Powered By Blogger

Σελίδες

Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011

Εσχάτη προδοσία

ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ Εσχάτη προδοσία

Πολλές προσπάθειες χρειάζονται για να δει κανείς την αισιόδοξη πλευρά της σημερινής Ελλάδας. Όποια προσπάθεια και αν γίνεται από τον καθένα μας ξεχωριστά , οι διαπιστώσεις είναι τόσο απαγορευτικές για να είναι αισιόδοξος κάποιος, αφού τα συναισθήματα ξεχειλίζουν από οργή και θυμό. Πως επέτρεψε ο λαός μας να φθάσουμε στην σημερινή κατάντια της ολικής χρεοκοπίας και της διεθνούς ανυποληψίας;


Πόσο άξιζε μια πρόσκαιρη ευημερία μέσα σε μια αλόγιστη σπατάλη όλων των αγαθών που ήταν αποθηκευμένα μέσα από τους αγώνες
εκατομμυρίων Ελλήνων χρόνια και χρόνια. Αυτό βέβαια δεν έγινε με σχεδιασμό από τον απλό άνθρωπο αλλά από τους πολιτικούς και από την οικονομική ολιγαρχία που είναι οικονομικοί δολοφόνοι της χώρας.
1. Κατηγορούνται για εσχάτη προδοσία όλοι οι διατελέσαντες πρωθυπουργοί και τα επιτελεία τους από το 1974 και μετά, που με συνειδητές πράξεις και παραλήψεις διέλυσαν τον κοινωνικό ιστό και χρέωσαν την χώρα και τους πολίτες της με αβάσταχτα οικονομικά βάρη και εθνική υποτέλεια προς όφελος συγκεκριμένων προσώπων πέραν του ιδίου οφέλους που αποκόμισαν κατά την διάρκεια της θητείας τους σε κυβερνητικά καθήκοντα.
Η ποινή τους πρέπει να είναι η δήμευση της περιουσίας τους που αποκτήθηκε παράνομα .
2. Κατηγορούνται για εσχάτη προδοσία οι διοικητές των ασφαλιστικών ταμείων και τα διοικητικά τους συμβούλια για την διασπάθιση του μόχθου των Ελλήνων εργαζομένων, με ποινή την δήμευση της περιουσίας τους. Η συνέχεια της διαβίωσης τους να είναι όμοια με αυτή που καταδίκασαν τους συνταξιούχους να διαβιούν.
3. Κατηγορούνται για εσχάτη προδοσία τα στελέχη των τραπεζών που διετέλεσαν διοικητές τους και με τις πράξεις τους βοήθησαν να δίνονται χαριστικά δάνεια και το χειρότερο έγκλημα φυγάδευσαν χρυσό από την Ελλάδα επί Σημίτη και εγκατέστησαν κυρίαρχο της χώρας την GOLDMAN SACKS. Η συνέχεια της διαβίωσης τους να είναι όμοια με αυτή που καταδίκασαν τους συνταξιούχους να διαβιούν.
4. Κατηγορούνται οι δικαστές για εσχάτη προδοσία που κάλυψαν με τις αποφάσεις τους τις παράνομες πράξεις εκείνων που με την συνεισφορά των πολιτικών. Η συνέχεια της διαβίωσης τους να είναι όμοια με αυτή που καταδίκασαν τους συνταξιούχους να διαβιούν.
πλούτισαν παράνομα.
5. Κατηγορούνται για εσχάτη προδοσία όσοι ανώτατοι αξιωματικοί των ενόπλων δυνάμεων συμμετείχαν σε αγορές οπλικών συστημάτων ως μεσάζοντες για να ωφελήσουν τις βιομηχανίες που στην συνέχεια έγιναν υπάλληλοί τους. Ποινή τους η προβλεπόμενη από τον στρατιωτικό κώδικα με ταυτόχρονη δήμευση της περιουσίας τους.
Κατήγορός τους ο Ελληνικός λαός που πρέπει να πάρει τα ηνία της χώρας στα χέρια του προτού η διάλυση του είναι οριστική.
ΑΦΟΥΣΙΑ

arxaiaithomi

Δεν υπάρχουν σχόλια: