Powered By Blogger

Σελίδες

Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011

Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2011

Εφοριακοί δίνουν ακριβείς οδηγίες σε όσους δεν θέλουν να πληρώσουν την έκτακτη εισφορά

Όταν το κράτος μέσω μιας λογικής «αποφασίζουμε, διατάζουμε και εισπράττουμε», τότε κάποια στιγμή και οι πολίτες θα κινηθούν στη λογική του «αποφασίζω και δεν πληρώνω» υποστηρίζουν οι συνδικαλιστές εφοριακοί.

Σε έναν δεύτερο κύκλο ενημέρωσης προς τους πολίτες που δυσκολεύονται οικονομικά, οι συνδικαλιστές των ΔΟΥ έπειτα από την....
Αίτηση Αδυναμίας Πληρωμής Αντισυνταγματικής Φορολογίας, παραθέτουν εκ νέου λογιστικές συμβουλές σχετικά με την μη καταβολή της «έκτακτης» εισφοράς αλληλεγγύης, που έχει στη διαθεσή του το Newpost.gr.

Με τίτλο: Τι κάνουμε και ποιές οι επιπτώσεις στη μη καταβολή του «πολυεκκαθαριστικού», οι εφοριακοί εξηγούν στους πολίτες με λεπτομέρεις πως να μην πληρώσουν το χαράτσι δίχως σοβαρές κυρώσεις:

Ασφαλή βήματα

«Καταρχήν όλοι ελέγχουμε αν έχει υπολογιστεί σωστά το λεγόμενο “πολυεκκαθαριστικό - φόρος αλληλεγγύης”. Αν δεν είναι σωστό ανεξάρτητα αν το πληρώσουμε η όχι πρέπει να πάμε στην εφορία που ανήκουμε να το διορθώσουμε.

Επίσης όσοι δεν θα καταβάλουν το φορολογικό χαράτσι και σκοπεύουν να έχουν την οποιαδήποτε συναλλαγή στο επόμενο διάστημα και θα χρειαστούν φορολογική ενημερότητα να πάνε στην εφορία μέχρι 30.9.2011 να την πάρουν και έχει ισχύ για 6 μήνες.

Το συγκεκριμένο εκκαθαριστικό είναι αντισυνταγματικό και πρέπει όλοι ανεξαρτήτως να συμπληρώσουμε τη δήλωση ΔΗΛΩΣΗ ΑΝΤΙΘΕΣΗΣ (την οποία είχαμε παραθέσει σε προηγούμενο ρεπορτάζ).

Τη συγκεκριμένη δήλωση μαζί με το εκκαθαριστικό (αφού κρατήσουμε αντίγραφο) τα καταθέτουμε στην εφορία που ανήκουμε και παίρνουμε αριθμό πρωτοκόλλου ή αποστέλλουμε συστημένο ταχυδρομικά κρατώντας τον αριθμό αποστολής.

Αυτό που πρέπει να γνωρίζουμε είναι ότι στη διαδικασία ποινικών κυρώσεων και οποιασδήποτε κατάσχεσης μπορεί να προχωρήσει η Εφορία όταν το σύνολο των βεβαιωμένων οφειλών ξεπερνάει τα 10.000 ευρώ. Όμως πρακτικά μέχρι σήμερα δεν έχει προχώρηση μια τέτοια διαδικασία.

Μικρότερη η ποινή από ότι το ποσό της εισφοράς

Σκοπός ως κίνημα πρέπει να καταγραφή η μη δυνατότητα πληρωμής ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ, ΔΕΝ ΘΕΛΩ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ και να μην αποδώσει αυτό το φορολογικό χαράτσι. Η κυβέρνηση επιδιώκει με αυτή το φορολογική επιδρομή μαζί και με το φόρο επί των ακινήτων στο λογαριασμό της ΔΕΗ να κλείσει την τρύπα του προϋπολογισμού που σημειωτέον θα ολοκληρωθεί 31.1.2012

Άρα εμείς δεν πληρώνουμε οπωσδήποτε μέχρι τότε. Το κόστος μιας τέτοιας άρνησης πληρωμής θα σημαίνει μόνο ένα πρόστιμο μηνιαίο 1%, αντίθετα για την κυβέρνηση και την τρόικα θα είναι κόλαφος.

Παράδειγμα ένα εκκαθαριστικό 450 ευρώ θα έχουμε επιβάρυνση αν το πληρώσουμε εξ ολοκλήρου μέχρι 31.1.2012 16,50ευρώ.

Στην κατηγορία των φορολογούμενων έχουμε τα φυσικά πρόσωπα(μισθωτοί , συνταξιούχοι) και τους ελεύθερους επαγγελματίες(κυρίως με ατομικές επιχειρήσεις).

Είναι γεγονός ότι διαφέρει η δυνατότητα να μην πληρωθεί το εκκαθαριστικό από φορολογούμενο σε φορολογούμενο. Για παράδειγμα όσοι έχουν επαγγελματική δραστηριότητα και χρειάζονται συναλλαγή (Θεώρηση) με τον Κώδικα Βιβλίων και Στοιχείων θα είναι υποχρεωμένοι ενδεχομένως να το καταβάλουν για να θεωρήσουν τιμολόγια, δελτία αποστολής κλπ . Στη κατηγορία αυτή η αντίσταση για μακρό χρονικό διάστημα θα είναι μάλλον δύσκολη, παρόλα αυτά χρειάζεται να εξαντλήσουμε όλα τα περιθώρια και τις δυνατότητες που έχουμε.

Να ζητούμε να γίνει η οποία συναλλαγή με την εφορία επικαλούμενοι τη Δήλωση αντισυνταγματικότητας που έχουμε καταθέσει και προβάλλοντας την αδυναμία πληρωμής και το ενδεχόμενο κλείσιμο της επιχείρησης. Καλό είναι να απευθυνόμαστε στο έφορο και να του ζητάμε την δική του συνδρομή στην επίλυση του θέματος (στον έφορο παρέχετε η δυνατότητα να εγκρίνει μια εργασία και να δώσει εντολή να προχωρήσει για βάσιμους λόγους). Τέλος μπορούμε να ζητήσουμε τη συνδρομή του λογιστή, των συνδικαλιστικών οργάνων καθώς και των επιμελητηρίων».

Αναστασία Γαλάνη

http://www.newpost.gr/

23 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΣΑΝ ΠΑΠΑΡΟΥΝΑ...
Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΒΑΤΑ ,ΧΕΣΤΕΣ ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΤΑ ΚΕΡΑΤΑ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΠΟΒΑΛΕΤΕ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΡΕ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΦΟΒΑΣΤΕ ΑΡΝΗΘΗΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ
Ανώνυμος είπε...

ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΣΙΩΠΗΡΑ
ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΤΕ ΕΝΥΠΟΓΡΑΦΑ ΤΙΠΟΤΑ ΘΑ ΨΑΞΟΥΝ ΓΙΑ ΕΞΙΛΑΣΤΗΡΙΑ ΘΥΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΣΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ
Ανώνυμος είπε...

και μετά ήρθαν οι μέλισσες...
Ανώνυμος είπε...

μπα, εγω λεω να παω να πληρωσω, για να μην μου παρουν το καγιεν.
Κλεάνθη είπε...

Αν νομίζετε οτι με οδηγίες γίνεται κράτος. Λυπαμαι, λυπάμαι, αλλα΄ ουκ άν λάβεις παρά του μή έχοντος.
Ανώνυμος είπε...

Αν εισαι συνταξιουχος και δεν πας να πληρωσεις το ΧΑΡΑΤΣΙ στο κρατανε με το ετσι θελω απο τη συνταξη το ιδιο γινεται και με τους μισθωτους που πληρωνονται μεσω τραπεζης η αλλο ταμειο ενας τροπος μενει για να γλυτωσουμε ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΑΜΕ ΠΡΙΝ ΜΑΣ ΦΑΝΕ.
Ανώνυμος είπε...

6.19
ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕ ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ
ΟΤΙ ΤΟΥ ΚΑΤΕΒΕΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΑ ΓΡΑΦΕΙ.......
Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ, ΜΠΡΑΒΟ, ΜΠΡΑΒΟ!! ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ!! ΜΗ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!!! ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΧΑΡΑΤΣΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΟΛΑ!! ΚΑΙ ΟΣΟ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟΣΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΑ ΖΗΤΑΝΕ, ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΙ ΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΤΟΧΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΟΜΠΟΔΕΜΑ!! ΜΗ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ, ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΑΣ ΘΑ ΤΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΤΑΪΣΕΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΜΟΕΘΝΕΙΣ ΤΟΥ ΓΑΠ!!! ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ!!! ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ!! ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ!!
Ανώνυμος είπε...

απο τα σχολια που βλεπω εδω μεσα , μια χουφτα γραφικοι δεν θα πληρωσουμε, οι αλλοι ολοι θα πανε...........
Ανώνυμος είπε...

να φυγουν οι αλητες δεν πληρωνουμε
Ανώνυμος είπε...

ΜΗ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ.ΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟ.ΜΙΑ ΕΦΟΡΙΑΚΟΣ.
Ανώνυμος είπε...

ρε παιδια να ρωτησω κατι, το χαρτι μηπως αντι για εξι μηνες κραταει ενα μηνα; μια γνωστη μου που το χρειαζοταν και το εβγαλε το Σεπτεμβρη της ειπαν οτι διαρκει ενα μονο μηνα. ξερει κανεις;
Ανώνυμος είπε...

Εφοσον ειναι αντισυνταγματικο γιατι να το πληρωσουμε το χαρατσι???Μας εχουν ξεπουλησει οι εθνοπροδοτες-κοτες πολιτικοι μας.Την ωρα που ο Nigel Farage διαμαρτυρεται στο ευρωκοινοβουλιο οι δικοι μας μιλανε για τις διεθνεις αγορες.Βρε δε πατε να μαμηθειτε!Μας εχουν ρουφηξει το αιμα.Η τωρα η ποτε.Παμε στη βουλη!Πρεπει να ριξουμε αυτη τη χουντα.Αλλιως χειροτερα μετρα επονται για την επομενη και μεθεπομενη δοση κλπ.Η χωρα βρισκεται σε πολεμο και η θα πολεμησουμε η θα μας ....Ενας Φοιτητης.
Ανώνυμος είπε...

ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΣΟΚΙΑ ΛΕΝΕ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΛΕΝΕ ΝΑΙ ΣΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΝΑΙ ΣΤΟ Δ Ν Τ
ΝΑΙ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΜΑΓΑΖΙΩΝ ΝΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ .

ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΙΟΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΠΑΣΟΚ
ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΟΠΩΣ
ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΙ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ Τ Ε Β Ε.

ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΣΤΗΡΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ
ΤΙ ΛΕΦΤΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ???
ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΗΚΑΝ ???
ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ???
ΚΑΙ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΡΕΛΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΔΗΛΩΝΑΝ ΟΤΙ ΖΟΥΝ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΦΤΩΧΙΑΣ ???

ΚΑΙ ΑΣ ΞΕΧΑΣΟΥΝ ΤΟ ΤΡΟΠΑΡΙ ΜΑΣ ΤΑ ΕΔΩΣΕ Ο ΣΥΓΓΕΝΗΣ.

ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ Η ΚΑΘΕ 2 ΜΗΝΕΣ ΒΑΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ 10.000 ε !!!!!!!!!!!

ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΑΣ !!!
Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΟΠΩΣ
ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΙ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ Τ Ε Β Ε.

ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΣΤΗΡΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ
ΤΙ ΛΕΦΤΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ???
ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΗΚΑΝ ???
ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ???
ΚΑΙ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΡΕΛΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΔΗΛΩΝΑΝ ΟΤΙ ΖΟΥΝ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΦΤΩΧΙΑΣ ???

ΚΑΙ ΑΣ ΞΕΧΑΣΟΥΝ ΤΟ ΤΡΟΠΑΡΙ ΜΑΣ ΤΑ ΕΔΩΣΕ Ο ΣΥΓΓΕΝΗΣ.

ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ Η ΚΑΘΕ 2 ΜΗΝΕΣ ΒΑΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ 10.000 ε !!!!!!!!!!!

ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΑΣ !!!
Ανώνυμος είπε...

Μπαίνει ένας γύφτος στο τρένο με την κιθάρα του και αρχίζει να τραγουδά:
"Τέλω να πετάνω, τέλω να πετάνω..."
Αγανακτεί ο διπλανός:
- Αμα δεν σκάσεις θα πετάξω τον γιο σου από το τρένο!
Συνεχίζει ο γύφτος:
"Τέλω να πετάνω, τέλω να πετάνω..."
Πιάνει ο διπλανός τον μικρό, και τον πετά από το παράθυρο.
Τραγουδά ο γύφτος:
"Ντεν ήτανε ντικός μου, ντεν ήτανε ντικός μου..!"
- Αμα συνεχίσεις να τραγουδάς, θα πετάξω την βαλίτσα σου!
Συνεχίζει ο γύφτος:
"Τέλω να πετάνω, τέλω να πετάνω..."
Πιάνει ο διπλανός την βαλίτσα και την πετά από το παράθυρο.
Τραγουδά ο γύφτος:
"Ντεν ήτανε ντικιά μου, ντεν ήτανε ντικιά μου...!"
Και μετά ξανά:
"Τέλω να πετάνω, τέλω να πετάνω..."
- Αμα δεν σκάσεις θα πετάξω και εσένα από το τρένο.
Συνεχίζει ο γύφτος:
"Τέλω να πετάνω, τέλω να πετάνω..."
Πιάνει ο διπλανός τον γύφτο, και τον πετά από το παράθυρο.
Τραγουδά ο γύφτος:
"Αυτό είναι το χωριό μου, αυτό είναι το χωριό μου..."
Ανώνυμος είπε...

Μια μέρα σκοτώθηκε μια γυναίκα που ήταν μεγάλη πολιτικός και μεγαλοστέλεχος στο κόμμα της, με υπουργεία και πολλές περγαμηνές. Όταν έφτασε στον άλλο κόσμο, την υποδέχτηκε ο Aγιος Πέτρος και της λέει:
- Πού θα ήθελες να περάσεις την αιωνιότητα σου, στην Κόλαση ή στον Παράδεισο;
Εκείνη το σκέφτεται λίγο και λέει:
- Δεν είμαι σίγουρη.
- Τότε, λέει ο Aγιος Πέτρος, θα κάνουμε το εξής. Θα περάσεις 24 ώρες στην Κόλαση και 24 ώρες στον Παράδεισο και μετά αποφασίζεις.
Η πολιτικός συμφωνεί. Πάνε λοιπόν, στην Κόλαση. Εκεί η πολιτικός βλέπει όλους τους πολιτικούς φίλους της που είχαν πεθάνει να παίζουν γκολφ, να ποντάρουν στο καζίνο, να πίνουν σαμπάνια, να φλερτάρουν με ωραίους άντρες και πανέμορφες γυναίκες και γενικά να διασκεδάζουν πολύ. Ακόμα και ο Διάβολος ήταν μαζί τους και κάνανε παρέα, λέγοντάς τους τα καλύτερα πρόστυχα και πικάντικα ανέκδοτα. Όλα πολύ ωραία και η πολιτικός περνούσε υπέροχα. Πριν το καταλάβει, πέρασαν οι 24 ώρες και ήρθε ο Aγιος Πέτρος να την πάρει να πάνε στον Παράδεισο. Ο Παράδεισος ήταν ένα πολύ ήσυχο μέρος με ήρεμη ατμόσφαιρα, οι άγγελοι έπαιζαν γαλήνια μουσική με τις άρπες και τις λύρες τους, οι φιλόσοφοι μιλάγαν για τη ζωή και το θάνατο και όλοι μαζί συζητούσαν με το Θεό που ήταν πολύ γλυκός. Η πολιτικός αισθανόταν πολύ όμορφα και πριν το καταλάβει, πέρασαν και αυτές οι 24 ώρες, ώσπου ήρθε ο Aγιος Πέτρος να τη ρωτήσει τι αποφάσισε τώρα που είδε και τα δύο μέρη. Η πολιτικός το σκέφτεται λίγο και του λέει:
- Ο Παράδεισος ήταν πολύ ωραίος και γαλήνιος, αλλά στην Κόλαση ήταν όλοι οι φίλοι μου και διασκέδαζαν πιο πολύ, οπότε θα προτιμήσω την Κόλαση.
Ο Aγιος Πέτρος σέβεται την επιθυμία της και την στέλνει στην Κόλαση.
Όμως, η Κόλαση ήταν λίγο διαφορετική τώρα, ένα διαλυμένο μέρος με αποπνικτική ατμόσφαιρα και όλοι οι φίλοι της πολιτικού δούλευαν στα κάτεργα και κουβαλούσαν τεράστιες πέτρες, ενώ και ο Διάβολος ήταν πάνω από τα κεφάλια τους και διέταζε συνεχώς.
Η πολιτικός δυσαρεστημένη πάει και τον ρωτά:
- Τι έγινε εδώ; Προχθές όλα ήταν τόσο ωραία και όλοι διασκέδαζαν. Και ο Διάβολος της απαντά:
- Τότε είχαμε προεκλογική εκστρατεία, σήμερα μας ψήφισες!!!
Ανώνυμος είπε...

Ρε φίλε 30 Σεπτεμβρίου 2011 1:27 π.μ. πολιτικός στον Παραδεισο ;;; Να το ανέκδοτο της Χρονιάς !!! Ολοι τους στην κόλαση τους να τους ψήνουν σε λάβα γιατί είναι ικανοί να κλέψουν και τα κάρβουνα απ τη φωτιά που θα τους ψήνουν !!!
Ανώνυμος είπε...

ακουσα καλα οτι καταργηθηκε το τελος κατοικιας;
Ανώνυμος είπε...

ολοι λενε δεν πληρωνω γιατι αραγε???
Ανώνυμος είπε...

Δεν έχουν και δεν μπορούν
Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΜΕΙΩΣΗ ΑΠΟ 300 ΣΕ 200 ΤΩΝ ΕΘΝΟΠΑΤΕΡΩΝ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΝ ΘΕΛΕΙ; ΝΑ ΚΑΝΕΙ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΑ ΠΡΩΤΗ ΔΟΣΗ ΟΠΩΣ ΟΙ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΜΙΣΘΩΝ. Ο ΣΥΝΟΛΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΒΟΛΕΥΤΩΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ 100 ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια: