Powered By Blogger

Σελίδες

Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

Πέμπτη, 3 Φεβρουαρίου 2011

ΟΤΑΝ ΞΕΣΠΑΣΟΥΝ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΛΑΟΥ, Ο ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ ΤΗΣ ΙΣΛΑΜΙΚΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΣΧΥΡΟ ΧΑΡΤΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΝΙΞΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΟ ΑΙΜΑ


Η ιστορία απέδειξε με τρόπο αδιαμφισβήτητο ότι τα τείχη που έπεσαν μετά από πολιορκία, είτε ξανακερδήθηκαν, είτε έχουν την βάσιμη πιθανότητα να ξανακερδηθούν.
Οι λαοί όμως που κατακτήθηκαν από Δούρειους ίππους, αφανίστηκαν οριστικά από την ιστορία

του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Η επιχειρηματολογία της σοσιαλθολούρας επιστρατεύεται και πάλι από τις λογικές του ισοπεδωτισμού και του ψευδεπίγραφου ανθρωπισμού, προκειμένου να κρίνουν την απόφαση του ΣτΕ με βάση την οποία χαρακτηρίζεται παράνομο και αντισυνταγματικό το λαθρεμπόριο της εθνικής ταυτότητας στους εισβολείς που έχουν κατακλύσει κατά εκατομμύρια τον τόπο.

Και φυσικά επιστρατεύονται απλόχερα μεγαλόστομες φαμφάρες προκειμένου να στηριχτεί και ιδεολογικά αυτή η ολέθρια πολιτική επιλογή.

Θα πούμε όμως γι ακόμα μια φορά τα πράγματα με τα όνομα τους.
Όχι γιατί έχουμε την αυταπάτη πως θα συνετίσουμε τους ονειροπόλους φαφλατάδες από τις πεισματικές τους εμμονές…
Αλλά γιατί έχουμε την υποχρέωση ο αγώνας ενάντια στη συστηματική και κατευθυνόμενη αποδόμηση της Ελληνικής κοινωνίας να είναι και διαρκής και ασυμβίβαστος, απαλλαγμένος από λαθροχειρίες και ιδεολογήματα και να παραμένει ανεπηρέαστος από ψευδεπίγραφες και δήθεν ανθρωπιστικές εκπτώσεις...


Χαρακτηρίζουν: «Επικίνδυνη και διαποτισμένη με εθνικιστικό δηλητήριο» την απόφαση του ΣτΕ επειδή τόλμησε να κάνει το αυτονόητο. Αυτό δηλαδή που θα έπρεπε σύσσωμο το πολιτικό σύστημα να είχε κάνει προ πολλού.

Κι εμείς ρωτάμε: Και γιατί θα πρέπει να επιτρέψουμε στο δηλητήριο του εθνομηδενισμού να παραδώσει μια κοινωνία – χυλό στα παιδιά μας και τα εγγόνια μας???
Και ξαναρωτάμε: Αν συνιστά εθνικιστικό δηλητήριο η ανάγκη διαφύλαξης της εθνικής ταυτότητας ως επιβεβλημένη και πρώτιστη ευθύνη όλων, τότε τι νόημα είχαν οι μακρόχρονοι και αιματοβαμμένοι εθνικοαπελευθερωτικοί αγώνες αυτού του λαού που δεν κιότεψε και δεν παραδόθηκε στη διαδρομή της δικής του ιστορίας???

Μιλάνε: Για την «ανάγκη υπεράσπισης των δικαιωμάτων των μεταναστών» άκριτα και απροσδιόριστα, μέσα σ ένα παραλήρημα δικαιωματολαγνείας
Κι εμείς ρωτάμε: Και από πού προκύπτει βρε παιδιά πως το δικαίωμα του απρόσκλητου εισβολέα που ασελγεί σε βάρος μιας κοινωνίας που τον ανέχτηκε, είναι να του εκχωρηθεί εθνική ταυτότητα μιας χώρας που δεν τίμησε και ουδέποτε θα τιμήσει??? Από πού προκύπτει πως είναι δικαίωμα του εισβολέα να αποκτά πολιτικά κυριαρχικά δικαιώματα και να αποφασίζει αυτός για την τύχη του δικού μας μέλλοντος???
Και φυσικά ξαναρωτάμε: Πόσο υποκριτικό μπορεί να είναι άραγε να αντιμετωπίζεται ως δικαίωμα η πολιτογράφηση του εισβολέα, όταν ο ίδιος δεν αναγνωρίζει στον εαυτό του την αυτονόητη υποχρέωση να σεβαστεί την κοινωνία μιας χώρας της οποίας δε δίστασε να παραβιάσει με τρόπο προκλητικό τα σύνορά της???

Μιλάνε: Για «την πάλη των μεταναστών κατά της εξουσίας των μονοπωλίων»
Κι εμείς ρωτάμε: Που την είδατε βρε παληκάρια αυτή την πάλη και δε την είδαμε εμείς??? Στο πλιάτσικο της ζωής μας??? Στο βιασμό των γιαγιάδων??? Στη μαφία της Ομόνοιας και αλλού??? Στην κατευθυνόμενη κατάληψη της νομικής??? Στην εγκληματικότητα και στη δουλεμπορία??? Στη μετατροπή των πλατειών που πλήρωσε με αίμα ο φορολογούμενος πολίτης, σε δημόσια ουρητήρια???
Και ξαναρωτάμε: Τέτοιους οχτρούς αν έχουν τα μονοπώλια – τρομάρα σας – τι να τους κάνουν τους φίλους???

Κατακεραυνώνουν: Την αντίληψη περί του «δικαίου του αίματος»
Κι εμείς ρωτάμε: Πείτε μας ένα διαφορετικό δίκαιο για τον προσδιορισμό της Εθνικής ταυτότητας που να θριάμβευσε διαχρονικά και που να ενέπνευσε τους μεγάλους εθνικοαπελευθερωτικούς αγώνες των λαών όπου Γης.
Δείξτε μας ποιο ήταν το αποτέλεσμα εκεί όπου επιχειρήθηκε να βιαστεί αυτό το δίκαιο και να αντικατασταθούν οι κοινωνίες από μορφώματα τουρλού.
Πείτε μας πως έλυσε το εθνικό πρόβλημα ο πολυεθνισμός της Σοβιετίας.
Πείτε κάτι σαφές εν πάσει περιπτώσει εκτός από γενικόλογες φανφάρες και απερίσκεπτους αφορισμούς.

Ακούστε κύριοι…
Το δικαίωμα της λαθροχειρίας σας σε ένα κορυφαίο εθνικό πρόβλημα όπως αυτό της λαθρομετανάστευσης, δεν είναι ούτε αυτονόητο ούτε μπορεί να γίνεται για κανέναν λόγο αποδεκτό και από κανέναν.
Συμψηφισμός στην ανάγκη αντιμετώπισης των εθνικών θεμάτων από μια καθολική στάση αρχών δεν μπορεί να υπάρχει.

Η ιστορία απέδειξε με τρόπο αδιαμφισβήτητο, ότι τα τείχη που έπεσαν μετά από πολιορκία, είτε ξανακερδήθηκαν, είτε έχουν την βάσιμη πιθανότητα να ξανακερδηθούν.
Οι λαοί όμως που πολιορκήθηκαν από Δούρειους ίππους, αφανίστηκαν οριστικά από την ιστορία.

Μη βαυκαλίζεστε λοιπόν με τα περίφημα αντιμονοπωλιακά μέτωπα Ελλήνων και λαθρομεταναστών εργατών, γιατί τέτοια μέτωπα υπάρχουν μόνο στη δική σας φαντασία.
Στους μεγάλους αντιμονοπωλιακούς και δημοκρατικούς αγώνες αυτού του λαού, στον κορυφαίο του αγώνα ενάντια στα σχέδια της παγκόσμιας διακυβέρνησης, ο Δούρειος ίππος της ισλαμικής λαθρομετανάστευσης θα αποτελέσει το κορυφαίο χαρτί στα χέρια των ανδρεικέλων για το αιματοκύλισμα της κοινωνίας μας και την ακύρωση του αγώνα για την επιβίωσή της.

Ευτυχώς γι αυτόν τον τόπο, το ΣτΕ κατόρθωσε να ορθώσει το ανάστημα του και να καταδείξει το μέγεθος του πολιτικού εκφυλισμού.
Ευτυχώς γιατί αργά η γρήγορα κάποιοι θα επιδιώξουν να μεταφέρουν τη λύση του προβλήματος στο πεζοδρόμιο και τότε τα πράγματα θα είναι οδυνηρά για όλους απερίσκεπτοι κουφιοκεφαλάκηδες του «ανθρωπισμού».

Όσο για τους αγαπητικούς σας αντί να επιδίδονται σε πλιάτσικο και να μετατρέπουν σε κόλαση τις γειτονιές της Ελλάδας, ας πάνε στις πατρίδες τους να οργανώσουν τον αντιμονοπωλιακό αντιιμπεριαλιστικό τους αγώνα και τότε να τους στηρίξουμε με όλη μας την καρδιά.

Ιδού πεδίον δόξης λαμπρόν λοιπόν και αφήστε κατά μέρος την υποκρισία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: