Powered By Blogger

Σελίδες

Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2010

Σάββατο, 27 Νοεμβρίου 2010

Η ΜΕΡΚΕΛ ΕΓΚΩΜΙΑΖΕΙ JEFFRY - ΣΙΚΕ Ο «ΚΑΥΓΑΣ»

hellraiser

Παραξενεύτηκαν πολλοί από την δημόσια επίθεση του Jeffry στην Γερμανίδα καγκελάριο Αγγέλα Μέρκελ, λίγο μετά από τις δημοτικές εκλογές. Ενώ δεν ήταν λίγοι οι Έλληνες που επικρότησαν τη. γενναιότητά του, να τα βάλει στα ίσα με την πιο ισχυρή χώρα της Ευρώπης. Βέβαια, της απάντησης Jeffry, είχε προηγηθεί η καταγγελία της Μέρκελ, ότι η......
Ελλάδα μπήκε στη ζώνη του ευρώ με παραποιημένα στοιχεία. Και να που τις τελευταίες ημέρες, η Γερμανίδα «σατράπισσα» και «μέγαιρα», μετατράπηκε αίφνης σε θαυμάστρια του. Jeffry και της «ωριμότητας που επέδειξε ο ελληνικός λαός στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές»! Μιλώντας, λοιπόν, ενώπιον της ομοσπονδιακής Βουλής της Γερμανίας, η Μέρκελ έφερε σαν. παράδειγμα προς μίμηση την Ελλάδα και εξήρε τις προσπάθειες που καταβάλλει η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ για έξοδο από την κρίση και δημοσιονομική προσαρμογή, ενώ εξέφρασε την ικανοποίησή της γιατί «παρά τον σκληρό χαρακτήρα των μέτρων, οι πολιτικές που ακολουθούνται επικροτήθηκαν από τους πολίτες στις πρόσφατες αυτοδιοικητικές εκλογές».
Τέλος, δεν παρέλειψε να εκφράσει τη χαρά της (!) για την ήττα του «αδερφού κόμματος στην Ελλάδα», όπως αποκάλεσε την ΝΔ, γιατί «επέλεξε να χαϊδεύει τα αυτιά των Ελλήνων, ενώ η κυβέρνηση Παπανδρέου λέει την αλήθεια».
Τι συμβαίνει; Είναι απλό: ο «καυγάς» ήταν σικέ. Κι έτσι, και οι Έλληνες «καμάρωσαν» τον. αγέρωχο και. λεβέντη πρωθυπουργό τους να τα βάζει τάχα με τους ισχυρούς της γης, και οι Γερμανοί «καμάρωσαν» την πρωθυπουργίνα τους να βάζει στη θέση τους, τους «τεμπέληδες» Έλληνες που «μας τρώνε τα λεφτά».

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ; ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ. ΤΣΑΚΩΝΟΜΑΣΤΕ, ΒΡΙΖΟΜΑΣΤΕ, ΔΕΝ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ, ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥΣ. ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ. ΞΕΣΗΚΩΘΗΚΑΝ ΜΕΧΡΙ ΚΙ ΟΙ ΞΕΝΕΡΩΤΟΙ ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΟΙΤΑΜΕ. ΚΑΛΑ ΣΑΡΑΝΤΑ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!!

Ανώνυμος είπε...

Μία από τις αρχές της τλεόρασης ίσως η πιο βασική είναι άν θέλεις ένα ψέμα να γίνει πιστευτό, περιέβαλε το με πολλές γνωστές αλήθειες!. ... Αυτή τη βασική τεχνική εφαρμόζουν οι πιο εκλεπτυσμένοι από τους δήμιους των ΜΜΕ. Αυτοι είναι τελικά και οι πιο επικίνδυνοι από
τούς πολιτικούς στην συντεχνία του ψέματος αγαπητέ φίλε hellraiser που μας σερβίρουν φταίμε και μείς που τους πιστέυουμε.. μα είναι δυνατόν ο Παπανδρέου να αντιμιλήσει στον δυνάστη στον κατακτητή; έχει το ανάστημα;...
Το θέμα σου θαυμάσιο θα επανέλθω ....

Ανώνυμος είπε...

ΧΕΛ
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ
ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ
ΛΟΙΠΟΝ ΑΡΧΙΣΕ Η ΝΕΑ ..ΟΜΟΝΟΙΑ Σ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ
ΑΠΕΛΥΣΑΝ ΑΚΟΥΣΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΕ ΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ Κ.Λπ.
ΚΑΙ ΜΠΗΚΑΝ ΝΑΡΚΟΜΑΝΕΙΣ...ΑΣΤΕΓΟΙ....ΟΛΟΙ...
ΕΤΣΙ ΕΞΕΛΙΣΕΤΑΙ Η ..ΟΜΟΝΟΙΑ ΣΤΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟ
ΟΠΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ
ΠΟΥ ΦΩΝΑΞΑΜΕ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΠΟΛΥ
ΑΛΛΟΙ"ΔΕ ΒΑΡΙΕΣΑΙ" "ΕΛΑ ΜΩΡΕ" "ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ".....ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ..ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ...
ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΑ ΣΥΜΒΟΥΝ Σ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ
ΙΣΩΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ
ΝΑ ΔΟΥΝ ΚΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΙ ΖΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ....
ΜΑ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΔΙΑΜΑΝΤΙ ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΟΛΑ ΚΑΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ..
ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΟ?????????ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ? ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑΣΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ
ΧΑΜΟΣ ΣΟΥ ΛΕΩ ΔΕΙΡΑΝ ΚΙ ΕΛΕΓΚΤΕΣ...ΤΕΤΟΙΟ ΧΑΛΙ..ΚΑΙ ΑΣ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ...

Ανώνυμος είπε...

Siga re 1:52
Kalitera nadoyn ki oi aloi pvs einai na zeis etsi kifisia kai kala...

Ανώνυμος είπε...

Ένα μπράβο στο προδότη Τζέφρυ ......

Άλλα το μεγαλύτερο μπράβο πηγαίνει

Στον λαό του ΠΑΣΟΚ

Ζήτω ..........

hellraiser είπε...

@1:43,φιλε μου εχεις απολυτο δικιο,τα προβλεψε ολα 2.500 χρονια πριν ο Πλατων στην ιστορια του "σπηλαιου",τιποτα δεν εχει αλλαξει απο τοτε,οι ανθρωποι εξακολουθουν να πιστευουν στο ευκολο,στο επιφανειακο και στο ανωδυνο.
@1:52,ευτυχως δεν ζω στην Αθηνα για να γινομαι καθημερινα μαρτυρας ολων αυτων των τραγικων που μας περιγραφεις.
Ειχα την εντυπωση,απο τις λιγες φορες που "κατεβαινω" στην Αθηνα,οτι το Μετρο τουλαχιστον το προσεχαν και το κρατουσαν καθαρο κι ασφαλες για τους επιβατες.Αν αληθευουν αυτα που μας λες,τοτε δεν μπορω και δεν θελω να φανταστω πως θα καταντησει κι αυτο το μεσο μαζικης μεταφορας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: