Powered By Blogger

Σελίδες

Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2011

Σάββατο, 17 Δεκεμβρίου 2011

Δεν μου κοβόταν το χέρι καλύτερα…

του Κώστα Χαρδαβέλλα

Ο φίλος πασόκος από κούνια όπως λέει, με πήρε τηλέφωνο. «Φέρε μου τώρα ένα μαχαίρι της κουζίνας, που να κόβει καλά. Θέλω να το κόψω το άχρηστο και να το πετάξω στα σκουπίδια».

«Ποιο ρε μεγάλε;» πρόλαβα να τον ρωτήσω.

«Το κωλόχερό μου που έριξε ψήφο σε αυτούς τους καραγκιόζηδες, όλους αυτούς που μάζεψε ο Γιωργάκης να μας κυβερνάνε, ακόμα και τώρα με τον Παπαδήμο».

Και δεν είχε άδικο ο φίλος μου, πρασινοφρουρός του '81 και...
του '85.

Τι τσίρκο είναι αυτό ρε παιδιά μέσα στο υπουργικό, με έναν Παπαδήμο έκπληκτο και αμήχανο να βλέπει τους υπουργούς του από το ΠΑΣΟΚ να τρώγονται σαν τα σκυλιά – για τα ψηφαλάκια πάντα, βεβαίως – βεβαίως.

Γιατί πέρα από την ανεπάρκειά τους που μας οδήγησε εδώ που είμαστε ( ποιον να πρωτοθυμηθείς; Τον Παπακωνσταντίνου; Τον Δρούτσα; Τον Πεταλωτή; Ή τον Ραγκούση που τα έκανε μπάχαλο με τους ταξιτζήδες καλοκαιριάτικα; Μήπως το γίγαντα Θεόδωρο που έστρεψε ακόμα και το «βαθύ» ΠΑΣΟΚ κατά του ΠΑΣΟΚ με τις απίστευτες δηλώσεις του «μαζί τα φάγαμε», «οι δημόσιοι υπάλληλοι είναι κοπρίτες», ποιον να πρωτοθυμηθείς;)

Τώρα αυτό το τσίρκο μεταφέρθηκε και στην κυβέρνηση Εθνικής Ενότητας (τρομάρα μας), όπου ο φουκαράς κ.Παπαδήμος πρέπει να κυβερνήσει αλλά κυρίως να κάνει το θηριοδαμαστή σε υποψήφιους δελφίνους και υποδελφίνους του ΠΑΣΟΚ που με τη συμπεριφορά τους θέλουν να αγοράσουν ανεκτικότητα και ψήφους από τους πολίτες.

Πλακώνεται ο Βενιζέλος με τον Ρέππα που δεν μπόρεσε να υλοποιήσει το πρόγραμμα για την εφεδρεία των δημοσίων υπαλλήλων και τώρα η Τρόικα ζητά να γίνουν 150 χιλιάδες απολύσεις.

Πλακώνεται η Διαμαντοπούλου με τον Ρόβλια και πάει λέγοντας.

Οι τύποι είναι απίστευτοι. Εδώ η χώρα καίγεται, οι περισσότεροι Έλληνες θα κάνουν Χριστούγεννα όπως στην κατοχή του '42 και οι «πασοκάνθρωποι» της κυβέρνησης κοιτάζουν πώς να σώσουν τα κοτέτσια τους.

Μωρέ, όχι το χέρι σου κόβεις, αλλά και το πόδι σου κι ότι άλλο εξέχει και σου περισσεύει ( για να μην το ονοματίσω, μας διαβάζουν και παιδιά).

15 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο Παπαδήμος δηλαδή είναι αυτός που θα μας σώσει;
Το ψάρι βρομάει απ'το κεφάλι.Και στις εκάστοτε κυβερνήσεις, τα "κεφάλια" βρομούσαν όλα.
Ο Παπαδήμος τι μέρος του λόγου είναι που .. δε βρομάει;
Άσε μας ρε Χαρδαβέλλα...πολύξερε!
Ανώνυμος είπε...

Κύριε Καραμέλα(παιδική)...

Δεν σου χρειάζεται μαχαίρι !

Σχοινί και σαπούνι ΜΑΝΙΑΤΙΚΟ !!! σου χρειάζεται.

Οσο για ...βοήθεια! αυτήν προσφέρεται...ΔΩΡΕΑΝ !!!

ΥΓ.

Για σιγουριά σε ξαναανεβάζουμε!

Κρίμα τον άνθρωπο που σε στεφάνωσε.....

Τα ΠΟΥΛΗΣΕΣ ΟΛΑ !!! ΚΑΙ....ΟΛΥΣ !!!


ΦΙΛΟΤΟΜΑΡΙΣΤΗ !!!...
Ανώνυμος είπε...

φουκαράς κ.Παπαδήμος ?
Φουκαράς αυτό το τσουβαλιασμένο απο λεφτά... λαμόγιο ?
Ρε που πάμε ρε...
Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟ ΤΟ ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΜΑΚΡΙΝΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ, Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΕΤΑΞΑΣ, ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΟΔΟ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ:

(Απόσπασμα Λόγου του, εις Σέρρας την 27-10-1936)

< Εις ένα τόπον πολιτισμένον δεν επιτρέπεται να υπάρχη αυτό το αίσχος και ΝΑ ΕΞΟΔΕΥΩΝΤΑΙ ΟΙ ΠΟΡΟΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΗΦΗΝΑΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ. Ντροπή! ΑΥΤΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΙΨΟΥΝ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΟ ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ ΕΓΩ ΟΤΙ ΘΑ ΛΕΙΨΟΥΝ>
....ΤΟΙΣ ΝΟΥΝ ΕΧΟΥΣΙΝ....
ΣΩΚΡΑΤΗΣ
Ανώνυμος είπε...

ΧΑΡΔΑΒΕΛΑΚΟ ΚΑΠΟΤΕ ΣΕ ΕΙΧΑ ΣΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΣΥ ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟς ΜΠΙΦΤΕΚΙ...ΟΤΑΝ ΚΑΕΙ Η ΜΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟ ΓΥΡΝΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ...ΕΣΥ ΡΕ ΔΕ ΜΑς ΕΛΕΓΕς ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΟΥ ΟΤΙ ΤΟ ΜΝΗ*******Ο ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΤΕΙ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩς ΘΑ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΟΥΜΕ????ΕΙΣΤΕ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΣΑς ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΑΜΠΑΡΕΙ ΕΙΣΤΕ ΜΑΥΡΗ ΛΙΣΤΑ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΑς ΕΥΡΩΠΑς ΚΥΡΙΕ ΧΑΡΔΑΒΕΛΑ ΜΑς ΕΗΑΡΓΥΡΩΣΑΤΕ ΚΑΙ ΣΕΙς ΤΗΝ ΕΠΙΤΑΓΗ ΣΑς...ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ
Ανώνυμος είπε...

ΙΝΔΙΑΝΟΣ

ΣΕ ΑΚΟΥΣΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΛΕΓΕΣ ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ..

ΧΑΡΤΑΜΠΕΛΑ..

ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑΡΙΦΕΣ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ..

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΤΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΟΥ Η ΖΩΗ Ο ΘΕΟΣ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΖΩΗ..

ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΛΗ ΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΚΤΕΝΩΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΖΩΗ.,.

ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΣ ΟΔΙΚΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΤΑ ΤΑΞΙ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΚΕΡΔΙΣΑΝΕ ΤΑ ΑΛΗΤΗΡΙΑ;;

ΕΙΧΕ ΔΙΚΙΟ Ο ΛΥΜΠΕ- ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗ Ο ΒΛΑΚΑΣ Ο ΠΑΝΙΒΛΑΚΑΣ Ο ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΣ ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ ΝΑ ΠΑΡΗ ΤΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΕΡΓΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΑΡΙΦΕΣ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΚΑΠΟΙΟΥ ΝΤΑΒΑΤΖΗ ΤΟΥ..

ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΨΩΦΙΜΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ..

ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΦΥΛΑΚΤΟΣ ΘΑ ΓΕΥΤΗ ΤΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ ΤΩΝ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ ΤΟΥ..

ΕΑΝ ΛΕΩ ΕΑΝ ΠΑΡ'ΕΛΠΙΔΑ ΕΝΑ ΣΤΟ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΟ ΓΙΝΗ Ο ΚΛΕΦΤΟΚΟΤΑΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ..

ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΝΙΩΣΗ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΡΝΕΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΣΤΟΚΙΣΤΑΝ ΘΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΗ ΑΒΡΟΧΗΣ ΠΟΣΕΙ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΣΤΗ;;

ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΠΑ[ΡΙ]ΔΗΜΟΟΙ ΠΡΟΑΓΩΓΟΙ ΔΕΝ ΒΓΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΗΝ ΓΚΟΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΒΙΖΙΤΑ..

ΤΗΝ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΑΚΡΙΒΑ ΡΕΣΤΩΡΑΝ ΤΗΝ ΝΤΥΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΠΡΩΤΑ ΤΡΑΠΕΖΙΑ ΜΕ ΤΑ ΑΝΘΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΑΜΠΑΝΙΕΣ ΤΗΣ ΔΕΙΝΟΥΝ ΛΙΓΟ ΧΟΡΤΟ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΑΝΗ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΑΡΑΜΥΘΑ..

ΜΕΤΑ ΟΛΑ ΚΥΛΟΥΝ ΚΑΤ'ΕΥΧΗΝ..

ΕΙΤΕ ΜΕ ΛΙΓΟ ΒΙΑ ΕΙΤΕ ΠΕΙΘΑΝΑΓΓΑΣΜΟΣ ΠΑΙΡΝΗ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ..

ΠΑΠΑ[ΡΙ ]ΔΗΜΟ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΝ*******ΚΛΑΣΤΙΚΑ..

ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΨΥΧΑΚΗΔΕΣ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΜΑΙ ΕΚΠΛΗΞΗ..

ΕΔΩ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΕΡΑΤΕ..

ΟΛΑ ΠΑΙΖΟΥΝ..
Ανώνυμος είπε...

ΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΘΕΙΣ ΓΕΛΟΙΕ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΕΚΦΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΓΝΩΜΗ ΧΑΛΒΑΔΕΛΑ ΠΡΑΣΙΝΗ ΜΑΙΜΟΥ
Ανώνυμος είπε...

αφού κατάφεραν να θησαυρίσουν κοροιδεύοντας τον
Ελληνικό λαό (χαμένα ατάλαντα υποκείμενα) ψάχνουν και τη εξιλέωση της επόμενης ημέρας,,
Ο ΓΙΟΥΡΙ ΓΚΙΛΕΡ ΤΟΥ ΑΛΤΕΡ
Ανώνυμος είπε...

Βρέ Χαρδαβέλλα δέν άφίνεις τίς λαμογές σου? τί χρηματικό ποσό έπερνες άπό τό ALTER? Τώρα τί θέλεις νά μάς πείς μήπως ποντάρεις γιά κάπου άλλού? μιά καί τελειώσατε τό ALTER? Ή κατσίκα μασάει κανέλλα? Άστα βρέ μαυμού τού Κολέτη έσύ καί τόσοι άλλοι. ΟΥΣΤ ΟΥΣΤ ΟΥΣΤ.
Ανώνυμος είπε...

ΑΜΟΙΒΕΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΩΝ ΑΣΤΕΡΩΝ ετησίως:

Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, ο Ρομπέν της Εκάλης 2.600.000€. Κώστας Χαρδαβέλλας 760.000€. Εσείς τουλάχιστον Μάκη και Κώστα δεν θα έπρεπε να προβάλετε στο zougla το βιντεάκι με τον συλληφθέντα αγαπημένο σας εργοδότη Κ. Γιαννίκο που τόσο πολύ σας στάθηκε όλα αυτά τα χρόνια. Αχάριστα παιδιά, μην δείτε κάποιον να γονατίζει.
Ανώνυμος είπε...

Χαρδα-βδέλα άντε πες κανένα παραμυθάκι σε τιποτε πιτσιρίκια ότι αν δεν φάνε το φαί τους θα έρθουν οι κακοί εξωγήινοι να τα μαλώσουν και άστα τα υπόλοιπα.
Σας μάθαμε τόσο καιρό εσένα και όλο το συνάφι σου!!!
Οσο και να προσπαθείς να βγάλεις την ******* παρθένα δεν γίνεται. τουλάχιστον όχι πιά !!!!
.
Συμβουλή: φύγετε όλοι σας για Ανταρκτική να κάνετε παρέα στους πιγκουίνους, εδώ δεν σας σηκώνει πλέον το κλίμα. Αν έχετε διαφορετική γνώμη δοκιμάστε να κάνετε μια βόλτα στους δρόμους χωρίς τους μπράβους που σας φυλάνε !!!
Ανώνυμος είπε...

ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΟΥΧΤΗΣΕΙ ΑΠΟ ΚΟΨΟΧΕΡΗΔΕΣ
όπου ο φουκαράς κ.Παπαδήμος είπε...

ΕΛα ρε φαίνεσαι...
Ανώνυμος είπε...

μαλακα χαρδαβελα αμετανοητε πασοκοπριτη ουτε και τωρα δεν μπορεις να το χωνεψεις πως το αγιο κομμα σου ειναι παρελθον κακο για τον τοπο βλεπεις ακομα ρευεσαι τις μασες 30 χρονων *******ΟΣΚΥΛΟ
Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΘΕΛΕΙ ΚΟΨΙΜΟ ΟΧΙ ΤΟ ΧΕΡΙ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: