Powered By Blogger

Σελίδες

Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

Τετάρτη, 19 Ιανουαρίου 2011

ΟΗΕ: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΑΘΡO ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ

Έπρεπε να το ακούσουμε…..να το βιώσουμε και αυτό. Για όσους παλεύουν, φωνάζουν, τρώνε ξύλο, έχουν περιοριστεί στα σπίτια τους, δεν τολμούν να κυκλοφορήσουν στη γειτονιά τους, ληστεύονται καθημερινά, κάνουν λάθος! Έτσι μας είπανε επίσημα χείλη!

Στην Ελλάδα ΔΕΝ υπάρχουν λαθρομετανάστες. Γιατί....
ο ΟΗΕ δεν αποδέχεται, λέει, τον όρο ΛΑΘΡΟ για ανθρώπους. Αυτό εξέφρασε εχθές με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο ο εκπρόσωπος της ύπατης αρμοστείας του ΟΗΕ στην Ελλάδα!

Όλο αυτό το φανατισμένο αλητομάνι που βιάζει – ληστεύει- καταλαμβάνει γειτονιές και πλατείες της Αθήνας είναι, μας είπαν, κυνηγημένοι πρόσφυγες!

Και δικαιούνται προστασίας στα πλαίσια των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Για τα δικαιώματα των Ελλήνων δεν μας μίλησε κανείς!! Αράδιασαν στην εκπομπή του ALTER χθές βράδυ ένα κατεβατό από διάφορες συμβάσεις ευρωπαικές, βγήκε και ένας ανεκδιήγητος τύπος κάποιας απροσδιόριστης ΜΚΟ με περίσσιο θράσος και τσαμπουκά χωρίς να δικαιολογήσει στο ελάχιστο την ύπαρξή του, και με αιχμή την υφυπουργό Νταλάρα και τους μαιντανούς ΚΚΕ-ΣΥΡΙΖΑ, διέρρηξαν όλοι τα ιμάτιά τους για τους κακόμοιρους τους μετανάστες (χωρίς λαθρο) που τρώνε από τα σκουπίδια και κοιμούνται όπου βρούν.

Βέβαια επειδή είναι γνωστή η «αντικειμενικότητα» της τηλετύφλωσης γενικότερα, κανείς δεν έθιξε την συστηματική και συνεχιζόμενη αλλοίωση του πληθυσμού της χώρας. Η κυρία που την βάλανε να παίξει το ρόλο της υφυπουργού μίλησε για 300.000 «μετανάστες!!

Το θράσος και η ηθελημένη και βίαιη παραπληροφόρηση έχει γίνει πλέον εργαλείο καθημερινής χρήσης. Για τα 5.000.000 διάσπαρτα στην Ελληνική επικράτεια, φανατισμένων ισλαμογενών δολοφόνων δεν μίλησε κανείς. Αυτά τα στοιχεία είχε η «υφυπουργός», σε αυτά επέμεινε. Πως δικαιολογείται η είσοδος 400 λαθραίων την ημέρα, δηλαδή 12.000 το μήνα επί 6 χρόνια να κάνει 300.000, μόνο τα μαθηματικά της κυβέρνησης μπορεί να το εξηγήσουν.

Και επειδή τα ευχολόγια έδωσαν και πήραν μεταξύ των ευχαριστημένων υπερασπιστών της εξόντωσης του Έλληνα, αναρωτιέμαι τι άλλο χρειαζόμαστε ώστε να δημιουργηθεί το κίνητρο για να τους πετάξουμε όλους έξω!. Πολιτικούς και λαθρομετανάστες!!

Η αλήθεια πονάει! Και στην περίπτωση των πολιτικών πονάει πολύ. Είναι τόσο ξεπουλημένοι και βυσσοδομούν μαζί με τους παρατρεχάμενους των ΜΜΕ, που τους προσφέρουν την «κάλυψη» στην κοινωνία, που περισσότερο τους αφορά η «εφαρμογή» των διεθνών συμβάσεων παρά το Ελληνικό αίμα που τρέχει στα πλακάκια από τις πλατείες και στα σοκάκια του κέντρου της, υπό κατάληψη, Αθήνας.

Εντυπωσιάστηκε ο Χατζηνικολάου από τον όρο «ανακατάληψη» της πλατείας του Αγ. Παντελεήμονα. Τι λες βρέ φιόγκο!! Ο άνθρωπος έχει την εντύπωση ότι ο κόσμος περιστρέφεται γύρω από τα Βόρεια προάστεια, το Κολωνάκι, την παραλιακή και πέρα!!

Το ότι ο πόλεμος μαίνεται στα στενά του κέντρου της Αθήνας, από τα εκατομμύρια των λαθραίων αρουραίων που εφαρμόζουν το σχέδιο αλλοτρίωσης της χώρας μοιάζει εξωπραγματικό για τους κυρίους αυτούς.

Ψάχνουνε όλοι να βρούνε «ακροδεξιούς», ύποπτα στοιχεία και άλλες μπούρδες. ΈΛΛΗΝΕΣ δεν ψάχνει να βρεί κανείς.Ο κύριος του ΟΗΕ θίχτηκε από το πρόθεμα ΛΑΘΡΟ. Ο Έλληνας που έχει καταντήσει ελεύθερος πολιορκημένος δεν τον ενοχλεί. Τον ενοχλεί η μη πιστή εφαρμογή των άρθρων του ΟΗΕ. Το Ελληνικό Σύνταγμα που τόχουν κατακουρελιάσει όλοι οι πολιτικοί ταγοί και έχουν ασελγήσει πάνω σε θεμελιώδη δικαιώματα του Έλληνα δεν τον πειράζει!!!

Στήσανε τον άνθρωπο από τον Αγ. Παντελεήμονα στη μέση και τον βομβάρδισαν με απίστευτης βλακείας λεκτικές επιθέσεις γιατί ζήτησε το αυτονόητο. Τα δικαιώματά του ως Έλληνας πολίτης! Και ήταν και πολύ ήπιος διαχωρίζοντας τους οικονομικούς μετανάστες από το αλητότσουρμο που λυμαίνεται τη χώρα την τελευταία περίοδο.

Είναι απίστευτη η αδιαφορία των κατ’ευφημισμόν ιθυνόντων για τις τύχες όλων μας. Των Ελλήνων!!!. Πού όπως είπε ο Κατσανέβας, είναι περίπου έγκλημα να λές ότι είσαι Έλληνας.
Οι αρρώστιες που καραδοκούν για να εξαπλωθούν από τους βρωμιάρηδες που κατά συρροή εισβάλλουν στη χώρα δεν τους απασχολούν. Ο Νομός Έβρου που έχει καταντήσει σκουπιδαριό και βόθρος καθιστώντας τη ζωή αφόρητη, ούτε αυτό τους νοιάζει. Τους νοιάζει ο ΟΗΕ, το Δουβλίνο 2 και άλλες τέτοιες ευρωαηδίες που μας εξαφανίζουν σιγά-σιγά.

Η περίθαλψη των πάσης φύσεως δολοφόνων είναι το πρώτιστο μέλημα. Και η εξάπλωση των δίποδων αυτών κτηνών είναι πλέον εμφανής. Λάρισα - Βόλος, Θεσσαλία γενικότερα η εμφάνιση της «φυλής των φαναριών» και των «Σομαλοαφγανών» λαθρο-μικροπωλητών έχει γίνει έντονη τους τελευταίους δύο – τρείς μήνες. Περήφανο κατόρθωμα των πολιτικών που σπρώχνουν προς τις πόλεις – κλειδιά τον συρφετό για την εφαρμογή τουτ Καλλικράτη και του αφελληνισμού της επικράτειας.
Όλα αυτά όμως καθόλου δεν απασχολούν την κ. Νταλάρα ή όπως αλλοιώς τη λένε.Αυτό που την απασχολεί όπως και τους υπόλοιπους ένοικους του νεοκλασσικού του Τσίλερ στο Σύνταγμα, είναι οι «κακόμοιροι πολιτικοί πρόσφυγες»!!!

‘Ελληνες αν περιμένετε να μπούν στα σπίτια σας, για να αντιδράσετε θα είναι πλέον αργά!Αν περιμένετε να «συμβεί σε σας», επίσης θα είναι αργά. Είναι καιρός να ξεφορτωθεί η χώρα μας αυτό το σκυλολόι που φόρτωσαν στις πλάτες μας για συγκεκριμένους λόγους, ανίκανοι να αντιμετωπίσουν πλέον τη μάζα που έχει καταλάβει την επικράτεια. Γιατί κανείς δεν έβαλε φραγμό και δεν ξαπόστειλε μερικές χιλιάδες από δαύτους από κεί πού ήρθαν!

Αν δεν θέλουμε να γίνουμε μειοψηφία στη χώρα μας πρέπει να αντιδράσουμε!

Τ Ω Ρ Α !!!

http://hellenicrevenge.blogspot.com

14 σχόλια:

Αξιος ο μισθός τους είπε...

Σφαξιμο και παλούκωμα

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΑΘΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΒΛΑΚΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΜΕΝ ΚΑΙ ΔΕ.ΕΧΕΙ ΓΟΥΣΤΟ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΕΣΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΛΑΘΡΟΕΛΛΗΝΑ.ΛΑΘΡΟΕΛΑΦΡΟΜΥΑΛΟΙ ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΤΑΝΟ

Ανώνυμος είπε...

Αυτοί του ΟΗΕ, σκέτη ΄΄κουλτούρα΄΄ και ΄΄διανόηση΄΄ είναι. Ένας αριθμός ανθρώπων οι οποίοι ΄΄δουλεύουν΄΄ λέγοντας για πρόσφυγες, αιτούντες άσυλο, το παίζουν ανεξάρτητοι κ. α. Δεν μας λένε όμως, αφού είναι ανεξάρτητοι, από που βρίσκει πόρους ο ΟΗΕ και τους μισθοδοτεί για να είναι αυτοί ανεξάρτητοι;;; Έχουν κάνει άλλη δουλειά στη ζωή τους, ή μήπως είναι αποτυχημένοι και γι΄ αυτό πουλάνε μόνο ΄΄θεωρία΄΄ για τους αλλοδαπούς;;; Τι θα απογίνουν αν εκλείψει η παράνομη μετανάστευση;; Θα βρούν άλλη κοσμοθεωρία;;

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΛΥ ΥΠΟΜΟΝΕΤΙΚΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ...ΑΙΝΤΕ ΡΕ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ...ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΛΟΓΟ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ....ΤΗΝ ΒΑΜΜΕΝΗ ΜΕ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΚΟΠΟ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ....ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΜΕ.... ΑΠΕΤΑΞΑΜΗΝ ΤΟΥΣ ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΟΥΣ....ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΛΟΓΟ. Ο ΝΟΤΙΟΣ

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΜΕ ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΗΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΥΠΟΚΡΙΤΗΣ ΟΗΕ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ
ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ...
ΚΑΙ
ΨΕΥΔΕΤΑΙ ΑΣΥΣΤΟΛΩΣ!!!!

ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΕΝΟΟΕΙ Ο ΒΡΩΜΟ-ΟΗΕ
ΟΤΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ
ΟΙ ΛΑΘΡΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΛΑΘΡΟ
ΔΙΟΤΙ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΑΝ ΑΣΥΛΟ Η ΧΑΡΤΙΑ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΟΣ.

ΜΗ ΓΕΝΟΙΤΟ
Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΦΥΛΑΕΙ.

ΚΑΜΙΝΕΛ-ΜΠΟΥΤΑΡΕΛ
ΤΟ ΜΠΟ$$ ΣΑ$ Ο ΟΗΕ ΛΕΕΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΗΣ ΧΑΛΙΜΑ$
Ή ΤΟΥΣ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΑΤΕ ΤΟΥ$ ΛΑΘΡΟ$ ΣΑ$??????

Ανώνυμος είπε...

Σκεφθείτε λίγο και πονηρευτείτε για το πόσοι "τρώνε" από την υπόθεση της λαθρομετανάστευσης- εξυπακούεται και (κυρίως)δικοί μας π.χ. κυκλώματα που χορηγούν βίζες, υπάλληλοι πρεσβειών μας(θυμάστε πριν μερικά χρόνια στην ελληνική πρεσβεία της Αλβανίας που είχαν αλληλοσφαχτεί;), δικηγόροι, επιχειρηματίες, εργολάβοι, συνοριακοί, φορτηγατζήδες κ.λ.π.; Σύμφωνα με πρόσφατη είδηση, ακόμα και μέσω του ΙΚΑ, που ζημίωσε κοντά 300 εκατομμύρια, από την εποχή του αλήστου μνήμης Βαρθολομαίου(αλήθεια τι απέγινε η υπόθεση αυτή;;)και δώθε είχαν στήσει πανηγυράκι διάφορα λαμόγια με την αγοραπωλησία ενσήμων και κυρίως σε ξένους προκειμένου αυτοί να νομιμοποιηθούν.

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΚΑΛΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΟΗΕ ΚΑΙ ΤΗΣ ΨΕΥΤΟΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ, ΝΑ ΒΓΟΥΝΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΙΛΛΕΣ ΚΑΙ ΤΑ CAYENNE ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝΕ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΕ ΛΑΘΡΟ, ΝΑ ΔΟΥΝΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΝΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ.

Ανώνυμος είπε...

Όσοι διαφωνούν με το σφράγισμα των συνόρων και την απέλαση όλων των λαθρομεταναστών (όχι των προσφύγων που πιστεύω ότι είναι εξαιρετικά μικρό ποσοστό και πρέπει να μοιραστεί αναλογικά σε όλες τις ευρωπαϊκές χώρες) είναι είτε παραπλανηθέντες πολίτες με καλές προθέσεις, είτε ανόητοι, είτε στην πλειοψηφία τους, κατά τη γνώμη μου, μέλη της μαφίας που ασχολείται με λαθρεμπόριο ανθρώπων, λαθρεμπόριο ανθρώπινων οργάνων, λαθρεμπόριο ναρκωτικών, σωματεμπορία συχνά παιδερεστία, real estate.

Στη συγκεκριμένη εκπομπή και σε μία χρονική στιγμή η ανεκδιήγητη κα Νταλάρα παραδέχτηκε μετά από την πίεση που της ασκήθηκε από τον κάτοικο του Αγ.Παντελεήμονα (δυστυχώς δε θυμάμαι το όνομά του), τον κο Κατσανέβα, την κα Πιπιλή και τον κο Βελόπουλο πως για να γίνουν το 2004 οι ολυμπιακοί αγώνες έβαλαν στην πατρίδα μας 1.000.000 άτομα. Χωρίς ποτέ οι Έλληνες και οι Ελληνίδες να δώσουμε την άδειά μας. Για να κερδίσουν οι μεγαλο-εργολάβοι και τα τσιράκια τους. Από το 2004 το πρόβλημα έχει σαφώς γιγαντωθεί.

Το έγκλημα είναι διαρκές και με τόσα πολλά πρόσωπα.

ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΩΡΑ και φυσικά άρση της ελληνικής ιθαγένειας που δόθηκε με το επαίσχυντο νομοσχέδιο.-

Ανώνυμος είπε...

Αυτές τις ανοησίες που λένε ότι δεν υπάρχουν λαθρομετανάστες να τα πούνε αλλού.Από τη μέρα που μπήκαν παράνομα στη χώρα είναι λαθραίοι,δεν είναι νόμιμοι,δεν έχουν κανένα δικαίωμα σε αυτή τη χώρα ως παράνομοι.Τώρα αν η κυρία αυτή τους θέλει πολύ ας τους πάρει στο σπίτι της στην Αγία Παρασκευή στο Χολαργό στο Χαλάνδρι,στη Κηφισιά,στο Ψυχικό,στην Εκάλη,στου Παπάγου,στη Γλυφάδα,στο Κεφαλάρι και να τους φιλοξενεί επί 24ωρο.

Ανώνυμος είπε...

ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ Η ΝΤΑΛΑΡΟΥ Η ΕΒΡΑΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΑΘΡΟΨΕΥΤΟΜΑΤΑΝΑΣΤΕΣ,ΑΡΑ ΛΕΕΙ ΑΛΗΘΕΙΑ

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ <> ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΠΕΡΙ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ<> ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΓΑΠΑΝΕ ΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΘΡΕΨΟΥΝ,ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΡΩΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΟΣΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΣΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΡΟΦΦΗΘΟΥΝ,ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΝΑ ΠΕΙΝΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ(ΥΓΕΙΑ ΚΤΛ)ΝΑ ΔΙΩΧΝΟΥΝΕ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΞΩ,ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΣΠΡΩΓΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ.ΣΥΜΦΩΝΩ. ΕΧΟΥΝ .ΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ.ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ Η ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ .ΣΤΗΝ ΚΡΕΜΑΛΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΡΟΔΟΔΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΗΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΟΣΤΙΡΕΣ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΔΡΕΥΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ(ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ).ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΕΝΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ,ΣΚΟΤΩΝΕΤΕΤΕ ΤΟΥΣ ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΡΕΙΤΕ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ.

Η ΑΥΤΟΙ Η ΕΜΕΙΣ

Ανώνυμος είπε...

Ο Νταλάρας έλυσε το Κυπριακό (συναυλίακως)...
και τώρα με την Νταλαρου θα λύσει και το μεταναστευτικό (αφιλοκερδώς)!!!.

Ωχ… τι έχουν να πληρώσουν οι εμιγκρέδες και ο λαουτζίκος ακόμη στους αχόρταγους...και τώρα τελευταία αθεόφοβους

Τα λεφτά για την εκκλησιαστική μπουζούκο- λειτουργιά πόσα και ποιος τα έδωσε ???

Το φιλόπτωχο ταμείο της αρχιεπισκοπής ???.

Το δημοσυντήρητο μέγαρο του Λαμπρακισταν ??? .

Το Ραγκουσεικο υφυπουργείο του Ελλαδισταν ???.

ΣΚΙΖΕΙ ΡΑΓΚΟΥΣΗ...ΤΟ ΣΟΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΟΥ…

Δεν υπάρχουν σχόλια: