Powered By Blogger

Σελίδες

Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011

Κυριακή, 23 Οκτωβρίου 2011

Εγκλημα εσχάτης προδοσίας με δόλο αν υπογραφεί υποχρεωτικό haircut

Από αυτή την μικρή γωνιά της blogόσφαιρας αισθανόμαστε την ανάγκη αυτή την κρίσιμη στιγμή να πούμε στον Πρωθυπουργό της Ελλάδας.

Αν δεχθείτε και υπογράψετε κούρεμα των χρεών της Ελλάδας το οποίον δεν θα είναι απόλυτα εξασφαλισμένο ότι θα είναι εθελοντικό από τους πιστωτές, θα έχετε διαπράξει έγκλημα εσχάτης προδοσίας με....
δόλο απέναντι στην Πατρίδα μας.

Δεν χρειάζεται να σας γράψουμε επιχειρήματα μπορείτε να τα διαβάσετε σε όσα δηλώνουν ο Παπαδήμας , ο Χριστοδουλάκης πάρα πολλοί οι οποίοι γνωρίζουν καθώς και όλα τα έγκριτα μέσα του πλανήτη..

Ανοίγετε το δρόμο στην τελική καταστροφή της Ελλάδος με ότι αυτό σημαίνει.

Και θα έχετε δόλο διότι αυτό θα το κάνετε όχι γιατί θέλετε να σώσετε την Ελλάδα αλλά για να σώσετε την δική σας καρέκλα..

Τα εγκλήματα εσχάτης προδοσίας στη χώρα μας τιμωρούνται!!!!!

Η συντακτική ομάδα του καφενείου

http://kafeneio-gr.blogspot.com

14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ
ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ,ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ;
Ανώνυμος είπε...

Τίποτα δεν θα γίνει, απλά θα πτωχεύσουμε. Σιγά το πράμα!
Ανώνυμος είπε...

Αυτά τα "τρωκτικά" είναι που σήμερα επιβάλουν τις πολιτικές εκείνες, οι οποίες βυθίζουν τα κράτη στην αθλιότητα. Αυτά τα "τρωκτικά", ως ιδιοκτήτες των τραπεζικών ιδρυμάτων, είναι εκείνα, που βάζουν τους υπαλλήλους τους —οι οποίοι παριστάνουν τους εθνικούς ηγέτες— να χρηματοδοτούν με χρήματα των λαών τις ιδιωτικές τους τράπεζες. Μιλάμε για τη αποθέωση της αθλιότητας και της υποκρισίας …Όταν τους συμφέρει είναι λάτρεις της ελεύθερης αγοράς και δρουν ως ανελέητες "Αγορές" και όταν δεν τους συμφέρει αναζητούν τις σοσιαλιστικές "λύσεις" των κρατικών χρηματοδοτήσεων …Ιδιωτικοποιούν τα κέρδη και κοινωνικοποιούν τις ζημιές …Μονά-ζυγά δικά τους. Οι τσέπες τους πάντα θα γεμίζουν με χρήματα των λαών, είτε με απειλές είτε με κλάματα.
Αυτό είναι το σημερινό παγκόσμιο σκηνικό και μέσα σ' αυτό έχουν παγιδευτεί οι πάντες και όχι μόνον η Ελλάδα. Δεν είναι η Ελλάδα το πρόβλημα της παγκόσμιας οικονομίας. Η Ελλάδα είναι ίσως το αντιπροσωπευτικότερο δείγμα. Σε έναν κόσμο, όπου η εβραϊκή συμμορία λεηλατεί τους λαούς, δεν είναι μόνον η Ελλάδα προδομένη από την ηγεσία που της επέβαλε η συμμορία αυτή. Η Γαλλία δεν πάει πίσω με ηγέτη έναν Εβραίο τυχοδιώκτη. Η Γερμανία δεν πάει πίσω με μια πρώην χαφιέ της Στάζι. Ας ψάξει κάποιος να βρει ποιος ταΐζει σήμερα τον Μπλερ της Βρετανίας ή τον Σρέντερ της Γερμανίας και θα "δει" τι γίνεται.
Ο Εβραίος Γιωργάκης —και πιθανότατα ενταγμένος σε κάποιο payroll της Goldman Sachs— δεν είναι μοναδικό φαινόμενο στον κόσμο. Παντού τα ίδια γίνονται, χωρίς καν να τηρούνται τα προσχήματα. Παντού προδότες ηγέτες εκτελούν συμβόλαια "θανάτου" εις βάρος των λαών τους …Υπάλληλοι, οι οποίοι με τη βοήθεια και τα χρήματα των τοκογλύφων "νικούν" σε εκλογές κι αρπάζουν κρατικά πόστα για να δουλεύουν γι' αυτούς …Προδότες, οι οποίοι, αφού κάνουν τη βρόμικη δουλειά τους, αποσύρονται σε μια χλιδάτη ζωή με χρήματα αυτών των τοκογλύφων. Για πράγματα και πρακτικές που παλαιότερα οι λαοί έστηναν εκτελεστικά αποσπάσματα, σήμερα δείχνουν να αδιαφορούν. Ο Σρέντερ υπέγραψε ως καγκελάριος της Γερμανίας μια συμφωνία ανάμεσα στη Γερμανία και μια ιδιωτική εταιρεία και σήμερα είναι μεγαλοστέλεχος αυτής της εταιρείας.

http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/
Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΠΡΑΞΗ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΕΣ!!! ΔΥΣΤΥΧΩΣ!!!
ΚΥΒΕΡΝΟΜΕΣΑΙΩΝΑΣ είπε...

Ἄς γνωρίζουμε ὅτι ὁ τελικός στόχος τῆς Νέας Τάξης εἶναι ἡ ἐμφύτευση τοῦ μικροτσίπ 666 στό χέρι ἤ τό χάραγμα μέ εἰδικό τατουάζ στό μέτωπο σύμφωνα μέ τήν προφητεία τῆς Ἀποκαλύψεως τοῦ ἁγίου Ἰωάννου, ὅπως ἤδη μεθοδεύεται στίς ΗΠΑ γιά τή χορήγηση ὑγειονομικῆς περίθαλψης
Με απλά λόγια , θεωρούμε ότι η ελευθερία και το αυτεξούσιο του 'Ελληνα τα οποία είναι και τα δομικά εκείνα συστατικά του δημοκρατικού πολιτεύματος για το οποίο αγωνίστηκαν οι πρόγονοί μας , κινδυνεύουν σοβαρά απο την βασική φιλοσοφία της "ηλεκτρονικής διακυβέρνησης" έτσι όπως την εννοούν και την εφαρμόζουν τα συμμετέχοντα σε αυτήν κράτη και που επιθυμεί να την πραγματοποιήσει (και) δια της κάρτας του πολίτη η ελληνική κυβέρνηση.
Επειδή γεννηθήκαμε ελεύθεροι και ευγνωμονούμε για αυτό τους αγωνιστές και Μάρτυρες προγόνους μας , δεν θα δεχτούμε να ζήσουμε σαν "ραγιάδες" και να πεθάνουμε σαν καταρρακωμένοι προδότες και αποστάτες της Ορθόδοξης πίστης μας
ΓΙΑ ΚΑΡΤΑ ΠΟΛΙΤΗ ΜΙΛΑEI ΔΑΙΜΟΝΑΣ

http://www.youtube.com/watch?v=LgxMOizBqUw&feature=related
ΦΤΑΙΩ είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=ci4qLx62Hb0&feature=related
Ανώνυμος είπε...

Μήπως όλοι εσείς που τον βρίζετε είστε άνθρωποι του κατεστημένου; Η, μήπως είστε τίποτα ζωντόβολα που δεν ξέρετε τι σαν γίνεται;…
Ανώνυμος είπε...

http://anti-pasok-greece.blogspot.com/
Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ μου φίλε και καλέ μου αρθρογράφε,

Ο εν λόγω κύριος, ο οποίος παριστάνει εδώ και δύο χρόνια τον πρωθυπουργό, έχει είδη υποπέσει σε δεκάδες παραπτώματα εσχάτης προδοσίας και από ότι με βοηθάει η ασθενής μου μνήμη δεν έχει τιμωρηθεί για κανένα από αυτά, τι σε κάνει λοιπόν να πιστεύεις, ότι θα τιμωρηθεί γι αυτό.

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΚΕΨΗ
Ανώνυμος είπε...

11:53 ΒΛΑΚΑ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΕ ΒΓΑΛΕ ΤΗΣ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΙΟ ΚΑΘΑΡΑ. ΣΟΥ ΠΕΙΡΑΞΑΜΕ ΤΟΝ ΞΕΦΤΥΛΑ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΤΟΝ ΓΑΠ ΣΟΥ; ΔΙΑΛΥΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΑΚΟΜΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ; ΟΤΑΝ ΞΥΠΝΗΣΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ. ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΚΑΙ ΤΡΩΣ ΚΑΛΑ; ΣΕ ΔΙΟΡΗΣΕ ΤΟ Κ.Ω.Λ.ΟΠΑΣΟΚ ΣΟΥ; ΑΕΙ ΝΑ ΧΑΘΕΙΣ ΒΛΑΚΑ ΡΑΓΙΑ.............
Ανώνυμος είπε...

Ο Αριέλ Ιμπαγάσα ξεκαθαρίζει πως το ματς στην έδρα της Ντόρτ*******τ θα είναι τελικός για τον Ολυμπιακό, ο οποίος θα ταξιδέψει στην Γερμανία με στόχο το διπλό .
Ανώνυμος είπε...

*******************************************************
ΕΛΛΗΝΕΣ !
Ακούστε την Ο.Ε.Α. για να σωθείτε!
Στο ellhnkaichaos.blogspot.com
υπάρχει το Α’ + Β' ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ
+ ΤΡΙΜΕΡΕΙΣ ΑΡΧΑΙΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ
ΤΕΧΝΕΣ ΤΡΙΜΕΡΟΥΣ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ.
450.000 Αλβανοί ουτσεκάδες (UCK+UCC) και
600.000 χατζαροφόροι ισλαμιστές ΛΑΘΡΟΜΕΤ.ΑΝΑΣΤΕΣ
(με την υποστήριξη της ΚΙΝΑΣ)
περιμένουν το σύνθημα για να μας ΞΕΣΚΙΣΟΥΝ.
Λέτε, αν περιμένουμε, έτσι να κάνουμε και καινούριες γνωριμίες;(!)
*******************************************************
Stylianos-ohara.gr είπε...

Eκδήλωση-ανοιχτή συζήτηση με θέμα "Οι γερμανικές πολεμικές οφειλές διέξοδος στην ελληνική κρίση;" πραγματοποιείται στο θέατρο ΒΕΑΚΗ (Στουρνάρη 32 και Πατησίων, Πολυτεχνείο), τη...
Δευτέρα 24 Οκτωβρίου και ώρα 18.00, με κεντρικό σύνθημα "Δεν χρωστάμε, μας χρωστάνε" και με αιχμή του δόρατος την πλήρη αποτυχία της πολιτικής που εφαρμόζουν επί σειρά ετών οι ελληνικές κυβερνήσεις, δημιουργώντας έναν φαύλο κύκλο εξάρτησης, ύφεσης, υπερχρέωσης και αντιλαϊκών μέτρων. Αποκορύφωμα αυτής της πρακτικής αποτελεί σαφώς η παρούσα κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ: εκπρόσωπος της ξενοδουλείας και εκτελεστής της Τρόικας!

Όπως αναφέρουν -μεταξύ άλλων- οι διοργανωτές της εκδήλωσης στο κείμενο της πρόσκλησης:

"Σύμφωνα με στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδας, το ύψος των πολεμικών οφειλών της Γερμανίας στην Ελλάδα (κατοχικό δάνειο, πολεμικές επανορθώσεις) είναι τουλάχιστον εκατόν εξήντα δύο (162) δισ. ευρώ, άτοκα! Συμψηφιζόμενο λογιστικά με το τρέχον (ανεπιβεβαίωτο) δημοσιονομικό χρέος, ανακουφίζει την οικονομία μας και εκτονώνει σταθεροποιητικά τη δημοσιονομική κρίση στην ευρωζώνη, ενώ η ένταξή του στον προϋπολογισμό της Γερμανίας γίνεται εύκολα ανεκτή, σε κατανομή 30-40 ετών".

Ομιλητές στην εκδήλωση θα είναι οι: Λευτέρης Βερυβάκης, Στέφανος Ληναίος, Γιώργος Καραμπελιάς, ενώ θα παρέμβουν οι: Π. Γεννηματάς, Θ. Δάλμαρης, Γ. Καισάριος, Γ. Κόκκας, Π. Κρητικός, Ι. Μαύρος, Μ. Μηλιαράκης, Ν. Μπινιάρης, Σ. Σμυρλής.

defencenet.gr
Ανώνυμος είπε...

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΗΔΗ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ.ΑΥΤΗ Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΠΙ ΠΛΕΟΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια: