Powered By Blogger

Σελίδες

Πέμπτη 29 Ιουλίου 2010

Συμμορία Αλβανών μαχαίρωσε ελληνόπουλα στην Βέροια

Στο νοσοκομείο της Βέροιας μεταφέρθηκαν το βράδυ της Τετάρτης, τέσσερα ελληνόπουλα , ηλικίας 15 και 16 ετών, τα οποία μαχαιρώθηκαν από ομάδα Αλβανών στο χωριό Διαβατό του νομού Ημαθίας.
Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τις 10 το βράδυ, έξω από την εκκλησία του χωριού όταν μάλωσαν ορισμένα ελληνόπουλα και μια παρέα αλλοδαπών.
Σημειώθηκαν μικροσυμπλοκές, με αποτέλεσμα οι έφηβοι αλλοδαποί να καλέσουν… ενισχύσεις. Στη θέση τους εμφανίστηκε μια ομάδα ατόμων ηλικίας περίπου 30 ετών, οι οποίοι με μαχαίρια επιτέθηκαν στα ελληνόπουλα , με αποτέλεσμα να τραυματίσουν τέσσερα από αυτά.
Από το νοσοκομείο στη Βέροια έγινε γνωστό, ότι το ένα από τα τέσσερα Ελληνόπουλα είναι πιο σοβαρά τραυματισμένο και βρίσκεται στο χειρουργείο.

πηγή άρθρου http://eglimatikotita.blogspot.com/2010/07/blog-post_2938.html

Παράλληλα η αστυνομία του Χρυσοχοίδη κατάφερε να καταγράψει μόνο 6.833 κλοπές και διαρρήξεις (οικιών, αυτοκινήτων, ιερών ναών κλπ), 349 απόπειρες κλοπών και διαρρήξεων, τον Ιούνιο, και φυσικά ανακοίνωσε μείωση της εγκληματικότητας για να επιβεβαιωθεί η δήλωση του Αβάπτιστου, ότι τώρα πού τους δίνουν υπηκοότητα έπαψαν να κλέβουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: