Powered By Blogger

Σελίδες

Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2011

Παρασκευή, 18 Νοεμβρίου 2011

Ο Δούρειος ίππος της Goldman Sachs εισχώρησε στην Ευρωζώνη

Toυ Vitaly Salnik για την εφημερίδα Pravda

Το γερμανικό συντηρητικό κόμμα της Χριστιανοδημοκρατικής Ένωσης (CDU), υπό την προεδρία της Αngela Merkel, πρότεινε εσπευσμένα αλλαγές στη Συνθήκη της Λισσαβόνας και σε άλλες ευρωπαϊκές συνθήκες, μέσω των οποίων θα διευκολυνθεί η έξοδος κάποιων ευρωπαϊκών χωρών από την Ευρωζώνη. Ωστόσο, μετά την έξοδό τους από το ευρώ, οι χώρες αυτές θα....
εξακολουθήσουν να είναι ενταγμένες στην ΕΕ.

Η Ελλάδα έχει αποκτήσει νέα κυβέρνηση, η οποία μέχρι στιγμής δεν έχει κάνει κάποιες θετικές αλλαγές. Το πρόβλημα της κρίσης του δημόσιου χρέους παραμένει ως έχει. Παράλληλα, τα δυτικά μέσα ενημέρωσης δεν παρέλειψαν να παρατηρήσουν ότι και οι νεοδιορισθέντες πρωθυπουργοί των προβληματικών χωρών της Ευρωζώνης και ο νέος πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας συνδέονται στενά με την τράπεζα Goldman Sachs.

Συγκεκριμένα, έχουν αναφερθεί στον Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, Mariο Draghi, στο νέο Έλληνα Πρωθυπουργό, Λουκά Παπαδήμο, και στο νέο Πρόεδρο της ιταλικής κυβέρνησης, Mario Monti.

Ο επικεφαλής της ΕΚΤ, Mario Draghi, υπηρέτησε ως αντιπρόεδρος και γενικός διευθυντής του ευρωπαϊκού τμήματος της Goldman Sachs κατά την περίοδο 2002-2005. Ο Dragi ήταν υπεύθυνος του τμήματος των πωλήσεων CDS, γεγονός που του έδωσε την ευκαιρία να αποκρύψει μέρος του δημόσιου χρέους της Ιταλίας. Στην Ελλάδα έγινε απόκρυψη και διαστρέβλωση των στατιστικών δεδομένων, αφού η χώρα βρέθηκε στο λάκκο του χρέους.

Το δημόσιο χρέος της Ελλάδας αυξήθηκε με γοργότερους ρυθμούς κατά την περίοδο 1994 - 2002, όταν ο τωρινός πρωθυπουργός, Λουκάς Παπαδήμος, ήταν πρόεδρος της Κεντρικής Τράπεζας της Ελλάδας.

Το 2001, όταν η Ελλάδα εισήλθε στην Ευρωζώνη, η Goldman Sachs συνέβαλε ώστε η κυβέρνηση των Αθηνών να πάρει δάνειο πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων. Και η συναλλαγή αυτή, ούτε λίγο ούτε πολύ, καταχωρήθηκε ως βήμα απαραίτητο για τη διαδικασία μετατροπής του νομίσματος.

Στη συνέχεια, μέσω στρεβλωτικών παρεμβάσεων που έγιναν σε στατιστικά στοιχεία, η Ελλάδα έκανε τους πάντες να πιστέψουν ότι η χώρα ανταποκρινόταν στις απαιτήσεις της ΕΕ όσον αφορά το έλλειμμα του προϋπολογισμού. Οι τεχνολογίες της Goldman Sachs έδωσαν στην Ελλάδα την ευκαιρία να αποκρύψει την πραγματική δημοσιονομική κατάστασή της, όπως αυτή αντικατοπτριζόταν μέσω στατιστικών.

Όπως έγραψε χαρακτηριστικά σε δημοσίευμά της η γαλλική εφημερίδα Le Monde, οι πρωθυπουργοί Λουκάς Παπαδήμος και Mario Monti ήλθαν στην εξουσία χωρίς εκλογές, ως αποτέλεσμα σχηματισμού "κυβερνήσεων εθνικής ενότητας", όπως αποκαλούνται, υπό την ηγεσία τεχνοκρατών.

Πιο συγκεκριμένα, ο Mario Monti είχε υπηρετήσει ως Επίτροπος στην ΕΕ από το 1994 έως το 2004, στηρίζοντας την "αντιμονοπωλιακή" πολιτική. Στη συνέχεια, το 2005 διορίστηκε διεθνής σύμβουλος της Goldman Sachs.

Η Le Monde αναφέρεται στους τρεις αξιωματούχους ως "μέλη της ευρωπαϊκής κυβέρνησης της Goldman Sachs".

Τώρα ζήσαμε να δούμε και αυτό. Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή θέλει γραπτές εγγυήσεις από την Ελλάδα, σύμφωνα με τις οποίες ότι η χώρα δεσμεύεται να τηρήσει τις υποχρεώσεις της όσον αφορά την πιστοληπτική της αξιοπιστία.

Η Γερμανίδα Καγκελάριος, Angela Merkel, δήλωσε την περασμένη Τρίτη ότι επιδίωξή της ήταν να εξασφαλίσει το απαραίτητο νομικό δικαίωμα ώστς οι Βρυξέλλες να έχουν τη δυνατότητα να παρεμβαίνουν στην πολιτική του προϋπολογισμού των κρατών που παραβιάζουν τη δημοσιονομική πειθαρχία. Παράλληλα, ο Jim O'Neill, πρόεδρος της Goldman Sachs Asset Management, δήλωσε ότι υπάρχει πιθανότητα οι χώρες της Ευρωζώνης να χάσουν την εμπιστοσύνη τους στο κοινό ευρωπαϊκό νόμισμα, να βγουν από το "μπλοκ" της Ευρωζώνης και να θεσπίσει η κάθε μια δικό της εθνικό νόμισμα.

http://kostasxan.blogspot.com/

123 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γειά σου ρε Σώτο
γαιδούρι πρώτο.
Ανώνυμος είπε...

Μεταξὐ σκατοὐ και προφυλακτικοὐ ο ΣΩΤΟΣ
ἀκου ΣΩΤΟΣ..........
Ανώνυμος είπε...

Ἄς γνωρίζουμε ὅτι ὁ τελικός στόχος τῆς Νέας Τάξης εἶναι ἡ ἐμφύτευση τοῦ μικροτσίπ 666 στό χέρι ἤ τό χάραγμα μέ εἰδικό τατουάζ στό μέτωπο σύμφωνα μέ τήν προφητεία τῆς Ἀποκαλύψεως τοῦ ἁγίου Ἰωάννου, ὅπως ἤδη μεθοδεύεται στίς ΗΠΑ γιά τή χορήγηση ὑγειονομικῆς περίθαλψης
Με απλά λόγια , θεωρούμε ότι η ελευθερία και το αυτεξούσιο του 'Ελληνα τα οποία είναι και τα δομικά εκείνα συστατικά του δημοκρατικού πολιτεύματος για το οποίο αγωνίστηκαν οι πρόγονοί μας , κινδυνεύουν σοβαρά απο την βασική φιλοσοφία της "ηλεκτρονικής διακυβέρνησης" έτσι όπως την εννοούν και την εφαρμόζουν τα συμμετέχοντα σε αυτήν κράτη και που επιθυμεί να την πραγματοποιήσει (και) δια της κάρτας του πολίτη η ελληνική κυβέρνηση.
Επειδή γεννηθήκαμε ελεύθεροι και ευγνωμονούμε για αυτό τους αγωνιστές και Μάρτυρες προγόνους μας , δεν θα δεχτούμε να ζήσουμε σαν "ραγιάδες" και να πεθάνουμε σαν καταρρακωμένοι προδότες και αποστάτες της Ορθόδοξης πίστης μας
ΓΙΑ ΚΑΡΤΑ ΠΟΛΙΤΗ ΜΙΛΑEI ΔΑΙΜΟΝΑΣ

http://www.youtube.com/watch?v=LgxMOizBqUw&feature=related

Η "ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ" ΤΟΥ ΔΙΑΣΗΜΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗ δ. ΝΑΝΟΠΟΥΛΟΥ


Μεταφέρουμε απόσπασμα άρθρου της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ( 20-7-99) μέ τίτλο πού αναφέρεται σέ όσα είχε πεί πρίν 10 χρόνια ο καθ. Δημ. Νανόπουλος, Διευθυντής του Κέντρου Προηγμένων Ερευνών στο Χιούστον, σχετικά με τό ηλεκτρονικό φακέλλωμα:




< Ένα από τα αναπόφευκτα ¨κακά¨ της τεχνολογίας της εποχής μας είναι ότι όλα κωδικοποιούνται. Θεωρείται αναγκαίο γιά να μη παραβιαστεί το προσωπικό μας συμφέρον. Από την άλλη, καταλήγουμε να είμαστε ένα ¨απλό πολυψήφιο νούμερο¨ και αυτό μπορεί να έχει αρνητικές επιπτώσεις στη ζωή και στις σχέσεις μας. Βέβαια, η φύση χρησιμοποιεί κώδικες παντού. Από τό γενετικό κώδικα (DNA) μέχρι τον κώδικα του εγκεφάλου, όπου εξωτερικές εικόνες αποτυπώνονται σαν εσωτερικές παραστάσεις...Ας βλέπουμε λοιπόν την ¨κωδικοποίηση¨ με θετικό μάτι και εναπόκειται σε μας αν θα χάσουμε την ανθρωπιά μας, αφήνοντας τις μηχανές να μας διοικούν ή όχι. Εύχομαι όχι. Πάντως, ας προετοιμαστούμε για νέες εξελίξεις. Δεν θά αργήσει να έρθει η μέρα που κάθε άτομο θα χαρακτηρίζεται από έναν και μόνον κωδικό γιά ΟΛΑ. Δηλαδή δεν θα μιλάμε γιά ΡΙΝ αλλά για Σούπερ ΡΙΝ ή SPIN.

Πολλά γνώριζε, φαίνεται, ο καθ. Νανόπουλος. Οι εξελίξεις τώρα τρέχουν καί ο ΑΜΚΑ, o Super PIN μας, βρίσκεται ante portas (πρό των πυλών) για να μην πούμε inter muros ( εντός των τειχών) της προσωπικής μας ζωής. Θα τον δεχθούμε παθητικά για να ; Ή θα προτάξουμε τα στήθη μας στην επέλαση της νεοταξικής και νεοεποχήτικης βαρβαρότητας; ΑΜΚΑ-ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ
Ετικέτες
Θα το δεχθούμε αδιαμαρτύρητα;
........ΜΟΡΦΕΑΣ........ είπε...

Ακουγα χθες το βραδυ εναν ελληνικο ραδ. σταθμο απο τις Η.Π.Α.
Οι ελληνες εκει ηδη εχουν μια καρτα που εχει ολα τα προσωπικα δεδομενα μεσα.
Το θεωρουν φυσιολογικο και μου εκανε εντυπωση.
Αν και χριστιανοι, οπως δηλωνουν, δεν βλεπω αντιδρασεις εκ μερους τους.
Βλεπω το χαραγμα εκει να το παιρνουν πρωτοι πρωτοι οι αμερικανοι.
Εχουν φαει τοση πλυση εγκεφαλου της τεχνολογιας, που θεωρουν φυσιολογικο το επομενο βημα.

Μετα μας λενε εμας οπισθοδρομικους!
Εκατο φορες να ειμαστε πισω 50 χρονια απο αυτους,
παρα να καταντησουμε ανθρωποι χωρις σκεψη,διχως αντισταση.

Μας λενε ολα τα ΜΜΕ το ποσο καλα ειναι εκει εξω στις πολιτισμενες χωρες.
Τι ωραια που ειναι, μεσα απο την οργανωση μεσω της τεχνολογιας. Ποσο μεγαλους μισθους βγαζουν και μας δινουν την εντυπωση μιας ανετης και ωραιας ζωης.

Την τυφλα τους!
...Ο ΕΞΩΚΟΣΜΙΚΟΣ SPACE TIMELORD... ......666...... είπε...

Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΩΝ ''ΙΔΙΩΤΩΝ'' ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΜΕ ΤΙΣ ΛΕΥΚΕΣ!


PROJECT WORD EVACUATION,ΚΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΝΕΦΕΛΕΣ...ΣΤΟ ΑΓ.ΟΡΟΣ...


O EΞΩΚΟΣΜΙΚΟΣ SPACE TIMELORD ΠΑΡΕΣΤΗ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΣΕ ΜΙΑ ΑΚΡΩΣ ΣΟΒΑΡΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΣΟΒΑΡΑ....ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΑΡΑΤΗΡΗΤΟΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ....ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΠΕΚΟΜΙΣΕ ΤΟΝ ΕΠΕΙΣΑΝ ΟΤΙ ΛΙΓΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ....

{ΠΑΡΑΣΚΕΥΉ, ΝΟΈΜΒΡΙΟΣ 18, 2011 ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ BLOGSPOT}
Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΚΕΝΩΣΗ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΓΗ ΠΟΛΥ ΞΑΦΝΙΚΑ.ΤΑ ΑΙΦΝΙΔΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΑΣΤΡΑΠΕΣ ΠΟΥ ΣΚΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ.ΤΟΣΟ ΞΑΦΝΙΚΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΟΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ.
ΤΑ ΣΚΑΦΗ ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΘΕΣΗ ΣΕ ΔΕΚΑΤΑ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟΥ,ΚΑΙ ΟΙ ΑΚΤΙΝΕΣ ΑΝΥΨΩΣΗΣ ΘΑ ΣΑΣ ΕΠΙΒΙΒΑΖΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΑ….
ΤΑ ΣΚΑΦΗ ΑΥΤΑ ΘΑ ΣΑΣ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΣΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ-ΟΥΡΑΝΙΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ…ΟΠΟΥ ΘΑ ΕΙΣΘΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ.
ΚΑΙ ΤΑΥΤΑ ΕΙΠΩΝ ΒΛΕΠΟΝΤΩΝ ΑΥΤΩΝ ΕΠΗΡΘΗ ,ΚΑΙ ΝΕΦΕΛΗ ΥΠΕΛΑΒΕΝ ΑΥΤΟΝ ΑΠΟ ΤΩΝ ΟΦΘΑΛΜΩΝ ΑΥΤΩΝ.
ΚΑΙ ΩΣ ΑΤΕΝΙΖΟΝΤΕΣ ΗΣΑΝ ΤΟΝ ΕΙΣ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟΝ ΠΟΡΕΥΟΜΕΝΟΥ ΑΥΤΟΥ…ΚΑΙ ΙΔΟΥ ΑΝΔΡΕΣ ΔΥΟ ΠΑΡΕΙΣΤΗΚΕΣΑΝ ΑΥΤΟΙΣ ΕΝ ΕΣΘΗΤΙ ΛΕΥΚΗ,
ΟΙ ΚΑΙ ΕΙΠΟΝ,
ΑΝΔΡΕΣ ΤΙ ΕΣΤΗΚΑΤΕ ΕΜΒΛΕΠΟΝΤΕΣ ΕΙΣ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟΝ;
ΟΥΤΟΣ Ο ΙΗΣΟΥΣ Ο ΑΝΑΛΗΦΘΕΙΣ ΑΦ’ΥΜΩΝ ΕΙΣ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟΝ,ΟΥΤΩΣ ΕΛΕΥΣΕΤΑΙ,ΟΝ ΤΡΟΠΟΝ ΕΘΕΑΣΑΣΘΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΡΕΥΟΜΕΝΟΝ ΕΙΣ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟΝ…
ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΠΟΥ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΑΝΙΣΧΥΡΗ ΑΚΤΙΝΑ.
Η ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΨΗΛΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΓΗΙΝΕΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΣΑΣ.
ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΠΥΚΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΚΡΑΙΕΣ ΕΓΩΙΣΤΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΘΕΣΕΙΣ Ή ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ,ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΔΥΣΚΟΛΟ ΣΤΟ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ ΣΤΙΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΑΚΤΙΝΩΝ.
ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝΥΨΩΣΕΙ ΤΙΣ ΔΟΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ,ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΕΓΩΙΣΜΟΥ,ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΑΤΟΙ ΜΕ ΤΑ ΠΕΔΙΑ ΔΥΝΑΜΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΣΩΘΟΥΝ….
ΕΝΑ ΥΨΗΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΓΑΠΗΣ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΚΑΡΔΙΑ,ΔΡΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΠΕΔΙΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΕΙ ΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ ΜΟΡΦΗ,ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΣΤΙΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΔΟΝΗΣΕΙΣ ΕΚΕΙΝΗΣ ΤΗΣ ΣΤΙΓΜΗΣ….
ΔΕΣΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ: UFO? TAKING ENERGY FROM EARTH? TAKING WATER? WHAT IS IT?
http://www.youtube.com/watch?v=a66GDKGfwIE&feature=player_embedded

ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΤΥΧΕΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΠΕΛΑΓΟΣ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ!!!.....ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΑΛΗΟΙ ΨΑΡΑΔΕΣ ΜΟΥΡΜΟΥΡΙΖΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΠΑΛΙΑ ΠΡΙΝ ΓΙΝΟΥΝ ΓΝΩΣΤΑ ΤΑ Α.Τ.Ι.Α. ..ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ''ΞΕΝΟΙ'' ΠΟΥ ΡΟΥΦΟΥΣΑΝ ΤΟ ΜΕΔΟΥΛΙ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ!

ΑΚΟΥΣΤΕ....slayer - angel of death...

...Ο ΤΑΞΙΔΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΤΟΥΝΕΛ...
...Ο ΑΠΟΜΑΚΡΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΟΝΕΙΡΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΟΧΡΟΝΟΥ...
...Ο (εξωγήινος ΕΛ) ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ ΓΗ'Ι'ΝΩΝ ΠΡΟΒΑΤΩΝ...και των απανταχού μασώνων!!!
...O EPISTROFEAS AΠO TON SYMPANTIKO AXRONO...
...Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΤΟΥ ΝΕΦΕΛΙΜΙΚΟΥ 666...
...Ο ΕΞΩΚΟΣΜΙΚΟΣ ΕΛ SPACE TIMELORD...
......666......
Ανώνυμος είπε...

ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΕΞΤΡΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΣΤΟ PC http://bux.to/register.php/MARIOSBB.html
Ανώνυμος είπε...

ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΕΓΙΝΕΣ ΠΑΛΙ ΝΑΥΤΗ.
...ΑΟΡΑΤΟΣ...
Ανώνυμος είπε...

ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΜΑΡΤΩΛΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΘΙΣΟΥΝ ΓΗΤΕΥΤΗ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΟΡΘΙΟΙ.
...ΑΟΡΑΤΟΣ...
Ανώνυμος είπε...

ΑΛΛΟ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΝΑΥΤΗ ΚΙ ΑΛΛΟ ΤΟΥ ΚΑΝΤΙΛΑΝΑΥΤΗ....
ΝΟΑΣ είπε...

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΞΟΚΟΣΜΟΚΕ .ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΣΚΑΛΕΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Η ΨΥΧΗ;ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΙΑ ΣΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΦΥΓΕΙ.ΤΑ ΛΕΩ ΛΙΓΟ ΓΗΙΝΑ ΓΕΑΙΑ ΣΟΥ ΑΟΡΑΤΕ
...Ο ΕΞΩΚΟΣΜΙΚΟΣ SPACE TIMELORD... ......666...... είπε...

--- ΓΙΓΑΝΤΙΑ ΕΞΩΓΗΙΝΑ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΑ ΠΕΡΙΤΡΙΓΥΡΙΖΟΥΝ ΤΗ ΓΗ ---
Από τις αρχές του 2010 μέχρι και σήμερα, κυκλοφορεί η φήμη στο διαδίκτυο ότι διάφορα εξωγήινα μητρικά διαστημόπλοια πλησιάζουν τον πλανήτη μας ενώ άλλα μικρότερα περιτριγυρίζουν την περιοχή. Ερασιτέχνες αστρονόμοι, ufo-believers, δημοσιογράφοι και επιστήμονες αποκαλύπτουν όσο περνάει ο καιρός όλο και περισσότερα εξωγήινα σκάφη, πολλές ιστοσελίδες παρουσιάζουν τη Γη σε ομηρία, αλλά οι επίσημες αρχές δεν βλέπουν κάτι παράξενο ακόμα στο διάστημα, έχοντας όμως και τις αμφιβολίες τους!
Στις 29 Ιανουαρίου του 2010, το Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια εντόπισε το Αντικείμενο P/2010-A2 να περιστρέφεται σε απόσταση περίπου 144 εκατομμύριων χιλιομέτρων από τη Γη, στην κύρια ζώνη αστεροειδών μεταξύ Άρη και Δία. Ο Ντέιβιντ Τζούιτ από το Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια δήλωσε στο πρακτορείο Reuters: "Είναι πιθανότατα το αποτέλεσμα της πρόσφατης σύγκρουσης μεταξύ δύο αστεροειδών. Τον πυρήνα ακολουθεί μια ουρά με πολύ περίεργη εμφάνιση, που ποτέ δεν είχαμε δει στο παρελθόν. Η ινώδης εμφάνιση του αστεροειδούς διαφέρει από οτιδήποτε έχει καταγραφεί μέχρι σήμερα σε εικόνες συνηθισμένων κομητών από το τηλεσκόπιο Χαμπλ.’’ Ακόμα και σήμερα οι επιστήμονες της NASA, της ESA και της UCLA, δεν είναι σίγουροι για τη ταυτότητα του αντικειμένου. Μήπως όμως αποκρύπτουν την ύπαρξη εξωγήινου διαστημοπλοίου;
Από τις 18 έως τις 23 Ιανουαρίου και από τις 22 έως τις 28 Νοεμβρίου του 2010, το τηλεσκόπιο SOHO κατέγραφε αρκετά γιγάντια αντικείμενα μπροστά από τον ήλιο. Οι τολμηροί μιλούν για στόλο γιγαντιαίων διαστημοπλοίων στο μέγεθος του πλανήτη Δία που κρύβονται στο φως του Ήλιου και το συνδυάζουν με την ταυτόχρονη έξαρση εμφανίσεων ufo, σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του πλανήτη μας. Οι κινήσεις των τεράστιων αντικειμένων είναι ακανόνιστες και δεν μπορούν να χαρακτηριστούν ως άγνωστοι πλανήτες. Διάφοροι επιστήμονες μιλούν για *******ωρίτες που περνούν πολύ κοντά στη Γη και μπροστά από τον Ήλιο, ενώ η NASA μιλάει άλλοτε για δυσλειτουργίες του τηλεσκόπιου και άλλοτε για κατασκευασμένες φωτογραφίες.

Στις 16 Μαίου του 2010, η NASA αποκαλύπτει ότι ένα άγνωστο αντικείμενο πλησιάζει τη Γη από το βαθύ διάστημα και είναι σχεδόν βέβαιο ότι είναι τεχνητής προέλευσης παρά ένας αστεροειδής. Το αντικείμενο 2010 KQ εντοπίστηκε από το Catalina Sky Survey στην Αριζόνα και ήταν υπό παρακολούθηση από την υπηρεσία της NASA την Earth Object Program που εδρεύει στο Jet Propulsion Laboratory στην Καλιφόρνια. Τον Ιούνιο του 2010, όταν το αντικείμενο πέρασε κοντά από τη Γη, η NASA δήλωσε επίσημα ότι ήταν πιθανώς ένα μεγάλο μεταλλικό εξάρτημα πυραύλου.
Παρόμοια γνώμη εξέφρασε και ο Paul Chodas, εμπειρογνωμόνων της JPL, που πιστεύει ότι το αντικείμενο πρέπει να είναι ένα διαστημικό σκάφος ή τμήμα του, από μια παλιά διαπλανητική αποστολή του παρελθόντος χωρίς και αυτός να δηλώνει απόλυτα σίγουρος. Η επόμενη επίσκεψη του αντικειμένου κοντά στην Γη θα είναι μάλλον το 2036, αφού διαπιστώθηκε ότι διαγράφει κυκλική τροχιά.
Αρχές Ιανουαρίου του 2011, η ρωσική εφημερίδα Pravda και η ηλεκτρονική της έκδοση έγραψαν ότι υπάρχουν τρία γιγαντιαία διαστημόπλοια τα οποία κατευθύνονται προς τη Γη. Το εμπλεκόμενο σύστημα αναζήτησης Haard και το πρόγραμμα Seti δεν επιβεβαιώνουν τις πληροφορίες της Ρωσικής εφημερίδας ούτε ο αστρονόμος Phil Plait που θεωρεί τις φωτογραφίες κατασκευασμένες. Τα τεράστια αντικείμενα που είναι πέρα από την τροχιά του Πλούτωνα επιβεβαιώνονται μόνο από τον δικτυακό αστρικό χάρτη της ιστοσελίδας http://www.sky-map.org/ στις παρακάτω τρείς συντεταγμένες: 19 25 12 -89 46 03 , 16 19 35 -88 43 10 και 02 26 39 -89 43 13 . (Για να τα δείτε, αντιγράψτε τις συντεταγμένες στο search της παραπάνω ιστοσελίδας).
......συνέχεια...
...Ο ΕΞΩΚΟΣΜΙΚΟΣ SPACE TIMELORD... ......666...... είπε...

..συνέχεια..

Όμως καθώς ψάχναμε στην συγκεκριμένη περιοχή για τα διαστημόπλοια ανακαλύψαμε κι άλλα πέντε παρόμοια σχήματα: 19 26 51 -88 42 38 , 08 50 47 -89 38 09 , 14 38 50 -88 40 42 , 14 59 06 -88 21 24 και 23 13 00 -88 53 11 . Τελικά βρήκαμε περισσότερα διαστημόπλοια ή αποδείξαμε την παρανόηση των συγκεκριμένων φυσικών σχημάτων;

Στις 27 Δεκεμβρίου του 2010 παρουσιάστηκε στο διαδίκτυο ένα ‘’όχι και τόσο πρόσφατο’’ βίντεο με αρκετά περίεργα αντικείμενα. Ο ερασιτέχνης αστρονόμος John Lenard Walson, κατέγραψε με το αυτοσχέδιο τηλεσκόπιο του 35 περίπου περίεργα Α.Τ.Ι.Α. να περιφέρονται γύρο από τον πλανήτη μας! Μήπως τελικά είμαστε κάτω από στενή παρακολούθηση, μέχρι να φτάσει η στιγμή της μεγάλης συνάντησης; Υπάρχει βέβαια και η πιθανότητα, όλα αυτά τα περίεργα αντικείμενα να είναι απλά μικρόβια στο φακό του αυτοσχέδιου τηλεσκόπιου εγγραφής και ο ερασιτέχνης αστρονόμος να εκμεταλλεύτηκε την ομοιότητα για λίγα λεπτά δημοσιότητας!

Ακόμα και μετά τη παρουσίαση όλων αυτών των στοιχείων, συνεχίζει να υπάρχει η ίδια αμφιβολία, αν όλα αυτά είναι αληθινά ή απατηλά όνειρα σωτηρίας. Κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά αν πέφτετε θύματα - που βλέπουν παντού διαστημόπλοια να έρχονται- των μυστικών υπηρεσιών που αποκρύπτουν μια μεγαλειώδης ενδεχόμενη επαφή. Βέβαια μπορεί όλες οι λογικές εξηγήσεις που έχουν δοθεί να είναι οι αληθινές, ακόμα κι αν δεν πολύ-αρέσουν στ’αυτιά σας…


ΝΑΖΑRETH - Morning Dew ....ΓΙΑ ΤΗΝ Άννα

ΝΙΚΟΣ ΝΟΜΙΚΟΣ - ΘΑΛΑΣΣΑ, ΘΑΛΑΣΣΑ ...ΑΟΡΑΤΕ...ΑΦΙΕΡΩΣΕ ΤΟ ΣΤΗΝ ΣΚΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΛΛΕΣ...ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ, ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ!

ο εξωκοσμικός 666, ξέρει πάντα να ταράζει τα νερά,


...Ο ΤΑΞΙΔΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΤΟΥΝΕΛ...
...Ο ΑΠΟΜΑΚΡΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΟΝΕΙΡΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΟΧΡΟΝΟΥ...
...Ο (εξωγήινος ΕΛ) ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ ΓΗ'Ι'ΝΩΝ ΠΡΟΒΑΤΩΝ...και των απανταχού μασώνων!!!
...O EPISTROFEAS AΠO TON SYMPANTIKO AXRONO...
...Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΤΟΥ ΝΕΦΕΛΙΜΙΚΟΥ 666...
...Ο ΕΞΩΚΟΣΜΙΚΟΣ ΕΛ SPACE TIMELORD...
......666......
Ανώνυμος είπε...

EΛΑ ΠΑΛΙΚΑΡΕ ΝΟΑ.
...ΑΟΡΑΤΟΣ...
ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ Η ΠΡΩΤΗ ΤΗ ΤΑΞΕΙ ΑΜΑΖΟΝΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΤΟΥ ΕΞΩΚΟΣΜΙΚΟΥ 666... είπε...

Όλα είναι κωδικοποιημένα με απλούστατο τρόπο στα ευαγγέλια και στις πράξεις των αποστόλων και ειδικά στις επιστολές του Απ. Παύλου και φυσικά στην μέγιστη Αποκάλυψη!
Η ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΒΡΙΘΕΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΛΗΝ ΕΛΑΧΙΣΤΟΤΑΤΩΝ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ...
ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΚΛΟΣ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ!
Ανώνυμος είπε...

O.K ΕΞΩΚ...ΣΜΙΚΕ ΜΠΗΚΕΣ ΕΣΥ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΤΗΣ ΤΟ ΑΦΙΕΡΩΣΕΙΣ.
ΟΠΟΤΕ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΤΤΟΣ.
ΛΟΙΠΟΝ ΝΑΥΤΗ ΠΕΣ ΩΡΑ ΚΑΙ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΛΕΙΣΤΕΙ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ.
...ΑΟΡΑΤΟΣ...
Ανώνυμος είπε...

ΘΑΛΛΑΣΑ ΘΑΛΛΑΣΑ ΤΙ ΜΟΥ ΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ..ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΧΑΣΑ ΚΑΘΕ ΛΙΜΑΝΙ...
Stylianos-ohara.gr είπε...

Ο ΘΕΟΣ ΛΕΕΙ ΝΑ ΑΓΑΠΑΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΥΣ, ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΟΛΟΙ ΘΑ ΑΝΑΣΤΗΘΟΥΝ.

ΑΛΛΑ ΑΦΟΥ ΟΛΟΙ ΘΑ ΑΝΑΣΤΗΘΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΥΣ;
Ανώνυμος είπε...

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ.
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΛΕΙΝΕΙ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕ.
...ΑΟΡΑΤΟΣ...
Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΜΕ ΘΕΕ ΜΟΥ ΜΗ ΜΑΣ ΑΦΗΝΕΙΣ..
Ανώνυμος είπε...

OHARA ΕΓΩ ΕΧΩ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΚΑ ΠΑΙΔΙΑ.
ΟΠΟΤΕ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΑΝΑΧΩΡΩ.
ΟΥΤΕ ΜΑΓΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ ΕΧΩ ΓΗΤΕΥΤΗ.
...ΑΟΡΑΤΟΣ...
Ανώνυμος είπε...

ΑΟΡΑΤΕ.. ΑΦΙΕΡΩΣΕ ΤΟ ΣΕ ΜΕΝΑ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ. ΤΖΙΝΑ.
Ανώνυμος είπε...

Σαν τα χιόνια....εμφανίστηκα και εγώ....τυχαίο , δεν το νομίζω!...άντε να έρθει να τελειώνουμε... χαιρετώ όλη την παρέα...γεία σου Ιφιγένεια αν, και δε σε γνωρίζω.

ΕΞΩ.....Fight fire with fire - THERION, ( GOOD METALLICA COVER)
Φιλάκια
Άννα
Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΤΖΙΝΑ ΕΔΩ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ ΠΑΡΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ.
ΜΑΖΩ.
ΝΑΥΤΗ ΝΟΜΙΖΩ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΜΕ.
...ΑΟΡΑΤΟΣ...
Ανώνυμος είπε...

EΛΑ ΒΡΕ ΑΝΝΑ.
ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ.
...ΑΟΡΑΤΟΣ...
Ανώνυμος είπε...

ΔΕ ΤΟ ΓΟΥΣΤΕΡΝΩ ΑΥΤΟ ΡΕ!ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ?ΤΖΙΝΑ
ΝΕΦΕΛΙΜ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΝ ΚΑΤΙ ΕΞΥΠΝΑΚΗΔΕΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΕΠΟΝΟΜΑΖΟΜΕΝΕ ΚΑΙ ΜΟΡΦΕΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΝΕΦΕΛΙΜ ΚΑΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΕΞΩΚΟΣΜΙΚΕ είπε...

ΘΑ ΣΑΣ ΣΥΝΤΡΙΨΟΥΜΕ.ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΙ ΔΟΥΛΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΝΟΩ!
Ανώνυμος είπε...

ΤΖΙΝΑ ΣΕ ΨΑΧΝΕΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ! ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΑΤΑΣ ΣΤΑ ΜΠΛΟΓΚΣ!
Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΤΖΙΝΑ!
Ανώνυμος είπε...

Χ Α Χ Α Χ Α !!!!!!12 02
Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΤΖΙΝΑ ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΑΦΙΕΡΩΣΩ;
...ΟΤΑΝ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΘΑ ΜΙΛΑΣ...
...ΑΟΡΑΤΟΣ...
Ανώνυμος είπε...

Ι AM THE REAL TZINA!!!
ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ Η ΠΡΩΤΗ ΤΗ ΤΑΞΕΙ ΑΜΑΖΟΝΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΤΟΥ ΕΞΩΚΟΣΜΙΚΟΥ 666... είπε...

ΓΕΙΑ ΣΟΥ Άννα...ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΣΕ ΞΕΡΩ, ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΞΩΚΟΣΜΙΚΟ 666 ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ.
ΧΑΙΡΕ ΑΟΡΑΤΕ.
Ανώνυμος είπε...

ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΔΟΥΛΑΚΙ ΤΟΥ ΕΞΩΚΟΣΜΙΚΟΥ.
...ΑΟΡΑΤΟΣ...
Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΑΟΡΑΤΕ???ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΚΑΤΙ ΑΚΟΥΣΤΙΚΟ ΔΕ ΠΑΙΖΕΙ?ΤΖΙΝΑ
ΝΟΑΣ είπε...

ΔΕΝ ΜΑΣΑΜΕ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΕΦΕΛΙΜ.ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΧΕΙ Η ΑΧΛΑΔΑ ΤΗΝ ΟΥΡΑ.ΕΧΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΑ...
Ανώνυμος είπε...

OXI ΡΕ ΗΛΙΘΙΑ, ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ...
ΚΙ ΑΜΑ Σ ΑΡΕΣΕΙ...
...ΑΟΡΑΤΟΣ...
Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΣΥ ΤΖΙΝΑ.
ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΑΝΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΟ.
ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΑΦΙΕΡΩΣΩ ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ.
...ΑΟΡΑΤΟΣ...
Ανώνυμος είπε...

12:12 ΓΙΑΤΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΟΝΟΜΑ;
ΘΕΣ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΡΩΙ;
...ΑΟΡΑΤΟΣ...
Ανώνυμος είπε...

NTAΞEI ΡΕ ΑΟΡΑΤE, ΔΕΝ ΠΑΡΕΞΗΓΙΕΜΑΙ, ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ Μ ΑΛΑΚΟΚ ΑΒ ΛΗΣ. ΤΖΙΝΑ
Ανώνυμος είπε...

ΠΕΣ ΤΑ ΡΕ ΝΟΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΑΤ...ΑΝΙΚΑ ΔΟΥΛΑΚΙΑ.
...ΑΟΡΑΤΟΣ...
Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΟΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΠΟΙΑΝΟΥ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΡΕ Μ/Α/Λ/Α/ΚΙΣΜΕΝΟ 12:15 π.μ. ;;; ΣΗΚΩ ΚΑΙ ΦΥΓΕ ΑΠΟ ΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΜΗ ΜΕ ΤΡΕΛΛΑΙΝΕΙΣ ΒΡΑΔΙΑΤΙΚΑ!!!
...ΑΟΡΑΤΟΣ...
Ανώνυμος είπε...

TZINAKI OTI ΠΕΙΣ.
ΔΕΚΤΟ.
ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΜΑΛΩΣΩ.
ΕΙΜΑΙ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΣ.
...ΑΟΡΑΤΟΣ...
Ανώνυμος είπε...

12:19 ΡΕ ΜΠΙΝΕ ΓΑΜ...Ω ΤΟ ******* ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΣΟΥ .
ΑΝΤΕ ΔΕΝ ΧΟΡΤΑΣΕΣ;
ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΓΑΜ...ΣΩ ΚΑΙ ΣΕΝΑ.
...ΑΟΡΑΤΟΣ...
Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΜΟΥ ΚΛΑΣΕΙΣ ΜΙΑ ΜΑΝΤΡΑ ΡΕ ΤΡΑΒΕΛΙ ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ, ΠΟΥ ΧΤΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΤΑ ΞΕΝΑ ΟΝΟΜΑΤΑ, Π. ΟΥΣ ΤΗ ΠΑΝΑ...
...ΑΟΡΑΤΟΣ...
Ανώνυμος είπε...

ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΣΟΙ ΑΟΡΑΤΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΡΕ ΓΜΤ; ΕΓΩ ΜΠΕΡΔΕΥΤΗΚΑ...
Αντιγόνη
Ανώνυμος είπε...

Αχ ΕΞΩΚΟΣΜΙΚΈ ΠΟΛΥ ΘΑ ΤΡΑΒΗΞΕΙ....αλλά θα νικήσω!!!
Prodigy - out of space!
Άννα
Ανώνυμος είπε...

12:22 ΠΑΡΤΟΝ ΚΑΙ ΦΥΓΕ ΚΛΩΝΕ.
ΑΝΤΕ ΣΤΟΝ ΔΙΑΟ...ΛΟ.
ΓΑΜ...ΙΟΛΗ.
...ΑΟΡΑΤΟΣ...
Ανώνυμος είπε...

ANTΓΟΝΗ ΕΝΑΣ ΑΟΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΟΙ ΚΛΩΝΟΙ ΤΟΥ.
ΤΕΤΟΙΕΣ ΩΡΕΣ ΞΕΣΑΛΩΝΟΥΝ ΤΑ ΔΑΙΜ..ΟΝΙΑ.
...ΑΟΡΑΤΟΣ...
Ανώνυμος είπε...

ΤΟ Μ. ΟΥ. ΝΙ ΠΟΥ ΣΕ ΠΕΤΑΓΕ ΡΕ ΑΔΕΡΦΗ ΑΠΑΤΕΩΝΑ 12:25 ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΙΣΕΙΣ ΚΙΟΛΑΣ!!! ΚΩ ΛΟΠ. ΟΥΣΤ. Α!!!
...ΑΟΡΑΤΟΣ...
...Ο ΕΞΩΚΟΣΜΙΚΟΣ SPACE TIMELORD... ......666...... είπε...

Άννα πάμε να φύγουμε σε άλλη ανάρτηση, εδώ βρώμισε ξανά από τα ίδια....
Ανώνυμος είπε...

ο.κ άρχοντα
Άννα
Ανώνυμος είπε...

12:26 ΟΤΑΝ ΣΕ ΓΑΜ,,,ΗΣΩ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΓΝΩΜΗ.
ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ.
...ΑΟΡΑΤΟΣ...

ΑΛΛΑ ΞΕΧΑΣΑ ΔΕΝ ΠΗ...ΑΩ ΔΑΙΜΟΝΕΣ.
ΜΟΝΟ ...
Ανώνυμος είπε...

ΝΑΥΤΗ ΟΤΑΝ ΜΕ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΑΠΟ ΑΓΓΕΛΟΣ ΓΙΝΟΜΑΙ ΒΑΜΠΙΡ.
...ΑΟΡΑΤΟΣ...
ΤΖΙΝΑ είπε...

ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ! ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ! ΑΟΡΑΤΕ ΔΕΝ ΣΕ ΓΟΥΣΤΑΡΩ!
Ανώνυμος είπε...

ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΣΟΥ ΦΙΛΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΒΝΑΙ ΠΟΙΟΣ.ΑΓΑΜΕΜΝΩΝ.
Ανώνυμος είπε...

TZINA AΠ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΗΔ ΙΟΛΑ!ΑΓΑΜΕΜΝΩΝ.
Ανώνυμος είπε...

12:37 ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ ΧΑΝΕΙΣ ΛΑΔΙΑ;
ΠΟΙΟΣ ΣΕ ΡΩΤΗΣΕ ΑΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ Η ΟΧΙ;
ΕΛΕΟΣ.
ΑΝΤΕ ΠΗΓΑΙΝΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙΣ ΑΛΛΟΥ.
ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΤΟ ΚΟΥΒΑΔΑΚΙ.
Ε;.
...ΑΟΡΑΤΟΣ...
ΠΑΝΑ ΤΗΝ ΕΦΑΓΕΣ ΤΗΝ ΜΕΛΙΤΖΑΝΑ ΑΝΤΕ ΦΑΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΠΑΝΑΝΑ ΣΤΟΝ Κ0Λ0 ΚΑΙ ΗΣΥΧΑΣΕ είπε...

ΣΤΑΜΑΤΑ ΡΕ Μ Α Λ Α Κ Α ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΝΩΜΑΛΟ ΒΟΥΒΑΛΟΠΑΙΔΟ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΕ ΠΙΘΗΚΑ! ΟΥΣΤ ΡΕ ΔΟΛΙΟΦΘΟΡΕΑ ΖΙΚΟ!
Ανώνυμος είπε...

ΑΟΡΑΤΕ ΚΑΛΑ ΤΗΣ ΕΙΠΕ ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΩ ΠΩΣ Η ΤΥΠΙΣΣΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΙΚΗ.ΑΓΑΜΕΜΝΩΝ.
ΤΖΙΝΑ είπε...

ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ! ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ! ΑΟΡΑΤΕ ΔΕΝ ΣΕ ΓΟΥΣΤΑΡΩ! ΣΤΟ ΕΙΠΑ!
ΤΩΡΑ ΘΕΛΩ ΤΟΝ ΑΓΑΜΕΜΝΩΝΑ!!!!!!!!!!!!!!!ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΕΙ ΧΥΜΑ!!!!!!!!!!!!1
Ανώνυμος είπε...

ΛΟΛΙΤΑ ΕΙΠΕ=ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΓΩ ΑΓΑΜΕΜΝΩΝ.ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΤΖΙΝΑ ΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΕΝΑΝ ΑΟΡΑΤΟ ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ (ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΜΩΣ )ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΝΝΑ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΜΟΡΦΕΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΓΛΥΚΟ ΠΑΡΕΑΚΙ ΣΩΣΤΑΑΑΑ??
Ανώνυμος είπε...

ΚΟΥΚΛΑΡΑ ΜΟΥ ΕΣΥ!!!!!!ΑΓΑΜΕΜΝΩΝ
Ανώνυμος είπε...

ΑΓΑΜΕΜΝΩΝ ΠΑΡΤΗ ΒΡΕ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΕΣΥ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΩ.
ΤΖΙΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑ.
...ΑΟΡΑΤΟΣ...
ΠΑΝΑ ΤΗΝ ΕΦΑΓΕΣ ΤΗΝ ΜΕΛΙΤΖΑΝΑ ΑΝΤΕ ΦΑΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΠΑΝΑΝΑ ΣΤΟΝ Κ0Λ0 ΚΑΙ ΗΣΥΧΑΣΕ είπε...

19 Νοεμβρίου 2011 12:50 π.μ. ΛΟΛΙΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!Ο ΜΟΡΦΕΑΣ ΣΕ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ.................
Ανώνυμος είπε...

ΛΟΛΑ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΕΑΚΙΑ.
...ΑΟΡΑΤΟΣ...

ΡΕ ΝΑΥΤΗ ΠΟΥ ΠΗΓΕΣ;
Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΩ ΡΕ ΦΙΛΕ, ΒΛΕΠΩ Η ΓΚΟΜΕΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΛΛΙΤΣΙΔΑ, ΑΣΕ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΟΒΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΠΑΖΟ.ΑΓΑΜΕΜΝΩΝ
Ανώνυμος είπε...

TZINA/ΛΟΛΙΤΑ AΠ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΗΔ ΙΟΛΑ!ΑΓΑΜΕΜΝΩΝ.
Ανώνυμος είπε...

ΛΟΛΙΤΑ ΕΙΠΕ=Χ Ι Χ Ι Χ Ι ΝΙΑΟΥ ΝΙΑΟΥ
Ανώνυμος είπε...

Η ΤΖΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΓΚΟΜΕΝΑΚΙ ΑΛΛΑ ΠΑΡΤΣΑΚΚΟ!

Ο ΠΡΩΗΝ
Ανώνυμος είπε...

ΑΓΑΜΕΜΝΩΝ ΕΙΣΑΙ Ο ΚΛΟΝΟΣ ΜΟΥ?ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΩ ΡΕ ΦΙΛΕ.ΑΓΑΜΕΜΝΩΝ.
Ανώνυμος είπε...

ΝΙΑΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ?ΜΩΡΟ ΜΟΥ!
ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΙΑ
Ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΣ
Ανώνυμος είπε...

BΡΕ ΑΓΑΜΕΜΝΩΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙΣ.
ΕΝΑ....ΚΑΙ ΧΑΡΗΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΜΙΑ.
...ΑΟΡΑΤΟΣ...
Ανώνυμος είπε...

122 55 ΛΟΛΙΤΑ ΕΙΠΕ =ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΠΑΡΕΑΚΙΑ Χ Ι Χ Ι ΝΙΑΟΥ ΝΙΑΟΥ
Ανώνυμος είπε...

ΑΛΛΟ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΤΟΥ ΝΑΥΤΗ ΚΙ' ΑΛΛΟ ΤΟΥ ΚΑΝΤΗΛΑΝΦΤΗ!
ΑΧ ΝΙΑΟΥ!!!! ΜΩΡΟ.
Ανώνυμος είπε...

TI NA THN ΠΑΝΤΡΕΥΤΩ ΡΕ ΦΙΛΕ, ΚΑΝΑ "ΣΟΒΑΝΤΙΣΜΑ" ΘΑ ΤΗΣ ΡΙΞΩ ΚΑΙ ΘΑ ΦΥΓΩ.ΑΓΑΜΕΜΝΩΝ.
ΤΖΙΝΑ ΑΝΤΙΠΑΛΗ ΤΗΣ ΛΟΛΙΤΑΣ είπε...

ΑΓΑ,ΘΕΛΩ "ΣΟΒΑΝΤΙΣΜΑ" ΑΠΟ ΣΕΝΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ανώνυμος είπε...

AΓΑΜΕΜΝΩΝ ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ ΦΙΛΕ.
ΜΟΝΟ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΠΑΖΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΤΑΝΙΩΣΕΙΣ ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ.
...ΑΟΡΑΤΟΣ...
Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΓΗΤΕΥΤΗ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕΣ ΡΕ ΓΑΜ,,,ΩΤΟ.
ΣΕ ΨΑΧΝΩ.
ΑΝ ΝΑΙ ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ.
ΚΑΙ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.
ΑΝΝΑ ΜΑΛΛΟΝ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΠΑΡΑΚΙ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕΣ.
Ε;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
...ΑΟΡΑΤΟΣ....
Ανώνυμος είπε...

BAT CITY ΞΕΡΕΙΣ...ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΤΕΚΙ ΜΟΥ! ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΕΞΩ... ΑΟΡΑΤΕ....ΠΑΩ ΓΙΑ ΠΟΤΟ ΚΑΙ ΡΟΚΙΕΣ....ΝΥΧΤΑ!
Ανώνυμος είπε...

ΛΟΛΑ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΩ ΜΟΝΟΣ.
ΕΧΩ ΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΜΟΥ.
ΜΗΝ ΜΟΥ ΣΠΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡ,,,,ΔΙΑ.
ΑΝΤΙΛΑΒΟΥ;
...ΑΟΡΑΤΟΣ...
ΝΕΦΕΛΙΜ ΜΠΑΝΑΝΑ! είπε...

ΤΖΙΝΑ! ΛΟΛΙΤΑ! ΕΧΩ ΜΠΑΝΑΝΕΣ! ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΩ ΑΠΟ ΜΙΑ;
Ανώνυμος είπε...

ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΕΠΕΜΒΑΙΝΩ. ΑΛΛΑ ΡΕ ΕΞΩΚΟΣΜΙΚΕ ΤΗΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΨΑΡΙ ΣΤΑ ΧΕΙΛΗ ΠΟΥ ΛΕΜΕ. ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΧΑΜΠΑΡΙΑΖΕΙΣ ΟΤΙ ΣΕ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ. ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ Ή ΤΡΙΓΩΝΟΜΕΤΡΙΑ, ΣΤΟ ΞΑΝΑΠΑ ΣΕ ΕΜΑΣ ΛΕΣ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ!
ΜΑΡΙΑ
Ανώνυμος είπε...

ΑΝΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ.
ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ.
Ο ΕΞΩ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ;
Ε;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
ΑΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΠΙΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΣΤΟ ΜΠΑΡ 17 ΛΥΚΑΒΒΗΤΟΥ.
ΟΠΟΤΕ ΠΡΟΚΥΨΕΙ.............
...ΑΟΡΑΤΟΣ...
Ανώνυμος είπε...

ΚΟΥΚΟΥ ΜΠΟΥΡΟΥΧΑ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΣΕ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΑΟ.....
ΤΣΙΚΙΣ
Ανώνυμος είπε...

1:25 ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΞΙΟΛΟΓΟ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΑΚΟΥ ΛΟΙΠΟΝ.
Ο ΑΟΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΓΚΟΜΕΝΑ ΦΙΛΟΥ ΤΟΥ.
ΕΝΑ ΠΟΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΝΑ.
ΑΝΤΕ ΤΡΙΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΑΙ ΒΑΛΕ.
Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΕΤΑ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ.
ΔΕΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΜΟΥΜΕ ΤΣΙΚΙ.
...ΑΟΡΑΤΟΣ...
Ανώνυμος είπε...

ΑΟΡΑΤΕ...,
Ο ΛΥΚΑΒΒΗΤΟΣ ΕΤΣΙ ΓΡΑΦΕΤΑΙ...;
ΑΠ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΕΙΣΑΙ ΦΙΛΕ Η ΑΠ ΤΑ ΔΡΙΜΥΚΛΑΝΑ ΚΑΙ ΠΟΥΛΑΣ ΤΡΕΛΛΑ...;ΑΓΑΜΕΜΝΩΝ.
Ανώνυμος είπε...

ΛΟΛΙΤΑ ΕΙΠΕ'Χ Ι Χ Ι ΝΑ ΜΑΙ ΠΑΛΙ ΕΓΩΩΩΩ....ΔΕ ΣΕ ΓΝΩΡΙΖΩ ΜΕΓΙΣΤΕ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΕ ΚΑΠΟΙΟ ΛΑΘΟΣ ΚΑΝΕΙΣ ΝΙΑ ΟΥ ΝΙΑΟΥ
Ανώνυμος είπε...

ΑΓΑΜΕΜΝΩΝ. Α ΓΑ/ΜΙ/ΣΟΥ ΡΕ ΒΛΑΧΟ. ΟΥ ΡΕ ΧΩΡΙΑΤΗ!

...ΑΟΡΑΤΟΣ...
Ανώνυμος είπε...

135 ΦΙΛΕ ΛΙΓΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΟΡΑΤΟ..ΑΝΤΕ ΣΠΑΣΕ ΚΛΩΝΕ .ΑΓΑΜΕΜΝΩΝ.
Ανώνυμος είπε...

.ΑΓΑΜΕΜΝΩΝ.
ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΜΕ? ΑΣΕ ΤΟΝ ΜΠΟΥΡΟΥΧΑ ΤΟΝ ΑΟΡΑΤΟ.

ΤΣΙΚΙΣ
Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΑΟΡΑΤΕ ΤΙ ΒΡΙΖΕΙΣ ΝΑ ΠΟΥΜΕ?ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΝΟΝΙΚΟΣ ΑΓΑΜΕΜΝΩΝ Ο ΒΑΡΒΑΤΟΣ Ο ΤΣΟΛΙΑΣ 1 94 ΥΨΟΣ ΟΧΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΑΛΛΑ ΑΜΑ ΣΕ ΠΕΤΥΧΩ ΚΛΩΝΕ ΘΑ ΣΕ ΛΙΩΣΩ .ΑΓΑΜΕΜΝΩΝ.
Ανώνυμος είπε...

1:35 ΒΑΛΕ ΜΗΔΕΝ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑ ΝΑ ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΑΛΛΟ ΣΧΟΛΙΟ.
ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΘΑ ΕΡΘΩ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΜΑ ΜΟΥ
...ΑΟΡΑΤΟΣ...
Ανώνυμος είπε...

ΘΕΛΩ.ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟΣ Ή ΠΑΘΗΤΙΚΟΣ ΕΙΣΑΙ;ΑΓΑΜΕΜΝΩΝ.
Ανώνυμος είπε...

ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ... ΘΕΣ ΝΑ ΤΗΣ ΜΙΛΗΣΕΙΣ...;
Ανώνυμος είπε...

1 41 ΜΕ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙΣ ΦΙΛΕ ΚΑΙ ΔΕ ΓΟΥΣΤΑΡΩ .!Ο ΑΓΑΜΕΜΝΩΝ ΠΑΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΘΥΛΥΚΑ .Ο ΑΓΑΜΕΜΝΩΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΘΥΛΙΚΑ ΣΤΟ ΣΤΥΛ ΣΑΚΙΡΑ ΜΙΚΡΩΚΑΜΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΝΑΖΙΑΡΙΚΑ ΜΩΡΑ ΑΝΤΙΛΑΒΟΥ ΦΙΛΕ?ΑΓΑΜΕΜΝΩΝ
Ανώνυμος είπε...

ΑΓΑΜΕΜΝΩΝ Η******* ΣΕ ΑΛΛΟ ΣΧΟΛΙΟ ΔΕΝ ΣΕ ΕΒΡΙΣΑ ΡΕ ΤΣΟΛΙΑ.
1:39 ΝΑ ΣΟΥ ΡΙΞΩ ΕΝΑ;
...ΑΟΡΑΤΟΣ...
Ανώνυμος είπε...

ΛΟΛΙΤΑ ΕΙΠΕ'ΝΙΑΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ!
Ανώνυμος είπε...

ΦΥΓΕ ΡΕ ΑΝΟΗΤΕ ΚΛΩΝΕ 1:45 ΚΑΙ ΑΣΕ ΜΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΝΑ ΚΟΝΝΕ ΑΠΟΨΕ... ΤΣΙΚΙΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ.ΑΓΑΜΕΜΝΩΝ.
Ανώνυμος είπε...

Και μετά σου λένε δεν μας ψεκάζουν...
Ανώνυμος είπε...

KAΛΑ ΤΩΡΑ ΓΕΛΑΣΑ.
ΡΕ ΣΕΙΣ ΚΑΛΑ ΛΕΕΙ Ο/Η 1:49
...ΑΟΡΑΤΟΣ...
Ανώνυμος είπε...

ΛΟΛΙΤΑ ΕΙΠΕ'ΝΙΑΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ!


ΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ ΛΟΛΙΤΑ

ΛΟΛΙΤΑ ΕΙΠΕ'ΝΙΑΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ!


ΕΡΧΟΜΑΙ ΝΑ ΣΕ ΒΡΩ

Ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΣ ΦΙΛΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΟΡΑΤΟ
Ανώνυμος είπε...

ΛΟΛΙΤΑ ΕΙΠΕ''.............ΑΓΑΜΕΜΝΩΝΑ????ΕΙΜΑΙ ΣΑΝ ΤΗ ΣΑΚΙΡΑ ΜΕ ΘΕΣ????ΧΙ Χ Ι ΧΙ ΝΙΑΟΥ ΝΙΑΟΥ
Ανώνυμος είπε...

ΛΟΛΙΤΑ ΕΙΠΕ. 1 54 ΨΑΞΕ ΨΑΞΕ ΔΕ ΘΑ ΜΕ ΒΡΕΙΣ!!Χ Ι Χ Ι ΝΝΝΝΝΙΑΟΥ!!!
Ανώνυμος είπε...

ΑΟΡΑΤΕ ΜΠΛΕΚΕΙΣ ΑΣΧΗΜΑ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΟΗΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΙΑΝΕΙΣ ΚΟΥΒΕΝΤΑ... ΑΣΕ ΤΟ ΧΑΒΑΛΕ ΚΑΙ ΦΕΥΓΑ

ΦΙΛΙΚΑ

ΝΤΑΣΦΙΝΤΑΝΙΑ
ΝΕΦΕΛΙΜ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΜΕ ΓΙΩΤΑ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ! είπε...

ΛΟΛΙΤΑ ΣΕ ΓΟΥΣΤΑΡΩ!!!
Ανώνυμος είπε...

Ο ΑΟΡΑΤΟΣ ΕΧΕΙ ΦΙΛΟ ΤΟΝ ΜΕΓΙΣΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟ???ΤΖΙΝΑ
Ανώνυμος είπε...

ΑΟΡΑΤΕ ΤΗ ΞΕΧΑΣΕΣ ΤΗ ΣΚΙΑ?ΕΛΑ ΣΕ ΜΕΝΑ ΤΖΙΝΑ.
Ανώνυμος είπε...

ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΙΔΕΣ ΑΝΤΕ ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ.
ΑΡΚΕΤΑ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ.
...ΑΟΡΑΤΟΣ...
Ανώνυμος είπε...

ΛΟΛΙΤΑ ΕΙΠΕ΄'1 59 ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ?ΝΙΑΟΥ?
Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΕ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ...ΑΓΑΜΕΜΝΩΝ.
Ανώνυμος είπε...

ΡΩΣΙΔΟΥΛΑ???ΑΣΕ ΔΕ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΓΚΑΜΗΛΕΣ
Ανώνυμος είπε...

ΛΟΛΙΤΑ ΕΙΠΕ''ΜΠΟΝ ΝΟΥΙ ΑΟΡΑΤΕ ΝΙΑΟΥΟΥΟΥ
Ανώνυμος είπε...

εκλασε ο αόρατος σχόλασε ο γάμος...
Ανώνυμος είπε...

NTΑΣΦΙΝΤΑΝΙΑ ΕΠΑΝΗΛΘΑ ΓΙΑΤΙ ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΣΕ ΚΑΛΗΝΥΧΤΙΣΩ.
...ΑΟΡΑΤΟΣ...
Ανώνυμος είπε...

ΕΜΕΝΑ ΔΕ ΘΑ ΜΕ ΚΑΛΗΝΥΧΤΙΣΕΙΣ; ΝΙΑΟΥ!ΑΓΑΜΕΜΝΩΝ.
ΝΕΦΕΛΙΜ ΜΠΑΝΑΝΑ! είπε...

ΦΑΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΜΠΑΝΑΝΑ ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟ ΜΕΝΑ.
Ανώνυμος είπε...

AMA ΣΤΗ ΧΩΣΩ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΤΗ ΜΠΑΝ Α ΝΑ ΑΠΟ ΝΕΦΕΛΙΜ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΕΛΟΧΙΜ...ΑΓΑΜΕΜΝΩΝ.
Ανώνυμος είπε...

ΛΟΛΙΤΑ ΕΙΠΕ'ΜΟΝΟ ΜΙΑ?2 24 ΧΙ ΧΙ
ΝΕΦΕΛΙΜ ΜΠΑΝΑΝΑ! είπε...

ΛΟΛΙΤΑ ΣΟΥ ΕΧΩ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΤΙΔΑ ΑΠΟ ΜΠΑΝΑΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΣ!
Ανώνυμος είπε...

ΟΤΙ ΜΑΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΤΕ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΙΔΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ Η ******* ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΑΣΚΗΣΗ ΣΤΑ ΟΠΛΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΕΠΙΖΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΑ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: