Powered By Blogger

Σελίδες

Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011

Παρασκευή, 11 Νοεμβρίου 2011

Ο Γ.Παπανδρέου φοβάται ότι πλέον θα χάσει και το κόμμα

Από χθές σας το έχουμε γράψει ,πως ο Γιωργάκης , μετά από όσα έκανε στη χώρα και στους Έλληνες,φοβάται πως θα χάσει και το κόμμα.Γι αυτό ακριβώς το λόγο προτίμησε να διασύρει τη χώρα διεθνώς για 4 μέρες ,με το να παλινωδεί σχετικά με το ποιον θα προτείνει στη θέση του...
πρωθυπουργού προκειμένου να εξασφαλίσει την προεδρεία του ΠΑΣΟΚ για έξι μήνες παραπάνω και να μπορέσει να το "παλέψει". Η κίνηση που έκανε σήμερα ο Καρχιμάκης επιβεβαιώνει τα όσα σας λέγαμε.Ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ λοιπόν, οργάνωσε υποδοχή...ήρωα στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στην Ιπποκράτους στον πρώην πρωθυπουργό,που πήγε εκεί για να συναντήσει τον Γραμματέα της Σοσιαλιστικής Διεθνούς Λουις Αγιάλα.Ποιός κανόνισε τη συνάντηση;Μα φυσικά ο Καρχιμάκης.Οι υπάλληλοι του ΠΑΣΟΚ μαζί με τον Καρχιμάκη και την Άννα Νταλάρα έσπευσαν να αγκαλιάσουν , να φιλήσουν και να χειροκροτήσουν τον Γιωργάκη.
Η τακτική αυτή ήδη έχει προκαλέσει αντιδράσεις στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ , το οποίο τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ζήσει σε συνθήκες διχασμού , μιας και πολλοί κατηγορούν τον Γ.Παπανδρέου ότι πήρε το ΠΑΣΟΚ με 44% στις εκλογές και το καταβαράθρωσε με 15% στις δημοσκοπήσεις.
planet-greece

Δεν υπάρχουν σχόλια: