Powered By Blogger

Σελίδες

Πέμπτη 12 Απριλίου 2012

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΥΒΕΛΗΣ !!!

Αναρτήθηκε από τον/την exomatiakaivlepo στο Απριλίου 12, 2012


Η ΔΗΜΑΡ προτείνει :Τη λειτουργία των Εκκλησιών και των αναγνωρισμένων Θρησκειών ως Ν.Π.Ι.Δ. Εκκλησιαστικού Τύπου – sui generis.

Δεν νοείται η πολιτεία να έχει ανάμειξη στη λειτουργία των Εκκλησιών και Θρησκειών. Το Κράτος θα πρέπει να περιορίζει την παρέμβασή του στα εσωτερικά των εκκλησιών και των θρησκειών μόνο σε ζητήματα που αφορούν
στην προστασία της νομιμότητας.

• Την πλήρη κατάργηση του Θρησκευτικού όρκου, σύμφωνα με το πνεύμα των περισσοτέρων Εκκλησιών και Θρησκειών, από την πολιτική, διοικητική και δικαστική ζωή της χώρας. Την αντικατάστασή του με λογοδοσία στην «Τιμή και τη Συνείδηση» και την υποχρέωση της διαφύλαξης του Συντάγματος και την υπακοή στους Νόμους του Κράτους.
Τη φορολόγηση της Εκκλησιαστικής και Μοναστηριακής περιουσίας καθώς και της περιουσίας των Πατριαρχείων και όλων των Εκκλησιών και Θρησκειών. Η φορολόγηση είναι υποχρέωση του Κράτους και δεν νοείται σε αυτήν καμία εξαίρεση και απαλλαγή.


Τη σταδιακή κατάργηση της μισθοδοσία των ιερέων της Εκκλησίας της Ελλάδος με απόδοση της εκκλησιαστικής περιουσίας σε αυτήν. Η μισθοδοσία των ιερέων καμίας Εκκλησίας δεν μπορεί να βαρύνει τον κρατικό προϋπολογισμό.
• Την απρόσκοπτη ανέγερση χώρων λατρείας όλων των Θρησκειών. Η ίδρυση ευκτηρίων οίκων δεν υπόκειται σε καμία άλλη άδεια της διοίκησης ή άλλης εκκλησιαστικής αρχής, παρά μόνο στην έκδοση οικοδομικής αδείας.
• Την εκ βάθρων αναθεώρηση τόσο των αναλυτικών προγραμμάτων όσο και των σχολικών εγχειριδίων του μαθήματος των Θρησκευτικών
. Τα ζητήματα της πίστης και η κατήχηση δεν μπορούν να αποτελούν μέρος της εκπαιδευτικής διαδικασίας. Αντίθετα επιβάλλεται να αποτελούν μέρος της οι Θρησκείες και το Θρησκευτικό φαινόμενο, ως φαινόμενο του πολιτισμού και ιδιοσυστατικό των κοινωνιών, που είναι σε θέση να συμβάλλει στη διαμόρφωση ηθικού και αξιακού κώδικα,
να δώσει απαντήσεις στις πνευματικές αναζητήσεις των νέων και να βοηθήσει στην γνώση, την κατανόηση και την αποδοχή του διαφορετικού
, καθώς και την περιφρούρηση της πνευματικής ταυτότητας όλων μέσα σε μια πλουραλιστική κοινωνία. Η διδασκαλία του μαθήματος των Θρησκευτικών αποτελεί αποκλειστική ευθύνη της πολιτείας δια του ΥΠΒΜΘ.
Την κατάργηση κάθε είδους Προσευχής και υποχρεωτικού εκκλησιασμού τόσο στην Εκπαίδευση όσο και στο στράτευμα. Παρόλα αυτά θα πρέπει να εξασφαλίζεται η ελεύθερη άσκηση των θρησκευτικών καθηκόντων των στρατευμένων.
ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ.
ΠΠ
PORTA PORTA

68 Σχόλια to “ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΥΒΕΛΗΣ !!!”

  1. Σοφία είπε

    Δεν μας διευκρίνησε ο σύμβουλος του ΚΙΣ, αιτείται και την φορολόγηση του ΚΙΣ ή αυτό θα εξαιρεθεί;;;

    • IM είπε

      μην κανεις αφελεις ερωτήσεις και βαζεις τα δημοκρατικα και προοδευτικα πολιτικά αναστήματα της χώρας σε δύσκολη θέση. To KIΣ δεν εχει καμια σχεση με τους ταπεινους και θρησκοληπτους οργανισμούς που υπάρχουν για τις μαζες των εθνών.
      Το μονο ζώρι που τραβανε οι ανθρωποι τηε εθνομηδενιστικής ελληνικής αριστερας ειναι η Ορθοδοξη Εκκλησία και τιποτε άλλο. ΚΑι αυτό γιατί αναμεσα στα αλλα ειναι ο ζωντανος φορέας της ρωμαίικης κληρονομιάς που θελει τον ελληνα-ρωμιό κοσμοπολίτη και κυρίαρχο αετο και οχι χαμελεων που γλυφει τα αφεντικά. Ολα αυτα τα “προοδευτικά” γιασουφακια ως χρησιμοι ηλίθιοι την νεας ταξης πραγματων και των διεθνων αφεντικών θελουν τους πολίτες των κρατών αοσμους αγευστους και αχρωμους. Εντελως ακίνδυνους για το σύστημα με το μονο προβληματισμό τους αν θα αγοράσουν coca cola η pepsi cola, αν θα φανε στα macdonalds η στο Kendaky Fried Chicken.

  2. Σοφία είπε

    Οι στόχοι το κουβέλη έχουν μοναδικό στόχο να αποκόψουν τους ανθρώπους από την πνευματικότητα.
    Αν και αυτή είναι κάτι πολυ παραπάνω από την θρησκευτικότητα, πρέπει να πω ότι το επιπεδο του Κουβέλη είναι αυτό του πτώματος που το τρώνε τα σκουλήκια.

  3. BΡΑΧΟΣ είπε

    Πλιτς…

  4. ΕΛΛΗΝΑΣ είπε

    Δεν είχα υπ’όψη μου να τον ψηφίσω. Από σήμερα όμως θα γίνω φανατικός οπαδός του.
    Μπράβο Κουβέλη ,ξεδόντιασε τους κατακτητές και καταστροφείς της Πατρίδας μας.
    Άντε και καλή λευτεριά.

  5. Κώστας είπε

    Και είναι άσχημα αυτά που προτείνει? Σε όλα τα ευρωπαικά κράτη υπάρχει διαχωρισμός κράτους και εκκλησίας, η άσκηση θρησκευτικών καθηκόντων είναι κάτι προσωπικό και σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να επιβάλεται με το ζόρι. Όσο για την αμύθητη περιουσία (μιλάμε για πολλά δις) που έχει μαζέψει η εκκλησία και το πατριαρχείο φυσικά και θα έπρεπε να φορολογούνται και δεν νοείται σε αυτήν καμία εξαίρεση και απαλλαγή.

    • ΕΛΛΗΝΑΣ είπε

      Μπράβο ρε Κωστή,σωστός 100%.
      Όσο για την μονοπώληση του πατριωτισμού ,από τους εβραιοχριστιανούς ,τι να πώ.Το θράσος και η υποκρισία τους
      είναι απλησίαστα.
      Πατριωτισμός σημαίνει πρωτίστος ,ο σεβασμός των προγόνων μας,πράγμα που δεν ισχύει στους βυζαντινορωμιούς ,οι οποίοι τους βρίζουν και τους λοιδωρούν ,επί αιώνες.

      • ΑΙΑΣ είπε

        Καλά, βγάλτε την μουτσούνα κι οι δυό σας!
        Σας καταλάβαμε!

      • ΕΛΛΗΝΑΣ είπε

        Εσύ ρε λαμόγιο ,γιατί την φοράς ακόμη?

      • Φαίη είπε

        Ενώ εσύ που είσαι πατριώτης και ασελγείς πάνω στο όνομα Έλληνας, γουστάρεις να γεμίσει ο Τόπος τζαμιά.

      • ΑΙΑΣ είπε

        Ωραία, τώρα που έβαλες την μουτσούνα, μπορείς να βγάλης και την κουκούλα!

      • panos είπε

        πατριωτης ο κουβελης χαχαχαχααααααα στο πε το mega;

      • IM είπε

        κοψτε την πρωινή εκει στον Ολυμπο και οταν ξελαμπυκαρει το μυαλό διαβαστε με νηφαλαιοτητα και λιγη ιστορία. Ειναι καλύτερο από το να βρίζτε οντας ασχετοι και ανιστόρητοι (ή καλύτερα, εχετε διαβασει μερικες παραγραφους απο ιστορικά κειμενα, εκεινα που σας βολευουν στην τυφλα σας)

    • fufutos είπε

      Εγώ θα σταθώ στο “απρόσκοπτη ανέγερση χώρων λατρείας όλων των Θρησκειών”, καθότι χριστιανικές εκκλησίες υπάρχουν πολλές, αλλά πολύ φοβάμαι ότι θα γεμίσουμε τζαμιά και ισλαμικές “σχολές”!

    • anonymous είπε

      Να φορολογούνται γιατί; Μήπως μοιράζουν μέρισμα;

    • Eva Papadopoulou είπε

      ΚΙ ΕΓΩ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ! ΣΩΣΤΟΤΑΤΟΣ!

    • Βατάτζης είπε

      Είπαμε, ότι πει ο Σόρος.. Καμμένο ο Σόρος;; Καμμένο εμείς! Χωρισμό Κράτους Εκκλησίας ο Σόρος;; Χωρισμό εμείς!! Κουβέλη ο Σόρος;; Κουβέλη εμείς!!!!!

      • ΝΙΚΟΣ είπε

        Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΟΝ ΚΑΗΜΟ ΤΟΥ! ΟΣΗ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΟΡΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΒΕΛΗ!
        ΤΑ ΕΙΠΑΜΕ!
        ΜΑΥΡΟ ΣΕ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ-ΔΗΜΑΡ-ΔΗΣΥ!!!

    • ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΟΜΟΓΕΝΗΣ είπε

      Στην Γερμανια ,ανησυχια προκαλεσε το γεγονος οτι θα διανεμηθουν δωρεαν μερικες χιλιαδες κορανια ,και θελουν να το σταματησουν.Πολυ αργα ξυπνησε η Ευρωπη.

    • ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΟΜΟΓΕΝΗΣ είπε

      Ετουτες τις ημερες που ειναι για κατανυξη και περισυλλογη,βγαινετε ολοι οι δηθεν προοδευτικοι για να περασετε την γραμμη του σορος και των λοιπων ανθελληνων.Ενα πραγμα δεν εχετε καταλαβη,οτι με αυτο που κανετε ,συσπειρωνετε τους Ελληνες ακομη περισσοτερο,και οσοι απο εμας δεν ειμαστε και πολυ θρησκευαμενοι ,με τον πολεμο που κανετε ,μας στελνετε πιο κοντα στην θρησκεια.Ισχυς εν τη ενωση.

    • Γιώργης είπε

      Νά πᾶς νά ζήσεις τότε σέ κάποιο ἀπό αὐτά τά «εὐρωπαϊκά κράτη»…!
      Γιατί κάθεσαι ἐδῶ;

  6. ΑΓΑΜΕΜΝΩΝ είπε

    Ο κουκουλοφόρος του Πασοκ που κυκλοφορεί ανάμεσα μας και ο οποίος δεν έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο συνεργασίας για συγκυβέρνηση(με το ΠΑΣΟΚ βέβαια!) Το δήθεν καλοκάγαθο και αξιοπρεπέςτου ύφος δεν είναι πάντα αρκετό για να τον ψηφίσει κανείς ..Κινείται στα χνάρια της διεθνούς τάξης πραγμάτων που καταργεί πατρίδα , θρησκεία και οικογένεια!

    • ΕΛΛΗΝΑΣ είπε

      Καλά εσύ σκοταδιστή ,μην τον ψηφίσεις.Δεν θα χάσει η Βενετιά βελόνι.Άν και χριστιανοταλιμπάν σαν κ’εσένα τους έχουμε γραμμένους κανονικά !!!!

      • Φαίη είπε

        Ποιοί είστε εσείς οι ‘προοδευτικοί’;

      • ΑΓΑΜΕΜΝΩΝ είπε

        Mείνε στην απελπιστική μοναξιά εσένα και των ομοίων σου!Εσείς τα λέτε , εσείς τ’άκούτε!Δυστυχισμένοι!

      • romios είπε

        Τώρα που σε πέτυχα μπόμπιρα, να σου ξαναθέσω ένα παλιότερο ερώτημα, γιατί θα με φάει η περιέργεια:
        είσαι ο ίδιος με εκείνον τον Κύπριο που καμάρωνε επειδή η μητέρα του ήταν στην ΕΟΚΑ;

      • ΝΙΚΟΣ είπε

        ΘΑ ‘ΘΕΛΕΣ ΝΑ ΗΣΟΥΝ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΛΛΑ ΣΕ ΚΟΒΩ ΓΙΑ ΝΕΟΠΑΓΑΝΙΣΤΙΚΟ ΤΡΑΓΟΜΟΡΦΟ ΚΑΛΙΚΑΝΤΖΑΡΑΚΙ!
        Ο,ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ ΚΟΥΒΕΛΗ, ΨΑΡΙΑΝΟΥ, ΡΕΠΟΥΣΗ ΚΑΙ ΣΙΑ…
        ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ! ΝΙΩΘΕΙΣ ΔΥΣΚΟΛΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΩ ΦΩΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΙΑΣΜΟ!

    • ΑΓΑΜΕΜΝΩΝ είπε

      Aν Ρωμιέ μιλάς σε μένα:
      1.Δεν είμαι μπόμπιρας
      2.Δεν καμαρώνω
      π αρά για ότι κάνω εγώ και όχι συγγενικά μου πρόσωπα..3. Μακάρι η μητέρα .μου να ήταν πολεμίστρια της ΕΟΚΑ.4.Δεν είμαι Κύπριος…5.Τρέφω απόλυτη ευγνωμοσύνη στα παλληκάρια της ΕΟΚΑ που πολέμησαν για την Ελευθερία και την αξιοπρέπεια του Ελληνισμού και που αρκετά από αυτά θυσιάστηκαν για τα ιδανικά τους..Το έπος της ΕΟΚΑ ήταν και η τελευταία εκδήλωση Ελληνικού πατριωτισμού παγκοσμίως για την οποία μπορούμε να υπερηφανευόμαστε…

  7. fufutos είπε

    Θα σταθώ στην θέση του περί απρόσκοπτης ανέγερσης ναών, πράγμα περίεργο για έναν άθεο αριστερό καθότι με τα ισλαμικά κεφάλαια που ρέουν ήδη προς τους λαθροταλιμπάν, θα γεμίσει κάθε γειτονιά και από ένα τζαμί. Βέβαια το έχω πει πολλές φορές πως δεν είναι όλοι οι έλληνες πολίτες Ελληνικής καταγωγής. Ο Κουβέλης φέρνει λίγο σε άραβα, όπως και η Ρεπούση έχει αλβανικό όνομα και μοιάζει και με αλβανίδα.

    • Φαίη είπε

      Μην το ψάχνεις φίλε, οι αριστεροί ‘άθεοι’ με την θρησκεία των Ελλήνων τα ‘χουν. Με τις άλλες τα πάνε μια χαρά.

      • ... είπε

        Μη το λες, οχι ολοι…
        Δεν ειναι ολοι οι αθεοι αριστεροι ΚΑΙ απατριδες διεθνιστες
        ΟΥΤΕ υπαρχουν και ΜΟΝΟ αριστεροι αθεοι…

      • Φαίη είπε

        Αυτοί που είναι … κάνουν και τον περισσότερο ντόρο.

        Ονομάτισέ μου και έναν αριστερό άθεο που προβληματίζεται (δεν σου λέω πάει ενάντια για να μην στο δυσκολέψω) για την ανέγερση πολλών τζαμιών στην Ελλάδα.

  8. T( είπε

    Να υποθέσω πως θα καταργήσει και όλες τις γιορτές και επετείους, σωστά;
    Να δω χαρά που θα πάρουν οι ψηφοφόροι του, όταν τους πει πως οι διακοπές των Χριστουγέννων και του Πάσχα είναι προσηλυτιστική και αναχρονιστική έκφανση των εργατικών δικαιωμάτων!
    Υποθέτω επίσης, πως θα καταργήσει ό,τι υποθάλπει εθνικές ρήξεις με άλλους λαούς (απελευθέρωση από Τούρκους, Γερμανούς) με σκοπό να ξεχαστεί το παρελθόν και να χτιστεί ένα μέλλον ανιστόρητο, με ανθρώπους ζόμπι, εύπλαστους και αμαθείς, γνήσιους διεθνιστές και νεοταξίτες. Τί κρίμα που υπάρχουν άνθρωποι που δεν καταλαβαίνουν πού οδηγούμαστε…
    O tempora o mores!

  9. Φαίη είπε

    Ο νεοταξίτης γεροξεκούτης παίζει με τη φωτιά.

  10. ΑΙΑΣ είπε

    Ρουφιανος, που έχει αναλάβει να μαζέψη τα δυσαρεστημένα κορόιδα του πασοκ, πίσω στο μαντρί.
    Θα λάβη κι αυτός ο,τι του αξίζει.
    Πατσαβουρώστε το λαμόγιο, όπου τον πετύχετε!

    • ΕΛΛΗΝΑΣ είπε

      Εσύ σε ποιό μαντρί είσαι μαζεμένος,μήπως σ’αυτό με επιστάτη τον …αρχι…μανδρίτη ???

      • ΑΙΑΣ είπε

        Τι ¨ ελληνας¨ μας τσαμπουνάς ρε γλίτσα;
        Άμα κρεμάσουν όλους τους Έλληνες, εσύ θα πας αδικοχαμένος!

      • Βατάτζης είπε

        Είπαμε, ότι πει ο Σόρος.. Καμμένο ο Σόρος;; Καμμένο εμείς! Χωρισμό Κράτους Εκκλησίας ο Σόρος;; Χωρισμό εμείς!! Κουβέλη ο Σόρος;; Κουβέλη εμείς!!!

    • Ξυπναμε οι τελευταιοι... είπε

      Μηπως εισαι Βαστάζης κι οχι Βατάτζης?
      Για κοιτα καλυτερα μεσα στη νδουλα να δεις τι γινεται…
      Σφηκοφωλια νεοταξιτων προδοτων της ορθοδοξας και του ελληνισμου ειναι και οσο παει χειροτερευει…
      Οι τελευταιοι αγνοι ξυπνησαμε και φυγαμε. Εσυ… αγνος ή κοιμισμενος ακομα?

  11. polspyros είπε

    Αν δεν του αρεσει του Κουβελη, μπορει να παει σπιτι του….

  12. Διηνεκης είπε

    Βρε τον γεροξεκουτη

  13. Διονύσιος Βούτος είπε

    Για αυτό δεν πρέπει να χάσει κανέναν ψήφο ο Καμμένος , γιατί και το μνημόνιο αυτά προβλέπει για μετά ….

  14. Φαίη είπε

    Σε όλα τα νεοταξικά ‘προοδευτικάρια’ που πλακώσανε σα τις μύγες. Καλό θα είναι να κοιτάξουνε ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ και να βγάλουνε τη γμν τσίμπλα από το αλοίθωρο μάτι τους.
    Ξυπνάτε και δείτε ότι αυτήν την στιγμή η νέα τάξη έχει κυρύξει πόλεμο ενάντια στον Χριστιανισμό. Δείτε πως διώκονται οι Χριστιανοί σε άλλες μουσουλμανικές χώρες και καταγράψτε την ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ των ‘προοδευτικών’ για τις τύχες αυτών των ανθρώπων. ΕΔΩ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΟΥΣ.
    Μην πέφτετε θύματα των ‘συμπονετικών’ και ‘καλόκαρδων’ επιχειρημάτων τους γιατί αυτά στοχεύουν σε εσάς τους ίδους. ΝΑ ΣΑΣ ΣΦΑΞΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΓΑΝΤΙ. Ξυπνάτε και δείτε τι συμβαίνει αυτήν την στιγμή μέσα στην Πατρίδα σας και ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ. Δεν χρειάζεστε κανέναν προφέσορα να σας υποδείξει το σωστό ή το λάθος. ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ.

    • ΑΙΑΣ είπε

      Θα ορκίζεται, λέει, στην τιμή και την συνείδησή του, ο …ευπρεπής (τρομάρα του) Φώτης!
      Πως θα το κάνη, αφού ούτε το ένα ούτε το άλλο, διαθέτει;

    • ΗΚ είπε

      “τα νεοταξικά ‘προοδευτικάρια’” δεν εχουν πατριδα. Δεν εχουν θρησκεία. Δεν ανηκουν σε κανενα ιδεολογικο χωρο.
      Προασπιζουν ηθελημένα ή αθέλητα τις οποιες επιταγες του εκαστοτε αφεντη που τους προσεταιρίζεται.
      Χάνεται τα λογια σας να απαντατε στα τρολλ.

    • Τόλης Β είπε

      Ξεφύτρωσαν πάλι οι αρχαιόπληκτοι αντικληρικαλιστές και οι άθεες προοδευτικές δυνάμεις της αναρχοαριστεράς, οι «χρήσιμοι ηλίθιοι» των ξένων κέντρων και των εγχωρίων παραρτημάτων τους που στόχο έχουν να διαλύσουν τους συνδετικούς ιστούς του Έθνους, μετατρέποντας το σε ανθρωπομάζα χωρίς μνήμη και ταυτότητα, και να ακρωτηριάσουν το Εθνικό μας κράτος εξαφανίζοντας από προσώπου γης την έννοια της Ελληνικής Πατρίδος. Αν και η βλακεία όλων αυτών είναι παροιμιώδης, εγώ δεν τους έχω για τόσο πνευματικά και νοητικά ανάπηρους, η πλειοψηφία όλων αυτών των γραικύλων συνειδητά κάνουν ότι κάνουν και δρουν όπως δρουν έχοντας επίγνωση των πράξεων τους και των αποτελεσμάτων αυτών. Άρα έχουμε να κάνουμε με κατόχους τριάντα αργυρίων. Σε «καλή» μεριά παιδιά, αν και αυτά τα τριάντα αργύρια κανείς ποτέ δεν τα χάρηκε γιατί σχεδόν πάντα καταλήγουν χυμένα στα χορτάρια κάτω από ένα δέντρο σε κλαδί του οποίου κρεμάστηκε ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ κάτοχος τους, είτε μόνος του από τύψεις όταν συνειδητοποιεί την ασύλληπτων διαστάσεων ΠΡΟΔΟΣΙΑ του, είτε από τον λαό που ΠΡΟΔΟΣΕ. Είναι αναπόφευκτη η τύχη των ΠΡΟΔΟΤΩΝ απανταχού της γης και εις όλον τον κόσμον, να το έχετε αυτό «υπό την υποψία σας», που έλεγε και ο Ζήκος.

  15. LOST-13 είπε

    ΕΝΑ ΕΝΑ ΤΑ ΦΙΔΑΚΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΠΡΟΟΔΕΥΤΙΣΜΟΥ ΣΠΑΝΕ ΤΟ ΚΕΛΥΦΟΣ ΤΟΥ ΑΥΓΟΥ ΚΑΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΚΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ.ΑΣ ΕΙΝΑΙ…!! ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΑΡΑΜΟΝΕΥΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΓΕΡΑΚΙΑ ΕΔΩ ΕΞΩ.ΦΩΤΗ ΜΕΤΡΑ ΩΡΕΣ ΚΙ ΕΣΥ.

  16. anagnostri είπε

    Το αστείο είναι ότι μπορεί να πάει για μαλλί ο Κουβέλης και να βγεί κουρεμένος. Γιατί, ξέρετε από που θα αρχίσει ο διαχωρισμός; Από τους φίλους του τους μουσουλμάνους. Ενώ το κράτος δεν έχει δώσει ποτέ ούτε λεπτό του ευρώ για ανέγερση εκκλησίας, τώρα ετοιμάζονται να χτίσουν τζαμί με χρήματα του Ελληνικού δημοσίου, δηλαδή όλων ημών των βαρύτατα φορολογουμένων. Αυτόν τον διαχωρισμό θέλετε (κ.) Κουβέλη; Θα καταψηφίσετε την προϋπολογισμό του τζαμιού αν ποτέ έρθει στη βουλή; Ουαί υμίν φαρισαίοι υποκριταί!!

  17. TASIA είπε

    KOYBELH ANTIXPHSTE KAIPOS NA SYNTAKSIODWTH8HS. KTHSE TZAMI STH BILLA SOY.

  18. antonis.p είπε

    θρησκεία-νόμισμα-σημαία=πατρίδα (ΕΛΛΆΔΑ),σβήστε το νόμισμα,σβήστε την θρησκεία,σβήστε και την σημαία να φανταστείτε τι πατρίδα θα έχουμε σε λίγα χρόνια.Ρομά θα καταντήσουμε.

  19. ΜΙΝΗΣ είπε

    ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΕΝΑ ΕΘΝΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΕΚΤΙΚΟΙ ΚΡΙΚΟΙ ΤΟΥ…ΚΑΙ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΜΑΣ ΣΥΝΔΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΣΟ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΚΟΥΒΕΛΗ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΠΙΣΤΕΥΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ….ΕΝΑΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ,ΕΝΑ ΛΑΜΟΓΙΟ ΕΙΣΑΙ ΚΙ ΕΣΥ

  20. stergdoc είπε

    Δεν ειναι…”γεροξεκουτης” ο Κουβελης,οπως γραψατε παραπανω και τον απαλλαξατε λογω βλακιας.Απλα ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΕΙ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥ.Σε διατεταγμενη αποστολη ειναι η μουσιτσα αυτη

  21. Skatofagos είπε

    ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ. ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΧΑΙΔΕΥΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΙ.

    • stergdoc είπε

      Ακριβως.Και να μη ξεχναμε οτι η περιβοητη Σχολη Σικαγου που εβγαλε αφθονα φυντανια της NWO ητανε γεματη απο Τροτσκιστες.Μονο που περνουσε την διεθνοποιηση αλλα οχι και το συμπληρωμα της με το “τα εργαλεια παραγωγης στα χερια των εργατων”

  22. nakimunaki είπε

    Ποιά είναι η μεγαλύτερη φαντασίωση του σύγχρονου ρωμιού?
    -Ότι είναι Έλληνας.

  23. EUDOKIA είπε

    Μακρυα απο κουβελη,ρεπουση,μπιστη κλπ διεθνιστες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: