Powered By Blogger

Σελίδες

Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

Παρασκευή, 22 Οκτωβρίου 2010

Ο ΛΑ.ΟΣ. επέστρεψε στη Δεξιά!

Το… άστρο του Άδωνη Γεωργιάδη έλαμψε στη Βουλή, με αφορμή την ανέγερση τεμένους στο Βοτανικό. Ο βουλευτής του ΛΑ.ΟΣ. και υποψήφιος Περιφερειάρχης κατέθεσε σχετική ερώτηση με προφανή σκοπό να ενισχυθεί η υποψηφιότητά του.
Ο αναπληρωτής υπουργός Αμύνης, Π. Μπεγλίτης, απαντώντας....
υποστήριξε ότι η ανέγερση του μουσουλμανικού τεμένους θα γίνει με έξοδα της πολιτείας, και η λειτουργία του θα υπόκειται αποκλειστικά στο υπουργείο Παιδείας. Ακολούθησε έντονη αντιπαράθεση και ο Π. Μπεγλίτης κατηγόρησε τον Α. Γεωργιάδη ότι επιδεικνύει «ακραία ξενοφοβικά κίνητρα που εξυπηρετούν αγχωτικές ενδοπαραταξιακές ανάγκες». Ανταπαντώντας ο βουλευτής και υποψήφιος του ΛΑ.ΟΣ. επικαλέστηκε δηλώσεις της Γερμανίδας Καγκελαρίου Μέρκελ προκειμένου να υποστηρίξει την αποτυχία του «πολυπολιτισμικού» μοντέλου.
Ωστόσο, οι τόνοι ανέβηκαν όταν ο κ. Μπεγλίτης επεσήμανε ότι η Αθήνα είναι η μόνη ευρωπαϊκή πρωτεύουσα που δεν έχει τέμενος, και συμπλήρωσε ότι, δεν θα δοθούν τίτλοι ιδιοκτησίας επικαλούμενος το νόμο που ψήφισε η προηγούμενη κυβέρνηση. «Αν ο κύριος Παυλόπουλος είχε φερθεί ως δεξιός, δεν θα έφθανε η Νέα Δημοκρατία εκεί που έφθασε», απεφάνθη ο βουλευτής επιδιώκοντας να κερδίσει όσους περισσότερους γίνεται υπερσυντηρητικούς και ξενοφοβικούς ψηφοφόρους στις αυτοδιοικητικές εκλογές. Είναι σαφές ότι το επόμενο διάστημα ο Λ.Α.ΟΣ. έχει αποφασίσει να πλαγιοκοπήσει από δεξιά τη Νέα Δημοκρατία, αφού διαπιστώνεται δημοσκοπικά ότι ούτε το «μετριοπαθές» προφίλ ανταποκρίνεται στα γούστα των οπαδών του, αλλά ούτε και τα περί «κεντροδεξιάς επανένωσης» πείθουν για τις πραγματικές προθέσεις του.
/www.statesmen.gr

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟ ΜΟΥ ΓΛΥΚΕ,ΣΕ ΜΑΘΑΝΕ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΠΩΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΡΙΕΡΓΑΖΕΣΑΙ????


ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΕΙΣΑΙ ΓΕΛΕΙΟΣ,ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΟΥ ΤΙΣ ΕΔΩΣΕΣ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ,ΚΟΠΗΚΕΣ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΣ ΟΥΤΕ ΕΣΥ ΟΥΤΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ 299

Ανώνυμος είπε...

λάος = κόμμα τυχοδιωκτών

Ανώνυμος είπε...

ΑΣΕ ΑΔΩΝΙ ΦΤΑΝΟΥΝ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ


michael είπε...

Μια παρατήρηση: Ο κόσμος που ψήφισε τον κωλοτούμπα Καρατζαφύρερ ,τον ψήφισαν γιατί ένιωθαν αναγούλα από τα δύο κόμματα εξουσίας. Ήταν ψήφος διαμαρτυρίας και τίποτα άλλο.
Ο κωλοτούμπας χρησιμοποίησε την πατριδοκαπηλία και τα πήγε πολύ καλά ως ένα σημείο όμως η δίψα για εξουσία τον πρόδωσε και αυτός με τη σειρά του πρόδωσε όσους τον ψήφισαν.
Τώρα...από κλητήρας, γαλατάς αυτό θα είναι το τέλος του. Συντάσσεται με την συνομοταξία των ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: