Powered By Blogger

Σελίδες

Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

Κυριακή, 30 Οκτωβρίου 2011

Θερμό επεισόδιο Πάγκαλου-Κολυμβήτριας με φόντο τη λίμνη Βουλιαγμένης

Του Βασίλη Γραμμένου

Ένα απίστευτο περιστατικό διαδραματίσθηκε χθες το μεσημέρι, στην «αμαρτωλή» λίμνη της Βουλιαγμένης! Πρωταγωνιστές αυτού του επεισοδίου ήταν (για ακόμη μια φορά…) ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης, κ. Θ. Πάγκαλος και μια ηλικιωμένη κυρία.

Σύμφωνα με....
ρεπορτάζ τηλεοπτικού καναλιού, κατά την είσοδό του στη λίμνη, ο κ. Πάγκαλος δεν κατέβαλε το αντίτιμο του εισιτηρίου που του αναλογούσε, ενώ την ίδια στιγμή μαζί με τον Αντιπρόεδρο εισερχόταν στη λίμνη και μια χειμερινή κολυμβήτρια, η οποία διαμαρτυρήθηκε έντονα στον κ. Πάγκαλο που δεν πλήρωσε.

Μάλιστα, ακολούθησε έντονο φραστικό επεισόδιο ανταλλάσσοντας εκατέρωθεν ύβρεις και σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού, ο κ. Πάγκαλος, στην προσπάθειά του να την αποφύγει, την έσπρωξε και δε δίστασε να ζητήσει από τις αρχές να τη συλλάβουν, απειλώντας τη παράλληλα ότι θα της κάνει μήνυση.

Η ηλικιωμένη, έκπληκτη που ο Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης έφτασε στο σημείο να επικαλεστεί τη δικαιοσύνη και στην προσπάθειά της να αποφύγει τους αστυνομικούς, ούτως ώστε να μην τη συλλάβουν, έπεσε στα παγωμένα νερά της λίμνης.

Σαστισμένοι οι επισκέπτες παρακολουθούσαν τη γυναίκα να κολυμπά και να διαμαρτύρεται για τη συμπεριφορά του κ. Πάγκαλου. Μάλιστα, η ηλικιωμένη στο κάλεσμα των αστυνομικών να βγει από τη λίμνη, επικαλούμενοι τον κίνδυνο της σωματικής της ακεραιότητας, αρνιόταν πεισματικά, λέγοντάς του ότι εάν έβγαινε, αυτοί θα τη συλλάμβαναν.

Οι αρχές, φοβούμενοι για τη ζωή της γυναίκας , κάλεσαν ασθενοφόρο γιατί σε περίπτωση υποθερμίας θα έπρεπε να τις παράσχουν τις πρώτες βοήθειες.

Το επεισόδιο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ θεωρήθηκε λήξαν, οι δυο πλευρές αποχώρησαν και αυτός που τελικά έχασε, ήταν ο Δήμος… αφού δεν πρόσθεσε στο ταμείο του το ποσό που αναλογούσε στον κ. Πάγκαλο, από την είσοδό του στη λίμνη της Βουλιαγμένης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ανάλογα περιστατικά έχουν ξανασυμβεί στο παρελθόν με πρωταγωνιστή τον Αντιπρόεδρο της κυβέρνησης. Ενδεικτικά αναφέρουμε το επεισόδιο με θύμα έναν φωτορεπόρτερ στην πλατεία Κολωνακίου.

Ο φωτογράφος βρέθηκε πριν λίγο καιρό στο Κολωνάκι για δουλειά, όταν ξαφνικά είδε τον κ. Πάγκαλο να βγαίνει από μια πολυκατοικία και ενστικτωδώς σήκωσε τη φωτογραφική του μηχανή για να απαθανατίσει τον πολιτικό. Μόλις έγινε αντιληπτός από την αστυνομική φρουρά του Βουλευτή, αμέσως έσπευσαν να τον ακινητοποιήσουν και του ζήτησαν να τους παραδώσει την κάρτα της φωτογραφικής του μηχανής. Μάλιστα, για λόγους ασφαλείας, όπως ισχυρίστηκαν, τον κράτησαν «όμηρο» στη μέση της πλατείας για περίπου τρεις ώρες.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι, στην υπόθεση ενεπλάκη και η αντιτρομοκρατική υπηρεσία, παρ΄ ότι ο φωτορεπόρτερ τους επέδειξε από την αρχή την επαγγελματική ταυτότητα της ΕΦΕ (Ένωση Φωτορεπόρτερ Ελλάδος).

http://www.vimaonline.gr/

19 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΡΕΧΑΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ δοσιλογοι
ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΚΑΡΓΙΟΛΕΣ ΠΑΣΟΚώ λοι >>>>>>

«Η φλόγα άναψε» και στα γήπεδα
Το Σάββατο σε Καραϊσκάκη και Αγρίνιο,
την Κυριακή σε ΟΑΚΑ και Παγκρήτιο.
___________________________________________
Φουντώνει το κύμα διαμαρτυρίας ενάντια στην απάνθρωπη κυβερνητική πολιτική. Έπειτα και από το αυθόρμητο πανελλαδικό ξέσπασμα των πολιτών κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου η φλόγα άναψε για τα καλά και στα γήπεδα.

Το προηγούμενο Σαββατοκύριακο οι «αγανακτισμένοι των γηπέδων» έδωσαν το πρώτο στίγμα, με εκδηλώσεις οργής στους εντός έδρας αγώνες του Παναθηναϊκού, του Ατρόμητου, του ΟΦΗ και του Πανιώνιου. Τούτο το Σαββατοκύριακο, τη σκυτάλη σ' αυτό το μπαράζ αντικυβερνητικών εκδηλώσεων, πήραν οι οπαδοί του Ολυμπιακού στο Καραϊσκάκη, του Εργοτέλη στο Παγκρήτιο και της ΑΕΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο. Παρά τις προειδοποιητικές βολές της ΕΠΟ και τις ολιγόλεπτες διακοπές αγώνων από τους διαιτητές, ο κόσμος δεν κατεβάζει τα πανό της οργής και τα ματς διεξάγονται κανονικά μέσα σε έντονο αντικυβερνητικό κλίμα.

Χαρακτηριστικό είναι ότι το απόγευμα της Κυριακής ο επικεφαλής των μέτρων ασφαλείας στο ΟΑΚΑ, έδωσε σαφή εντολή στους αστυνομικούς να μην περάσει στις εξέδρες ούτε ένα πανό με πολιτικό περιεχόμενο για το ματς της ΑΕΚ με τον Άρη! Τελικά "πέρασε" των οπαδών και το ΟΑΚΑ γέμισε με πανό.

Ο έλεγχος ήταν εξονυχιστικός στη θύρα 31 που φιλοξενεί τους οργανωμένους οπαδούς της ΑΕΚ με τον επικεφαλής των μέτρων ασφαλείας στο ΟΑΚΑ να μεταφέρει ρητή εντολή σε αστυνομικούς και υπαλλήλους σεκιούριτι: "Απαιτείται απ' όλους να κάνουν εξονυχιστικό έλεγχο στα άτομα που θα εισέλθουν στις εξέδρες για τα πανό, δεν θα επιτραπεί η είσοδος πανό στο γήπεδο με πολιτικό και ιδίως υβριστικό περιεχόμενο".

Τελικώς οι οπαδοί της ΑΕΚ πέρασαν τουλάχιστον τέσσερα πανό στο γήπεδο. Άλλα με υβριστικό περιεχόμενο κι άλλα με χιουμοριστικό τόνο.
Ενδεικτικά:
*160 ώρες, 592 ευρώ. Μπουνίδια και κλωτσίδια σε κάθε πολιτικό
*Μετά το κούρεμα, έρχεται φάπα
*Ξεπουλήσατε την Ελλάδα. Ταπεινώσατε τον λαό. Προδότες κρυφτείτε! (στο απέναντι πέταλο από τη θύρα 31)
*Η φλόγα καίει εδώ και καιρό σε γήπεδα και δρόμους. Τώρα όμως φούντωσε και θα σας κάψει όλους
Υπήρχε άλλο ένα πανό, σε κεντρική θύρα (απέναντι από την επισήμων) αλλά ήταν άσχετο με το όλο κλίμα και αφορούσε τον πρώην πρόεδρο της ΑΕΚ, Ντέμη Νικολαΐδη ("Ντέμη οπαδέ του χαφιεδισμού").

Στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης, πέρα από τα μηνύματα στήριξης και συμπαράστασης προς την ομάδα τους, οι οπαδοί της ΑΕΚ δεν σταμάτησαν να φωνάζουν συνθήματα κατά του Γιώργου Παπανδρέου και του Ευάγγελου Βενιζέλου, τα περισσότερα υβριστικά.
την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου τα ανάρτησαν κανονικά στη θύρα 7. Το β' ημίχρονο καθυστέρησε σχεδόν πέντε λεπτά να ξεκινήσει, ο διαιτητής Σπύρος Σελίμος από τη Λακωνία ζήτησε να κατέβουν τα πανό, έγιναν οι σχετικές συστάσεις από τα μεγάφωνα, αλλά το ματς έγινε κανονικά χωρίς να τα αποσύρουν οι οπαδοί του Ολυμπιακού.
Το περιεχόμενο των τριών πανό:
*Κανείς Βολευτής ξανά στο Καραϊσκάκη. Είστε ανεπιθύμητοι
*Αλήτες, Προδότες Πολιτικοί θα κάψουμε εσάς και τη βουλή
*50% κούρεμα κάντε σε κάνα γίδι από εμάς θα πάρετε ένα αρ....ι.
Ανώνυμος είπε...

Στο Παγκρήτιο

Οι οργανωμένοι οπαδοί του Εργοτέλη, οι Alternatives, ανάρτησαν το απόγευμα της Κυριακής πανό στη θύρα 11 του Παγκρήτιου με τη φράση του Νίκου Καζαντζάκη "Δεν ξενοδουλεύουμε. Εμείς είμαστε οι αφέντες. Το αμπέλι τούτο της γης είναι δικό μας". Ο διαιτητής Κομίνης του συνδέσμου Θεσπρωτίας δεν διέκοψε το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης.


Στο Καραϊσκάκη

Στο γήπεδο Καραϊσκάκη πήγε το Σαββατόβραδο ο περισσότερος κόσμος (περίπου 21.000 εισιτήρια) απ' όλα τα ματς της 8ης αγωνιστικής. Εκρηκτικό το κλίμα στο γήπεδο του Ολυμπιακού, με τους οργανωμένους οπαδούς να σηκώνουν ψηλά τρία πανό στο 12ο λεπτό. Τα κατέβασαν αμέσως, αλλά με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου τα ανάρτησαν κανονικά στη θύρα 7. Το β' ημίχρονο καθυστέρησε σχεδόν πέντε λεπτά να ξεκινήσει, ο διαιτητής Σπύρος Σελίμος από τη Λακωνία ζήτησε να κατέβουν τα πανό, έγιναν οι σχετικές συστάσεις από τα μεγάφωνα, αλλά το ματς έγινε κανονικά χωρίς να τα αποσύρουν οι οπαδοί του Ολυμπιακού.
Το περιεχόμενο των τριών πανό:
*Κανείς Βολευτής ξανά στο Καραϊσκάκη. Είστε ανεπιθύμητοι
*Αλήτες, Προδότες Πολιτικοί θα κάψουμε εσάς και τη βουλή
*50% κούρεμα κάντε σε κάνα γίδι από εμάς θα πάρετε ένα αρ....ι.


Στο Αγρίνιο

Στο Αγρίνιο ο διαιτητής Βοσκάκης δεν διέκοψε το απόγευμα του Σαββάτου ούτε λεπτό τον αγώνα Παναιτωλικού-Ξάνθης όταν οπαδοί της γηπεδούχου ομάδας ανέβασαν δυο πανό στη θύρα 6. Το ένα έγραφε "Μπάτσοι παντού, δικαιοσύνη πουθενά" και το άλλο
"Το δίκιο το έχουν ο λαός και οι εξεγερμένοι, όχι οι πολιτικοί και οι βολεμένοι".
Ανώνυμος είπε...

ΣΙΓΑ ΤΟ ΝΕΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΤΣΑΜΠΑΤΖΗΔΕΣ
Ανώνυμος είπε...

Στην λίμνη της Βουλιαγμένης θα ρίξουμε τον χοντρό και δεν θα βγεί ποτέ. Σύντομα...
ο υμνος του καλοφαγα είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=gQnf6KLpORA
Η κλανιά του Πάγκαλου στην εκπομπή του Πρετεντέρη είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=mCLOmyz_l9w
Ανώνυμος είπε...

OLLO BLAKIES KAI MALAKIES EDO MESA TIPOTA TO SOSTO MAGKES KLANES KAI *******US FILISTRINIA SAN TOUS DIMOSIOGRAFOUS STA PROHNA APO PAPARES KAI BLAKES POU TOUS BLEPOUN KAI AKOUNE TI PERIMENIS NA SOU GRAPSOUN EDO MESA; H PARIMIA 10 KITSI KOROHDEBOUN ENAN SOSTO AUTI EISTE ESIS TOU PSIFISATE ESIS TOUS GLIFETE
11 12 ΤΣΑΤΣΟΣ είπε...

EIMAI ΓΛΥΦΤΗΣ ΚΑΙ ΣΦΟΥΓΓΟΚΩΛΑΡΙΟΣ
Ανώνυμος είπε...

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΩΡΑ ΞΕΚΙΝΑ. ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 31 ΟΚΤΩΒΡΗ 2011 ΣΤΙΣ 12 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ. ΠΑΡΤΕ ΟΤΙ ΟΠΛΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ. ΑΡΧΙΖΕΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΝΟΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ. ΤΗΛΕΦΩΝΕΙΣΤΕ ΣΕ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ. ΓΕΝΙΚΟΣ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΤΩΡΑ.ΓΕΜΙΣΤΕ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΠΑΝΤΟΥ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΙΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΙΑ ΔΕΞΙΟΙ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ. ΟΛΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ. ΕΜΠΡΟΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΕΚΙΝΑΜΕ.
Ανώνυμος είπε...

ΩΡΑΙΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ "ΣΟΣΙΑΛΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ" ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ!!
ΕΜΕΙΣ ΠΩΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ;;
ΑΥΤΟΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΗΛΑΔΗ;; ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΣΙΠΑ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥ;;
ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΙΔΙΟΤΗΤΟΣ ΤΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΒΡΙΖΗ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ;
ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΔΙΣΤΑΣΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΗ ΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ "ΑΝΤΙΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΥΣ"!!
ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ;; ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥ ΜΟΙΑΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑ. ΑΥΤΟΣ "ΠΑΡΑΓΕΙ" ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ... ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΑΛΛΩΣΤΕ..ΦΑΙΝΕΤΑΙ!!!
ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΗ: ΤΟΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ;;
Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑ ΦΑΝΤΑΖΕ...ΠΑΡΘΕΝΑ ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ ΕΜΠΡΟΣ ΤΟΥ! ΘΑ ΕΙΧΕ ΞΕΠΕΡΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΑΛΙΝ ΑΚΟΜΗ, ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΜΙΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ.
ΣΩΚΡΑΤΗΣ
Ανώνυμος είπε...

ΓΑΙΑ ΠΥΡΙ ΜΕΙΧΘΗΤΩ
Πούστη ΠΑΝΑ τράγος σου γάμησε τη μάνα είπε...

Φοβερή καταγγελία:

ΠΑΝΑ η μάνα σου απατάει τον τράγο με κρι-κρί.
Ανώνυμος είπε...

ΕΤΣΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΟΛΑ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ Ο ΛΑΟΣ
Ανώνυμος είπε...

ΡΕ Ο ΑΟΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ?
Ανώνυμος είπε...

σκυλιά φυλάτε τα αφεντικά σας
γαβ γαβ γαβ γαβ
κολύμπι δε σας μαθαίνουν στο Σώμα?
Ανώνυμος είπε...

ΑΟΡΑΤΕ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΣΟΥ .ΟΙ ΝΤΟΛΜΑΔΕΣ ΔΕ ΜΟΥ ΑΝΟΙΞΑΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΟΥ ΕΒΑΛΑ ΤΟ ΠΙΑΤΟ
Ανώνυμος είπε...

Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑ ΕΚΑΝΕ
ΜΠΟΥΛΚΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΧΟΝΤΡΟ;
Ανώνυμος είπε...

η λίμνη της Βουλιαγμένης έχει σταθερή θερμοκρασία όλο το χρόνο...
Ανώνυμος είπε...

ΠΑΛΙ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΗ ΛΙΜΝΗ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ;

ΜΗΝ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΡΕ ΧΟΝΤΡΕ...ΘΑ ΤΑ ΑΚΟΥΣ ΣΥΝΕΧΩΣ! ΚΟΙΤΑ ΜΗ ΣΚΑΣΕΙ ΚΑΝΑΣ ΨΑΡΟΝΤΟΥΦΕΚΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΜΑΚΩΣΕΙ...ΚΙ ΑΜΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΝΟΜΙΖΕ ΠΩΣ ΔΕΧΟΤΑΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΦΑΛΑΙΝΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΙ;

Δεν υπάρχουν σχόλια: