Powered By Blogger

Σελίδες

Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011

Κυριακή, 23 Οκτωβρίου 2011

ΚΩΣΤΑΣ ΛΑΛΙΩΤΗΣ «Η ΠΥΞΙΔΑ» ΤΟΥ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΥ ΠΑΣΟΚ

Γράφει η Θούλη Σιδηροπούλου

Διαβάζοντας την «ΠΥΞΙΔΑ» του Κώστα Λαλιώτη, ο αναγνώστης βρίσκεται περίπου έκπληκτος με την ακριβή συνέχεια της μεγάλης πολιτικής παρακαταθήκης του Ηγέτη της μεταπολιτευτικής Ελλάδας, Ανδρέα Γ. Παπανδρέου. Διαμορφώνει ένα ύφος ζωής και συγκροτεί ένα ήθος ανθρώπων, που δικαιωματικά μπορούμε να τα χαρακτηρίσουμε ελληνικά.


«Η ΠΥΞΙΔΑ» ΤΟΥ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΥ ΠΑΣΟΚ
Αυτό το ήθος και αυτό το ύφος, που είναι ουσία πολιτισμού, παραδόθηκε από γενιά σε γενιά, του μεγάλου Ξεριζωμού και της Προσφυγιάς, της Εθνικής Αντίστασης, του....
Ανένδοτου, του Πολυτεχνείου, της Αλλαγής. Ο Κώστας Λαλιώτης με την «ΠΥΞΙΔΑ» του, το μεταλαμπαδεύει στις επόμενες γενιές των Ελλήνων, ως δημιουργικό γίγνεσθαι του παρόντος και του μέλλοντος, της Ελλάδας και του Κόσμου, της Κοινωνίας και του Ανθρώπου.

Επαναπροτείνει την πολιτική, τόσο στο ιδιαίτερο πλαίσιο της ανακάλυψης της, όσο και στο γενικότερο πλαίσιο της διαφύλαξης της, νοηματοδοτώντας την στη ροή του χρόνου, ως σύνθεση του ιδανικού με το πραγματικό, συνεχώς ανανεούμενης και αναγεννώμενης, ειδομένης μέσα από την ελληνική φύση και κρατημένης από το ανθρώπινο μέτρο.

Ο αρκαδικός πολιτικός του νους είναι αδιαίρετος του Ελληνισμού. Πολύπλοκος και ξεκάθαρος. Ανοιχτός και ανήσυχος. Λύκαιος και Δικταίος, μα πάνω απ’ όλα ελεύθερος. Θεμελιώνεται στην κατοχή της πρωτογενούς γνώσης, ότι τα βήματα του παρελθόντος είναι γεμάτα από την Ιστορία και τις αναμνήσεις του μέλλοντος μας.
Περικλείει, συμπυκνώνει και συνδημιουργεί τη συνείδηση της ενότητας του όλου και του μέρους, του μικρόκοσμου και του μακρόκοσμου, του ατομικού και του συλλογικού. Αποκαλύπτοντας, ανάμεσα στην ένταση και τη διάσταση του παλιού με το καινούργιο, εκείνη την διαχρονική ουσία της ζωής, των πραγμάτων, της πολιτικής.

Αλλάζει την ποιότητα και τη μορφή της πολιτικής, ανανεώνεται, αναπροσαρμόζεται στα νέα δεδομένα, αφομοιώνει καινούργιες επιδράσεις, διαπλάθει έργα πρωτότυπα, ανατρέπει και παραβαίνει τον δογματισμό και τη μονοτονία.
Ο πολιτικός λόγος του Κώστα Λαλιώτη, μας παρακινεί αδιάλειπτα, με ρυθμό και τόνο, στην εκπλήρωση ενός ελπιδοφόρου και νικηφόρου σχεδίου. Ενός δυνατού μέλλοντος, τροφοδοτώντας την τόλμη του καθενός μας ξεχωριστά, με φρόνηση, πολιτική στράτευση και δράση.
Αναγορεύει την πολιτική σε τέχνη, πεδίο φιλοσοφικής σκοπιμότητας και φυσικής ισορροπίας, καταπληκτικών επιτεύξεων και αντιθέσεων με ποικιλία και πολυμορφία, που κυριαρχείται από τον αρμονικό λόγο του συναισθήματος και του ορθολογισμού. Γίνεται έτσι το κλειδί, που επιτρέπει στην πολιτική να αναδείξει, με κάθε λεπτομέρεια, τη βεβαιότητα της ουσίας της.
Χαράσσει ανεξίτηλα αποτυπώματα στην εύλογη διαδρομή για την κατάκτηση της ζωής, μέσα από την αλληλουχία της διαφορετικότητας των ιδιοσυγκρασιών, των νοοτροπιών, των τάσεων και των τρόπων έκφρασης. Ενοποιεί τις τόσο διαφορετικές αυτές μορφές σε μια πολυσύνθετη και πλατύχωρη υποδοχή για να συνεχισθεί το αέναο ταξίδι των μεγάλων οριζόντων.
Μετουσιώνει τις προσδοκίες του ελληνικού λαού για ένα καλύτερο αύριο σε ζωντανές, κινούμενες και δρώσες, σε αγώνες γενναίους και διαρκείς. Πραγματώνοντας δυνατά τα αδύνατα κι εφικτά τα ουτοπικά.
Η «ΠΥΞΙΔΑ» είναι ένα έργο πολιτικού ενθουσιασμού ή μάλλον ένα αυτούσιο ενθουσιαστικό πολιτικό γεγονός. Στον πυρήνα του οποίου η ηθική γίνεται σαφής, παρούσα, ενεργή καθώς η μέθεξη του οράματος οδηγεί τα βήματά μας στο μέλλον.
Αναβιώνει εκείνη την ιστορική περίοδο, τότε που μια χούφτα ανθρώπων συσπειρωμένων γύρω από ένα χαρισματικό Ηγέτη, τον Ανδρέα Παπανδρέου, δημιούργησαν την εκπληκτική μεταπολιτευτική πορεία για το Λαό και την Πατρίδα, την Ελλάδα και τους Έλληνες. Όποιος δεν έζησε μέσα σε αυτήν την ατμόσφαιρα δεν μπορεί να την αναπαραστήσει.
Ο Κώστας Λαλιώτης το πραγματοποιεί, γιατί θα τη συμβολίζει πάντα με τον πιο αυθεντικό τρόπο. Ήταν η εποχή των ονείρων.

Αποτελεί κατάθεση ψυχής, που βγαίνει με ειλικρίνεια από τη ζωή, την καρδιά και τη σκέψη του Κώστα Λαλιώτη.

Η «ΠΥΞΙΔΑ» δείχνει κάτι το αξιοθαύμαστο: να παρουσιάζεται σήμερα σε μια χώρα και σε μια εποχή, που γύρω μας μονολογούνε φλυαρώντας, ένας πολιτικός άνδρας αυτής της ποιότητας, της εσωτερικότητας, της πνευματικότητας και της αλήθειας. Έλληνας κι ελεύθερος.-


http://thouli.blogspot.com

35 σχόλια:

ΓΑΜΩ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΕΥΤΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥΣ είπε...

ΚΑΛΟΣ Π 0 Υ Σ Τ Η Σ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ανώνυμος είπε...

ο ΛΑΛΙΩΤΗΣ χα μπικε στην βουλη με τα τζιν και εκανε περιουσια σε βαρος του ελληνικου λαου
Ανώνυμος είπε...

Η ΚΥΡΙΑ ΘΟΥΛΗ ΠΛΕΚΕΙ ΤΟ ΕΓΚΩΜΙΟ ΣΤΟΝ ΑΡΧΗΛΗΣΤΗ ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΟ ΛΑΛΙΩΤΗ ΠΟΥ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΞΕΡΕΙ ΤΟ ΤΙ ΗΤΑΝ.
ΧΥΔΑΙΟ ΑΡΘΡΟ, ΕΚΤΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΙΤΣΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΟΥΛΟΥΣΕ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΣΩΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ.
ΝΤΡΟΠΗ.
Ανώνυμος είπε...

Ναι,αφού έφαγαν καλά, ήπιαν καλά,έκλεψαν καλά και τέλος διέλυσαν την Ελλάδα και κατέστρεψαν ότι ελληνικό, ήρθε η ώρα να γράψουν και βιβλία και να το παίξουν διανοούμενοι!
Μόνο δύο λέξεις...
ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ...ξεδιάντροπα υποκείμενα και προδότες. Είστε οι χειρότεροι εφιάλτες μας και θα το πληρώσετε ακριβα.
Ανώνυμος είπε...

ΜΠΟΥΑΧ
ΑΝΑΚΑΤΕΥΤΗΚΑΝ ΤΑ ΣΩΘΙΚΑ ΜΟΥ
ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΑΥΤΗ ΡΕ ;;;;;
Ανώνυμος είπε...

Γιατί αναφερόμαστε ειδικά στους Γερμανούς και κάνουμε τόσο εκτενή αναφορά στην κατάσταση που βιώνουν ως έθνος; Γιατί μόνον αν γνωρίζει κάποιος την εθνική τους αποτυχία μπορεί να καταλάβει και τον ρόλο τους …Τον ρόλο τους στο σημερινό έγκλημα εις βάρος των ευρωπαϊκών λαών …Τον ρόλο τους στην Ευρώπη και το άσχημο ανθελληνικό τους πρόσωπο. Είναι αποτυχημένοι και γι' αυτόν τον λόγο μπορούν και τους χρησιμοποιούν οι Εβραίοι. Παριστάνουν τους "νοικοκυραίους", οι οποίοι δίνουν δήθεν την πρώτη μαρτυρία, αλλά στην ουσία δεν είναι καν "νοικοκυραίοι" …Δεν είναι κύριοι ούτε καν στην ίδια τους την πατρίδα. Η "μαρτυρία" τους είναι ουσιαστικά αναξιόπιστη, εφόσον μπορούν να την "αγοράζουν" οι Εβραίοι. Οι Εβραίοι τούς κουβαλούν σαν "μάρτυρες", γιατί μπορούν από αυτούς να εκμαιεύσουν οποιαδήποτε "μαρτυρία" θέλουν εις βάρος οποιουδήποτε θέλουν. Οι ίδιοι εγκληματίες, οι οποίοι διαπράττουν το έγκλημα, είναι αυτοί, που "στήνουν" και τους αυτόπτες μάρτυρες.
Δυστυχώς οι πάλαι ποτέ έξυπνοι Έλληνες έγιναν ο αγαθός ήρωας, που, εξαιτίας σκουληκιών τύπου Σημίτη, έχει παραδοθεί στις ορέξεις των τοκογλύφων και δεν γνωρίζει πώς να τους ξεφορτωθεί. Ενώ είναι ένας βαριά "οπλισμένος" λαός, δεν γνωρίζει πώς ν' αντιμετωπίσει κοινούς "μαχαιροβγάλτες" κακοποιούς. Η διάσημη σε ολόκληρο τον κόσμο Ελλάδα για τη γενναιότητά της, την τιμιότητά της, αλλά και τον αλτρουισμό της, κατηγορείται σήμερα στο παγκόσμιο κοινό για τα ακριβώς αντίθετα. Μια Ελλάδα, η οποία έχει πέσει θύμα της γερμανικής διαφθοράς, κατηγορείται από το πιο απεχθές έντυπο της Γερμανίας σαν "απατεώνισσα". Μια Ελλάδα, η οποία στα μεταπολεμικά χρόνια "έφτυσε" αίμα, για να χτίσει από τα θεμέλια την πατρίδα της, κατηγορείται σαν τεμπέλα και άχρηστη από τους Εβραίους …Τον λαό εκείνον, ο οποίος είναι ο πλέον άχρηστος και τεμπέλης ανάμεσα στους λαούς.
Η Ελλάδα, η οποία έδωσε σε ολόκληρο τον Πλανήτη το φως, κατηγορείται σήμερα για απάτη από τα πιο "σκοτεινά" στοιχεία του Πλανήτη …Από τα "σκουπίδια" των βόθρων και της τοκογλυφίας, που είναι οι Εβραίοι τραπεζίτες …Από τον "πάτο" της ανθρώπινης κοινωνίας, που είναι η "άκληρη" και "άστεγη" γερμανική "πλέμπα", η οποία παριστάνει τον ελεύθερο λαό —ενώ δεν είναι— και η οποία, όταν δεν φωνάζει μεθυσμένη "τζούπερ", φωνάζει "χάιλ".

http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/
Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδια του ξυπνηστε ρε--προς διαχειριστες--Είναι πραγματικά ντροπή που επιτρέψατε τη δημοσιευση του αρθρου αυτού σε μια χρονική στιγμή που η χώρα βρίσκεται σε ανοιχτό τάφο--και ετοιμη να πνίξει το λαό της και αυτό εξαιτίας όλων όσων κυβερνησαν και κυβερνούν το τόπο αυτο..Λιγο ντροπή λίγος σεβασμός--Λέτε ότι ειστε δημοκρατικό μπλογκ οκ αλλά να εφαρμόζεται τη δημοκρατία σας σε ολους...Απορρίπτεται άρθρα που πραγματικά χρήζουν δημοσιευσης και δημοσιευσατε αυτό το έκτρωμα..Διευκρινίζω ότι δεν ανήκω σε καμμία παράταξη..δεν υποστηρίζω κανένα απο αυτά τα ανθρωπομορφα κτήνη..όποιον και να επευφημούσε το άρθρο το ίδιο θα έλεγα..ΑΙΣΧΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣ ΑΙΣΧΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣ.....
Ολοι τα ίδια σ(κ)α(τ)α είναι όλοι τα ίδια...ΝΤΡΟΠΗ λίγο σεβασμός σε όσους αγωνίζονται ..Ειχαμε και νεκρό απο το κράτος παρακράτος..Λιγο ντροπηηηηηηηηη

Αγανακτισμένη Ελληνίδα-και τώρα και αναγνώστρια
Ανώνυμος είπε...

Η κυρια Θουλη να μας πει ποσα πηρε απο τον Λαλιωτη να ξερουμε τι τιμες κυκλοφορουν στην πιατσα.
Ειναι απιστευτο πως μπορει καποιος να καθησε να γραψει αυτο το προβακατορικο αρθρο για εναν αληταρα κλεφτη.
Αναμφιβολα απο τις πιο λερωμένες φυσιογνωμιες μετα την μεταπολιτευση ο "κυριος"
Ανώνυμος είπε...

E μα πια !! συμφωνώ με το από πάνω σχόλιο και με τα προηγούμενα!!
Θα σας παρακαλούσα πολύ, επειδή ξέρω τι θα απαντήσετε για τη δημοσίευση του πόστ της κυρίας με το λιβάνι, που μας κάνει να ντρεπόμαστε που υπάρχουν τέτοιοι Έλληνες, θα μου απαντήσετε οτι είμαστε δημοκράτες κ.λ.π......'
Θα σας παρακαλούσα να πάρετε θέση ανοικτά σαν διαχειρηστές και να της απαγορέψετε να χρησιμοποιεί το χώρο αυτό για προπαγάνδα του γελοίου ανθελληνικού κόμματος της καθώς και των προδοτών που υποθάλπει.
Εμείς οι αναγνώστες σας το θέλουμε αυτό από εσάς.
Ανώνυμος είπε...

ΚΑΗΜΕΝΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ Ο ΑΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΟΣ ΒΡΩΜΟΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΛΑΛΙΩΤΗΣ
ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΓΙΟΓΡΑΦΙΑ Ο ΚΛΕΦΤΑΡΑΣ.
ΑΙΝΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟ ΣΤΗ ΣΤΕΝΗ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΚΕΛΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ.
Ανώνυμος είπε...

δε το βλεπετε το κομματοσκυλο..δεν εχει την στοιχειωδη τσίπα να μη δημοιευσει εστω τη φωτογραφία να κάθεται δίπλα στην πλέμπα...Αλλά τι λέω πλέμπα ανεγκεφαλο βοοειδες πειθήνιο στρατιωτάκη και γλοιώδης άνθρωπος είναι και αυτή οπως και αυτοι που υποστηρίζει..Κρεμάλα χρειάζεται όχι μόνο στους πολιτικούς αλλά και σε όλα τα ανεγκέφαλα ζωα που τους υποστηριζουν...Ε ρε γουδιιιιιιι που χρειάζεται
Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΝ ΕΙΧΑΜΕ ""ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ"" ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ!! ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΟΙ ΧΕΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ!!!
Ανώνυμος είπε...

αυτο το αρθρο μου προκαλει την ιδια ΑΗΔΙΑ με τα γραφομενα του Γκρουεφσκι.
Α Ν Ι Σ Τ Ο Ρ Η Τ Ο.
Ανώνυμος είπε...

23 Οκτωβρίου 2011 11:50 μ.μ

ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ.
ΑΠΛΑ ΤΟ ΕΚΦΡΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ.
Ανώνυμος είπε...

ΛΑΛΗΣΕ!!!!!!!ΟΙ...ΛΑΛΙΩΤΗΣ!!!!!!!!!!!!ΚΑΙ ΤΙ?ΕΙΠΕ?ΚΑΙ ΑΝ,,, ΕΙΠΕ ΠΟΙΟΣ????ΤΟΝ ΑΚΟΥΕΙ?????????????ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ανώνυμος είπε...

11,52
+1
Κομματοσαπιλα μεχρι το κοκαλο...
ανιατη ασθενεια.
Ανώνυμος είπε...

Να του κάνεις και εικόνισμα να τον προσκυνάς. Δεν έχεις τσίπα πάνω σου μωρή μαλάκο.

Ένα σκάνδαλο μέγιστο που στοίχισε στην χώρα μας 3,1 Δις ευρώ, αποκλειστικής κοπής και ραφής ΠαΣοΚ.
Για το σκάνδαλο αυτό είχαν παραπεμφθεί αρχικά πάνω από 15 άτομα και μεταξύ αυτών και ο πρώην σύζυγος της κ. Φ. Γεννηματά.
Απηλλάγησαν, όμως, στην πορεία οι περισσότεροι, ενώ τα πυρά πολιτικής ευθύνης είχε δεχθεί ο πολιτικός προϊστάμενος της εποχής κ. Λαλιώτης. Στο τέλος κατέληξαν στο εδώλιο μόλις ….δύο άτομα τα οποία μετά από μήνες δίκης , τον περασμένο Νοέμβριο, προς γενική έκπληξη , αθωώθηκαν και οι δύο λόγω …… παραγραφής !!!

Ας δούμε πως το μεγαλύτερο σκάνδαλο την νεότερης Ελλάδας ( 3,1 Δις ευρώ) έφθασε στην ….παραγραφή και μέσω ποιων τρελών (για οποιοδήποτε λογικό πολίτη) οδών.
Οι εφέτες έκριναν (μετά οκτώ χρόνια από την παραπομπή) ότι κακώς παραπέμφθηκαν στο εδώλιο έστω και αυτά τα δύο μόλις πρόσωπα , με το άρθρο 256 και ότι έπρεπε να παραπεμφθούν με βάση το άρθρο 390 .
Αυτό το άρθρο κάνει την απιστία πλημμέλημα και άρα το αδίκημα είχε …..παραγραφεί !!!

http://politis-gr.blogspot.com/2009/02/blog-post_16.html
Ανώνυμος είπε...

ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΤΟ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΒΡΩΜΙΛΟΥ...
ΕΔΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΒΑΛΑΝΕ.
Ανώνυμος είπε...

Καλά να πάθεις αρθρογράφε πρασινοφρουρέ άκου τώρα τα σχολιανά σου για να μάθεις να μην αναρτάς μ@@@λ@@κίες!!
Ανώνυμος είπε...

Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΛΗΤΗΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ..ΚΑΛΗ ΚΑ.ΡΙΟΛΑ ΕΙΣΑΙ ΚΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ
Ανώνυμος είπε...

AYTH H ΤΥΠΙΣΣΑ Η ΚΥΡΙΑ ΘΟΥΛΗ Η ΠΟΛΛΑ ΕΦΑΓΕ ΕΠΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΑΣΟΚ Η ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΑ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ Η ΔΙΘΥΡΑΜΒΙΚΗ ΑΥΤΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΕΠΟΧΗ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΛΙΩΤΗ ΠΟΥ ΡΙΜΑΞΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ....ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ
Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΦΥΓΟΥΝΕ ΟΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΙ ΛΑΚΕΔΕΣ ΤΟΥ ΣΔΩΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ,ΝΑ ΜΠΟΥΝΕ ΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΛΕΧΓΟΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΛΑΛΙΩΤΗ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΓΓΕΝΙΚΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΑ ΔΙΣΕΚΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΗΚΕ.ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΟΣ ΝΑ ΠΟΡΕΥΤΕΙ ΕΝ ΕΙΡΗΝΗ ΑΝ ΟΧΙ ΣΤΟ ΓΟΥΔΙ,ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΞΕΡΕΙ.
Ανώνυμος είπε...

Ας επιστρέψει αυτά που τσέπωσε με το ΠΑΣΟΚ και θα σκεφτούμε αν του μειώσουμε την ποινή.Ούστ από δώ ρε που παίζετε με την νοημοσύνη μας.Ούτε τσίπα ούτε ντροπή έχετε επάνω σας;
Ανώνυμος είπε...

στο λαιμό και στο σβέρκο τους η καταστροφή της
χώρας και του λαού ,,
απαίδευτοι αμετανόητοι σκουλίκια
Ανώνυμος είπε...

με τέτοια μυαλά και τέτοιους ανθρώπους φτάσαμε σε αυτήν την κατάντια!!
Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΒΡΑΚΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΛΕΒΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ. ΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΑΘΗΚΙ ΘΕΛΕΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ.
Ανώνυμος είπε...

8.40
xa xa καλημέρα
Ανώνυμος είπε...

Απίστευτο θράσος.
Εκτός και αν...
την πηδάει ο παλιόπου.στας.
ΘΟΥΛΗ - ΧΡΥΣΑΝΘΗ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ είπε...

Sidiropoulou Thouli - Chrysanthi _Φίλη του Ενθουσιασμού και του Συναισθήματος στην Πολιτική _Μέλος Εθνικού Συμβουλίου ΠΑΣΟΚ _Πρόεδρος του Ομίλου UNESCO ν.Ημαθίας «Δίκτυο Πολιτισμού και Ανάπτυξης της Οικολογικής Δημοκρατίας»


ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΓΡΑΨΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ.

ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΞΕΣΚΙΣΤΕ ΤΗΝ
ΘΟΥΛΗ - ΧΡΥΣΑΝΘΗ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ είπε...

ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΗΝ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ MAIL ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

thoulisidiropoulou@gmail.com

ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΣΕ ΧΛΩΡΟ ΚΛΑΡΙ
Ανώνυμος είπε...

αυτή που κάθεται αγκαλιά με το ακατονόμαστο στη φωτογραφία του άρθρου είναι η Θούλη.....
τι περιμένατε να γράψει γι'αυτόν;;
Ανώνυμος είπε...

Ενας ανθρωπος που δεν μπορεσε να παρει πτυχιο και διπλωμα αυτοκινητου καταφερε με την ανοχη του Α. Παπανδρεου να γινει ο πιο πλυσιος πολιτικος (ZARA)κτλ και μιλαμε για καταθεση ψυχης και αηδιες που την βρηκε την ψυχη ο Λαλιωτης που το καθε ενα πουρο του κανει οσο εγω παιρνω μεροκαματο.
Ανώνυμος είπε...

Εύχομαι μετά παρρησίας να το πληρώσει και να έχει,
ακριβώς την ίδια τύχη με τον κολλητό του "αδελφό", σύντροφο Μουαμάρ Καντάφι..

Σε λαγούμι με λύματα να βρεθεί κατακρεουργημένος.

Στο Κρεοπωλείο ΚΡΕΑΣ εκτεθιμένος.

Και να πάρει στη θάλασσα το κουφάρι του ειδεχθούς αυτού αποτυχημένου "πολιτικού"...................

________________________________
ΜΑΚΑΒΡΙΟ, δεν συμφωνούμε βέβαια, αλλά η ευρηματικότητα κάποιων είναι αξεπέραστη !!!

Saddam Hussein ███████████████ 100% Complete.

Osama Bin Laden ███████████████ 100% Complete.

Mu'ammar Gheddafi ███████████████100% Complete.

Georgios Papandreou ██▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒Loading...



________________________________
κακή σας μέρα ΠΑΣτόκοι >>>>>>>>
αϊ στο διάβολό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: