σκάνδαλο των Ολυμπιακών Αγώνων

Το όργιο που συντελέστηκε κατά την προετοιμασία των ολυμπιακών αγώνων και την κατασκευή των διαφόρων φαραωνικών έργων αποτέλεσε αποφασιστικό παράγοντα στην καταστροφή της οικονομίας. Ο εγκεκριμένος προϋπολογισμός (31/12/03) των αγώνων ήταν 1.507.177.599 ευρώ (τέτοια ακρίβεια!). Το κόστος των αγώνων κατέληξε να αγγίξει τα 7 δις ευρώ. Τρομακτική απόκλιση, για την οποία κάποιοι πρέπει να απολογηθούν. Και δεν μιλάμε για υποχρεώσεις που σκόπιμα δεν είχαν μπει στον προϋπολογισμό, όπως το ολυμπιακό επίδομα στα σώματα ασφαλείας. Μιλάμε για τρομερές υπερβάσεις σε όλα τα έργα, που καμιά τους δεν ήταν μικρότερη των δέκα εκατομμυρίων ευρώ! Έχουμε και λέμε:

Κέντρο Γραπτού Τύπου: Αρχικός προϋπολογισμός 55,6 εκ ευρώ. Τελικό κόστος 66,5 εκ ευρώ.

Κέντρο Αντισφαίρισης στο ΟΑΚΑ: Αρχικός προϋπολογισμός 36,7 εκ ευρώ. Τελικό κόστος 47,5 εκ ευρώ

Γυμναστήριο Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης στο Γαλάτσι: Αρχικός προϋπολογισμός 50,2 εκ ευρώ. Τελικό κόστος 60,4 εκ ευρώ.

Σκοπευτήριο στο Μαρκόπουλο: Αρχικός προϋπολογισμός 50,5 εκ ευρώ. Τελικό κόστος 60,6 εκ ευρώ.

Κέντρο Κολύμβησης στο ΟΑΚΑ: Αρχικός προϋπολογισμός 15 εκ ευρώ. Τελικό κόστος 22 εκ ευρώ.

ελτιώσεις στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας: Αρχικός προϋπολογισμός 18,7 εκ ευρώ. Τελικό κόστος 29,6 εκ ευρώ.

Ιππικό Κέντρο και Νέος Ιππόδρομος: Αρχικός προϋπολογισμός 83,2 εκ ευρώ. Τελικό κόστος 110,4 εκ ευρώ.

Αισθητική ενοποίηση ΟΑΚΑ - Ειδικές κατασκευές: Αρχικός προϋπολογισμός 80,2 εκ ευρώ. Τελικό κόστος 120,2 εκ ευρώ.

Εθνικό Στάδιο – Παγκρήτιο, αποπεράτωση εγκαταστάσεων: Αρχικός προϋπολογισμός 48,6 εκ ευρώ. Τελικό κόστος 63,7 εκ ευρώ.

Παμπελοποννησιακό Εθνικό Στάδιο Πάτρας: Αρχικός προϋπολογισμός 31,1 εκ. ευρώ. Τελικό κόστος 45,1 εκ ευρώ.

Καυταντζόγλειο Στάδιο: Αρχικός προϋπολογισμός 45,9 εκ ευρώ. Τελικό κόστος 67,9

Το κόστος των ολυμπιακών έργων αρμοδιότητας ΥΠΕΧΩΔΕ εκτοξεύθηκε από το 1,6 δις ευρώ στα 2,2 και τα έργα αρμοδιότητας του υπουργείου Πολιτισμού εμφάνισαν υπέρβαση άνω των 520 εκ ευρώ.

Για την περίφημη στέγη του Καλατράβα πληρώθηκε «καπέλο» της τάξης των 115 δις δραχμών, ενώ υπήρχε μελέτη για στέγαστρο που θα κόστιζε μόνο 5 δις δραχμές.

Ο ίδιος ο Πρόεδρος της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής Ζακ Ρογκ, σε συνέντευξή του στην βελγική εφημερίδα «Λε Σουάρ» (8 Ιουνίου 2004), απέδωσε τις υπερβάσεις στην «ελληνική μεγαλομανία» (σ.σ. προφανώς δεν επρόκειτο περί αυτού) και είπε ότι η ΔΟΕ δεν έχει καμία ευθύνη.

Είπε επί λέξει ο κ. Ρογκ: «Λυπούμαι, αλλά οι Έλληνες πρέπει να τα βάλουν με τον εαυτό τους και να κάνουν μια μακρά αυτοκριτική μετά το τέλος των Αγώνων. Ένα πράγμα είναι σίγουρο: Οι δημοσιονομικές υπερβάσεις δεν οφείλονται στη ΔΟΕ, διότι εμείς ζητήσαμε από την αρχή λιτές εγκαταστάσεις, που θα ήταν έτοιμες έγκαιρα. Δεν είμαστε εμείς που θέλαμε τη Στέγη Καλατράβα του Ολυμπιακού Σταδίου, η οποία κόστισε 230 εκ δολάρια Επιμείνανε και δεν μπορούσαμε να έλθουμε σε αντίθεση με τις αποφάσεις της κυβέρνησης ενός κυρίαρχου κράτους. Αλλά να μην έρθουν να μας πουν ότι οι Ολυμπιακοί Αγώνες κόστισαν ακριβά, κοιτώντας μας στα μάτια».
__________________________________________________

Το ισόβια είναι η πιο ήπια πράξη για τους περισσότερους που βρίσκονται αυτή την στιγμή στην πολιτική σκηνή..., εννοείτε απ' όλους τους πολιτικούς χώρους γιατί θεωρώ πως είναι συνένοχοι είτε ήξεραν είτε όχι.

Όχι και τόσο υπερήφανοι Ολυμπιακοί Αγώνες σάρωσαν τα μετάλλια στην διαφθορά και στην ρεμούλα.
Ανώνυμος είπε...

ΠΟΡΤΟΓΑΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΙΡΛΑΝΔΟΙ, ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝΕ ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΕΔΩ, ΚΑΘΩΣ ΜΕ ΜΙΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΘΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΠΑΝΕΥΚΟΛΑ ΤΟΥΣ ΘΗΣΑΥΡΟΥΣ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΡΥΚΤΟ ΜΑΣ ΠΛΟΥΤΟΣ! ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΒΑΖΟΥΝ ΝΑ ΦΑΓΩΝΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΙΟ ΜΙΚΡΟ, ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΠΟΙΟ ΜΕΓΑΛΟ! ΚΑΙ Η ΕΙΡΩΝΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΤΑ ΣΚΑΤΟΚΑΝΕ ΚΙ ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΠΟΥ ΟΛΗ ΤΗΝ ΘΑΥΜΑΖΑΝ ΚΑΙ ΝΟΙΩΘΑΜΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΞΗ ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, ΤΗΝ ΕΚΑΝΑΝ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΗΝ ΠΟΙΟ ΤΑΠΕΙΝΩΜΕΝΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ‼…
Ανώνυμος είπε...

ΙΝΔΙΑΝΟΣ

ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΝΑ ΚΟΥΒΑΛΗΣΟΥΝ 10+13 ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ..

ΟΤΙ ΚΡΑΤΙΚΟ ΤΟ ΛΕΗΛΑΤΗΣΑΝ ΟΙ ΠΕΙΝΑΛΕΟΙ ΜΕ ΤΑ ΖΙΒΑΝΓΚΟ..

ΛΟΙΠΟΝ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΑΣΤΟΚΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΧΑΦΙΕΔΕΣ..

ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΜΙΣΑ ΝΑ ΞΟΦΛΗΣΟΥΜΑΙ ΤΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΕΙΣΠΡΑΚΤΩΡΕΣ ΠΟΥ ΦΕΡΑΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ..

ΛΟΙΠΟΝ ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΑΣΤΕΙΑ ΕΧΟΥΜΑΙ ΠΟΛΥ ΘΥΜΟ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΕΤΕ ΚΑΘΑΡΗ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΘΑ ΦΑΤΕ ΠΟΛΥ ΓΚΑΣΜΑ..

ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΣΑΣ ΠΟΥΡΝΑΡΙΑ ΥΑΙΝΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΑΤΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΔΑΝΕΙΚΑ..

ΑΓΕΛΕΣ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΩΝ ΑΓΡΟΙΚΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΦΗΣΑΤΕ ΛΙΘΟ ΕΠΙ ΛΙΘΟΥ..

ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΣ ΠΕΤΡΕΣ ΝΑ ΚΡΥΦΤΗΤΕ ..

ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΑΣ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ..
Ανώνυμος είπε...

Όπως ξέρουμε ,- και μην εθελοτυφλούμε - βρήκε μια κατάσταση μπάχαλο και προσπαθεί με τόσους συμβούλους επί δυο χρόνια να μα σώσει χωρίς εμείς να θέλουμε να σωθούμε! Γιατί όπως είπε ο Πυθαγόρας
Να κάνεις αυτά που νομίζεις πως είναι σωστά, έστω κι αν κάνοντας αυτά

πρόκειται να σε κακολ.ογήσουν. Γιατί ο όχλος είναι κακός κριτής κάθε καλού πράγματος.
Ανώνυμος είπε...

Τι θα γίνει πρώτο ; Άγριο “κούρεμα”, ή εκλογές;




Τίποτα από τα δύο.


Το τι θα γίνει θα το αποφασίσει η βασίλισσα Μαργαρίτα της Βορείου Αττικής και πασών των προαστίων.
Ανώνυμος είπε...

Τι θα γίνει πρώτο ; Άγριο “κούρεμα”, ή εκλογές;


Τίποτα από τα δύο.


Το τι θα γίνει θα το αποφασίσει η βασίλισσα Μαργαρίτα της Βορείου Αττικής και πασών των προαστίων.
Ανώνυμος είπε...

ΜΠΟΡΕΙ ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΑΚΡΙΒΟΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΗΡΑΝ ΜΙΖΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΜΠΟΡΕΙ
ΑΛΛΑ
Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΗΣ ΕΑΥΤΟ ΣΤΗΝ ΥΦΗΛΙΟ
ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ

ΚΑΙ ΓΩ ΕΝΟΙΩΣΑ ΜΕΓΑΛΗ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΤΟΤΕ

ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΣΩΣΤΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΚΩΛΟΣΦΟΥΓΓΑΡΙΟΙ ΞΕΝΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ. ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΦΤΑΙΝΕ;;;

ΕΝΑ ΕΘΝΟΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΠΤΕΡΩΝΕΤΕ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ. ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΣΤΕ.

ΩΣΤΟΣΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ
Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ
ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΦΤΑΙΞΑΝ ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΑΚΡΙΒΑ
Ανώνυμος είπε...

Ο 10:50 Είπε

Όπως ξέρουμε ,- και μην εθελοτυφλούμε - βρήκε μια κατάσταση μπάχαλο και προσπαθεί με τόσους συμβούλους επί δυο χρόνια να μα σώσει χωρίς εμείς να θέλουμε να σωθούμε! Γιατί όπως είπε ο Πυθαγόρας
Να κάνεις αυτά που νομίζεις πως είναι σωστά, έστω κι αν κάνοντας αυτά

πρόκειται να σε κακολ.ογήσουν. Γιατί ο όχλος είναι κακός κριτής κάθε καλού πράγματος.

__________________________________________________
Έχω και εγώ ένα φιλαράκι που λέει κάτι πετυχημένα ανέκδοτα..., όσο για το όχλος να υποθέσω πως τουλάχιστον 7.000.000 Έλληνες τους θεωρείς όχλο...

Τι να πω εγώ μπορεί να έχεις και δίκιο...
Ανώνυμος είπε...

ΙΝΔΙΑΝΟΣ

ΒΡΗΚΕ ΜΠΑΧΑΛΟ Ο ΤΣΕΦΡΥ;;;

ΟΠΟΙΟΣ ΒΡΙΣΚΗ ΜΠΑΧΑΛΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ..

ΜΑΖΕΥΗ ΟΛΑ ΤΑ ΡΕΜΑΛΙΑ ΠΡΩΗΝ ΚΑΙ ΝΥΝ ΑΡΧΗΓΠΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΕΕΙ..

ΟΠΩΣ ΤΑ ΣΚΑΤΩΣΑΤΕ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΙΑ ΛΥΣΗ..

ΚΑΙ ΑΜΑ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΡΧΟΝΤΕ ΤΟΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΗΣ ΡΟΜΠΑ[ αλιθεια που ειναι ο ρομπα-πουλος το παλουκαρι;;ΑΣΧΕΤΟ]..

ΔΕΝ ΑΦΗΝΗΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΑΚΥΒΕΡΝΗΤΗ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΝΤΑΣ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΤΗΝ ΑΣΝΥΠΑΡΞΙΑ ΣΟΥ..

ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΗΓΑΙΝΗΣ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ ΝΑ ΜΑΣ ΠΗΣ ΠΩΣ ΑΡΧΙΖΗΣ ΤΟ ΣΗΡΙΑΛ ΄΄ΣΩΤΗΡΙΑ''..

ΑΡΚΕΤΑ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΚΑΠΟΤΕ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ..

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΤΩΝ ΧΑΛΚΕΥΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΛΟΣ..

ΣΑΣ ΞΕΠΕΡΑΣΕ Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ..

ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ..

ΕΧΟΥΜΑΙ ΣΥΣΟΡΕΥΜΕΝΟ ΠΟΛΥ ΘΥΜΟ..
Ανώνυμος είπε...

ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΚΟ ΘΑΝΑΤΟ.ΘΑΝΑΤΟ. ΘΑΝΑΤΟ. ΘΑΝΑΤΟ.ΘΑΝΑΤΟ.
Ανώνυμος είπε...

Αυτό δυστυχώς έπρεπε να κάνει από την αρχή αλλά ο μεγαλοϊδεατισμός του, ότι θα μπορούσε να τα κάνει όλα μόνος του, τελικά θα τον καταστρέψει. Γι αυτό και η παραπάνω εικόνα!
Ανώνυμος είπε...

11:26 Τον θυμό σου να τον στρέψεις εκεί που πρέπει εντάξει κι ας τις απειλές, γιατί κι εγώ είμαι το ίδιο θυμωμένος με εσένα, αλλά το μυαλό μου δεν το έχω χάσει ακόμα, γι αυτό και ξέρω σε ποια κατεύθυνση πρέπει να στρέψω την οργή μου‼…
Ανώνυμος είπε...

Εγώ τον Θαυμάζω τον Παπανδρέου σαν βαρβάτος πολιτικός που είναι‼… Και αυτό γιατί το πρόβλημα της Ελλάδος κατάφερε να το κάνει παγκόσμιο. Έτσι αν χαθούμε εμείς θα γκρεμοτσακιστεί κι όλοι η παγκόσμια σαθρή οικονομία, γι αυτό και η παραπάνω εικόνα! Μπράβο ρε συ Γιώργο στρατηλάτη‼!...
Ανώνυμος είπε...

ΜΑΡΙΖΑ ΕΙΣΑΙ Α Π Ι Θ Α Ν Η!!!!!!!!!!!!!!!!
ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ!!!!!!
**************

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ
Ανώνυμος είπε...

Και γω τον θαυμάζω. Κατάφερε να κοροϊδέψει τόσους πολλούς και ακόμα συνεχίζει. Έχει και αυτό το καημένο ύφος. Νομίζει θα γλιτώσει ο ανθέλληνας.
Ανώνυμος είπε...

Ποιος ανθέλληνας μωρή… σας κάνουν πλύση εγκεφάλου… και δεν το καταλαβαίνετε ότι πρωθυπουργός και ανθέλληνας υπάρχει! Εσύ ζεις στον κόσμο σου ενώ ο Παπανδρέου έχει τόσες ευθύνες και σε αυτή την ποιο κρίσιμη περίοδο που περνά ο τόπος μας, που δεν θα ήθελε κανείς μας να βρίσκετε στη θέση του! Όλο να βρίζετε ξέρετε… Τσουτσέκια…Ε, τσουτσέκιααα
Ανώνυμος είπε...

Ποιος ανθέλληνας μωρή… σας κάνουν πλύση εγκεφάλου… και δεν το καταλαβαίνετε ότι πρωθυπουργός και ανθέλληνας δεν υπάρχει! Εσύ ζεις στον κόσμο σου ενώ ο Παπανδρέου έχει τόσες ευθύνες και σε αυτή την ποιο κρίσιμη περίοδο που περνά ο τόπος μας, που δεν θα ήθελε κανείς μας να βρίσκετε στη θέση του! Όλο να βρίζετε ξέρετε… Τσουτσέκια…Ε, τσουτσέκιααα
Ανώνυμος είπε...

ΙΝΔΙΑΝΟΣ

ΕΙΝΑΙ ΘΥΜΟΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΑ ΡΕΜΑΛΙΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ..

ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΙΣΤΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΑΛΛΩΝ..

ΚΟΙΝΟΣ ΚΛΗΤΗΡΕΣ..

ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΡΙΜΑΞΑΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΕ ΚΛΕΨΙΕΣ ΚΑΙ ΡΕΜΟΥΛΕΣ..

ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΥΝΙΟ Ο ΠΟΡΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΡΚΗ ΕΓΩ ΝΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΩ ΤΑ ΠΡΟΝΟΜΟΙΑ ΤΟΥ ΣΕΙΧΗ..

ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΟ ΝΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΗ;;

ΝΑ ΤΡΩΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΝΕΤΕ ΜΕ ΔΑΝΕΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΙΜ ΚΑΙ ΜΕ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΑ ΜΕ ΠΑΚΕΤΑ ΝΤΕΛΟΡ ΠΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΑΜΕ ΛΥΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΟ..

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΤΑ ΔΙΑΟΛΕΜΕΝΗ ΣΥΜΠΤΩΣΗ ΤΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΕ ΤΟ ΠΛΑΣΤΟΚ..

ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΠΟΥ ΛΕΗΛΑΤΗΘΗΚΑΝ ..

ΑΓΡΟΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΑΡΚΑΡΑΜΕ ΣΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ ΓΙΑ ΜΠΙΡΙΜΠΑ ..

ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΝΟΥΜΑΙ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ..

ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΡΕΛΕΝΕΣΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΑΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ..

ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΥΠΟΣΤΙΡΙΚΤΕΣ..

ΑΜΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ PC ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΑΞΙΟΣ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΣΑΣ ..

ΞΟΔΕΥΟΥΜΑΙ ΠΟΙΟ ΠΟΛΑ ΣΕ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΚΡΕΑΤΟΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΣΕ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ..

ΣΕ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΤΥΡΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΙΔΩΝ ..

ΔΙΝΟΥΜΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΚΟΠΡΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΔΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑΝΔΟΥΣ ..

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΑΙ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ..

ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΜΑΙ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΕΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΓΟΥΜΑΙ ..

ΚΛΕΙΣΑΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΥΠΑΙΘΡΟ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΜΕ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΜΕ 36%..

ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΑΚΤΕΡ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΡΟΥΛΙ ΓΙΑ ΠΟΤΙΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΦΕΡΑΡΙ..

ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΜΑΙ ΤΗΣ ΧΕΡΣΑΙΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟ ΞΑΔΕΡΦΟ..

ΔΕΝ ΒΛΕΠΑΜΕ ΤΑ ΓΥΡΩ ΚΡΑΤΗ ΤΗΝ ΣΩΒΙΕΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΤΙ ΕΠΑΘΕ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ..

ΦΙΛΟΙ ΤΩΝ ΙΕΧΩΒΑΔΩΝ..

ΤΣΑΟΥΣΕΣΚΟΥ ΑΡΑΦΑΤ ΚΑΝΤΑΦΙ ΑΛΙΑ..

ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΑΙ ΘΥΜΟ..ΕΧΟΥΜΑΙ ΠΟΛΥ ΘΥΜΟ..

ΤΑ ΚΟΝΣΕΡΒΟΚΟΥΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΤΕ ΝΑ ΤΑ ΕΠΑΝΑΛΑΒΕΤΕ..
Ανώνυμος είπε...

5 Οκτωβρίου 2011 10:26 μ.μ. ΠΑΣΤΟΚΕ εισαι συγγενης του xaxaxax. Κοψ΄το copy - paste της παππαριας σου που 'παει με ολα'. Αλλα τι λεω. Θα σουδωσαν απο την κλαδικη το κειμενο και το βαζεις γιατι δεν μπορεις να γραψεις και τιποτα απο μονος σου.
Ανώνυμος είπε...

12,59 είναι κρίμα να είσαι τόσο χαζός. Τελικά την πέτυχαν την λοβοτομή. Βγες στους δρόμους και φώναζε αυτές τις βλακείες που γράφεις εδώ μέσα προδότη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: