Powered By Blogger

Σελίδες

Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011

Κυριακή, 2 Οκτωβρίου 2011

Παπανδρέου: Η Ελλάδα είναι μια εν δυνάμει πλούσια χώρα

Σε δηλώσεις του μετά τη συνάντηση με τον Εμίρη του Κατάρ, ο Γιώργος Παπανδρέου, εκτός των άλλων, ανέφερε:

Τα τελευταία δύο χρόνια, βρεθήκαμε σε μια πολύ δύσκολη συγκυρία. Πληρώνει η Ελλάδα σε μεγάλο βαθμό λανθασμένες αναπτυξιακές επιλογές του παρελθόντος. Σήμερα, αποδεικνύεται στην πράξη πόσο σημαντικό είναι να ολοκληρωθούν στη χώρα μας όλες εκείνες οι μεταρρυθμίσεις που απαιτούνται, ώστε να μπορέσουμε να αξιοποιήσουμε τα πολλά συγκριτικά πλεονεκτήματά μας - και έχουμε συγκριτικά πλεονεκτήματα, το ξέρετε κι εσείς προσωπικά - δημιουργώντας έναν ελκυστικό επενδυτικό προορισμό.

Η Ελλάδα είναι μια εν δυνάμει πλούσια χώρα, που στο.........
παρελθόν έκανε απλώς κακή διαχείριση αυτών των πόρων, αλλά και κακή διαχείριση του πολυτάλαντου, μορφωμένου και καταρτισμένου ανθρώπινου δυναμικού της. Αυτό είναι κάτι που πλέον αλλάζει και αλλάζει με πολύ γοργούς ρυθμούς.
Η επιτάχυνση, παραδείγματος χάρη, της διαδικασίας αδειοδοτήσεων σε μεγάλα επενδυτικά έργα, επίσης το fast track, οδηγεί και στην επιτάχυνση της διαδικασίας δημιουργίας νέων παραγωγικών μονάδων, επενδύσεων και νέων θέσεων εργασίας.

Οι εξελίξεις, επίσης, στον χρηματοπιστωτικό μας τομέα οδηγούν σε μια πιο εύρωστη αγορά χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών και αναφέρομαι βέβαια στην πολύ σημαντική συμφωνία μεταξύ δύο μεγάλων τραπεζικών ομίλων και του Κατάρ.

Η αναγγελία, σήμερα, μιας νέας μεταλλευτικής συμφωνίας, η ανανέωση των αδειών για τα ορυχεία και λατομεία της χώρας, η προώθηση συγκεκριμένων πολιτικών για την αξιοποίηση όλου του ορυκτού πλούτου της χώρας, συμπεριλαμβανομένης και της έρευνας πετρελαίου και αερίου στο θαλάσσιο χώρο, και πάνω απ' όλα η αξιοποίηση των φυσικών μας πόρων, δηλαδή, η προώθηση επενδύσεων σε τομείς όπως οι Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας. Όλα αυτά αποτελούν πολύ σημαντικά βήματα προς μια νέα πραγματική, βιώσιμη, αναπτυξιακή στρατηγική.

Αξιοποιούμε, όπως είπα, τα συγκριτικά μας πλεονεκτήματα και προχωράμε με ταχείς ρυθμούς στην υλοποίηση στρατηγικών που μπορούν να προσελκύσουν ενδιαφέρον και να παράξουν νέο εισόδημα από τομείς στους οποίους η Ελλάδα μπορεί και πρέπει να προχωρήσει, όπως είναι οι Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας - για το οποίο επίσης συζητήσαμε - όπου το ενδιαφέρον αυξάνεται συνεχώς.
Αλλά υπάρχει και ο τομέας του τουρισμού, το άνοιγμα σε νέες αγορές της Ανατολής και του Βορρά που βλέπουμε να αποδίδει με ρεκόρ αφίξεων φέτος. Όπως συμβαίνει, επίσης, και στον αγροτικό τομέα με την παραγωγή τροφίμων υψηλής ποιοτικής αξίας.

Αλλάζει η Ελλάδα. Αλλάζει το αναπτυξιακό μας μοντέλο. Και είμαι σίγουρος ότι δεν θα αργήσει η στιγμή, που οι πολίτες, επιχειρηματίες, επενδυτές και το κράτος

http://www.parapolitiki.com

23 σχόλια:

........ΜΟΡΦΕΑΣ........ είπε...

ΑΝΤΕ ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΑΙ ΒΓΑΛΕ ΚΑΝΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΡΕ ΠΟΥΛΗΜΕΝΕ!
10 ΤΡΙΣ!ΕΥΡΩ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ.ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΥΣ ΧΡΩΣΤΟΥΜΕ ΜΟΝΟ 450 ΔΙΣ.
ΣΚΟΠΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ Ε;
Αγιος Μνημόνιος είπε...

Τζέφρυ Μινέϊκο Τσάντ ,ἐπικατάρατος σὺ ἐν τῷ εἰσπορεύεσθαί σε καὶ ἐπικατάρατος σὺ ἐν τῷ ἐκπορεύεσθαί σε. Προσκολλήσαι δε Κύριος εἰς σὲ τὸν θάνατον , ἕως ἂν ἐξαναλώσῃ σε ἐπὶ τῆς γῆς. Πατάξαι σε ἐν ἀπορίᾳ καὶ πυρετῷ καὶ ρίγει καὶ ἐρεθισμῷ καὶ ἀνεμοφθορίᾳ καὶ τῇ ὤχρᾳ, καὶ καταδιώξονταί σε, ως ἂν ἀπολέσωσί σε. Καὶ ἔσται σοι ὁ οὐρανὸς ὁ ὑπὲρ κεφαλῆς σου χαλκοῦς, καὶ ἡ γῆ ἡ ὑποκάτω σου σιδηρᾶ.Πατάξαι σε Κύριος παραπληξίᾳ καὶ ἀορασίᾳ καὶ ἐκστάσει διανοίας, καὶ ἔσῃ ψηλαφῶν μεσημβρίας, ὡσεί τις ψηλαφήσαι τυφλὸς ἐν τῷ σκότει, καὶ οὐκ εὐοδώσειτὰς ὁδούς σου· καὶ ἔσῃ τότε ἀδικούμενος καὶ διαρπαζόμενος πάσας τὰς μέρας, καὶ οὐκ ἔσται σοι ὁ βοηθῶν. Πατάξαι σε Κύριος ἐν ἕλκει πονηρῷ ἐπὶ τὰ γόνατα καὶ ἐπὶ τὰς κνήμας, ὥστε μὴ δύνασθαι ἰαθῆναί σε ἀπὸ ἴχνους τῶν ποδῶν σου ἕως τῆς κορυφῆς σου ,ἀμπελῶνα φυτεύσεις καὶ κατεργᾷ, καὶ οἶνον οὐ πίεσαι, οὐδὲ εὐφρανθήσῃ ἐξ αὐτοῦ, ὅτι καταφάγεται αὐτὰ ὁ σκώληξ. ἐλαῖαι ἔσονταί σοι ἐν πᾶσι τοῖς ὁρίοις σου, καὶ ἔλαιον οὐ χρίσῃ, ὅτι ἐκρυήσεται ἡ ἐλαία σου. υἱοὺς καὶ θυγατέρας γεννήσεις καὶ οὐκ ἔσονταί σοι, ἀπελεύσονται γὰρ ἐν αἰχμαλωσίᾳ. πάντα τὰ ξύλινά σου καὶ τὰ γενήματα τῆς γῆς σου ἐξαναλώσει ἡ ἐρισύβη. Ο υπήκοος, ὅς ἐστιν ἐν σοί, ἀναβήσεται ἐπὶ σὲ ἄνω ἄνω, σὺ δὲ καταβήσῃ κάτω κάτω· οὗτος δανειεῖ σοι, σὺ δὲ τούτῳ οὐ δανειεῖς, σὺ δὲ τούτῳ οὐ δανειεῖς· οὗτος ἔσται κεφαλή, σὺ δὲ ἔσῃ οὐρά. Καὶ ἐλεύσονται ἐπί σὲ πᾶσαι αἱ κατάραι αὗται καὶ καταδιώξονταί σε καὶ καταλήψονταί σε, ἕως ἂν ἐξολοθρεύσῃ σε καὶ ἓως ἂν ἀπολέσῃ σε, ὅτι οὐκ εἰσήκουσας τῆς φωνῆς τοῦ ΛΑΟΥ σου, φυλάξαι τὰς ἐντολὰς αὐτοῦ καὶ τὰ δικαιώματα, ὅσα ἐνετείλατό σοι. Καὶ λατρεύσεις τοῖς ἐχθροῖς σου, οὓς ἐξαποστελεῖ Κύριος ἐπὶ σέ, ἐν λιμῷ καὶ ἐν δίψει καὶ ἐν γυμνότητι καὶ ἐν ἐκλείψει πάντων· καὶ ἐπιθήσῃ κλοιὸν σιδηροῦν ἐπὶ τὸν τράχηλόν σου, ἕως ἂν ἐξολοθρεύσῃ σε. Καὶ ἔσται ἐν σοὶ σημεῖα καὶ τέρατα ἐν τῷ σπέρματί σου ἕως τοῦ αἰῶνος.
Eπικατάρατος πᾶς ἄνθρωπος ὃς ἐμμενεῖ ἐν πᾶσι τοῖς λόγοις Μνημονίοις.

Αμήν.
Ανώνυμος είπε...

http://www.radio9.gr/LivePlayer.aspx?a_id=1346
Ανώνυμος είπε...

nafpaktianews.gr
Ανώνυμος είπε...

ΜΕΓΑΛΕ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΝΑ ΛΕΣ ΜΑΛ...
Ανώνυμος είπε...

O MORΦΕΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΧΑΣΙΣΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΛΗΓΜΕΝΕΣ ΤΖΙΝΕΣ ΕΧΕΙ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΤΟΥ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΞΕΦΟΥΡΝΙΖΕΙ ΜΑΛ.ΑΚΙΕΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ. ΑΛΗΤΗ ΜΟΡΦΕΑ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΗΣΟΥΝ ΜΙΚΡΟΣ Η ΜΗΤΕΡΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΠΑΙΡΝΕ******* ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΣΕ ΚΛΟΤΣΑΓΕ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΧΑΖΕΨΕΣ ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΛΕΣ ******* ΑΝΩΜΑΛΕ, ΓΥΦΤΟ, ΖΩΟ, ΦΟΜΑΡΙ, ΚΕΡΑΤΑ
...ΑΟΡΑΤΟΣ...
MacGyver είπε...

ΠΑΛΛΑΪΚΟ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ--ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 3 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 7:00 μμ
Στο ΚΥΒΕ Περιστερίου (Εθνάρχου Μακαρίου 1 & Κηφισού - γέφυρα Koloκυνθούς)
http://www.epam-hellas.gr/, http://www.youtube.com/watch?v=YSjx-0De1-o&feature=player_embedded
Για τη συγκρότηση ευρύτατου μετώπου πολιτών και κινήσεων
ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΕΛΟΣ ΣΤΑ ΑΝΕΛΕΗΤΑ ΒΑΡΗ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΜΠΝΕΥΣΤΕΣ ΤΟΥΣ
Ανατροπή της ληστρικής φοροεπιδρομής του εχθρικού κράτους
Καλούμε όλους τους Έλληνες πολίτες που βρίσκονται σήμερα αντιμέτωποι με τη μεγαλύτερη λαίλαπα μέτρων φορολογικής λεηλασίας που έχει λάβει ποτέ κυβέρνηση κράτους στη μεταπολεμική ιστορία και όλες τις κοινωνικές και πολιτικές οργανώσεις που στέκονται στο πλάι του, να ορθώσουμε το ανάστημα μας και να διατρανώσουμε τη θέληση μας να μην επιτρέψουμε στο εχθρικό προς το λαό κράτος να υλοποιήσει τις ολέθριες αυτές αποφάσεις που υπονομεύουν την υπόστασή μας και τη ζωή μας. Δεν θα υποταχθούμε όπως η δωσίλογη κυβέρνηση στα κελεύσματα των τοκογλύφων δανειστών που επιμένουν να αξιώνουν τις εξωφρενικές τους απαιτήσεις από ένα κρατικό χρέος που έχει ουσιαστικά εξοφληθεί και παρ όλα αυτά το διογκώνουν συνεχώς, μόνο και μόνο για να δημεύσουν όλο τον πλούτο της χώρας δημόσιο και ιδιωτικό και να μας μετατρέψουν σε ανέστιους πρόσφυγες.Με αίσθημα αλληλεγγύης και ομοψυχίας πρέπει να προστατέψουμε τη συνέχιση της ζωής μας και να μην σκύψουμε αυτή τη φορά το κεφάλι. Αυτό που έχουμε να επιλέξουμε με τη στάση μας είναι Η ΕΜΕΙΣ Η ΑΥΤΟΙ. Επειδή το γνωρίζουν μας εκφοβίζουν. Αν πληρώσουμε από το υστέρημα που μας έχουν ακόμη αφήσει, προετοιμάζουμε το επόμενο σφαγείο μας. Αν αρνηθούμε,κάνουμε το πρώτο αποφασιστικό βήμα για να πάρουμε τις τύχες μας στα χέρια μας.Το προσκλητήριο αυτό ας γίνει ο προμαχώνας των αντιστάσεών μας.
ΓIATI MONO ΕΝΑ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟ ΚΟΙΝΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ...
Ανώνυμος είπε...

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΘΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΦΙΑΛΤΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΕΝΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ,ΞΕΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΕΦΙΑΛΤΗ,ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΣ ΣΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΕΝΑΣ ΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΠΛΑ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΚΟΥΜΕ ΟΤΙ ******* ΜΑΣ ΠΕΙ.
Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΜΑΛ.ΑΚΑ ΑΟΡΑΤΕ ΤΙ ΣΕ ΕΠΙΑΣΕ ΚΑΙ ΒΡΙΖΕΙΣ ΠΑΛΙ; ΘΕΣ ΝΑ ΣΟΥ ******* ΤΟΝ ******* ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ *******; Ε; ΠΡΟΣΕΧΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΙ Η ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΕΝΑ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΕΚΑΝΕ ******* ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ. ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΣΥ. ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΩ *******ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΜΑΛΑ.ΚΑΝΤΡΕΑ.

........ΜΟΡΦΕΑΣ........
........ΜΟΡΦΕΑΣ........ είπε...

ΡΕ ΜΑΛ.ΑΚΑ ΑΟΡΑΤΕ ΤΙ ΣΕ ΕΠΙΑΣΕ ΚΑΙ ΒΡΙΖΕΙΣ ΠΑΛΙ; ΘΕΣ ΝΑ ΣΟΥ ******* ΤΟΝ ******* ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ *******; Ε; ΠΡΟΣΕΧΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΙ Η ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΕΝΑ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΕΚΑΝΕ ******* ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ. ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΣΥ. ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΩ ******* ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΜΑΛΑ.ΚΑΝΤΡΕΑ.
Ανώνυμος είπε...

Πυθαγόρας
Να κάνεις αυτά που νομίζεις πως είναι σωστά, έστω κι αν κάνοντας αυτά
πρόκειται να σε κακολ.ογήσουν. Γιατί ο όχλος είναι κακός κριτής κάθε καλού πράγματος.
Ανώνυμος είπε...

Αν ήταν «φίλοι» μας οι ρώσοι, θα μπορούσαν να μας δανείσουν με χαμηλότοκο δάνειο , η, να έρθουν να αγοράσουν κάποιον δημόσιο οργανισμό, να μαζέψουμε έτσι τα χρήματα που μας χρειάζονται, έως ότου ξεπεράσουμε τις σημερινές δυσκολίες για να μπορέσουμε να ξαναμπούμε στις αγορές! Γιατί για να σκεφτούμε αν μας δάνειζαν δέκα δισεκατομμύρια, να δεις για πότε θα την ξεπερνάγαμε όλη αυτή την κρίση, και όχι μόνο αυτό αλλά συνάμα με το μακροπρόθεσμο θα γινόμαστε καλύτεροι από όλες τις άλλες χώρες!... Αλλά το ερώτημα είναι θα μας αφήνουν οι αλληλέγγυοι συνεταίροι μας;;…
Ανώνυμος είπε...

Αυτός με την σκατόγλωσσα δεν είναι ΜΟΡΦΕΑΣ!
Ανώνυμος είπε...

Όλα τα κόμματα μηδενός εξαιρουμένου μοιάζουν με την μικροπολιτική στάση που κρατούν ο΄τι είναι προδοτική. Γιατί την ώρα που πολεμά το κόμμα της εξουσίας να σβήσει την φωτιά όχι μόνο δεν βοηθούν, αλλά εμποδίζουν κι από πάνω να σβήσει! Δεν κάνουν το αυτονόητο όπως στην Πορτογαλία και την Ιρλανδία που εκεί έχουν γίνει όλα τα κόμματα μια γροθιά, γι αυτό και τα πάνε καλά, εν αντίθεση με την Ελλάδα! Και μη τολμήσει να πει κάποιος το αντίθετο ,γιατί θα φάει χίλιες μούντζες! Γιατί πως μωρέ κακομοίρηδες άθλιοι θα εμπιστευτεί ο κάθε επενδυτής να έρθει να φέρει τα λεφτά του με αυτόν τον τρόμο που σπέρνετε έξω αλλά και μέσα στην Ελλάδα; Πως θα μας πιστέψει εκείνος που έχει χρήμα να τα ρίξει στην ελληνική αγορά, για την επανεκκίνηση της οικονομίας. Όλοι περιμένουν πότε θα φτιάξει η κατάσταση και μετά θα κάνουν τις αγορές τους, κι όσο δεν φτιάχνει γιατί μπαίνετε εμπόδιο, τόσο έρχεται μεγαλύτερη ύφεση! Γι αυτό το κουκουέ ο Τσίπρας και όλα τα μικρά κόμματα να πάνε να ******* γι αυτό το μεγάλο κακό που έχουν προξενήσει στην πατρίδα μας! Γιατί αν βοηθούσαν από την αρχή τα σπρεντ, δεν θα εκτοξευόταν τόσο πάνω! Θα ξεθάρρευαν όλοι οι ξένοι αλλά και οι έλληνες επενδυτές και θα κινιόταν και πάλι η αγορά! Κι αν ερχόντουσαν τα χρήματα των Ελλήνων ξανά στην Ελλάδα, τώρα θα μιλούσαμε για εντελώς άλλα θέματα! Ωστόσο την μεγαλύτερη ευθύνη την έχει το κόμμα της αξιωματικής ψεύτικης αντιπολιτεύσεις, που είναι το κόμμα της πλουτοκρατίας, καθώς οι οπαδοί του όπως τρομάζουν με αυτά που λέει αρχηγός τους, τόσο δεν προσφέρουν στην ελληνική οικονομία και γενικά στη χώρα, Γι αυτό και δεν θα βγούμε ποτέ από τον πάτο του βαρελιού‼!... ΜΩΡΑΙΝΕΙ ΚΥΡΙΟΣ ΟΝ ΒΟΥΛΕΤΑΙ ΑΠΟΛΕΣΑΙ‼!...
Ανώνυμος είπε...

6:14 ΠΟΙΟΣ ΣΕ ΒΑΖΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΙΟΤΗΤΕΣ; Α… ΡΕ ΜΠΑΓΑΣΙΚΟ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ! ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΕΒΡΑΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ, ΜΗΠΩΣ ΣΚΑΤΟΤΟΥΡΚΟΣ ΜΗΠΩΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΣ; ΓΙΑΤΙ ΈΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΝΑ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΠΕΙΡΕΙΣ ΤΟΣΟ ΜΙΣΟΣ ΟΥΣΤ ΞΕΥΤΙΛΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΤΟΝ ΒΡΟΜΙΚΟ ΡΟΛΟ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΤΕ ‼…
........ΜΟΡΦΕΑΣ........ είπε...

AΛΗΤΑΡΑΔΕΣ, ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ, ΦΙΛΟΙ ΤΩΝ ΝΕΦΕΛΙΜ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ ΣΙΩΝ ΠΟΥ ΤΟΛΜΑΤΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΜΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΛΛΩΝ, Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΠ-ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ. ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΙΩΝΙΚΗ ΕΠΕΛΑΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΦΕΛΙΜ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΛΕ*******. ΗΔΗ ΕΘΕΑΘΗΣΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ 10 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΒΟΡΟΣΙΣΚ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ. ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΝΙΚΕΣ, ΜΕΤΑ ΟΜΩΣ ΘΑ ΤΑ ΣΥΝΤΡΙΨΟΥΜΕ.
ΑΟΡΑΤΕ ΠΑΨΕ. ΝΕΦΕΛΙΜΙΚΟ ΚΟΥΡΑΔΙ, ΓΥΦΤΟ. ΘΑ ΣΕ ΕΞΑΥΛΩΣΩ ΜΕ ΤΟ ΥΠΕΡΛΕΙΖΕΡ ΤΩΝ ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΥΡΙΣ ΠΟΥ ΚΛΕΨΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ 51.
........ΜΟΡΦΕΑΣ........ είπε...

ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΣΟ ΕΝΟΧΛΕΙ Η ΓΡΑΦΗ ΜΟΥ ΕΔΩ ΜΕΣΑ;
ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ 10 ΗΜΕΡΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΜΥΝΗΜΑΤΑ ΔΙΟΤΙ ΜΟΥ ΕΣΒΗΝΑΝ ΑΜΕΣΩΣ.
ΑΝ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΤΑ ΟΣΑ ΛΕΩ ΚΑΙ ΓΡΑΦΩ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΕΙΤΕ ΑΝΟΙΧΤΑ!
ΤΩΡΑ ΒΡΗΚΑ "ΑΛΛΟ" ΤΡΟΠΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.
ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΓΡΑΨΕΤΕ ΞΑΝΑ ΤΑ ΟΣΑ ΛΕΩ ΠΑΛΙ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ,ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΟΙΟΣ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΘΑ ΕΛΕΓΑ.
ΤΟ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΠΟΙΟΥ ΟΠΩΣ ΤΟΥ ..ΑΟΡΑΤΟΣ.. ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΜΟΥ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣ.
Ανώνυμος είπε...

KΡΕΤΙΝΟΙ λαμόγιο παστόσκοι ..ΤΟΥ ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.
ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΛΑγΟΙ κωλοτούμπες..ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟΥ
ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΕΣ της Δρα*******κόρης
ΜΑΣΤΟΥΡΩΜΕΝΟΙ..ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ εθνικοσοσιαληστές
της Πιποκράτους του αλήτη Καρ χιδάκη..
-----------------------------------

ΛΟΙΠΟΝ.....ΖΩΑ.

εμενα δεν με νοιαζει αν χρεοκοπησουμε, αν βγουμε απο το ευρω, οποτε και αν γινουν εκλογες.
Ας τα διαλυσει ολα ο γιωργακης ΣΑΣ ζώααααααα, ας ξεπουλησει ολη την Ελλαδα, ας πτωχευσουμε ολοι μας, ας διαλυθει το συμπαν ρε παιδι μου.

ΑΛΛΑ ΕΝΑ ΠΡΑΜΑ ΘΕΛΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥ.

ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΥΣ/σας.. ΚΥΝΗΓΗΣΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΗΚΗ
ΚΑΙ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.
ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΙΑΣΕΙ.
ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΣΕΙ 10 ΜΕΤΡΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΗ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ.
ΟΥΤΕ ΗΛΙΟ ΝΑ ΜΗΝ ΒΛΕΠΟΥΝ.

και ...ΑΝ ..αν επιζήσουν..έτσι που πάνε .. +++
Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΟΣ ΤΟΝ ΜΟΡΦΕΑ!
Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΟΣ ΤΟΝ ΜΟΡΦΕΑ! ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΣΚΑΤ.ΟΓΛΩΣΣΑΣ
Ανώνυμος είπε...

ο ΕΝ ΔΥΝΑΜΗ ΠΛΟΥΤΟΣ ΦΕΡΝΕΙ ΦΤΩΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΞΑΘΛΙΟΣΗ ΒΛΕΠΕ ΙΡΑΝ.ΙΡΑΚ.ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ.ΛΙΒΥΗ.ΝΟΤΙΟ ΑΦΡΙΚΗ.ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ.ΚΤΛ ΚΤΛ ΚΤΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια: