Powered By Blogger

Σελίδες

Τρίτη 3 Αυγούστου 2010

Τρίτη, 03 Αυγούστου 2010

ΝΕΕΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΕ ΗΜΕΤΕΡΟΥΣ, ΠΡΟΣ ΔΟΞΑΝ ΤΗΣ. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΟΥΣ!


hellraiser

Αυξάνονται οι αποδοχές των υπαλλήλων των πολιτικών γραφείων του πρωθυπουργού, του αντιπροέδρου της κυβερνήσεως και των υπουργών: Τα ακούς, τα διαβάζεις, τα μαθαίνεις και πέφτεις από τα σύννεφα. Μα είναι δυνατόν να συμβαίνουν τέτοια πράγματα εν μέσω οικονομικής κρίσης,....

πείνας, απολύσεων, άγριας λιτότητας και πρωτοφανούς φοροεπιδρομής; Μα είναι δυνατόν να είναι τόσο αναίσθητοι, τόσο χοντρόπετσοι; Κι όμως είναι!
Αυξάνονται, λοιπόν, οι αποδοχές των υπαλλήλων των πολιτικών γραφείων του πρωθυπουργού, του αντιπροέδρου της κυβερνήσεως και των υπουργών! Παράλληλα, με απόφαση του προέδρου της Βουλής Πετσάλνικου, στις 23 Ιουλίου, θα μοιραστούν μπόνους 3.000 ως 6.000 ευρώ στους επιστημονικούς συνεργάτες βουλευτών και ευρωβουλευτών!
Πρόκειται προφανώς για δώρο της ψευτοδημοκρατίας προς το υπηρετικό της προσωπικό, επί τη επετείω της επανάκαμψής της. Οι υπηρέτες του καθεστώτος, είναι μια ξεχωριστή τάξη προνομιούχων ανθρώπων, μια ελίτ, που πρέπει βεβαίως να αμείβονται αναλόγως. Κι όλοι οι άλλοι ας αργοπεθάνουμε, προς δόξαν της. δημοκρατίας! Αλλά, αυτή είναι η «δημοκρατία» τους!

Διαβάστε περισσότερα...
7 σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια: