Powered By Blogger

Σελίδες

Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2010

Κυριακή, 19 Σεπτεμβρίου 2010

Διαβάστε τις εξωφρενικές δηλώσεις του Θ.Πάγκαλου!

Η Αγία Σοφία δεν ανήκει στους σημερινούς Τούρκους αλλά ούτε και στους Έλληνες γιατί είναι πολιτιστικό μνημείο ολόκληρης της ανθρωπότητας και έτσι έχει χαρακτηριστεί από την Ουνέσκο. Κάθε προσπάθεια ιδιοποίησής της είναι κακή" και πρόσθεσε ότι: «Η συγκίνηση που νιώθουν όλοι οι άνθρωποι όταν μπαίνουν στην Αγία Σοφία είναι ίδια, είτε είναι Τούρκοι, είτε Έλληνες, είτε Αφρικανοί, είτε Κινέζοι».


tosokaki.blogspot.com

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σιγα μην ασχοληθώ με το χοντροΜΛΚΑ.

χαχαχα

Λητω Μιχαηλ είπε...

Ο κυριος Παγκαλος τι εκανε καλε ;;; Κατι παιδια δολοφονηθηκαν στα ΙΜΙΑ για χαρη του ε!!! και;;
Εκεινος μια χαρα θρεφταρι αλλοιμονο στα παλληκαρια
Καημενε Παγκαλε ξερεις εσυ απο την ιστορια τιποτα ξερεις τι σημαινει η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ;;; Εφραξες και το εχεις χαμενο

Ανώνυμος είπε...

επειδή τον έχει κατακλύσει το λίπος θαρρεί έσι είναι όλοι.
αυτός για να νοιώσε κάτι, οτιδήποτε, πρέπει να δουλέψει κομπρεσέρ.
να σπάσει καμιά δεκαριά κιλά λίπους πρώτα.
το κήτος. τάχαμου ένοισε και κάτι για κάτι άλλο εκτός από το φαί;

Theodoros είπε...

Ποιό ειναι το Εξωφρενικό? προκειται για ναό χριστιανικό αρα αφορά όλους τους Χρισυιανούς . Ελληνες (Ρωμιους) ή μη...
Το Εξωφρενικό ειναι ότι αυτο το κατασκευασμα η Ουνεσκο το χαρακτήρισε μνημείο όλης της Ανθρωπότητας... Απο που κι ως που, όταν όλοι ξέρουμε ότι χτιστικε από υλικά που προέρχονταν από την καταστροφή των αρχαίων Ελληνικών μνημείων.. Ο τρούλος ας πούμε στιρίζεται σε κολώνες που προέρχονται από το ναό της Αρτεμιδος της Εφέσου (την κατέστερψε ο Αγιος Νικόλαος http://radiobacter.blogspot.com/2010/09/httptoksipnitiri_08.html) .
προκειται δηλαδή για ένα "μνημείο Χριστιανικό και όχι Ελληνικό. Οι Ελληνες ήταν υπόδουλοι στη Ρωμαίκή Αυτοκρατορία και τελούσαν υπό διωγμόν από την Χριστιανική Εξουσία.(Ας μην Ξεχνάμε τη Σκυθόπολη)
Το παρόν κτίσμα ανεγέρθηκε τον 6ο αιώνα, επί βασιλείας του Ιουστινιανού Α' που είπε το γνωστό "Νενήκεκά σε Σολομώντα", και όχι Καλλικράτη π.χ.. Επίσης ειναι ο ίδιος Αυτοκράτορας που θεσπισε νόμους ιδιαίτερους για μας τους Ελληνες:"ταύτα τοίνυν επί τοις αλιτηρίοις Έλλησι ...δεδήλωται, νομοθετούμεν".(Ιουστινιάνιος Κωδικας)!!!

Ανώνυμος είπε...

ρε τι σχολείστε με το κ ... όλη

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΣΕΙΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΚΑΣ

¨ΠΕΡΣΕΑΣ,ΚΑΤΕΡΙΝΗ"

michael είπε...

Ο "εγώ δεν είμαι γουρούνι" -ο ίδιος το είπε- είναι τόσο γουρουνόπετσος που αντέχει τα όσα μύρια που του πρέπουν να ακούσει. Έχει καταλάβει ότι είναι ο κομπάρσος του χουντικού θιάσου που συμμετέχει και προκαλεί για να βγει στο προσκήνιο -ο μπαμπούλας του παρασκηνίου-ξέροντας την ιστορία για τους 'φελλούς" .

Δεν υπάρχουν σχόλια: