Powered By Blogger

Σελίδες

Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

Τετάρτη, 19 Ιανουαρίου 2011

ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ και ΕΛΛΗΝΕΣ Κόμματα απέχεσθε

Τα δημιουργηματα Μωσα’ι’σμος, Χριστιανισμος, Ιμπεριαλισμος, Καπιταλισμος, Κομμουνισμος, Σοσιαλισμος, Συνδικαλισμος και σημερα «Τρομοκρατισμος», δηλαδη το πολυποστατο τερας των -ισμων και οι παραποιησεις των οικονομικων συστηματων, κατασκευασθηκαν στα ιδια εργαστηρια του διεθνους Σιωνισμου, με κυριο στοχο την δεσποτεια πανω στους ανθρωπους του.....
πλανητη μας. Η ελευθερια της σκεψης, διατυπωσης και ελευθεροτυπιας περασε στους εγκεφαλους των εργαστηριων αυτων που ρυθμιζουν τα παντα στον τομεα της Πολιτικης, Θρησκειας, Παιδειας, Επιστημης και Πολιτισμου και φθανουν μεχρι και στο πνευματικο κακουργημα «τιποτε δεν μπορει να ειναι που δεν επιτρεπεται να ειναι» και καταφερνουν να εισαγουν στην νομοθεσια των κρατων νομους προβολης, αρχης γενομενης απο το Νηπιοαγωγειο και της Α’/βαθμιας εκπαιδευσης, του εβρα’ι’κου ολοκαυτωματος ‘η με διαταγματα απαγορευτικα για την επιστημονικη ερευνα και την ελευθερια του λογου, με ποινικοποιηση της ιστορικης ερευνας. Oι μεγιστες ποινες φυλακισης για την αρνηση του ολοκαυτωματος των Εβραιων στις ευρωπα’ι’κες χωρες εχουν ως εξης : Αυστρια: 10 χρονια, Λιθουανια: 10 χρονια, Γερμανια: 5 χρονια, Ρουμανια: 5 χρονια, Σλοβακια: 3 χρονια, Πολωνια: 3 χρονια, Τσεχια: 2 χρονια, Γαλλια: 2 χρονια, Βελγιο: 1 χρονο, Ισπανια: δεν καθωριζεται ανωτατο οριο ποινης. Ο Αγγλος ιστορικος και συγγραφεας Ντεηβιν Ιρβινγ φυλακιστηκε για μεγαλο διαστημα και υπεστη πολλες διωξεις και ολοκληρωτικη οικονομικη καταστροφη με επιβολη δικαστικων εξοδων υψους 2 εκατομμυριων δολλαριων διοτι απερριψε το ολοκαυτωμα των Εβραιων και αρνειται την υπαρξη των θαλαμων αεριων στο Αουσβιτς και συνεπως κανενας Εβραιος δεν δολοφονηθηκε σ’ αυτους. Ολοι γνωριζουμε με αυτα που μας πληροφορησαν μετα τον 2ον παγκοσμιο πολεμο, την υπαρξη των φοβερων γερμανικων στρατοπεδων συγκεντρωσης με λειτουργια θαλαμων αεριων και φουρνων καυσεως των δολοφονηθεντων. Παραμενει ομως ανεξηγητο, γιατι με διαταγματα απαγορευεται η επιστημονικη ερευνα ωστε να δημιουργουνται δικαιως ‘η αδικως ορισμενα ερωτηματα σχετικα με την φερεγγυοτητα των των πληροφοριων που αποκτησαμε απο τα ΜΜΕ. Πολλοι υποστηριζουν, οτι η εβρα’ι’κη πτωματολογια ειναι υπερβολικα μεγαλη. Χωρις μια επιστημονικη ιστορικη ερευνα η παραπληροφορηση απ’ ολες τις πλευρες θα δημιουργει εκ των πραγματων πλεον πολλα ανεπαντετα ερωτηματα. Στην ιστορικη συνειδηση των ανθρωπων μεχρι σημερα μετα την ανθρωποσφαγη πολλων δεκατων εκατομμυριων ανθρωπων του 2ου παγκοσμιου πολεμου, εκ των οποιων

* 20 εκατομμυριων Ρωσσων (17 εκατομμυρια απο την πεινα, τις εκτελεσεις και στα στρατοπεδα συγκεντρωσης)

* 500.000 Ελληνων (εκ των οποιων 15.000 ενοπλοι στρατιωτες), εχει ριζωσει και μονοπωληθει η ιστορικη μνημη μονο των Εβραιων θυματων σαν τραγωδια ενος και μονο λαου, χωρις να υπαρχουν αναφορες για τα αλλα εθνη που ειχαν υποφερει και ματωσει απο την αγριοτητα της πολυαιμακτης εκατομβης του πολεμου αυτου.

Η ισραηλινη αρχη με την επωνυμια «Yad Vashem» παρεμβαινει στα εκπαιδευτικα συστηματα των κρατων της Ε.Ε. και επιβαλει την διδασκαλια του 2ου παγκοσμιου πολεμου και ιδιαιτερα του γερμανικου εγκληματος κατα των Εβραιων που εχει ονομασθει ολοκαυτωμα, με ενα τυποποιημενο ενιαιο τροπο παγκοσμια, συμφωνα με την επισημη ισραηλινη εκδοχη. Υστερα απο συνεργασια της ως ανω αρχης με το ισραηλινο υπουργειο παιδειας ιδρυεται το 1993 η «Διεθνης σχολη μελετων του ολοκαυτωματος» (International School for Holocaust Studies.

Η σχολη αυτη εκπονησε το προγραμμα ICHEIC που υποστηριζει και εφαρμοζει ολα τα εκπαιδευτικα προγραμματα διδασκαλιας του ολοκαυτωματος σε ολες τις χωρες τις Ε.Ε. Με την ισραηλινη αρχη «Yad Vashem» συνεργαζονται το ελληνικο υπουργειο εθνικης παιδειας και θρησκευματων και το Αριστοτελειο

Πανεπιστημιο Θεσσαλονικης, για εκπαιδευση των εκπαιδευτων των ελληνικων σχολειων Α’/βαθμιας εκπαιδευσης σχετικα με το «πως να διδασκεται το ολοκαυτωμα στα ελληνικα Νηπιαγωγεια και στα Δημοτικα σχολεια».

Με την εγκληματικη αυτη μεθοδο, που χρησιμοποιηται και απο το παρακρατος της εβραιογεννους χριστιανικης ορθοδοξου θεοκρατιας, στιβιαζονται στο υποσυδειτο των Ελληνοπουλων απο νηπιοαγωγικη ηλικια πολλες παραποιησεις για το ολοκαυτωμα, για το προπατορικο αμαρτημα, για τον προσωπικο θεο των



Εβραιων Γιαχβε, για τους δαιμονες, για τον διαβολο, για τους αγγελους και αρχαγγελους, για πνευματα, για τις αυταπατες για τον παραδεισο και κολαση κ.α. Το παρακρατος της ορδοδοξου χαλδοεβραιοχριστιανικης θεοκρατιας εντος των τοιχων μας λειτουργει και εδω σαν μια ασπιδα του Σιωνισμου απαναντι στον αντιεβρα’ι’σμο και οχι στον αντισημιτισμο, Σημιτες ειναι και οι Αραβες, που παρατηρειται σε ολες σχεδον τις κοινωνιες του πλανητη μας, τον οποιον μαλιστα τεκμηριωνουν και αντισιωνιστες Εβραιοι συγγραφεις.

Το διαχρονικα φοινικοκρατουμενο και ετσι ονομασθεν ελληνικο υπουργειο εθνικης παιδειας και θρησκευματων, ελαβε μια σειρα απο μετρα και ενεργειες της ετσι ονομασθεισης ελληνικης πολιτειας, για την προωθηση της διδασκαλιας του ολοκαυτωματος των Εβραιων απο την εκλογη της Ελλαδας ως μελους της δυναμης κρουσης.

Ο γραφων δεν κατανοει, γιατι εμεις οι Ελληνες ενδιαφερομαστε τοσο πολυ για το ολοκαυτωμα των Εβραιων και δεν μας ενδιαφερουν τα δικα μας ολοκαυτωματα που δεν ειναι ενα, αλλα χιλιαδες και πολλαπλα, και για τα οποια οχι μονο δεν μιλαμε, οχι μονο δεν τα διδασκουμε, ουτε καν τα τιμουμε με αντιστοιχες τελετες, αλλα κανουμε οτι μπορουμε, για να τα σβησουμε απο την μνημη μας.

Το εαν οι Εβραιοι τιμουν το ολοκαυτωμα τους δικαια ‘η αδικα ειναι δικο τους θεμα και οχι δικο μας. Με ποια παιδαγωγικη φιλοσοφια και με ποια επιτρεπουσα παδαγωγικη αρχη εισαγει το διαχρονικα φοινικοκρατουμενο και ετσι ονομαζομενο ελληνικο υπουργειο παιδειας και θρησκευματων, το ολοκαυτωμα των Εβραιων στα Νηπιαγωγεια μας και στην Πρωτοβαθμια εκπαιδευση ; Ως δασκαλος ΑΕΙ εξωτερικου θεωρω την παρεμβαση αυτη απαραδεκτη και εγκληματικη, που θα δικαιολογουσε και το στησιμο αγχονης για τους Ελληνας υπευθυνους.

Ο γραφων με επιστολη του προς τον Προεδρο της Δημοκρατιας του Ισραηλ κ. Schimon Peres, που κινοποιηθηκε στον Προεδρο της Επιτροπης της Ε.Ε. κ. Manuel Barosso, στο γενικο Γραμματεα του ΟΗΕ κ. Ban Ki Moon και στην γερμανικη εφημεριδα «DIE ZEIT» και αναρτηθηκε απο την ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ την 2α Σεπτεμβριου 2010, τον παραλεσε για αρχαιολογικες ερευνες στο Μπετ

Σηαν (πρωην Σκυθοπολης της Χανααν) του Ισραηλ προς εντοπισμον του πρωτου Αουσβιτς της Ιστοριας, δηλαδη του Σφαγειου εκεινου που στηθηκε απο τους χριστιανους μεταξυ 341 και 361 μ.Χ., στο οποιο δολοφονηθηκαν πολλα εκατομμυρια Ελληνες και αλλες εθνοτητες.

Η εκληματικη βια συγκαληπτεται τοσο απο το κρατιδιο της Ρωμιοσυνης οσο και απο το παρακρατος της ορθοδοξου εβραιοχριστιανικης θεοκρατειας εντος των τοιχων μας.

Μεχρι σημερα ουδεμια αντιδραση. Φαινεται οτι δεν συμφερει την δυναμη Κρουσης η αποκαλυψη του πρωτου Αουσβιτς της ιστοριας στην οποια συμμετεχει και το ανθελληνικο κρατιδιο της Ρωμιοσυνης !




Τα σημερινα ελληνικα κομματα-μαριονετες εμφανιζονται φαινομενικα και αποπροσανατολιστικα αυτονομα, ενω στην ουσια ελεγχονται απο το παραρτημα της λεσχης Μπιλτεμπερκ στην Ελλαδα, δηλαδη απο το «Κολλεγιο» των Αθηνων και εργαζονται αποκλειστικα για τους στοχους του διεθνους Σιωνισμου.

Ο μεγαλυτερος εχθρος του Ελληνισμου ειναι το κρατιδιο της Ρωμιοσυνης με τα κομματα του και το παρακρατος της ορθοδοξου εβραιοχριστιανικης θεοκρατιας.

Αυτοι μετετρεψαν την Ελλαδα σε: Ναρκωτικα, παιδεραστιες, παραφιλοσοφιες,

Πρασινους, πολυχροες, πορτοκαλοχροες, τοκογλυφια (επισημος δια των τραπεζων και του κρατους ασκουμενη και ανεπισημος δια των

Τουρκοκοτζαμπασηδων), επιορκους κρατικους λειτουργους, ληστειες,

λαθρομεταναστες, ψευδοδημοκρατια, ψευτοκουλτουρα, αντιρατσισμος, ανθρωπινα δικαιωματα, νεοεποχιτες, λα’ι’κος ορθοδοξος συναγερμος, αμορφωσια, αγραμματοσυνη, απαιδεια, φοροι, αγυρτια, διαφθορα, ανηθικοτητα, σατανιστες και παντα γενικως τα μιασματα της Πανδωρας, πλην της Ελπιδας.


Ακολουθωντας τις συστασεις του Λορδου του Λοντοντερυ (1875 μ.Χ.) :



«Το ελληνικο εθνος δεον οπως καταστει μικροψυχον ως τα εθνη του Ινδονισταν, δια να ειναι ακινδυνον» οι εχθροι του Ελληνισμου και της Ελληνικοτητας εντος των τοιχων μας

κατηργησαν τα αρχαια και μας απεκοψαν απο τις ριζες μας.

καθιερωσαν το μονοτονικο και μας εκαναν δυσλεκτικους.

σχεδιαζουν να καθιερωσουν το ατονικο και μετα την φωνητικην ορθογραφια και μετα το λατινικο αλφαβητο, για να μας κανουν ολους σχιζιφρενεις.


Σχεδον ολα τα ελληνικα περιοδικα φερουν ξενογλωσσους τιτλους.

Ολες οι ελληνικες τηλεο – ηχοπληροφορησεις φερουν ξενογλωσσους τιτλους.

Ο γλωσσικος αφελληνισμος και εκχυδα’ι’σμος, δηλαδη ο εκβαρβαρισμος των εκφραστικων μας εργαλειων, μαζι με την πολιτικη Βαβελ και την πνευματικη ασφυξια, παραδινουν την ψυχη των Ελληνων στο μηδεν και την Ελλαδα στο απειρο……..


Κρατος και Παρακρατος ελεγχονται και καθοδηγουνται απο τον διεθνη Σιωνισμο. Εαν εμεις οι Ελληνες δεν ασχολουμεθα με αυτα που ονομαζονται σημερα «πολιτικες και θρησκευτικες ιδεες», «πολιτικη ζωη και πολιτικη ηγεσια», θα επαυαν αυτα να υπαρχουν και θα πεθαιναν. Διοτι αυτα ζουν, τρεφονται, οργιαζουν, σιληπορδουν, βρωμιζουν, ρυπαινουν, μολυνουν, δηλητηριαζουν με ακριβεια και αποκλειστικοτητα, χαρη στην οιουδηποτε βαθμου συμμετοχης μας. Εαν απομακρυνθουμε τελειως απο το αγος αυτο ισως καποτε δημιουργηθουν οι συνθηκες, η «πολιτικη» να γινη πολιτικη, ο «δημοσιος βιος» να γινη δημοσιος βιος και οι «ηγετες» να γινουν ηγετες.




Η πολιτικη δεν μπορει να ειναι :


* επαγγελμα εμφανισης ‘η ρουτινας

* επαγγελματικη αμοιβη

* βουλευτικη χορηγια

* εξουσια

* κομματικη κερδοζημια


* καταστροφη του πολιτικου αντιπαλου Η πολιτικη ειναι οραμα και αποκαλυψη, δραση, πιστη στις αξιες της αληθειας, της ζωης, της φυσης και της ηθικης,

Η πολιτικη ειναι λειτουργημα, διακονια και αγωνας για κοινωνικη δικαιοσυνη και ισοπολιτεια.

Η πολιτικη ειναι ερωτας στην πατριδα, στον λαο και τις παραδοσεις του.

Η πολιτικη ειναι ανιδιοτελεια και αυταπαρνηση, αλτρου’ι’σμος και θυσια, οραμα μιας δικαιας και ηθικης κοινωνιας.


Πολιτικος δεν μπορει να ειναι :


* ο καθε τυχαρπαστος αυτοχριζομενος, ο χθεσινος δικηγορος χωρις αστικους, διοικητικους και ποινικους δικαστικους αγωνες στους ναους της Θεμιδος και οχι της δικαιοσυνης των Αχτιναμεδων που βρισκεται σφιχτοαγγαλιασμενη με τον πιο λυσσαλεο πολεμιο του Ελληνισμου τα τελευταια 1.750 χρονια, δηλαδη με την καστα των μαγων της απατης που φορουν μαυρες φουστες.

* ο μηχανικος, που δεν πατησε σε εργοταξιο και δεν παρεδωσε εργο.

* ο εκπαιδευτικος, που δεν ιερουργησε στις αιθουσες της διδασκαλικης διακονιας,

* ο ιατρος, που δεν ασκησε το λειτουργημα του στο αγροτικο ιατρειο, στο νοσοκομειο.

* ο αδοκιμος ‘η αριβιστας επιχειρηματιας, που περιοριστηκε στα ισοζυγια και στα αρχεια.

* ο αποστρατος αξιωματικος του γραφειου

* οι πορνες και τα μπασταρδα της οικογενειοκρατιας που τα βρηκαν ολα ετοιμα και δεν κερδισαν ποτε στην ζωη τους ουτε ενα ευρω με τον ιδρωτα τους.

* ο νεοκοπος και φλυαρος δημοσιογραφος

* ο καθε αυτοβαπτιζομενος αντιστασιακος και προοδευτικος κ.α.





Ο πολιτικος πρεπει να ειναι ωριμος, ο παλαιμαχος, ο βετερανος αλλα μαχιμος αγωνιστης, ο αυτοδιμιουργητος, ο τελειως ασυμβιβαστος εξω απο τα ορια της ηθικης και της φιλοπατριας, ο αδεκαστος και κρυσταλλινος χαρακτηρας, ο τιμιος και απολος πολιτης, που τον διακρινει η ειλικρινεια, η αληθεια, το σθενος, η γνωση, η τολμη των αποφασεων και των τομων, εις πεισμα καθε κομματικης ζημιας.


Ηγετης δεν μπορει να ειναι και ουτε μπορει να γινη αυτος που κουβαλαει επανω στην πλατη του την σφραγιδα με ημερομηνια ληξης του «Κολλεγιου» των Αθηνων και κατ’ επεκταση της Ungly American και του διεθνους

Σιωνισμου, αλλα αυτος που ειναι πρωτα Ελληνας και γνωριζει να συνδυαζη την τολμη με την διπλωματικη σωφροσυνη, την επιδεξια χρηση της βιας και της απατης, την γενναια αυτοπεποιθηση, την απεχθεια προς την ασαφεια και τα ημιμετρα, την ικανοτητα επιτυχους συνεργασιας με ψευτικους φιλους και αμφιβολους συμμαχους, την σοφια της αλεπους του Οδυσσεα και την ισχυν του λεοντος του Αχιλλεα. Πρωτο μελημα ενος τετοιου ηγετη θα ειναι η απομακρυνση των κομματικων ταγων απο την ηγεσια των ενοπλων δυναμεων και σωματων ασφαλειας και αντικατασταση αυτων, με ταγους του εθνους, που θα προετοιμασουν την χωρα οσο το δυνατον το γρηγοροτερο για εναν πιθανον πολεμο στο Αρχιπελαγος του Αιγαιου εναντιον οιουδηποτε εισβολεα. Αποκλειοντας αυτον σημερα, εθελοτυφλουμε και τον χανουμε χωρις να τον διεξαγουμε. Δευτερο μελημα ενος τετοιου ηγετη ειναι η εξεγερση του λαου μας, οπως αυτη παρατηρειται σημερα στην Τηνυσια, που θα γινει μια νεα «πρεμιερα» της νεωτερης ιστοριας μας μετα την ελληνικη επανασταση του 1821.



Ζητουνται οι Ηρακλειδες και οι Αετοι των ενοπλων δυναμεων και των σωματων ασφαλειας για να κοψουν τον γορδιο δεσμο. Ζητειται λα’ι’κη οργη, φως, και φωτια, τσεκουρι και κοψη του σπαθιου την τρομερη για να τσακιστουν τα βρωμοκοκαλα και για να πεση η σκουρια. Ζητουνται οι «εντιμοι» της δικαστικης εξουσιας για εφαρμογη των νομων, που αναφερονται στο εργο του Λυκουργου «κατα Λεωκρατους», για παραδειγματικη τιμωρια των δολοφονων του Ελληνισμου. Μια τετοια «πρεμιερα» προ’υ’ποθετει την συστρατευση πολιτικων προσωπικοτητων ευρητερης αποδοχης, ακαδημα’ι’κων δασκαλων και επιστημονων, εκπαιδευτικων, επαγγελματιων, επιχειρηματιων, εργαζομενων, κρατικων λειτουργων, θεραποντων της δικαιοσυνης, συνειδητων πολιτων επωνυμων και μη, σε ενα αγωνα που μοναδικο σκοπο θα εχει να μας βγαλη απο το σημερινο τελμα και την αλλοτριωση και να μας οδηγηση το ταχυτερο δυνατο σε μια εθνικη και κοινωνικη αναταση. Ο καθενας απο το μετεριζι του και με τον τροπο που του ταιριαζει καλλιτερα. Αλλοι με την γραφιδα, με αρθρα και με γραμματα στον τυπο και αλλοι με ομιλιες σε δημοσιες ‘η και πιο κλειστες συγκεντρωσεις και στα ηλεκτρονικα ΜΜΕ, αλλοι οπως των ενοπλων δυναμεων και σωματων ασφαλειας για εκπονιση σχεδιων συλληψης των υπευθυνων της σημερινης τραγικης καταστασης της πατριδας μας προτου προλαβουν να εγκαταλειψουν την χωρα. Ετσι θα επιστρατευσουμε ολες τις νομιμες και μη μεθοδους που προσφερει η συγχρονη τεχνολογια και με εκδηλωσεις αγανακτησης θα εναντιοθουμε σε καθε κοινωνιοπαθολογικο δογμα. Η Ιστορια μας διδασκει, οτι σε περιοδους βαθειας κρισης καραδοκουν οι εθνικοι κινδυνοι επωφελουμενοι της ψυχικης αδυναμιας του λαου μας να αντιδραση σθεναρα σε κρουσματα εσωτερικης κρισης. Η αφυπνιση μας συνεπως ειναι ζητημα επιβιωσης.

Η εθνικη μας αξιοπρεπεια, η διατηρηση των κυριαρχικων μας δικαιωματων εντος της επικρατειας μας και η ελευθερια δεν χαριζονται, αλλα κατακτωνται.

Ουδεις μας εχει χαρισει ποτε τιποτε (οπως φαινεται στην σημερινη επιτηρηση απο το ΔΝΤ και την ΕΚΤ της Ε.Ε.) και ουδεποτε στην ιστορια μας ειχαμεν υπεροπλιαν κατα των εχθρων μας. Ο σκοπος της αυτοσυντηρησεως μας ειναι μια φυσικη επιταγη και δεν υποκειται σε ρασιοναλιστικη ερμηνεια και σαν φυσικη ορμη, ειναι αρκετος για να καθαγιαση ολα τα δυνατα μεσα, που μπορουν να χρησιμοποιηθουν για την εκπληρωση του. Η ηθικοτης των μεσων για την επιτευξη του σκοπου της αυτοσυντηρησεως μας ειναι μια περιττη και επικινδυνη πολυτελεια. Μπροστα στον ταγμενο ιερο σκοπο σωτηριας της πατριδος μας, υποτασσεται το δικαιο και η ηθικη. Τι μας εμποδιζει συνεπως να κανουμε μια αλλαγη πλευσης προς την ανερχομενη οικονομικα και πολιτικα μεγαλοδυναμη Κινα εγκαταλειποντας την ευρωζωνη και την Ε.Ε. ;

Δεν αποτελει ντροπη να αθετουμε υποσχεσεις που μας επεβαλαν δια της βιας

η Ε.Ε. και οι ΗΠΑ για λογαριασμου του διεθνους Σιωνισμου.

Οι σημερινοι κομματικοι ηγετες που επιδιωκουν να γινουν ηγετες του εθνους ειναι προδοτες και υποκριτες και ζουν στα σκοτεινα υπογεια του Ηφαιστου.

Αυτοι ευθυνονται (οπως το διατυπωσε ο Χ. Γιανναρας στην «θρηνικη Εικασια» στο Βημα την 24.11.1985), για το οτι


«Ο τοπος διαλυεται και καταρρεει…..επιζησαμε τρεις χιλιαδες χρονια….. αντιπροσωπευαμε και ενσαρκωναμε ενα ξεχωριστο νοημα βιου και τροπο βιου, δηλαδη ενα ξεχωριστο πολιτισμο….Σημερα δεν τολμα κανεις να μιληση για τον πολιτισμο μας αυτον….Η κυριαρχη ιδεολογια μας επιβαλλει ενα και μονο στοχο : Την κτηνωδη απαιτηση της ατομικης εξασφαλισης, την καταλυση και ισοπεδωση καθε αξιολογικης ιεραρχιας, την υπαρξη μας στον κοσμο».


Η σχιζοφρενεια σημερα της δεξιας στην πατριδα μας δεν διαφερει σε τιποτε απο την σχιζοφρενεια της αριστερας και της ορθοδοξου χριστιανικης θεοκρατιας.



Αυτο δεν πρεπει να μας εκπληση. Και τα τρια σχηματα ειναι εβραιογεννη και και οπως διατυπωθηκε στην αρχη του παροντος αρθρου, σιωνιστικης προελευσης. Γι’ αυτο εδω και δεκαετιες η αριστερα, σε ολες τις κομματικες εκδοχες της, εχει υιοθετησει μια ιδεοληψια, που στο μεγαλυτερο της μερος θυμιζει την μονολιθικοτητα της ορθοδοξου χριστιανικης θεοκρατιας. Οπως η θεοκρατια αυτη δεν επιθυμει καμμια χαραμαδα ελευθερης σκεψης και πνευματος για τους ευσεβεις Ρωμιους πιστους, ετσι και η αριστερα ολων των κομματικων εκδοχων συγκεντρωνει τους δικους της πιστους Ρωμιους στο μαντρι της και τους διηγειται ιστοριες για τους «καπιταλιστικους λυκους», που παραμονευουν ολογυρα, και αφου επιτυχει τον εκφοβισμο, στην συνεχεια τους πουλαει προστασια. Οι αριστερες δυναμεις του τοπου οχι μονο

δεν εφεραν την αλλαγη, οπως ευαγγελιζονταν, αλλα σε καθε περιπτωση υπηρχαν και υπαρχουν, ειδικα οταν ειναι στην αντιπολιτευση, για να κολακευουν τους πολιτες, να τους δικαιολογουν σε οτι και αν κανουν και να υποστηριζουν ακριτα καθε ειδους πιθανη διεκδικηση. Η εννοια της προσωπικης ευθυνης σε καθε επιπεδο θεωρειται απο την αριστερη ιδεολογια σε ολες τις κομματικες της εκδοχες «συντηρητισμος» ‘η «οπισθοδρομηση», ενω ταυτοχρονα προωθειται μια «βιομηχανια» δικαιωματων χωρις αντικρυσμα.

Η σχιζοφρενεια της αριστερης Ρωμιοσυνης αποδεικνυεται ακομα βαρυτερη και απο αυτην της δεξιας. Ενω αυτη θεωρουσε την θρησκεια ως «οπιο των λαων» το στελεχος του ΚΚΕ Αρης Βελουχιωτης στον λογο του της Λαμιας μεταξυ αλλων διατυπωνε :


«Λενε, οτι ο κομμουνισμος χαλνα τις εκκλησιες και γδερνει τους παπαδες.

Τοσο χαζοι ειναι λοιπον οι κομμουνιστες, να χαλασουν τις εκκλησιες, που δεν τους εμποδιζουν σε τιποτε. Μα γιατι ; Εμεις βλεπουμε, οτι χιλιαδες παπαδες βρισκονται τωρα στην πρωτοπορια του κινηματος μας και η συμβολη του κληρου, που σταθηκε στο πλευρο μας υπηρξε ανεκτιμητη..»


Η αριστερα Ρωμιοσυνη δεν εβλαψε ποτε και καθολου τα συμφεροντα και την περιουσια του παρακτρατους της ορθοδοξου χριστιανικης θεοκρατιας στην χωρα μας, αντιθετως συμβαδισε με τα συμφεροντα αυτα. Ο καπεταν Ανυπομονος του Αρη Βελουχιωτη, που ονομασθηκε ετσι επειδη βιαζονταν να σκοτωνει, προσχωρησε στο ΚΚΕ διατηρωντας την ιδιοτητα του παπα. Η Δεξιορωμιοσυνη και η Ορθοδοξια υμνουν τον παπα-Ανυπομονο και δολοφονο, ως συμμετοχη της Ορθοδοξιας στον αγωνα της αντιστασης.

Η σχιζοφρενεια της Δεξιορωμιοσυνης ξεπερνα ορισμενες φορες σε πρωτοτυπια ακομη και αυτην της Αριστερορωμιοσυνης. Η αριστερα και προοδευτικη Ρωμιοσυνη δεν εχει συνεπως καμμια διαφορα απο την εθνικοφρονη Ρωμιοσυνη ουτε ως προς τον εθνικισμο, ουτε ως προς την θρησκοληψια και ουτε ως προς την σχιζοφρενη ιδεολογιας της. Ανθρωποι της Αριστερορωμιοσυνης, που μετα τον εμφυλιο πολεμο εφυγαν κυνηγημενοι στις χωρες του ανατιλοκου μπλοκ εκτιζαν στις χωρες εξοριας τους μεγαλοπρεπεις εκκλησιες. Τα θαμνοειδη και οι πρασινες ακριδες σφιχταγκαλιαστηκαν μετα τις τελευταιες βουλευτικες εκλογες με τους ανδρες της απατης της καστας που φορουν μαυρες φουστες και εθεσαν νεα θεμελια για την «Νεα Ελλαδα των Ελληνων Χριστιανων».



Ολα τα αλλα κομματα χαιρετιζουν ασφαλως το σφιχταγκαλιασμα αυτο και δεν βγαζουν ουτε μουγκια. Η ευσεβης ψηφος των Ρωμιων βαραινει πολυ……

Παρα την κατοχη μεγιστου μερους του εθνικου μας πλουτου απο τους ανδρες της καστας που φορουν μαυρες φουστες, οι οποιοι συχνα αφ’ ενος μεν συνταρασσονται απο οικονομικα και αλλα σκανδαλα, αφ’ ετερου δε παρεμβαινουν στην δημοσια ζωη της χωρας εκφραζοντας παντα ακραιες εινικιστικες θεσεις, το ΚΚΕ («η θρησκεια ειναι το οπιο του λαου») ουδεποτε ασκησε σοβαρη κριτικη ‘η ωργανωσε εκδηλωσεις διαμαρτυριες εναντιον της καστας αυτης. Δεν αποτελεσε συνεπως εκπληξη γι’ αυτους που εχουν μυαλο στο κεφαλι τους και οχι αχυρο, το δημοσιευμα της εφημεριδας ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ (05.01.2008) με τιτλο : «Δεν θελουμε θαμμενο τον πολιτισμο μας», το οποιο αναφερεται σε δυο παλαιες χριστιανικες εκκλησιες στην κοινοτητα Βουγιατου Ζακυνθου, που εχουν κτισθη επι προγενεστερων αρχαιοελληνικων (κατα την ως ανω εφημεριδα «ειδωλολατρικων») ναων της θεας Αρτεμιδος.

Οπως επισημαινεται στο αρθρο του ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ :


«οι πιστοι χρησιμοποιουσαν, οπως παντου εξ αλλου, τα παλαιοτερα υλικα, για να χτισουν τους νεους ναους» οι οποιοι βρισκονται «δυστυχως σε ερειπιωδη κατασταση» και «ειναι αναγκαια η αμεση αποκατασταση τους».


Κατα το ΚΚΕ, δηλαδη κατα το σιωνιστικο αυτο κομματικο δημιουργημα, των μεταγενεστερων χριστιανικων ναων ειναι αναγκαια η αποκατασταση, δηλαδη οχι των ενταφιασμενων απο κατω αρχαιοελληνικων, οι οποιοι κατα τους σχιζοφρενεις «χριστιανοκομμουνιστες» δεν αποτελουν μερος του ελληνικου πολιτισμου. Το ΚΚΕ δημιουργηθηκε ως γνωστο στις 17.11.1918 στον Πειραια μεταξυ αλλων απο τους Εβραιους της Θεσσαλονικης Αβρααμ Μπεναρογια και Αλμπερτο Αρδινιμι, απο τον Εβραιο των Αθηνων Φρανς Πετρουσκα, απο τον

Εβραιο της Καβαλας Αντζελ Πεχνα και απο τον Εβραιο της Κερκυρας Αντζελ

Τζουλατι ως Σοσιαλιστικο Εργατικο Κομμα Ελλαδας (Σ.Ε.Κ.Ε.) που αργοτερα μετονομασθηκε σε ΚΚΕ και διαδραματιζει μεχρι τις ημερες μας εναν αθλιο και προδοτικο ρολο σε ολες τις φασεις της Ελληνικης Ιστοριας. Και το κομμα αυτο ελεγχεται απο το «Κολεγιο των Αθηνων», δηλαδη απο το παραρτημα της Λεσχης Μπιλντεμπερκ στην Αθηνα, η οποια ελεγχεται και κατευθυνεται απο τον διεθνη Σιωνισμο. Γι’ αυτο Ελληνιδες και Ελληνες κομματα απεχεσθε !!!


Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

Dimitris N. Adamopoulos


makrinitsa@hotmail.com

Για την αντιγραφή χρειάζεται η έγκριση του Συγγραφέα

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Χείμαρρος ο λόγος σου αδελφέ συνέλληνα και με βαθιά ουσία.
Ευχαριστώ και εύχομαι να φωτίσει τα σκοτάδια στα οποία μας κρατούν δέσμιους ,
όλοι αυτοί οι κρεατέμποροι που ανέφερες .
μακάρι να πληθύνουν οι φωνές που ευαγγελίζονται την αλήθεια .

Ανώνυμος είπε...

και να δεν πιστεύετε στον Χριστό σε τι ακριβώς πιστεύετε? Γιατί καλό είναι να αντιδράμε στα κακώς κείμενα, αλλά όταν βάζετε τον Ορθόδοξο Χριστιανισμό μαζί με όλα τα άλλα σκουπίδια που καλώς στηλιτεύεται πρέπει να μας εξηγήσετε επαρκώς το που πιστέυετε εσείς!
Αλλο ο Χριστιανισμός και άλλο τα υπόλοιπα συστήματα που αναφέρεστε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: