Powered By Blogger

Σελίδες

Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2011

Τετάρτη, 5 Οκτωβρίου 2011

ΑΙΜΟΔΙΨΗ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΕΡΑΤΑ.

Ανθελληνικά ανθρώπινα υβρίδια γέμισαν το σύμπαν και κυρίως την χώρα μου, κουρδισμένα από χέρια σκοτεινά και βρώμικα, τα οποία βουτηγμένα μέσα στο αίμα της οικονομικής και ηθικής σαπίλας τους χειρίζονται το παρών καθώς και το μέλλον του τόπου μου, διαγράφοντας πρώτα με σχολαστικότητα το παρελθόν μας, γιατί το δικό μας παρελθόν είναι φως και το φως πειράζει και ενοχλεί τους.....
σημερινούς βρικόλακες, της παγκόσμιας τάξης και λέσχης.

Με την απουσία των ηρώων και μαχητών της πατρίδος μου, οι οποίοι έφυγαν μια για πάντα σε μέρη μακρινά, τα οποία ανθρώπου μάτι δεν μπορεί να δει, αυτά τα τέρατα μεγαλούργησαν και έστησαν τις φωλιές τους, μέσα στις οποίες γέννησαν και έθρεψαν γενιές των δικών τους τεράτων, τα οποία τώρα αποτελειώνουν ότι όρθιο άφησαν οι πρόγονοι τους, γιατί άραγε, μήπως για να δώσουν στα δικά τους αφεντικά να ποιούν το αίμα της πατρίδος μου, έτσι ώστε να κρατηθούν στην βρώμικη και άθλια ζωή τους.

Η χώρα μας αποτελούσε πριν χιλιάδες ακόμα χρόνια, αλλά και πρόσφατα, το στολίδι της παγκόσμιας πνευματικής ανάτασης, καθώς από αυτήν την μικρή χώρα προήλθε ο λόγος, το πνεύμα, η σκέψη, ο ηρωισμός, η ανδρεία και η φιλοσοφία, πράγματα τα οποία έκαναν το παγκόσμιο ανθρώπινο στοιχείο να διαφέρει από τα ζώα, δηλαδή τους συνδιαχειριστές του πλανήτη μας.

Εδώ όμως και τριάντα χρόνια οι δυνάμεις του σκότους, οι οποίες έχουν σαν κύριο σκοπό την εξόντωση και τον απόλυτο έλεγχο των ανθρώπων, κλέβοντας από αυτούς τα όποια πλούτη τους παραχώρησε η πατρίδα τους, τοποθέτησαν σε κάθε χώρα και ιδίως στην πατρίδα μας ανθελληνικά ανθρώπινα υβρίδια, τα οποία μεν μοιάζουν με εμάς, αλλά δεν είναι σαν και εμάς, με μόνο σκοπό να διαλύσουν τον κοινωνικό και εθνικό ιστό και κατόπιν να διαμελίσουν το σώμα της ιεράς κυρίας, δηλαδή της ΕΛΛΑΣ, για να το μοιραστούν οσάν ύαινες, σε ένα κανιβαλικό και αιματηρό φαγοπότι.

Τι κάναμε όλοι εμείς, απλά τρέφαμε και μεγαλώναμε αυτά τα ανθελληνικά αιμοδιψή υβρίδια, μέχρι την στιγμή κατά την οποία καταλάβαμε ότι έχουν βάλει τα χέρια τους στο λαιμό μας για να μας πνίξουν και παρόλα αυτά τους αφήσαμε να το κάνουν και τώρα που παραδίδουμε το πνεύμα μας και την ψυχή μας, κατόπιν πνιγμού, τώρα σηκώνουμε τα χέρια μας για να αντισταθούμε σε αυτά τα ανθελληνικά πολιτικά τέρατα.

Είμαστε εθνικά χαμένοι και πνευματικά νεκροί, αλλά δεν το ξέρουμε ακόμη πατριώτες, σε λίγο όμως θα κληθούμε από τον παγκόσμιο υποθηκοφύλακα της ιστορίας να το μάθουμε και τότε θα θρηνήσουμε, για αυτά που έγιναν και για αυτά που δεν έπρεπε να γίνουν.

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΚΕΨΗ

17 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΤΟΥΣ *******ΜΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΟΥΒΛΙΣΟΥΜΕ
Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΑΛΛΩΝΩΝ ΤΑ ΓΑΜΙ.ΣΑΔΙΚΑ‼!... ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΥΠΕΡΗΦΑΝΗ ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΠΟΥ ΠΑΡΕΔΩΣΕ! ΤΗΝ ΘΥΜΩΣΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΥΠΕΡΗΦΑΝΗ ΕΛΛΑΔΑ… ΕΕ;;;‼! ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΤΗΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΘΩΣ ΕΝΟΙΩΘΑ ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ ΠΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΦΩΤΑ ΉΤΑΝ ΣΤΡΑΜΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΜΑΣ‼!... ΤΩΡΑ ΟΠΩΣ ΝΟΙΩΘΩ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΑΠΕΙΝΩΜΕΝΟΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΒΡΟΝΤΟΦΩΝΑΖΩ : ΓΙΑΤΙ ΜΩΡΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΤΟ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΕΚΕΙΝΗΣ ΤΗΣ ΥΠΕΡΗΦΑΝΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ;;… ΓΙΑΤΙ… ΤΙ ΕΦΤΑΙΞΕ;;…
Ανώνυμος είπε...

Αν κάνουν για την Ελλάδα μια ιδική ρύθμιση, ώστε για δυο χρόνια να σταματήσουμε να πληρώνουμε τα παλιά δάνεια μέχρι να γίνουν οι μεταρρυθμίσεις που χρειάζονται, δίχως όμως να θιγεί το εισόδημα των εργαζομένων για να υπάρχει ηρεμία, έτσι ώστε να γυρίσουν οι επενδυτές και να μη φοβάται εκείνος που έχει βγάλει τα λεφτά του έξω να τα φέρει στην Ελλάδα, για να αρχίσει δειλά δειλά η επανεκκίνηση της οικονομίας! Αυτό δεν είναι ότι καλύτερο που μπορεί να γίνει;
Ανώνυμος είπε...

5 Οκτωβρίου 2011 8:40 π.μ. ΚΑΙ 5 Οκτωβρίου 2011 8:41 π.μ. ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΤΟΜΟ.

ΧΑΜΕΝΟ ΤΟΧΕΙΣ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑ$ΟΚ ΕΙΣΑΙ;

αυτη η προπαγανδα πιανει μονο στην τηλεοραση που βλεπουν οι παππουδες.
ΠΙΣΣΑ ΚΑΙ ΠΟΥΠΟΥΛΑ είπε...

Αφήστε τις αμπελοφιλοσοφίες,κατεβείτε Σύνταγμα,όσοι είμαστε Ελληνες.
Ανώνυμος είπε...

ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΕΡΙ ΚΑΝΝΙΒΑΛΩΝ
Ανώνυμος είπε...

http://xalarotiko.blogspot.com/2011/10/2.html
Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ σε όλα φίλε μου.
Οι ερπετικοί έχουν βάλει σαν στόχο την Ελλάδα εδώ και 11500 χρόνια, μετά την καταβύθιση της Ατλαντίδας.
Κάθε γήινος υπηρέτης τους συνοδεύεται και βοηθειέται από ορδές αόρατων σε εμάς "δαιμόνων".
Οι θρησκείες είναι εβραικά κατασκευάσματα-δίκτυα ή διχτυα εγκλωβισμού.
Το ίδιο και τα πολιτικά, κοινωνικά και τέλος οικονμικά δίκτυα, εγκλωβίζουν τους Έλληνες και δεν τους αφήνουν να δούν την Α-λήθεια.
Πρός το παρόν θα πολεμήσουμε τον τύρανο και θα τον σκοτώσουμε.
Τυρανία χωρίς αίμα δεν φεύγει.
ΓΣ
Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ ΜΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΒΑΜΠΙΡ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙΣ:ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ!!ΚΑΙ ΑΛΙΜΟΝΟ ΤΟΥΣ!!
Ανώνυμος είπε...

Αν δεν κάνατε εσείς οι εχθροί της Ελλάδος αυτή την μαύρη προπαγάνδα, με τις συγκεντρώσεις και ότι μας κάνει να φαινόμαστε έξω μια κοινωνία μπάχαλο, τώρα θα είχαν μαζευτεί πάνω από πέντε δισεκατομμύρια και δεν θα χρειαζόταν η έκτατη εισφορά! Εγώ πιστεύω ακράδαντα ότι όλοι εσείς που προπαγανδίζετε με αυτά τα ακραία συνθήματα είστε τούρκοι, αφού με αυτόν τον τρόπο εκφοβίζετε τους επενδυτές αλλά και όσους άλλους έχουν χρήματα να το ρίξουν στην αγορά! Έτσι με αυτόν τον τρόπο δεν θέλετε να σωθεί η πατρίδα μας!
Ανώνυμος είπε...

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΕ ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΟΛΑ
ΟΣΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ 10.04 Η ΕΙΣΑΙ ΝΔΟΥΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΣΟΚΙΝΑ Η ΑΠΛΩΣ ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΑ ΜΑ.ΛΑ.ΚΑΣ
Ανώνυμος είπε...

10:04 τωρα συνερχεσαι απο πολλυετες εγκεφαλικο προφανως και δεν ξερεις τι εχει παθει η χωρα και ο λαος.προσεχε μην οταν ανακαλυψεις την αληθεια,παθεις πιο βαρυ εγκεφαλικο-σιγα σιγα ξεκινα την ενημερωση σου.
Ανώνυμος είπε...

χα χα χα χα χα χα
Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΜΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΙΣΥΧΟΥΣ ΤΑ ΕΞΩ ΚΤΗΝΗ, ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΤΑ ΕΔΩ, Η ΈΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΠΛΟΥΣΙΟΙ!
Ανώνυμος είπε...

Παντα οι αλλοι φταινε και οχι εμεις που δεν ξερουμε να ψηφιζουμε,χρωστουσαμε χαρες και ανταποδιδαμε,κοιτουσαμε να παρουμε μια θεση στο δημοσιο,κοιτουσαμε την κατσικα του γειτονα κ παρακαλουσαμε να ψοφησει.Τωρα ψαχνουμε ανθρωπινα υβριδια σταλμενα απο αλλους κοσμους που μας αλλοιωσαν τα ηθη,την κριση,την παλληκαρια και τοσα
αλλα προσοντα του DNAμας.
Εμεις δεν φταιμε σε τπτ αλλοι-αλλοι,ποσο μας βολευει,ποσο μας καθησυχαζει,ποσο μας νανουριζει
αυτη η αθωα "περιστερικη"σκεψη.
Αντε ζωντοβολα σηκωθειτε και παμε να διορθωσουμε
τα λαθη μας,σηκωθητε να τους συλλαβουμε ολους εν ονοματι της "ΨΩΡΟΚΩΣΤΑΙΝΑΣ".
Γνωριζουμε που βρισκονται,ειναι στη "ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ".
vomoloxius είπε...
Αυτή η ανάρτηση αφαιρέθηκε από το συγγραφέα.
vomoloxius είπε...

Είναι ενα απλό χαρακτηριστικό λογοτεχνικό αριστούργηματικό παραλλήρημα!
Εδώ μπορούμε να διακρίνουμε τη συνήθη συνοχή των θεμάτων, τις μεγαλειώδεις αποκαλύψεις, τις συνταρακτική συμπυκνωμένη γνώση, τις αναμφισβήτητες ακλόνητες πηγές πληροφοριών, καθώς βλέπουμε ν’ αλλάζει ο κόσμος γύρω μας.

Σιγά σιγά βλέπουμε με μάτια αλλήθωρα και γουρλωτά τον ανατριχιαστικό κόσμο που απλώνεται γύρω μας, γεμάτο δαίμονες, σατανάδες,και αθελληνικά ανθρώπινα υβρίδια αντίχριστους, και πολυπληθείς εχθρούς.

Αν ολοκληρώσατε την ανάγνωση καλά θα κάνετε να πάρετε μια φουρκέτα και να τη χώσετε σε μπρίζα δικής σας επιλογής!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: