Powered By Blogger

Σελίδες

Τρίτη 3 Αυγούστου 2010

Frankfurter Allgemeime: Ο Γιώργος Παπανδρέου διορθώνει τα λάθη του πατέρα του!

zoomnews.gr


Το άρθρο της Franfurter Allgemeine Zeitung θα ταίριαζε περισσότερο στην επέτειο της 3ης Σεπτέμβρη, αλλά κι ένα μήνα νωρίτερα, δε χάνει το ενδιαφέρον του. Η γερμανική εφημερίδα σε σχόλιό της υπό τον τίλτο “Μια άλλη Ελλάδα” προβλέπει ότι οι Έλληνες θα ευγνωμονούν στο μέλλον τον Γιώργο Παπανδρέου ο οποίος “βήμα με βήμα απελευθερώνει τη χώρα από τα προβλήματα που είχαν συσσωρευθεί από τον προκάτοχό του, αλλά και από τον πατέρα του”.

Η εφημερίδα εκφράζει το θαυμασμό της για τον τερματισμό της απεργίας των φορτηγατζήδων, για το γεγονός ότι ο Στρατός και η Αστυνομία βοήθησαν ώστε να φθάσουν τα καύσιμα εκεί που δεν πήγαιναν οι απεργοί των βυτιοφόρων.

Η “απελευθέρωση” της χώρας από τα δεινά που συσσώρευσε ο Καραμανλής είναι ό,τι επιθυεμεί η κυβέρνηση να ακούγεται, η “απελευθέρωση” όμως από τα δεινά της πολιτικής του Ανδρέα Παπανδρέου είναι ό,τι χρειάζεται για να βγουν στους δρόμους ο Παναγιωτακόπουλος και οι φίλοι του στο ΠΑΣΟΚ…

===================

Σχόλιο: χαχαχαχαχα. Μας έχουν ταραξει στην πλακα στην χλεύη και στην ανυποληψία. Θα υποψιαστώ τον Νίκο καθότι είναι ο μόνος που έχει μιλήσει στην ελλάδα για λάθη του Ανδρέα…

Και γενικώς θα υποψιαστώ τον Νίκο για πολλές πληρωμένες;; καταχωρίσεις σε διεθνή ΜΜΕ.

Ναι ναι το Νίκο τον… φορτηγατζή εννοώ! Ξέρει αυτός..

Rate This
Quantcast

Αφήστε σχόλιο ή trackback: Trackback URL.

Σχόλια

  • Orestios On Αυγούστου 2, 2010 at 8:09 μμ

    Πόσο κόστισε στον Έλληνα φορολογούμενο το άρθρο αυτό?

  • iconology2009 On Αυγούστου 2, 2010 at 8:18 μμ

    Ορέστιε:Απευθύνθείτε παρακαλώ στο σχετικό ταμείο μυστικών κονδυλίων του ΥΠΕΞ. Εκεί θα βρείτε στη σειρά τον κονδυλοφόρο που αποκάλεσε τον άνθρωπο που δεν εχει γράψει ούτε μιά σελίδα δακτυλογραφημένη, GREEK THINKER. Εκεί επίσης θα βρείτε-εννοώ στην ουρά του εξαιρετικού αυτού ταμείου- το αλλο σαϊνι που αποκάλεσε τον Καραμανλή κάθαρμα της κάθαρσης, ξεχνώντας όμως ο δόλιος ότι στο διαρρεύσαν 9 μηνο κυβερνούσε ο φωστήρας που προφανώς τον χρυσοπλήρωσε με τη μεσολάβηση της Σεγκολέν Ρουαγιάλ(τα παραδείγματα πληρωμένων τέτοιων καταχωρήσεων του Γιωργάκι είναι τουλάχιστον δεκάδες…)

  • iconology2009 On Αυγούστου 2, 2010 at 8:25 μμ

    Να προσθέσω ότι το Γιωργάκι θα ξεπεράσει σε αριθμό κολακευτικών δημοσιεύσεων ακόμη και την …Φρειδερίκη, που μεχρι να μας προκύψει το αμερικανάκι υπήρξε η δημοφιλέστερη-καθότι και η πιό ξεπουλημένη- πολιτική περσόνα στον αμερικανικό τύπο σε σχέση με την Ελλάδα.

  • ntoukou On Αυγούστου 3, 2010 at 1:43 πμ

    xmmm

Δεν υπάρχουν σχόλια: