Powered By Blogger

Σελίδες

Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2011

Παρασκευή, 7 Οκτωβρίου 2011

Ανίκανε, πάρε την κυβέρνησή σου και φύγετε...

Καμία μεταρρύθμιση, καμία αποκρατικοποίηση, καμία μείωση του σπάταλου κράτους.

Η κυβέρνηση Παπανδρέου έρχεται κάθε τόσο να ληστέψει τους φορολογούμενους για να διατηρήσει αλώβητα τα δικά της πασοκόπαιδα.

Η υπόθεση της εφεδρείας είναι τόσο αστεία όσο και το.....
κλείσιμο της ΕΤ1 για την οποία δεσμεύθηκε ο- με 24 εκατομμύρια αγοραστής των δικαιωμάτων του Champions League -Μόσιαλος.

Αντί να βάλουν λουκέτο σε οργανισμούς και δημόσιους φορείς πάνε να ρίξουν στάχτη στα μάτια της Τρόικας απολύοντας συνταξιούχους δημοσίους υπαλλήλους την ίδια ώρα που καμιά αποκρατικοποίηση δεν υπάρχει στον ορίζοντα!

Ποια εργασιακή εφεδρεία και απίδια μάντολες.

Έχουν γεμίσει τα υπουργεία με μουτζαχεντίν Πασόκους οι οποίοι θεωρούν την Ελλάδα τσιφλίκι τους και είναι αποφασισμένοι να την κλείσουν ταυτόχρονα με το κόμμα τους.

Οι πασόκοι ιμπεριαλιστές θεωρούν πως η ιστορία της χώρας είναι ταυτισμένη μ εκείνη του κόμματός τους και πρέπει πάση θυσία να πορευθούν μαζί ακόμη και στο θάνατο.

Μέσα σ’ αυτό το περιβάλλον ο Χάρης Καστανίδης και ο Μόσιαλος παίζουν πιτσικουλιές για δήθεν δημοψηφίσματα αντί να πάνε σε εκλογές και να ξεκουμπισθούν για πάντα από προσώπου γης.

Άντε να χαθείτε προδότες, χαμένα κορμιά, τελείες της Ιστορίας…


http://kostasxan.blogspot.com/

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν είναι ανίκανος!
Προδότης είναι!!!
Ανώνυμος είπε...

ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΑΣ ΕΦΕΡΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ
ΜΕ ΤΟ ΒΑΘΥ ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΟΥΣ
ΜΠΛΕΓΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΑΥΡΙΟ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ!!

ΦΑΝΤΑΣΤΗΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΙΛΑΜΕ !!!!
Ανώνυμος είπε...

oxi den tha figoyn tha dikastoyn prota .
ohara.gr είπε...

Ο ΣΙΑΣΑΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΣΕΞΟΜΑΝΗ ΠΟΥ ΔΙΑΚΟΡΕΥΕΙ ΤΗΝ ΚΟΡΑΣΙΔΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΩΡΙΜΗ ΝΑ ΔΙΑΚΟΡΕΥΤΕΙ
Ανώνυμος είπε...

δεν ειναι καθολου ανικανοι.ειναι συνειδητοι προδοτες και πρεπει να δικαστουν για ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.
Ανώνυμος είπε...

Αυτοί είναι προδότες , αλλά και εσύ είσαι πολύ Μ....ς !
Ανώνυμος είπε...

Εγώ βλέπω ένα κατακουρασμένο άνθρωπο, απ’ τις πολλές σκοτούρες που του φόρτωσαν οι προηγούμενοι, καθώς τρέχει εδώ και δύο χρόνια, μήπως καταφέρει να σώσει μια κατεστραμμένη οικονομία!... Αχάριστος λαός‼!... Αλλά μην ξεχνάμε, οτι τον Αριστειδη,τον εξορισαν,διοτι βαρεθηκαν ν'ακουνε γι'αυτον, οτι ειναι τιμιος. Και τον Σωκράτη, τον πότισαν κωνειο, διοτι δεν τους άρεσαν οι ιδέες του...
Ανώνυμος είπε...

Όλοι εσείς οι ζάμπλουτοι έλληνες, εσείς που έχετε βγάλει τα λεφτά σας στο εξωτερικό, εσείς που τρώγατε μέχρι σήμερα το καταπέτασμα, που γι αυτό που περνά τώρα η χώρας μας μαζί με τους πολιτικούς, ήσαστε οι κύριοι υπεύθυνοι, γιατί δεν φιλοτιμείσθε να συμβάλετε κι εσείς ώστε να μη καταστραφεί η Ελλάδα μας; Είμαι ένας νέος 22 ετών και με τρώει αυτό το παράπονο. Και διερωτώμαι καθημερινά, αν είστε έλληνες εσείς, Έλληνες να βοηθήσετε, η, η χειρότεροι εχθροί της Πατρίδας μας;… Με τόσους εχθρούς γύρω μας που καιροφυλαχτούνε να μας κατασπαράξουν αν γίνει κάτι, νομίζετε ότι αν μείνετε στην Ελλάδα, θα μπορέσετε εσείς που έχετε λεφτά να την γλιτώσετε; Με αυτό το πλευρό να κοιμάστε!... Γιατί αυτά που διαβάζω, όπως τα αποκωδικοποιώ, την Ελλάδα τα μεγάλα συμφέροντα θέλουν για να μπορέσουν να αρπάξουν ποιο εύκολα τον πλούτο μας, θα την κάνουν όσο γίνετε ποιο μικρή. Γι αυτό αν συμβάλετε κι εσείς με όσα σας αναλογούν και μπορέσουμε να γίνουμε ισχυροί, θα έρθουν να μας πάρουν αυτό που είπε ο Καραϊσκάκης‼… Γιατί εδώ δεν είμαστε Αργεντινή απομονωμένοι που δεν απειλείτε από πουθενά! Εδώ αν γίνει μια χρεοκοπία όπως της Αργεντινής με τόσα θηρία ολόγυρα μας ζήτω που καήκαμε!...
Ανώνυμος είπε...

Ἄς γνωρίζουμε ἐπίσης ὅτι ὁ τελικός στόχος τῆς Νέας Τάξης εἶναι ἡ ἐμφύτευση τοῦ μικροτσίπ στό χέρι ἤ τό χάραγμα μέ εἰδικό τατουάζ στό μέτωπο σύμφωνα μέ τήν προφητεία τῆς Ἀποκαλύψεως τοῦ ἁγίου Ἰωάννου, ὅπως ἤδη μεθοδεύεται στίς ΗΠΑ γιά τή χορήγηση ὑγειονομικῆς περίθαλψης
Με απλά λόγια , θεωρούμε ότι η ελευθερία και το αυτεξούσιο του 'Ελληνα τα οποία είναι και τα δομικά εκείνα συστατικά του δημοκρατικού πολιτεύματος για το οποίο αγωνίστηκαν οι πρόγονοί μας , κινδυνεύουν σοβαρά απο την βασική φιλοσοφία της "ηλεκτρονικής διακυβέρνησης" έτσι όπως την εννοούν και την εφαρμόζουν τα συμμετέχοντα σε αυτήν κράτη και που επιθυμεί να την πραγματοποιήσει (και) δια της κάρτας του πολίτη η ελληνική κυβέρνηση.
Επειδή γεννηθήκαμε ελεύθεροι και ευγνωμονούμε για αυτό τους αγωνιστές και Μάρτυρες προγόνους μας , δεν θα δεχτούμε να ζήσουμε σαν "ραγιάδες" και να πεθάνουμε σαν καταρρακωμένοι προδότες και αποστάτες της Ορθόδοξης πίστης μας

Δεν υπάρχουν σχόλια: