Powered By Blogger

Σελίδες

Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010

Σάββατο, 30 Οκτωβρίου 2010

Σπίτι στο Φάληρο δίνει ο Καρατζαφέρης στο ΔΝΤ

Ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Γ. Καρατζαφέρης πληροφορηθείς μέσω δημοσιευμάτων ημερησίων εφημερίδων το εξωφρενικό κόστος ενοικίασης ενός διαμερίσματος για τον Ολλανδό Επικεφαλής του κλιμακίου του ΔΝΤ, προσφέρει δωρεάν διαμέρισμα με θέα στον Φαληρικό όρμο υπό την προϋπόθεση ότι το εξωφρενικό ποσό του ενοικίου θα κατατίθεται στο ταμείο της ....
Βουλής για τη μείωση του δημόσιου χρέους.
Η πρόταση του Προέδρου του ΛΑ.Ο.Σ. έχει ως εξής:
«Διάβασα στον Τύπο ότι ο Επικεφαλής του κλιμακίου του Δ.Ν.Τ. που βρίσκεται στην Ελλάδα πήγε να νοικιάσει διαμέρισμα Διονυσίου Αρεοπαγίτου, δίπλα στου Άκη Τσοχατζόπουλου για να σας δώσω το στίγμα, με 9.100 ευρώ το μήνα ενοίκιο.
Προς τον Αξιότιμο Εκπρόσωπο του Δ.Ν.Τ., για όσο χρόνο μείνει στην Ελλάδα, που ευχή μας είναι να είναι ο ελάχιστος δυνατός, του προσφέρω στην παραλιακή ζώνη διαμέρισμα 250 τετραγωνικών ρετιρέ με εκπληκτική θέα στον όρμο του Φαλήρου, υπό την προϋπόθεση ότι τα 9.100 ευρώ του ενοικίου θα κατατίθενται στο Ταμείο της Βουλής για τη μείωση του δημόσιου χρέους. Τον προσκαλώ δε, να έρθει ο ίδιος ή εκπρόσωπος του να δει την ποιότητα της προσφοράς. Πιστεύω λοιπόν ότι η προσφορά μου θα γίνει αποδεκτή και θα πάψει όλη αυτή η προκλητική διαδικασία».
spnews.gr

15 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΩΡΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΝΕΑ. ΣΕ ΛΙΓΟ ΞΕΧΡΕΩΝΟΥΜΕ
ΚΙ ΟΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ. ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ
ΕΔΩ ΓΕΛΑΜΕ ...

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΡΑΤΖΑΦΥΡΕΡ ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΨΥΧΙΑΤΡΟ ΣΟΥ. ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΕΣΕ ΓΙΑ ΤΑ ΑΚΊΝΗΤΆ ΣΟΥ;λαμόγιο

Ανώνυμος είπε...

ΔΩΣΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΣ ΣΤΟΥΣ

ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΚΛΕΒΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΟ
ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟ Δ Ν Τ

ΠΑΛΙΟΚΛΕΦΤΑΡΑ ΛΟΠΩΔΥΤΗ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ

ΜΑΙΡΗ είπε...

Αλήτη Καρατζαφέρη, φτου σου ρε

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΟ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΕ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΤΙΣ ΕΜΑΘΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΠΑΣ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ!!! ΣΚΟΤΕΙΝΟΣ Ο ΡΟΛΟΣ ΣΟΥ! JIM.

Ανώνυμος είπε...

Εδώ λέμε πως να διώξουμε την Τρόϊκα όχι πως να τους δώσουμε και σπίτι να μείνουν. Αυτό μου θυμίζει το λογαριασμό τραπέζης για την απόσβεση του δημόσιου χρέους. Παταγώδης αποτυχία και φιάσκο του προέδρου της Βουλής. Καλά υπάρχει κορόιδο που να δώσει έστω και ένα μέρος από το πενιχρό μισθό ή τη σύνταξή του για να αποσβεστεί το χρέος; Και αφού περιμένουν όλα από εμάς να τα κάνουμε, εμείς δεν είδαμε τους 300 να δώσουν το καλό παράδειγμα και να συνεισφέρουν. Ποιος πολιτικός έδωσε στο λογαριασμό για την απόσβεση του δημόσιου χρέους. Κανείς. Και ύστερα περιμένουν από το λαό να πληρώσει τα σπασμένα που αυτοί δημιούργησαν. Φτύστε τους και μαυρίστε τους στις εκλογές.

Εχθρός πρό των Πυλών είπε...

Αντε ρε ΒΛΑΚΑ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ. ΝΑΖΙΣΤΗ και ΚΟΛΛΗΤΕ του ΗΛΙΘΙΟΥ του ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΥ

Ανώνυμος είπε...

9.100 ΤΟ ΜΗΝΑ !!!
ΔΕΝ ΤΑ ΒΓΑΖΩ ΟΥΤΕ ΤΟ ΧΡΟΝΟ.
ΛΑΜΟΓΙΑ ΟΛΑ,ΓΑ...Ω ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΣΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Απο την μια τσεπη θα βγουν και απο την αλλη θα μπουν καλααααα!!!!
sampoter

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΕΤΑΙ ΤΟΣΟ ΜΙΣΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΥΦΛΟΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΕΧΘΗΤΕ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΠΡΑΞΗ ΧΟΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΣΑΣ. ΑΝ ΤΟ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑΣ ΑΛΒΑΝΟΦΙΛΟΣ ΚΛΕΦΤΗΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ, ΘΑ ΤΟΝ ΔΙΑΦΗΜΙΖΑΤΕ.
ΣΟΒΑΡΕΥΘΗΤΕ, ΠΑΙΔΙΑ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΕΧΘΡΟΤΗΤΑ ΜΕΤΑΞΙ ΜΑΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΗΜΑΣΤΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΟΤΑΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΜΕ ΤΑ Α=ΙΣΘΗΜΑΤΑ ΜΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

9:51 ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ? ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΛΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΤΙΣ ΕΙΔΑΜΕ! ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΟΣ!!! ΕΧΕΙΣ ΕΣΥ ΣΤΟ ΦΑΛΗΡΟ ΤΕΤΟΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ! ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΣΟΥ! ΦΤΩΧΑΔΑΚΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΕΙΣΑΙ! ΦΙΛΙΚΑ JIM.

Ανώνυμος είπε...

ΑΚΟΥ ΤΑΞΕ ΜΑΣ ΚΙ ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗ ΣΕ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ!!!!!!! ΒΡΕ ΣΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΑ ΛΕΣ???ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΤΑ ΠΟΥΛΑΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΜΕΡΟΣ ΜΕΓΑΛΟ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΩΣ....."ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ"??????????????????????

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟΣ ΤΟΥΣ ΕΦΕΡΕ ΕΔΩ ΜΕ ΤΗ ΨΗΦΟ ΤΟΥ ...ΑΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΕΙ

Ανώνυμος είπε...

τουρχεται η ψωλια και δε ξερει τι να κανει ο αλητησ

michael είπε...

Πολύ σωστά 11:59 και να στήσει και λίγο κωλομέρι μπας και δει τα όνειρά του να πραγματοποιούνται (οικουμενική κυβέρνηση με την δική του συμμετοχή ) και ας χάσει και ένα κομμάτι από τον κώλο του." Τα έδωσε όλα αλλά βγήκε"

Δεν υπάρχουν σχόλια: