Powered By Blogger

Σελίδες

Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

Τετάρτη, 2 Φεβρουαρίου 2011

Πώς να αντιμετωπίσετε το «κρασάρισμα» του Windows Explorer

Γεγονός αποτελεί, ότι τα Windows 7 έχουν κάνει μεγάλη επιτυχία, με πωλήσεις που ξεπερνούν τα 30 εκατομμύρια αντίτυπα και με σημαντικές βελτιώσεις σε σχέση με τα Windows XP. Όμως ένα λειτουργικό σύστημα, πάντα θα παρουσιάζει κάποιες δυσλειτουργίες, οι οποίες μάλιστα, μπορεί να είναι πολύ ενοχλητικές. Ένα παράδειγμα είναι όταν ο.....
περιηγητής των Windows (Windows Explorer) παρουσιάζει προβλήματα και εμφανίζονται μηνύματα στο χρήστη ότι ο Windows Explorer δεν ανταποκρίνεται ή ότι έχει παρουσιάσει σφάλμα και πρέπει να κλείσει.

Έχετε πάντα την επιλογή να τον κλείσετε, όμως η διεργασία του Explorer εκτελεί πολλά σημαντικά τμήματα των Windows και όταν κολλάει, μπορεί να σας καθυστερήσει πολύ σε ότι κάνετε εκείνη τη στιγμή στο PC σας.

Υπάρχει μια εύκολη λύση για να ελαχιστοποιήσετε τη ζημιά που μπορεί να προκαλέσει ένα τέτοιο κόλλημα του Explorer με το να δημιουργείτε κάθε φορά νέα διαδικασία, έτσι ώστε όταν "κρασάρει" η μία, να μην επηρεάζει τις υπόλοιπες. Αυτό μπορείτε να το κάνετε ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:

* Ανοίξτε ένα παράθυρο τωνWindows, ώστε να ξεκινήσει o Windows Explorer (πχ. ο υπολογιστής μου)
* Πατήστε τα πλήκτρα Alt και T για να εμφανιστούν τα εργαλεία
* Επιλέξτε τις Επιλογές Φακέλων
* Στη συνέχεια επιλέξτε την καρτέλα Προβολή
* Και τέλος τσεκάρετε το κουτάκι με την επιλογή: «Εκκίνηση του Φακέλου των Windows σε ξεχωριστή διεργασία»

Με την παραπάνω επιλογή, χρησιμοποιείται λίγο περισσότερη CPU , αλλά σίγουρα αξίζει τον κόπο.

http://www.secnews.gr/

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΕ ΠΑΡΤΕ MAC ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΕΤΕ!!!!

partisan είπε...

ΠΟΙΟΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΠΛΕΟΝ ΙΕ? ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΝΕΙΣ. ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΟΤΕ ΚΑΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ, ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗΣ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ !

Ανώνυμος είπε...

ΟΧΙ ΚΑΙ ΜΑC ΣΗΜΕΡΑ, ΠΛΕΟΝ ΤΟ PC ΕΙΝΑΙ ΦΘΗΝΟ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΞΙΣΟΥ ΚΑΛΑ Η ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.
ΤΑ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΚΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΘΗΝΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΥΝ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ. Η APPLE ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΠΟΥΛΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΑΚΡΙΒΑ ΔΙΧΩΣ ΠΛΕΟΝ ΝΟΗΜΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΡΑΦΙΣΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

XESTRABWTHEITE KAI MATHETE KAI BALTE LINUX, DEN PIANOUN IOUS, DEN KOLANE KAI EINAI TSABA...

Ανώνυμος είπε...

Linux μια ζωή ρε και άσε τον Billako να βγάζει ιούς και να πουλάει τα Windows σε τεμπέλιδες που με τα βιάς ξέρουν να κάνουν login στο facebook,ενώ παράλληλα θέλει να αφανίζει τον παγκόσμιο πληθυσμό γιατί μόνο αυτός νομίζει ότι είναι έξυπνος ενώ οι υπόλοιποι χαζοί.
Τουλάχιστον εμείς δεν κλέβουμε τις ιδέες άλλων για να κάνουμε το λειτουργικό μας και να στήσουμε την εταιρία μας...αλλά ποιος ενδιαφέρεται να ξεστραβωθεί;

«Απαιδευσία μητήρ πάντων των παθών» έλεγαν οι αρχαίοι ημών πρόγονοι,για όσους αρκούνται στο συμβιβασμό ότι είναι «εύκολο» γιατί τους το «σερβίρουν» έτοιμο.

Άκου εκεί €165 για τα Windows 7 "Ultimate"...

http://www.ubuntu.com/ και ΠΟΤΕ ξανά format και ιούς...πέρα ότι είναι σαν να πήρες νέο υπολογιστή.

Ξυπνήστε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

Ανώνυμος είπε...

ΖΗΤΩ ΤΑ ΧP ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ WINDOWS POY ΕΚΑΝΕ Ο ΜΑΣΣΩΝΟΣ ΜΠΙΛ ΓΚΕΙΤΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: