Powered By Blogger

Σελίδες

Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2011

Σάββατο, 29 Ιανουαρίου 2011

Αλβανικές απειλές και ο ρόλος του... Τσενάι

Θυμάστε την περίπτωση της Νέας Μηχανιώνας Θεσσαλονίκης;... όταν οι κάτοικοί της αρνήθηκαν δύο φορές (2000 και 2003) στον Αλβανό «αριστούχο» Οντίν (Οδυσσέα!!!) Τσενάι να παρελάσει κρατώντας την ελληνική σημαία στις...
μαθητικές παρελάσεις της 28ης Οκτωβρίου.

Ο Ηγέτης ο... παράκλητος!

Χωρίς να μας λένε πώς κατάφερε ο εν λόγω αλλοδαπός μαθητής (τρία χρόνια μεγαλύτερος από τους άλλους συμμαθητές του!) να συγκεντρώσει τους απαιτούμενους βαθμούς ώστε να καταστεί «αριστούχος» -όταν δεν μπορούσε να αρθρώσει ούτε μια πρόταση στα ελληνικά…-, οι «αριστεροί» αντιρατσιστές επιδόθηκαν σε μια άνευ προηγουμένου συκοφαντική δυσφήμηση των «χωριατών» της Νέας Μηχανιώνας, οι οποίοι, προφανώς, τους χάλασαν την σούπα…
Ταυτίστηκαν, έτσι, κατ’ ουσίαν, όλοι αυτοί οι «αριστεροί» κήρυκες της «πολυπολιτισμικής» ισοπέδωσης με τον… (ποιον άλλον;) βαρύγδουπο Θεόδωρο Πάγκαλο που είχε δηλώσει ότι πρέπει να αποδοθεί εντός 24 ωρών η ελληνική υπηκοότητα στον Αλβανό μαθητή, για να το βουλώσουν οι «ηλίθιοι Ελληναράδες»!
Έναν χρόνο μετά, φοιτών σε πανεπιστήμιο των ΗΠΑ με χρηματοδότηση από τον «προοδευτικό» Τριανταφυλλόπουλο, ο Οντίν (Οδυσσέας!!!) Τσενάι θα δηλώσει: «Με ανάγκασαν να πω ότι νοιώθω Έλληνας»!!!
Αυτός ο Αλβανός, λοιπόν , που πριν από μερικά χρόνια ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων ως σημαιοφόρος στην μαθητική παρέλαση, σπουδάζει «Πολιτικές Επιστήμες» στη Βοστόνη και ,όπως όλοι ξέρουμε, θα πρωταγωνιστήσει στο εγχείρημα της δημιουργίας στην Ελλάδα του «Δημοκρατικού Κόμματος των Αλβανοφώνων»

Η πολιτική συμφωνία των αλβανικών πολιτικών κομμάτων
"Τ'αδέρφια μας"... κατά δήλωση Παπούλια ως ΥΠΕΞ(1986-7)
Μηδενός εξαιρουμένου, όλα τα πολιτικά κόμματα της Αλβανίας συμφωνούν απόλυτα με τη δημιουργία κόμματος Αμβανοφώνων στην Ελλάδα.
Για πολλους και διάφορους λόγους.
Κυρίως, όμως, διότι αυτό το κόμμα θα χρησιμοποιηθεί για να ισχυροποιηθεί ακόμη περισσότερο ο ρόλος της Αλβανίας στα Βαλκάνια.
Πέρα από τις επιφανειακές διαφορές τους, τα αλβανικά κόμματα συμφωνούν στις θέσεις τους για τα εθνικά θέματα αλλά και για τα θέματα της αλβανικής οικονομίας.
Δηλαδή, να λειτουργούν από κοινού και με όλα τα μέσα που διαθέτουν ώστε η Αλβανία να προσδεθεί ακόμα πιό σφιχτά στο άρμα των ΗΠΑ, προκειμένου η χώρα τους να ελέγχει τη δραστηριότητα των πολιτικών και στρατιωτικών επιχειρήσεων του ΝΑΤΟ στα Βαλκάνια, από τη μία, και για να προστατευτεί έτσι ο ζωτικός της χώρος και τα εθνικά της συμφέροντα από την άλλη.
Όσο για την αλβανική οικονομία, όλα τα αλβανικά κόμματα έχουν συμφωνήσει ότι ο κύριος μοχλός της οικονομικής ανάπτυξης της χώρας τους είναι τα τραπεζικά εμβάσματα των Αλβανών μεταναστών προς την πατρίδα τους, αφού η Αλβανία δεν έχει τα περιθώρια να στηριχτεί στην παραγωγή ή στις υπηρεσίες.
Γι αυτό, άλλωστε, τα ίδια τα αλβανικά κόμματα χρηματοδοτούν ολόκληρες οικογένειες Αλβανών πολιτών με τα πρώτα έξοδα εγκατάστασής τους σε ξένες χώρες, ενθαρρύνοντας έτσι τη μετανάστευση.

Έτοιμοι, οπλισμένοι και χωρίς φόβο να δείξουν πρόσωπα!
Εξ' άλλου, όπως συζητείται εντός της αλβανικής κοινότητας στην Αθήνα, τα Ελληνικά πολιτικά κόμματα έχουν διαψεύσει επανειλημμένα τις ελπίδες των Αλβανών για τα θέματα που τους απασχολούν στη χώρα μας και δεν τους εκπροσωπούν πλέον...

Ακόμα και οι Αλβανοί τους έχουν ξεγραμμένους
"Μέχρι στιγμής οι δεσμεύσεις των κυβερνήσεων δεν έχουν γίνει πράξη και το μαρτύριο των μεταναστών στην Ελλάδα συνεχίζεται", αναφέρουν μεταξύ άλλων.
Όλα αυτά όμως δεν μπορούν να γίνουν χωρίς χρήμα.
Έτσι, πρωταγωνιστικό ρόλο στο συντονισμό του αλβανόφωνου στοιχείου πάντα στον κόσμο -ειδικότερα όμως όσον αφορά στα Βαλκάνια-, με την επίσημη γενική πολιτική του κράτους της Αλβανίας, έχει αναλάβει η Αλβανο-Αμερικανική Τράπεζα η οποία λειτουργεί με τρία καταστήματα στην Ελλάδα.
Να σημειωθεί ότι η American Bank of Albania ανήκει κατά 100% στο αλβανοαμερικανικό λόμπι και ιδρύθηκε στην πολιτεία Delaware των ΗΠΑ, το 1989, με πράξη της κυβέρνησης των ΗΠΑ για την υποστήριξη της... δημοκρατίας στις χώρες της Νοτιοανατολικής Ευρώπης.
Επίσης, η ίδια τράπεζα είναι ο κύριος χρηματοδότης των μεγαλύτερων εκδόσεων (εφημερίδες, περιοδικά, βιβλία κ.λ.π.) στην αλβανική γλώσσα για τα Βαλκάνια.
Και τα στελέχη της Αλβανο-Αμερικανικής Τράπεζας αλλά και τα μέλη του συμβουλίου του αλβανο-αμερικανικού λόμπι μπαινοβγαίνουν στον Λευκό Οίκο σαν να πρόκειται για το σαλόνι τους. Πολύ χαρακτηριστικά, ο επικεφαλής του αλβανο-αμερικανικού λόμπι είναι πρώην γερουσιαστής των ΗΠΑ.
Επίσης, το λόμπι των Αλβανών στις ΗΠΑ έδειξε πολύ μεγάλο ενδιαφέρον για την υπόθεση Τσενάι. Είναι γεγονός ότι συγχρηματοδοτούν τις σπουδές του Οδυσσέα Τσενάι στις Πολιτικές Επιστήμες. Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Τσενάι φοιτά στη Σχολή Ηγετών του Harvard, αφού έκανε ένα 'πέρασμα' - για τα μάτια του κόσμου - από το τμήμα Φυσικής του Boston College.

Υποστηρικτές στην Ελλάδα
Αλβανικό Blog "καταπιεσμένων"
Τη δημιουργία κόμματος Αλβανοφώνων στην Ελλάδα ενθαρρύνουν επίσης εγχώριοι πολιτικοί αλλά και οικονομικοί κύκλοι.
Δημοσιογραφικά συγκροτήματα, εκδοτικοί οίκοι, μεγαλομέτοχοι Ελληνικών ιδιωτικών καναλιών, κατασκευαστές δημόσιων έργων, εμπορικά επιμελητήρια, πολιτικές οργανώσεις, μη-κυβερνητικές οργανώσεις κ.α.
Το "Δημοκρατικό Κόμμα των Αλβανοφώνων" υποστηρίζεται επίσης από εξωκοινοβουλευτικές συσπειρώσεις της Αριστεράς στην Ελλάδα, από Έλληνες αλβανικής καταγωγής που έχουν διακριθεί μέσα από τα Ελληνικά media, αλλά και Αλβανούς επιχειρηματίες που ζουν και δραστηριοποιούνται στη χώρα μας.

Ο πατέρας Τσενάι
Ο πατέρας Τσενάι τώρα, εκτός από Λοχαγός των Αλβανικών Μυστικών Υπηρεσιών εκείνη την εποχή, ήταν και ένας από τους πρωταγωνιστές του μεγαλύτερου οικονομικού σκανδάλου που γνώρισε ποτέ η Αλβανία, εκείνου με τις Πυραμίδες.
Στην Ελλάδα ήρθε όχι ως φτωχός πλην τίμιος λαθρομετανάστης, αλλά για να αποφύγει τις απειλές για τη ζωή του και τη φυλακή από τις απάτες, σύμφωνα με τον αλβανικό Τύπο, που είχε διαπράξει εκεί. Και για τη διακίνηση των χρημάτων προς την Ελλάδα έκανε χρήση των Ελληνικών τραπεζικών υπηρεσιών...
Αξίζει να σημειωθεί ότι η οικογένεια Τσενάι είναι γνωστή οικογένεια Τσάμηδων από το Φίερε, περιοχή στην οποία κατέφυγαν υπό διωγμό πολλοί Τσάμηδες για τη συνεργασία που προσέφεραν κατά την διάρκεια της Κατοχής στους Γερμανούς.

Ταχίρ Μήτσι
Πρωταγωνιστικό ρόλο, επίσης, στη δημιουργία του Κόμματος των Αλβανοφώνων στην Ελλάδα θα έχει φυσικά και ο πρόεδρος του Συνδέσμου Αλβανών Μεταναστών Ταχίρ Μήτσι, αναγνωρίσιμος ιδιαίτερα μέσα από τις εκπομπές του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου αλλά και του Νίκου Ευαγγελάτου, αλλά και πολύ γνωστός για τις κατά καιρούς εμπρηστικές του δηλώσεις σε βάρος των Ελλήνων.
Μάλιστα,χαρακτηριστική ήταν η δήλωσή του στις 13 Σεπτεμβρίου 2007, όταν ανέφερε ότι "το μαρτύριο των μεταναστών στην Ελλάδα συνεχίζεται , οι Αλβανοί στην Ελλάδα είναι σκλάβοι, αλλά " η ώρα της λευτεριάς πλησιάζει"!!!
Άντε και με το καλό...

http://anti-ntp.blogspot.com/

53 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΕΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΠΟΥΣΤΑΛΒΑΝΕ ΦΙΔΙ ΚΟΛΟΒΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΝΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑΜΑΚΗ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΡΟΥΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟ....................'' η εκδικηση του ελληνα''.

Ανώνυμος είπε...

δε θελω να φανω κακος
αλλα γαμιεσαι ρε αρχιδι αλβανε
εσυ συγκεκριμενα ρε μαλακα ρε τσεναι γαμω το αρχιδι της μανας σου
τι σκατοφατσα ειναι αυτη
σαν κώλος ελέφαντα με διάρροια
άντε και πηδήξου πούστη

Ανώνυμος είπε...

Η λα¨κή Ελληνική σοφία πρέπει να διδάσκεται στό λαό για να μήν πέφτει σε τόσο μεγάλες γκάφες!!!! Κανείς απ'αυτούς πού παίρνουν τις αποφάσεις δεν έχει ακούσει αυτό πού λέει ο λαός, ότι:Αμα βάλεις τόν κόρφο σου φίδι να το ζεστάνεις, αυτό μόλι συνέλθει θα σε δαγκώσει!! Αν δεν το είχε ακούσει ο Πάγκαλος (ο Σκατοκοιλιάς) και ο Τριανταφυλόπουλος, (ο λιγδιάρης της Εκάλης) τότε πρεαμετικά είναι ξένοι πράκτορες!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ο Τσενάϊ;;;; Καλώς τα αρ@@@@@δια μας τα δυο!!!!!
Ουστ σκατόφατσα...

Ανώνυμος είπε...

Φίλε αυτές της μέρες που διαβάζω σχόλια στο ξυπνήστε ρε , έχει πλουτίσει το λεξιλόγιο μου χαχαχαχαχαχα όχι ότι έχεις αδικο !!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Οτι και να κανουν παντα καθικια θα ειναι . Μαστροποι ,λαθρεμποροι και κλεφτες .
Μας μισουν γιατι δεν μπορουν να μας φτασουν ΠΟΤΕ
Αμα γουσταρουν εδω ειμαστε και ασ κοπιασουν .
Οσο γισ το φεντανακι τους σιγα το βυσσινο.
Δεν μπορουν να φτασουν τους Ελληνες ουτε μετα
απο 100 ζωεες . Φιλακια

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ αρθρογράφε,

Το συγκεκριμένο άρθρο, είναι ένα από τα πολλά που φωνάζει την αλήθεια, για το τι σκέπτονται να κάνουν στην χώρα μας του κόσμου οι δηλωμένοι εχθροί.

Κανένα κράτος στον κόσμο δεν έχει τόσους ορκισμένους εχθρούς όσο η Ελλάδα και κανένα κράτος, τους εχθρούς αυτούς, δεν τους βοηθάει όσο η Ελλάδα.

Εάν δεν απαιτήσουμε σύντομα να γίνει η αλλαγή του συντάγματος και των νόμων, έτσι ώστε να προστατέψουμε το μέλλον της χώρας και των παιδιών μας, γρήγορα θα βιώσουμε τον μεγαλύτερο εφιάλτη.

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΚΕΨΗ

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΤΟ ΞΥΠΝΗΣΤΕΡΕ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΠΕΔΟΥ

ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΠΟΡΔΟΜΠΗΧΤΗ ΣΚΑΤΟΨΩΛΟΡΥΘΜΙΣΤΗ ΑΛΒΑΝΕ
ΣΟΥ ΓΑΜΟΥΝ ΤΗ ΜΑΝΑ 80 ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΜΕ ΨΩΛΗ 32 ΕΚ.

ΕΛΑ ΝΑ ΤΗ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΥΝΑ ΠΟΥΣΤΑΡΙΟ ΑΛΒΑΝΙΚΟ
ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΠΟΥ ΣΕ ΕΦΤΥΣΕ ΜΟΝΑΡΧΙΔΕ

Ανώνυμος είπε...

αργυρούλα μου σε αγαπώ

Ανώνυμος είπε...

φιλε 10,39 το υβριστικο χυδαιο λεξιλογιο που διαβαζεις σε αυτον τον ιστοτοπο εκφραζει την χρονια αδικια και την δικαιη αγανακτηση του μεσου ελληνα.... απο τα γαμημενα αφεντικα τουτου του κοσμου................αντε να παιρνουμε τα σκαλπ..............ουγκ ο ινδιανος.

Ανώνυμος είπε...

Ποιους? Εσάς όλων των παραπάνω σχολίων? Μ΄αυτό το λεξιλόγιο? Μ΄αυτή τη γραμματειακή κατάρτιση?
Είστε βαθιά νυχτωμένοι, αν νομίζετε πως τιμάτε την πατρίδα μ΄αυτό το επίπεδο μόρφωσης.
Αν την αγαπάτε όπως λέτε, πάψτε να αρθρογραφείτε ή συμμορφωθείτε!

Ανώνυμος είπε...

Σιγα ρε παιδια !!!
Σιγα ντε !! Μην τον Θεοποιητε το κολοπαιδι !!
Σιγα τα ουρα τους !! Σιγα τα μουτρα !!
Ουτε σε μια τριχα του πιο τελευταιου Ελληνα μαθητη δεν φτανει !!!!!
ΟΥΤΕ ΤΟΥς ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΜΕ ΣΕ Τ Ι Π Ο Τ Α

Ανώνυμος είπε...

ΠΙΣΣΑ ΚΑΙ ΠΟΥΠΟΥΛΑ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ

Ανώνυμος είπε...

φιλε 10.48
έγραψες σωστά
σε πάω

ουγκ ουγκ

υγ: και το μουνί της αδερφής τους της ξεπαρθενιασμένης από ψωλή γαιδάρου

ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ!

Ανώνυμος είπε...

μπλα μπλα μπλα μπλα.......
πολλα λογάκια βλέπω!!!
1. να μάθετε να δουλευετε
2. να μαθετε να παλευετε για τα δικαιώματα σας έξω κι οχι απ τον καναπε του σαλονιου σας.
3. Μην έχετε την εντυπωση πως οι κυβερνησεις στα άλλα κρατη δουλευουν για το κρατος ενω μονο στο δικό μας δεν δουλευουν (λιγα ειναι αυτα)
4. Οι αλβανοι ακόμη κι αν πράτουν όπως λετε, κάνουν την δουλειά τους (αλβανοι ειναι). Εμείς τι κανουμε??
5. Οι Αλβανοί είναι πολύ πιο σωστοί από μας! όταν οι κυβερνήσεις τους "εφαγαν" τα λεφτα με το συστημα των πυραμίδων αυτοί πηραν τα όπλα!! Εμείς οι χέστηδες που πάμε για συνεκμεταλλευση στο αιγαίο, που μας πηδαν με τα δάνεια και τους τόκους, που μας αγοράζουν για μια χούφτα δολάρια τι κανουμε??? ΤΙΠΟΤΑ!!
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: ΣΚΑΣΤΕ ΚΑΙ ΜΗ ΜΙΛΑΤΕ!!! ΕΙΣΤΕ ΚΟΤΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ!!
ΟΣΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ.... ΚΙ ΕΓΩ ΣΑΝ ΚΙ ΕΣΑΣ ΕΙΜΑΙ!! ΧΕΣΤΗΣ!!

Ανώνυμος είπε...

Έχει ένα δίκιο όμως ο 10.52

Ανώνυμος είπε...

Min prokalite gia na mhn ta akoyte koloalbanes

Ανώνυμος είπε...

@10.52
γάμησες φίλε
πολύ σωστός.

ΑΛΒΑΝΟΙ ΣΑΣ ΓΑΜΑΩ ΟΛΟΥΣ

Ανώνυμος είπε...

1049 ΛΟΥΓΚΡΑ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ ΦΑΝΕΡΩΣΟΥ ΜΩΡΗ ΞΕΝΕΡΩΤΗ ΚΟΤΟΥΛΑ.

Ανώνυμος είπε...

Αγορασα ενεργιακο τζακι απο Ελληνικη φιρμα και μου εστειλαν συνεργειο Αλβανους ( ΜΑΣΤΟΡΕΣ )!!!!!!
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ...??? ΠΕΙΡΕ ΦΩΤΙΑ Η ΣΤΕΓΗ παραμονη πρωτοχρονιας . Εναμιση μηνα μετα δλδ .
Αυτοι ειναι οι Αλβανοι και οι δουλειες που κανουν. Φιλακια

Ανώνυμος είπε...

1052 εσυ που λεσ κοτες του συνελληνες, τα χαιρετισματα μου στα αποβρασματα, τους ανωτερους σου στο κλιμακιο της ΚΥΠ, ΠΑΛΙΟΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ.................ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

11.03
και δεν τους γαμησες τα πρεκια, τις γυναικες και τις αδερφες τους;
ξεσκισε τους τους πουστηδες
κανενας αλβανος ζωντανος
μονο στη χώρα τους
ΤΟΥΣ ΓΑΜΑΜΕ ΟΛΟΥΣ

Ανώνυμος είπε...

Με το υβριστικό λεξιλόγιο ξεθυμαίνετε εδώ και δεν βγάζετε την αγανάκτησή σας εκεί που πρέπει.

Ανώνυμος είπε...

να παη να γαμιθη ο τσεναη κ ο μακις

Ανώνυμος είπε...

και βέβαια τη βγάζουμε εκεί που πρέπει.
αλλά κάποτε πρέπει να φανεί με΄σα από ένα δημοκρατικό μπλογκ τί συνασθήματα έχουν οι πολίτες για τα αρχίδια που τα έκαναν δημόσια πρόσωπα και πουλάνε τη χώρα.

ΤΟΥΣ ΓΑΜΑΩ ΟΛΟΥΣ

Ανώνυμος είπε...

ΑΛΒΑΝΕ ΑΛΒΑΝΕ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΤΕ
ΓΑΜΙΕΤΑΙ Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΜΑΚΗΣ
ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΑΜΑΝΕ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΕΝ ΜΠΡΟΥΝ ΝΑ ΓΑΜΗΣΟΥΝ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ
ΕΞΩ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ
ΓΑΜΙΟΘΝΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ
ΜΟΛΙΣ ΠΟΥ ΓΥΡΙΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΙΜΙΑ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΥΣ 3 ΝΕ ΚΡΟΥΣ ΑΕΡΟΠΟΡΟΥΣ ΜΑΣ
ΠΙΟ ΜΙΛΑ Ο ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ Η ΑΔΕΡΦΗ ΠΟΥ ΔΕ ΠΗΓΕ ΣΤΡΑΤΟ......
ΛΑΜΠΡΟΣ 29-1-2011
ΑΛΙΜΟΣ

Farmakoglosa είπε...
Αυτή η ανάρτηση αφαιρέθηκε από το συγγραφέα.
Ανώνυμος είπε...

Τελικά δεν είμαστε μόνο κότες αλλά έχουμε και παρωπίδες!!
Οι αλβανοί ίσως (έχω κι εγώ επιφυλάξεις) είναι από τους πιο καλούς που ήρθαν στην χώρα μας (μ όποιον τρόπο και να ήρθαν). Ας κοιτάξουμε και λίγο τους άλλους!! Οι Ελλάδα έχει γεμίσει μουσουλμάνους κι αυτό είναι επικίνδυνο για την χώρα. Μπορεί οι άνθρωποι να είναι φτωχοί και να έχουν προβλήματα, αλλά αυτό δεν αλλάζει τα πράγματα. Παραμένει ο κίνδυνος να γίνουν εσωτερικός κίνδυνος!! Εγώ μένω στην επαρχία (κι ας με λέει πράκτορα της ΚΥΠ ο φίλος παραπάνω 11:03). Οι αλβανοί που γνωρίζω δεν είναι φανατικοί μουσουλμάνοι. Τρώνε χοιρινό, δεν τους έχω δει ποτέ να προσεύχονται κτλ. Θεωρώ πως ο κίνδυνος από τους μετανάστες δεν είναι τόσο μεγάλος από τους αλβανούς, αλλά από τους μουσουλμάνους που προέρχονται από χώρες της Ασίας, γιατί εκεί ο κόσμος είναι χωρίς μόρφωση και περισσότερο κολλημένος με την θρησκεία του!!! Εγώ ένα πράγμα μόνο μπορώ να προτείνω κι αυτό κάνω στην ζωή μου!! Να συμπεριφέρομαι στους συνάνθρωπους μου όπως θα ήθελα να μου συμπεριφέρονται αν ήμουν στην θέση τους!!

Ανώνυμος είπε...

φίλε 11.28
δεν τίθεται θέμα καλών αλβανών ή κακών.
Αφού δεν ξεχώρισε μέχρι τώρα η ήρα από το στάρι θα τους πάρει ο διάολος όλους και τους γαμάμε τις μάνες και τις κόρες τους.
Επίσης, οι αλβανοί δεν πιστεύουν πουθενά. Υποτίθεται ότι είναι μουσουλμάνοι, αλλά ούτε για την πίστη αυτή είναι άξιοι. Όλα λάθος τα κάνουν.

ΣΑΣ ΓΑΜΑΜΕ ΑΛΒΑΝΟΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΓΛΥΨΤΕ ΜΑΣ ΤΙΣ ΨΩΛΕΣ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΤΟΥ ΕΛΕΟΥΣ

zickos είπε...

τον είδαν κάτι φίλοι μου από το μπαλκόνι τους τον τσενάι ρε να δείτε το video.....
http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3D9tp4KfQ1D4I&h=16d1d

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΒΥΖΙΑ

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΣΠΟΥΔΑΖΕ Η ΣΠΟΥΔΑΖΕΙ ΑΥΤΗ Η ΧΟΝΤΡΟΠΟΥΣΤΑΡΑ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΗΚΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΞΟΔΑ Ο ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΟ....? ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΦΟΥΝΤΑΡΩ.

Ανώνυμος είπε...

Αλβανικό σαπούνι σου γαμώ την πόρνη αλβανίδα και το κώλο από όπου σε έβγαλε, γαμώ την λευχαιμία σου μέσα!!

ΛΑΚΙΣ είπε...

ΕΧΕΙ Η ΑΙΓΥΠΤΟ ΣΗΡΙΖΑ

Ανώνυμος είπε...

Μία είναι η λύση...Απέλαση όλων των αλβανων εδώ και τώρα...Να ξεβρομίσει η ΕΛΛΑΔΑ,απο αυτούς.

Ανώνυμος είπε...

ΣΚΑΤΩΜΟΥΡΗ ΑΛΜΠΑΝΙ ΠΟΥ ΜΟΥ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΚΩΛΟΠΑΙΔΟ Ε ΚΩΛΟΠΑΙΔΟ.ΛΑΜΠΡΟ 1122 ΗΜΟΥΝΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΟΡΕΙΑ ΜΕ ΚΑΤΙ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ.ΤΑ ΚΩΛΟΚΑΝΑΛΑ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΠΕΙ ΤΙΠΟΤΑ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ 10000 ΚΟΣΜΟ ΕΙΧΕ.

Μαζεστίξ είπε...

αναδημοσιεύω δύο σχόλια από προηγούμενους που τα λένε όλα πραγματικά!

1)μπλα μπλα μπλα μπλα.......
πολλα λογάκια βλέπω!!!
1. να μάθετε να δουλευετε
2. να μαθετε να παλευετε για τα δικαιώματα σας έξω κι οχι απ τον καναπε του σαλονιου σας.
3. Μην έχετε την εντυπωση πως οι κυβερνησεις στα άλλα κρατη δουλευουν για το κρατος ενω μονο στο δικό μας δεν δουλευουν (λιγα ειναι αυτα)
4. Οι αλβανοι ακόμη κι αν πράτουν όπως λετε, κάνουν την δουλειά τους (αλβανοι ειναι). Εμείς τι κανουμε??
5. Οι Αλβανοί είναι πολύ πιο σωστοί από μας! όταν οι κυβερνήσεις τους "εφαγαν" τα λεφτα με το συστημα των πυραμίδων αυτοί πηραν τα όπλα!! Εμείς οι χέστηδες που πάμε για συνεκμεταλλευση στο αιγαίο, που μας πηδαν με τα δάνεια και τους τόκους, που μας αγοράζουν για μια χούφτα δολάρια τι κανουμε??? ΤΙΠΟΤΑ!!
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: ΣΚΑΣΤΕ ΚΑΙ ΜΗ ΜΙΛΑΤΕ!!! ΕΙΣΤΕ ΚΟΤΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ!!
ΟΣΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ.... ΚΙ ΕΓΩ ΣΑΝ ΚΙ ΕΣΑΣ ΕΙΜΑΙ!! ΧΕΣΤΗΣ!!

2)Με το υβριστικό λεξιλόγιο ξεθυμαίνετε εδώ και δεν βγάζετε την αγανάκτησή σας εκεί που πρέπει.

Ανώνυμος είπε...

ΑΜΑ ΘΕΣ ΕΛΑ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ.ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΣΩΣΟΥΝ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

Ανώνυμος είπε...

καλημερα, διαβασα το αρθρο για τον Τσεναι, τον μαθητη που ειχε αναστατωσει την Ελλαδα, που οι βουλευτες μας ηθελαν να δωσουν την ελληνικη υποκοοτητα τοσο ευκολα...στους δικους μας μεταναστες μετα τον πολεμο και μεχρι και σημερα καμια χωρα δεν δινει την υποκοοοτητα τοσο απλα, για να επιστρεψω ομως στον ¨φιλο¨ Τσεναι οι πληροφοριες αυτες ειναι ηδη γνωστες εδω και 2 χρονια και αναφερομαι στο αρθρο, πραγματικα ομως εγω δεν θα διαχωρησω τους αλβανους απο τους υπολοιπους μεταναστες διοτι ειναι πληγμα μεγαλο για την χωρα μας..σαν κρατος δεν εχουμε την υποδομη για την αποροφηση επειδη ολοι εχουν το δικαιωμα της μεταναστευσης, ειναι γεγονος ομως οτι οι μουσουλμανοι ειναι περισοτεροι και ζητουν παραπανω απο αυτα που εκεινοι προσφερουν στα δικα τους κρατη, παραδειγμα το δικαιωμα προσευχης που ζητουν μεσα σε τζαμι...στην Κωσταντινουπολη το δικο μας δικαιωμα απλα ειναι μουσειο και αξιοθετο (βλ. Αγια Σοφια) και το γεγονος οτι οι ελαχιστοι πλεον ελληνες που μενουν εκει δεν μπορουν να επιστρευσουν στην πατριδα επειδη το τουρκικο κρατος θα κατασχει τα σπιτια τους εν αντιθεση με εμας που θελουμε να ειμαιστε πιο πολιτισμενοι...οοι κυριοι βουλευτες που εκλεγοντε απο εμας ειναι τα κατακαθια της μεταπολιτευσης μετα το '74, Δαμανακη, Παπανδρεου, Σαμαρας , Παγκαλος (μεγαλυτερο προδοτη η Ελλαδα δεν θα βιωσει ξανα) κλπ,κλπ,κλπ...επειδη ομως απομακρυνθηκα απο το θεμα τοτ μικρου μας "φιλου" δεν φταιει αυτος...βρηκε προσφορο εδαφος απο εμας...εμεις τι κανουμε...απλα δεν μιλαμε...μας ειπαν στο προσωπο οτι εφαγαν ολοι μαζι τα λεφτα..(ο αξιοτιμος κυριος αντιπροεδρος της κυβερνησης κ.Παγκαλος δηλωσε στο κοινοβουλιο: ΜΑΖΙ ΦΑΓΑΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ)και εμεις αντι να τους καψουμε ζωντανους στο Συνταγμα για παραδειγματισμο μας καθομαστε και πληρωνουμε ολα αυτα που εκαναν και συνεχιζουν να κανουν, προβατα προς την σφαγη ειμαστε...οσο για την σημαια που αναφερεστε ο ιδιος ο κυριος Παγκαλος την αποκαλεσε ενα παλιοπανο και ας την επαιρνε ο αερας...ποιος θυματε ομως τα εαρινα παιδια που εφυγαν πριν 15 χρονια κεινο το βραδυ στα Ιμια...ελαχιστοι..και για τα πολιτικα παιχνιδια ο θανατος τους ηταν πραξη συμφεροντων, για τον λαο ομως ειναι πραξη ΗΡΩΑ...και δυστηχως οι ιδιοι που ηταν τοτε ειναι και τωρα...ας ξυπνησουμε λοιπον!!! την επιλογη των πατεραδων μας μην την υιοθετουμε κι εμεις, μην κανουμε τα ιδια λαθη, εμεις πλεον επιλεγουμε και εχουμε την δυναμη της ψηφου...

Ανώνυμος είπε...

ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΒΡΙΖΕΤΑΙ ΑΣ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΕΠΙΠΕΔΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΗ ΚΑΝΕΤΑΙ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΟΥΣΤΡΑΛΒΑΝΟ ΠΟΥ ΓΑΜΙΕΤΑΙ Η ΠΟΥΤΑΝΑ Η ΜΑΝΑΤΟΥ ΜΕ ΤΗ ΚΑΡΓΙΟΛΑ ΤΗ ΑΔΕΡΦΗ ΤΟΥ

Ανώνυμος είπε...

8.55 ΣΩΣΤΟΣ!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ ΕΣΥ ΠΟΥ ΣΥΣΤΗΝΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΣΜΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΑΙΣΧΡΕΣ ΛΕΞΕΙΣ.
ΕΔΩ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΟΧΥΡΩΘΕΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΥΣ ΠΡΑΙΤΩΡΙΑΝΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ. ΕΤΣΙ ΜΙΑ ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΠΟΥΜΕΡΑΝΓΚ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ.
ΟΜΩΣ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΙ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΟΙ ΜΕ ΠΟΙΚΙΛΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΞΕΝΑ ΚΕΝΤΡΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΧΑΟΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ.
ΕΔΩ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΒΡΙΣΚΕΙ ΤΟ ΦΙΛΟΞΕΝΟ ΜΕΡΟΣ ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΕΙ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΥΡΙΛΕ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΣΗΜΕΙΩΤΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΡΦΕΣ,ΝΑΡΚΟΜΑΝΕΙΣ, ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ, ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΜΙΣΘΩΤΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΞΙΠΑΣΜΕΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΔΗΘΕΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΙΖΑΣ.
ΒΡΙΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ.
ΤΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΤΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

Ρε τι ανεβάζετε τέτοιες μαλακίες

Αλβανός είναι αυτό τα λέει όλα....

Ανώνυμος είπε...

Χωρισμός Κράτους και Εκκλησίας στην Ισπανία

Απόφαση για την απεμπόληση της απευθείας κρατικής χρηματοδότησης προς την Καθολική Εκκλησία έλαβε η σοσιαλιστική κυβέρνηση της Ισπανίας υπό τον Χοσέ Θαπατέρο, σε μία προσπάθεια να μειώσει την ισχύ και την επιρροή της στην κοινωνία της χώρας.
Το μέτρο, που σύμφωνα με αξιωματούχους αποφασίσθηκε να ληφθεί κατόπιν της συναίνεσης της ηγεσίας της Εκκλησίας, διαδέχεται την απόφαση του Ισπανού πρωθυπουργού να καταργηθεί η διδασκαλία των θρησκευτικών στα σχολεία.

Ο Θαπατέρο προκάλεσε οργή στις τάξεις της εκκλησιαστικής ιεραρχίας νομιμοποιώντας τους γάμους μεταξύ ομοφυλοφίλων σε μία από τις πιο συντηρητικές κοινωνίες της Ευρώπης.

Αν και 80% των Ισπανών δηλώνουν καθολικοί, μόλις το 16% εξ αυτών πηγαίνουν στις εκκλησίες τις Κυριακές και ο αριθμός των εκπαιδευομένων ιερέων μειώνεται.

Η κυβέρνηση ανακοίνωσε ότι θα αποζημιώσει την Εκκλησία για την διακοπή της επιδότησης, που έφθασε περίπου τα 30 εκατ. ευρώ συνολικά το 2005, με την αύξηση του μέγιστου αφορολόγητου ποσού για δωρεές προς την εκκλησία στο 0,7% του εισοδήματος των πολιτών, από το 0,52%.

«Αυτό θα συνδέσει το εισόδημα της Καθολικής Εκκλησίας με άμεσο τρόπο με την βούληση των φορολογουμένων» αναφέρθηκε από την κυβέρνηση. Η Εκκλησία χάνει, επίσης, τις αφορολόγητες αγορές της.

Οι σχέσεις κράτους-Εκκλησίας στην Ισπανία εξακολουθούν να φέρουν τις πληγές της περιόδου του αιματηρού εμφυλίου πολέμου της δεκαετίας του 1930, όταν μεγάλο μέρος του κλήρου στήριξε την ακροδεξιά κυβέρνηση Φράνκο. Κατά τη δικτατορία, η Εκκλησία ανέκτησε τα προνόμιά της, που άρχισαν όμως να καταργούνται μετά το 1975 και την επαναφορά της χώρας στη δημοκρατία.

Η Εκκλησία αντιμετωπίζει πλέον έντονα οικονομικά προβλήματα. «Οι Ισπανοί καθολικοί, και όχι αυτοί που απλώς βαπτίζονται, αλλά οι πιστοί καθολικοί, δεν δείχνουν και πολύ ενθουσιασμό όσον αφορά το να στηρίξουν την Εκκλησία οικονομικά» σημειώνει η εφημερίδα El Pais.





Περισσότερα: http://www.schizas.com/site3/index.php?option=com_content&view=article&id=13:--&catid=13:xenos-christianismos&Itemid=194#ixzz1CVbEC0ww

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΙΔΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ , ΑΝ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΤΗ ΘΑ ΛΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ,ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ , ΔΕΞΙΟΙ , ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ , ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ@Λ@ΚΙΑΣΜΕΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΙΔΕΑ ΤΗ ΒΡΙΖΟΥΝ....
ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΟΝ ΚΟΛΥΤΟ ΜΟΥ ΑΞΙΟΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΣΕ ΚΑΙΡΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΚΟΣΣΟΒΟ ΕΠΟΧΗ 98'...ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΜΕ ΣΕΡΒΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΤΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΕΙ ΣΤΗ ΣΕΡΒΙΑ (ΚΟΣΣΟΒΟ) ΕΛΕΓΑΝ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΠΩΣ ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΘΑ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΣΚΟΠΙΑ ,ΚΑΙ ΗΠΕΙΡΟ (ΤΣΑΜΟΥΡΙΑ)ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ,,ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΓΕΛΟΥΣΑΝ....!!! ΟΙ ΣΕΡΒΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ ..Κ'ΕΜΕΙΣ ΓΕΛΟΥΣΑΜΕ ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΤΟ ΕΙΠΑΝ ΑΛΛΑ ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΤΗ ΕΓΙΝΕ,,...
ΕΜΕΙΣ ...ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΝΑΜΕ ΜΑΓΚΕΣ ΠΡΟΒΑΤΑΚΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΣ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ..ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΠΡΩΤΟΠΑΛΕΨΟΥΜΕ?? ΤΟΥΣ ΕΔΩ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ? ΤΟΥΣ ΚΑΘΕ ΚΑΡΥΔΙΑΣ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΟΡΤΩΣΑΝΕ? ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟΒΛΑΚΩΜΕΝΟΙ??
..ΤΕΛΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΟΥΜΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΣ ΑΙΓΗΠΤΟΥ...ΑΝ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΞΕΝΟ ΔΑΚΤΥΛΟ ΒΛΕΠΩ ΑΠΟ ΠΙΣΩ...
...ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ...!!!.............ZEUS!

Ανώνυμος είπε...

1.49 ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ? ΕΙΣΑΙ ΤΡΟΜΕΡΟΣ. ΤΟ ΟΤΙ ΒΡΙΖΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ ΤΙ ΣΤΙΓΜΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΤΣΙΤΑ.ΣΥΜΦΩΝΟ ΜΑΖΕΙ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΣ ΑΙΓΗΠΤΟΥ ΤΗΣ ΤΥΝΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΚΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΒΕΤΝΑΜ ΤΗΣ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΛΑΘΡΟΕΛΛΗΝΕΣ,ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΟΙ ΔΥΣΤΗΧΟΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΑΔΕΛΦΕΣ.ΖΗΤΩ Η !!!ΕΛΛΑΔΑΡΑ!!! ΜΑΑΑΑΑΑΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟ ΛΕΩ Κ'ΕΓΩ ΡΕ 2:23
...ZEUS!

Ανώνυμος είπε...

ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΣΠΟΥΔΑΣΕ????( Ο ΣΟΡΡΟΣ ) .......ΣΤΟ Α Μ Ε Ρ Ι Κ Α .........

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΚΑΙ

gggiota είπε...

ΑΛΒΑΝΟΣ ΘΑ ΕΙΣΑΙ Κ ΕΣΥ ΡΕ 7:36 !!! ΣΤΑΝΤΑΡ ΑΥΤΟ!!! ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΣΑΣ!!!! ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΡΩΤΑΝΕ: ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ?? ΟΛΟΙ ΛΕΤΕ ΑΠΟ ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟ!!!! ΕΙΣΤΕ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ!!! ΟΛΟΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ Κ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΘΕΟ!!! ΣΤΟΝ ΒΟΥΔΑ ,ΣΤΟΝ ΑΛΑΧ,ΚΤΛ!!! ΕΣΕΙΣ ΘΕΟ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ!!! Κ ΑΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΒΑΦΤΗΣΤΙΚΑΤΕ,ΤΟ ΚΑΝΑΤΕ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ!!!! ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΑΛΑΔΩΤΟΥΣ!!! ΟΛΟΙ ΙΣΟΙ Κ ΟΜΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ!!!ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΣΙΧΑΘΗΚΕ Η ΨΥΧΗ ΜΑΣ!

Γιάννης είπε...

Αυτά να βλέπουμε και να πάψουμε να μπαίνουμε στα sites του Ευαγγελάτου και του Χαρδαβέλλα που έκαναν και Αλβανικά portals... Οι ρουφιάνοι...

Ανώνυμος είπε...

Δούλοι και κύριοι ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΕΦΕΣΙΟΥΣ

5.Οι δούλοι να υπακούτε στους επίγειους κυρίους σας με φόβο και τρόμο - μη και δε δώσετε καλή μαρτυρία - και με όλη την ειλικρίνεια της καρδιάς σας, σαν να το κάνετε για το Xριστό.

6.Όχι για να σας βλέπουν, με κίνητρο να αρέσετε στους ανθρώπους, αλλά σαν δούλοι του Xριστού, που κάνετε το θέλημα του Θεού με όλη την ψυχή σας.

7.Nα δουλεύετε με καλή διάθεση, έχοντας τη συναίσθηση πως το κάνετε για τον Kύριο κι όχι για τους ανθρώπους.

8.κι έχοντας υπόψη σας πως, ό,τι καλό κάνει κανείς, γι' αυτό και θα ανταμειφθεί από τον Kύριο, είτε δούλος είναι είτε ελεύθερος.

9.Kαι οι κύριοι με τον ίδιο τρόπο να συμπεριφέρεστε σ' αυτούς και παρατήστε τη μέθοδο της απειλής, έχοντας υπόψη σας ότι έχετε κι εσείς οι ίδιοι Kύριο κι ότι αυτός δεν κάνει προσωποληψίες.

Μετανοείστε χριστιανοί... Σας έχει καταβάλλει το σατανικό πνεύμα, προσευχηθείτε, δεόιξτε ταπεινότητα και υπακούστε τους νόμους.

Ανώνυμος είπε...

GAMO TIN ALBANIA SAS ALLA TO THEMA TORA EINAI TA ARXIDIA APO TO ISLAM KAI OI ISLAMOPATERADES TOYS OI PROODEFTIKOI ELLINES PRASINOROYFIANOI KAI ANARXOSYRIZES.FOTIA STA KRYFOTZAMIA.ELLINES ORGANOTHITE EXO TO MOYSLI APO TIN PATRIDA.

Δεν υπάρχουν σχόλια: