Powered By Blogger

Σελίδες

Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2011

Τρίτη, 1 Φεβρουαρίου 2011

1821 ΚΑΙ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΗΣ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ"

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΣΤΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙΣ ΟΛΑ

ΚΑΙ ΚΛΙΚ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟ ΓΙΑ ΜΕΓΕΘΥΝΣΉ


......




5 σχόλια:

Γιάννης Μαρ. είπε...

έχει πάρα πολλά χρόνια (πάνω από δέκα) που θυμάμαι τους μασόνους να υποστηρίζουν ότι οι φιλικοί ήταν μασόνοι. Τώρα επεκτάθηκαν και στον Καποδίστρια, τον Κολοκοτρώνη κλπ.
Σε λίγο θα πούν για τον Ρήγα, τον Κανάρη, τον Κωνσταντίνο Παλαιολόγο, τον Μέγα Αλέξανδρο, Τον Λεωνίδα (μπορεί και τους τρακόσιους) τον Πλάτωνα, τον Αριστοτέλη και με σοβαρές πληροφορίες θα μιλήσουν και για τον Ποσειδώνα και τον Διόνυσο.
Για να το λένε αυτοί κάτι θα ξέρουν έτσι δεν είναι? Εξ άλλου φημίζονται για την ειλικρίνιά τους, για τους καλούς σκοπούς τους και για το άμεμπτο του χαρακτήρα τους!!!
(βρε μήπως είμαι και γω μασόνος και δεν το ξέρω???)

Ανώνυμος είπε...

παλιο βιβλιο για οσους δε γνωριζουν. του εκαναν ανατυπωσεις.
δε ξερω τι παιζει με το συγγραφεα, δεν το εχω διαβασει οποτε το μονο που λεω ειναι οτι είτε χρηματοδοτήθηκε είτε ότι τα έχει κάνει πλακάκια με κύκλους που έχουν περιοδικά και συλλόγους που εχθρεύονται τον χριστιανισμό και εξυμνούν τους αρχαιους θεους

Ανώνυμος είπε...

....αυτό ξέρω και το έχουν γράψει

Ανώνυμος είπε...

Όσο εμείς θα μιλάμε για ήρωες και μαχητές, τόσο αυτοί θα μιλάνε για ρουφιάνους και προδότες, με την μόνη διαφορά ότι, εμείς αγαπάμε τους ήρωες και τους μαχητές, ενώ αυτοί αγαπάνε τους ρουφιάνους και τους προδότες.

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΚΕΨΗ

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΟΝΟΜΑΤΑ ΟΣΩΝ ΕΧΟΥΝ ΠΕΘΑΝΕΙ;ΜΗΠΩΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ; ΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΔΕΧΘΩ.ΟΧΙ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΝ ΣΤΟ ΤΡΙΣΕΓΓΟΝΟ ΜΟΥ.ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΙΠΟΤΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: