Powered By Blogger

Σελίδες

Παρασκευή 30 Ιουλίου 2010

Παρασκευή, 30 Ιουλίου 2010

Χρήστο Κώνστα και Κωνσταντίνο Μίχαλο


Η κυβέρνηση με βαρύ πυροβολικό τους κυρίους Χρήστο Κώνστα και Κωνσταντίνο Μίχαλο από τα παράθυρα του ALTER καθώς και τα ΜΑΤ στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης προσπαθεί να δείξει πυγμή και να υποτάξει τους Αυτοκινητιστές!
Αυτή τη στιγμή όπως φαίνεται και στο βίντεο έξω από το χώρο των διυλιστηρίων στο Καλοχώρι πέφτει το ξύλο της αρκούδας!Σκηνικό που δεν αποκλείεται να δούμε και στην ....

Αθήνα.
Η κυβέρνηση αφού "τακτοποίησε" αναίμακτα δημόσιους και ιδιωτικούς υπαλλήλους θεώρησε πως θα έπρεπε να ξεκινήσει την απελευθέρωση των κλειστών επαγγελμάτων από τα φορτηγά και να περάσει μετά σε πιο δύσκολους αντίπαλους,όπως θεωρούν τους Δικηγόρους,τους Συμβολαιογράφους και τους Φαρμακοποιούς!
Αυτός είναι και ο λόγος που παραμένει ανένδοτη στην απόφασή της για επιστράτευση και δεν προσπαθεί να κάνει έστω ένα βήμα πίσω.
Το κακό είναι ότι δεν τους βγαίνει και θα αιματοκυλίσουν τον τόπο από μια επιπόλαια πράξη τους,μια στενοκεφαλιά και μόνο.
Παράλληλα η αγορά στενάζει κι όχι μόνο από έλειψη βενζίνης!
zeidoron.blogspot

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

kanis den exei parai xampari oti o mixalis exei eidi to souloupi tou ipourgou ee ??? lete na ton doume tipota na kateveni me to pasok sintoma ??? am to allo to gliftraki, tifla naxi i makri kai i tremi, konta eisai alter na ginis mega misi ellada toxi gia roufiokanalao , alakse ligo stasi me ton glifti.

Ανώνυμος είπε...

ksipniste re zoa bitiatzides ke pigenete sto triasio pedio stous teloniakous xorous ke dite pos exi etimes o bardinogianis 200
bitia to mono pou perimenini ine na bapsi to logotipo sta plagia

zoaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ΜΑΙΡΗ είπε...

8.48 βρε πουλάκι μου γράψε στα ελληνικά στραμπούλιξα τη γλώσσα μου για να διαβάσω έλεος!

Οσον αφορά τον Κώνστα το πώς με κάνει έξαλλη δεν λέγεται, μιλάμε για πολύ γλυφτρόνι με κάνει να ξερνάω, ευτυχώς χάσαμε Μακρή κι ο Χαψής απόψε το είχε κάπως βουλώσει.Αϊ σιχτίρ τα σούργελα....

Ανώνυμος είπε...

ζωα βρομοζωα νταληκερηδες αμορφωτα συνδικαλιστόσκυλα,,,

Ανώνυμος είπε...

ΚΩΝΣΤΑ ΓΙΑ ΠΕΣ ΕΔΩ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΠΟΥΘΕ ΚΡΑΤΑΕΙ Η ΣΚΟΥΦΙΑ ΣΟΥ ΚΥΠΑΤΖΗ???????????

michael είπε...

Ο στραβούλιακας γουρλομάτης μισέλληνας δεν είναι η πρώτη φορά που καταφέρεται κατά πάντων.
Δεν είναι καθόλου τυχαίο που του ανάθεσαν δική του εκπομπή καθόλου οικονομική. Παπαγαλίζει ότι μαλακία του έρθει στο μυαλό. Οι γνώσεις του στα οικονομικά αν είναι αυτές που τσαμπουνάει κάθε τόσο, πρέπει ή να διαβάζει κάποιον άλλο παπαγάλο ή του λένε τι μαλακία να κλάσει. Άντε στο διάολο κι εσύ και οι απόψεις σου.
Εξ αιτίας σου δεν βλέπω τον Alter.

Δεν υπάρχουν σχόλια: